Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 , ki so dajale namesto ad3 samo d3 ja saj, boljše kot nič...zaradi a vit. bi jih naj zvijalo, taglaven je pa tu D vit. A je dodan zaradi oči, kurja slepota in te zadeve, tko da ja fajn če je jemlje ad3, samo če pa res nikakor ne gre, pač d3 jst jih Uli še zdej dajem, še nima mečave čisto zaprte, sicer je res še čisto malo, no, pa itak jih morva do konca pojest k so drage k menda. sonček teh pleničk pa ne poznam, pa še slika je mejhna, tko da ti res ne vem rečt pa sej neke bistvene razlike tak ni med temi plenicami. crtka, glede na to da je šel moj prvi porod kar hitro, ne razmišljam o nobenih čajih niia kok si fajn seznam urihtala sam jst sm taka kokoš, da še zdej nism dala nobenih podatkov tko da evo :, spol in ime pregled 15.12., rodila bom v CE, starost 28....še kaj jst do zdej sem se zredila 10 kg....ni tko grozno, če nebi od prej še neki ostalo sam kot sem rekla, pri dveh malih kričačih se sploh ne bojim da bi mogla debela okoli hodit joj, urejanja seznama se pa jst ne pristopim še svoje podatke mi je dons uspelo spacat, ma to bi bla polomija svetovna tko da prepustim kaki bolj organizirani osebi tak. moja pupa je čist boga, pa sploh nič drugih znakov, samo vročina revček moj mali je pa spet sama zaspala dons v postlci, sem prov vesela. tko da res zgleda, ko je otrok pripravljen in zrel za določene stvari, gredo te čist lepo skozi, brez kake prisile, joka in traumiranja
|