|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
21.11.2008 17:22:50   
uršika***
Joj Niia kako si nam fajn seznamček uredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  superca je!!!!!
Imava pa na isti dan pregled-2.12. pa še Saša in Mojcauser posted image  Komaj čakam, da spet vidim našega Alena(upam, da je zdaj ostal pimpek, pa še vseeno malo z rezervo jemljem)

Kaj pa je to CTG?

Marmorni kolač je pa ful dober biskvit, ki ga prerežeš na pol: podolgem in počez, tako da dobiš 4 enake dele, ki jih potem namažeš z marmelado in položiš enega na drugega.
Recept za biskvit je pa:
4 jajca
26 dag sladkorja
26 dag moke
10 dag olja
10 dag vode
1pecilni
1vanili
Lahko ga seveda namažeš samo povrhu, ali pa prerežeš samo na pol,... meni se pa dopade, če je bolj visok, pa ima vmes 4 krat marmeladouser posted image , pa še bolj lepo izgleda.
Se opravičujem, ker vas dražimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 17:32:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.11.2008 18:04:12   
Ploha
niia: hvala za seznamček!!
Pri nas tudi naredimo marmorni kolač tako da je en del biskvita svetlega, drugi pa črni-čokoladni,....ojojojojojjjjjjj no, ma zdaj sem pa res lačna, pa nimam ideje kaj naj si naredim, pol bom pa ob 10 zvečer se nažirala, zato pa poj kile kr bežijo nekam v višave.

Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.11.2008 18:06:12   
Ploha
ej niia a veš zadnjič ko smo ble na srečanju, ma sem pozabila tvoje ime,...res sori, kar ušlo mi je,...tko da če bi mi še 1x ponovila bi bla zlo veselauser posted image , upam, da mi je oproščeno, glede na to da sem noseča (neb vrjela ane)user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 18:21:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.11.2008 18:23:07   
Ploha
ma kako ti je ime??? Še zmer me zanimauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.11.2008 18:24:56   
Ploha
evo ravno ko sem ti napisala sem vidla da imam ZS se mi kuj zdelo da si ti,..no zdej pa vemuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.11.2008 19:23:15   
nina166
uršika kaj nas hecaš s temi tortami in kolački. Meni se kar sline cedijo...sploh nutelina torta mi deluje nebeško dobro user posted image

snikolina ko boš rodila in imela spet prejšnjo postavo, pa ji vrni. Takrat pa ji ti kdaj reči: "kaj ste se vi kaj zredili...se mi zdi, daste čedalje bolj okrogli" user posted image  

niia user posted image  user posted image  user posted image  za seznam...pa ko boš spet dopisovala podatke...mi bomo imeli Dašo

Mene pa danes spet tako grozno križ boli, da komaj stojim...najbolj mi paše, če hodim. Gram zdajle malo v vodoravni položaj, potem pa skopat malega in ko greta z atijem spat, grem v dnevno brat. Se mogoče še kaj javim, če bo katera tu gor za čvek.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.11.2008 20:01:05   
uršika***
Ah, seveda Niia-pozabila sem dopisati da v polovico rukneš še malo kakavauser posted image . Sorči.
Je pa ta kolač super za vse sorte- jaz ga zelo veliko uporabljam, pa samo različne dodatke uporabim, pa je. Včasih na pol pečenega samo sadje gor nadevam, ali pa napol pečenega s skutinim nadevom prelijem( skuta, jajca, sladkor, kisla smetana, vanili), potem pa spečem do konca.
Ali pa ga prerezanega namažem z  nadevom iz kisle smetane(kisla smetana, orehi, vanili,sladkor, malo ruma)
z raznim sadjem umešanim v stepeno smetano...... mislim, variant je na miljone, potem pa rukneš not tisto, kar imaš doma. Pa tudi sam je včasihuser posted image  ok.
Šibam gledat Kmeteuser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.11.2008 20:42:34   
Ploha
Uršika: a ti tudi kmete gledaš???? Meni gre tale goran tako na živce, sploh ne pusti drugim do besede, pa kr neki kvaka, jest ga res težko poslušam,...

Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.11.2008 20:55:21   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Oljica še samo malouser posted image user posted image user posted image

Crtka kaj je s temi malinovimi listi? Zakaj so dobri? Pa kako narediš čaj? Iz svežih listov ali kako?

Čaj iz malinovih listov naj bi mehčal maternični vrat. Listi pa morajo biti posušeni, pa sej verjetno imaste doma grm maline, če ne pa se kupi čaj v kakšni zeliščni trgovini ali pa na tržnici v Lj. Jst sem ga v prvi user posted image začela piti v 36 t po 1 skodelico na dan v 38 t pa po 2 skodelici na dan. sem pa prepričana da res pomaga, ker sem hitro rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.11.2008 21:05:04   
Ploha
Crtka: a si rodila čez rok, a si ti sprožil, dej mal povej?????????'

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
21.11.2008 21:27:57   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Crtka: a si rodila čez rok, a si ti sprožil, dej mal povej?????????'

Sm rodila 1 teden čez rok s svojimi popadki, vse skupi je pa trajalo 4 ure od 1 popadka do poroda, če je res kar pravijo da se v drugo še enkrat hitrejše rodi bom fertik v 2 urcahuser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.11.2008 21:31:01   
uršika***
Ma men se tudi meša od tega Gorana. Pa da ga ne more nobeden ven vržtuser posted image . Ampak on za sebe misl, kako strašno pameten je, pa najboljši,.... Samo ni mi jasno, da ga njegova žena gleda že več kot 30 letuser posted image user posted image user posted image

Sicer nam je pa Pop tv crknuuser posted image  baje da po celi sloveniji nekaj nagajauser posted image

Crtka imamo maline. Naj liste kar natrgam, posušim na radiatorju, potem pa jih poparim? Če je to res, da prej in lažje rodiš, se splača po mojem poizkusit.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
21.11.2008 21:37:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

, ki so dajale namesto ad3 samo d3

ja saj, boljše kot nič...zaradi a vit. bi jih naj zvijalo, taglaven je pa tu D vit. A je dodan zaradi oči, kurja slepota in te zadeve, tko da ja fajn če je jemlje ad3, samo če pa res nikakor ne gre, pač d3user posted image jst jih Uli še zdej dajem, še nima mečave čisto zaprte, sicer je res še čisto malo, no, pa itak jih morva do konca pojestuser posted image k so drage kuser posted image menda.

sonček teh pleničk pa ne poznam, pa še slika je mejhna, tko da ti res ne vem rečtuser posted image pa sej  neke bistvene razlike tak ni med temi plenicami.

crtka, glede na to da je šel moj prvi porod kar hitro, ne razmišljam o nobenih čajihuser posted image

niia kok si fajn seznam urihtalauser posted image sam jst sm taka kokoš, da še zdej nism dala nobenih podatkovuser posted image tko da evo :, spol in imeuser posted image pregled 15.12., rodila bom v CE, starost 28....še kajuser posted image

jst do zdej sem se zredila 10 kg....ni tko grozno, če nebi od prej še neki ostalouser posted image sam kot sem rekla, pri dveh malih kričačih se sploh ne bojim da bi mogla debela okoli hodituser posted image

joj, urejanja seznama se pa jst ne pristopimuser posted image še svoje podatke mi je dons uspelo spacat, ma to bi bla polomija svetovnauser posted image tko da prepustim kaki bolj organizirani osebiuser posted image

tak. moja pupa je čist boga, pa sploh nič drugih znakov, samo vročinauser posted image revček moj maliuser posted image je pa spet sama zaspala dons v postlci, sem prov vesela. tko da res zgleda, ko je otrok pripravljen in zrel za določene stvari, gredo te čist lepo skozi, brez kake prisile, joka in traumiranjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3990
21.11.2008 21:57:27   
Anonimen
ma kje ste zdej babnceuser posted image

vam bom gasnila spat za kaznuser posted image plenice še nesem pratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.11.2008 21:58:37   
uršika***
Ulli pošiljam poljubčke in pikepoke, da bo čimprej zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.11.2008 22:02:18   
uršika***
Ma vse so nekam šleuser posted image user posted image user posted image  jaz pa imam samogovore
Nč, pa še jaz grem.user posted image
Gram pogledat, če je moj dragi za kakšno akcijouser posted image user posted image
Papa, se tipkamo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3993
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 22:02:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.11.2008 22:07:17   
Anonimen
upam da bodo pikepoke pomagaleuser posted image

aja, pa pozabla sem povedat da je ena kolegica rodila dvojčici ponočiuser posted image user posted image

pa z prjatlco sma skor 1 uro po telefonu čvekaleuser posted image user posted image to men sploh ni podobno, k sovražim telefone, sam dons je blo izrednouser posted image

pa en tak fajn net čvek sm mela...z enmu fajnimu dečkojuuser posted image

u glavnem, same fajne stvari, pa nej še kdo reče da življenje ni poticauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3995
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 22:08:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.11.2008 22:14:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***
Gram pogledat, če je moj dragi za kakšno akcijouser posted image user posted image

moj spi tamle na kavču, tko da je verjetno ful zainteresiranuser posted image

sma se pa včeri hotla neki it, me je pa bolelo k stouser posted image user posted image sm se kr ustrašla, madona upam da se res kej ne kuha tam spodiuser posted image šment jasni...pa tko na hitruser posted image k dva dni je blo pavze, pa prej vse ok, včeri pa toleuser posted image
no, smo se pa sam cartali, je blo tud vreduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.11.2008 23:04:57   
snikolina
Dober večer.
Sva si glih ogledala trojo, zdej pa počasi krenem pančat.
Uršika, ja jaz tašči nisem nikoli dolžna, ker se ji ne mislim podrejat. Na začetku je imela probleme s tem, da sem ji vse povedala nazaj in takoj, zdaj pa se je navadila. A včasih se spozabi in spet proba pa jo takoj na realna tla spustim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Nina, sigurno bom vsaj 5x zinla kaj takega na enem obisku, ker se mi bo tako fajn zdelo. Preden sem zanosila sem bla ful sexy user posted image , zdej pa je tko zadovoljna ko mam 16 kil več. Ah kaj češ, je pač obremenjena z nepomembnimi stvarmi.

Lepo spančkajte.
Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.11.2008 23:15:09   
Zvezdica
o čer user posted image

Kaj je zdaj punce, ste pridne?

Jast še vedno vsa user posted image , pa kašljat sem začela ultra grozen, kot pris strastnih pušačih na golniku delujem (sej sm prej kadila ampak...user posted image )

Tako, NIIA, pridna za seznam, ena  user posted image zate. In daj ga limaj vsak danuser posted image , da smo bolj na tekočem. Ali vsaj 3x na teden.

Ulla, za tamalo en koš objemčkov, da bo čimprej zdrava, ker če jo polubčkam, bo še kašljat začela.
Fino, da sama hodi spat, brez sile in joka. Tako je prav, tako se je pri nas končal obdobje dude, v hipuuser posted image In potem tudi obdobje plenic, čez noč. Vse je šlo na izzy, ker ko vidim, kaj delajo starši zato da otrok nimam dudeuser posted image ali da neha nosit plenice - KATASTROFA.
Vse ob svojem času in ko je otrok zrel za spremembo.

Nina, je bila akcija uspešna? Pri nas gre to bolj donkihotsko. Priprav tavžnt, pol pa mama slonica ne more z boka na bokuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že obupala, libido pa do nebesuser posted image

Grem mojga nadlegovat, če že sexam ne, mu pa lahko težim. Sploh k igrce igrauser posted image

Pridem še pokukat, tam do polnoči pol pa grem v mižule.  Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.11.2008 23:18:06   
Zvezdica
Aja podatki za seznamček.

PDP 24.1. (skoz neki spreminjajo)
fantek, eden že domauser posted image
rodila bom v LJ, ime pa ne vem če bi napisala, ker še nisem čist ziher, bo pa v Porodnišnici znano. Ker ga moram najprej videt, da lahko rečem, tebi bo pa tkole ime.
Naslednji pregled imam 12.12. - komaj čakam.

Je to vse?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?