|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
26.5.2008 21:18:50   
Alfabeta
Vaney, mi ne bomo še selili naše male, čeprav tako potiho ne rabimo hodit. Je res bolješ glede tega da je v svoji sobi, ampak jaz enostavno pri prvem nisem mogla tega narediti. Sem bila najbolj mirna če sem ga slišala, da diha, da je vse o.k., pa imela sem ga zraven zaradi hranjenja. Potem ko je bil že večji je pa šel v svojo sobo. Tudi tokrat mislim, da bo tako.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.5.2008 21:19:29   
Golobček
Evo sem prebrala vse za nazaj , se mi je kr nekaj nabralo ker sem bila včeraj cel dan odsotna, danes pa sem tudi komaj zdele malo pokukala sem.

Tudi moji Nini je zelo vroče zato sva tudi midve bile danes v kratkih rokavih, pa tudi kratke hlačke sva imele oblečene, ampak sem ji nogice vseeno pokrila kar z pleničko, ker me je bilo strah da je nebi dobil sonček.

Imam pa eno vprašanje, ali ve mažete svoje otročke z kremicam proti sončenju?
Meni je moja pediatrinja rekla naj je ne mažem, zdej sem pa v dvomih kaj naredit, tavelka dva sem občasno namazala, zato sem razmišljala da bi Nino tudi- no dajte mi ve mal svetovat.

Glede hranjenja pa je pri nas tudi kriza noče jest sploh nič, nevem če spravim 400 ml v njo, mi kr ven pjuva, pa kašic tudi noče pa čeprav jih je par dni nazaj ful rada jedla.user posted image user posted image  Upam da se to hranjene čimprej izboljša ker drugače bo začela hujšat oz. zgubljat na teži, to mi pa glih ni. Sem gledala malo kartončke o telesni teži tavelkih dveh pa sta imela pri 4- mesecih  1 kg več ko jih ima Nina, sicer nočem da bi bila debeluška ampak malo bolj bi pa lahko bila okroglauser posted image .

Evo vsem želim lep  večer grem pančkat k mojim sončkom, se vsakemu malo stisnem da potem lažje spim. 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.5.2008 21:19:56   
lutiropan
Mi smo pa danes dobili paketek od Varne prihodnostiuser posted image user posted image user posted image .V petek smo se pogovarjali, danes je pa že paketek . Veliko uporabnih stvari.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.5.2008 21:21:54   
Golobček
Ali mi lahk ena pove kako to da dobite ta paketek varne prihodnosti, a ste mogle kaj izpolnat ?
Res ne vem !!

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.5.2008 21:22:55   
nana35
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Ja lepo je imeti pupo. Vse moje res dobre prijateljice imajo sinke in ne boš verjela, da so zato vse toliko bolj navdušene nad Manjo in jo imajo nenormalno rade. Boš morala pa še eno sestrico za oba naštimat...  Pridi po recept.user posted image   .

Pri nas tudi ne znajo delat punc!

suzana pa pridi v Maribor na čvek,ko se bomo dobile!!

klaja,upam,da se boš kmalu pocartala!Enuser posted image zate!

Klemen je preživel dan v kratkih rokavih in je bil res zadovoljen,bili smo veliko zunaj in dali razviti nekaj slik,jutri grem ponje,sem bila danes pozna,ker sva še šla v Mullerja,ko je najhujša vročina minila.Jutri pa bo moj mali princ star "že"5 mesecev.

Vsem čestitke za sveti krst!!

saniuser posted image za vrtec!

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

no mene pa so že prešnji teden klicali iz Varne prihodnosti, pa še do sedaj nisem dobila nobenega paketauser posted image

Tudi mene,pa paketa še ni,je pa rekla da pride v roku 14.dni,tako da upanje še živi!

karatina,jaz sem včeraj nesla na sprehod Klemna v kengurujčku,danes pa bolijo noge zadaj na bedrih,kouser posted image .Zame je pretežek,saj ima že pribl.8kg,ta stvarca pa je le do 9 kg,pa ga ne mislim več nositi.Smo šli na kanal s psom,tako da sem ga morala jaz nesti,ker psa ne obvladam najbolje,ker je premočen zame,pa zgleda da je Klemen tudi premočen.user posted image

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.5.2008 21:23:19   
vaney
golobček, meni je tudi P rekla, da nič mazat s kremami, je pa res, da ima Anže občutljivo kožo na obrazu in mogoče nam je zaradi tega odsvetovala. Jaz ga ne bom še nič mazala, pač se izogibam soncu ali pa mu dam klobuček na glavo in plenico čez voziček pa v senco. Dokler bo šlo, bom delala tako.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.5.2008 21:25:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
alfabeta user posted image  ampak, kaj pa ti delaš tukaj....bejži kifeljče pečt, v sredo nas bo veliko, pa ti ne bo ratalo vse v sredo zjutraj spečtuser posted image user posted image user posted image

A veš kako je ta ženska pridna...je šla danes v službo, res da dela doma ampak vseeno user posted image .

Ej, tega ne smeš na glas povedatuser posted image user posted image

Naj vsi vejo kako si pridna.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.5.2008 21:26:54   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
alfabeta user posted image  ampak, kaj pa ti delaš tukaj....bejži kifeljče pečt, v sredo nas bo veliko, pa ti ne bo ratalo vse v sredo zjutraj spečtuser posted image user posted image user posted image

A veš kako je ta ženska pridna...je šla danes v službo, res da dela doma ampak vseeno user posted image .

Ej, tega ne smeš na glas povedatuser posted image user posted image

Naj vsi vejo kako si pridna.user posted image

hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.5.2008 21:27:21   
urssyy
Samo obkljukam se za danes. Nana hvala za recepte. Mala pikica vesela sem za Gašperja da je jedel, ter mu Vivien pošilja ljubčka za včerajšnji mini rojstni dan. Tudi ostalim slavljenčkom vse naj naj.

Alfabeta tebi sem še dolžna""rada te imam" saj ti veš zakaj, sicer ti je pa Lunca povedala, da si bila zavzeta v tistih treh pikicahuser posted image

Moja oikica je danes zopet veliko jokala, pa kdaj bo prikukal zobek na plan..je rekla farmacevtka, da se zna naenkrat rast zob ustavit in se nadaljuje čez kak mesecuser posted image .

Mojo pikico še sigurno ne bom preselila v svojo sobico pred 9 mesecem, potem pa jo bom počasi privajala, da bo do takrat ko moram v službo, že privajen.......no eno je moja zamisel, drugo pa je njena voljauser posted image user posted image user posted image

lepi lahko noč jutri več pišem 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.5.2008 21:28:16   
lutiropan
Pri nas smo vse 4 hitro dali v svoje sobice, še najkasnej ta velikega, ko je bil star 9 mesece, pa še to je bil razlog, ker se je sobica še delala. zdaj je hčerka stara 4,5 m in že cel mecec spi v sobi z bratcem ( zaenkrat še, ker moramo na podstrehi še sobioi naredit) in spi brez problemov celo noč. Tamauček pa prav ponosen ,da ima sestrica postljico v njegovi sobici..Star je 6 let.
Vsi so bili zelo pridni , jaz sploh ne vem kaj pomeni ponoči vstajat..user posted image user posted image user posted image (trkam...)

Sem prej glih odgovarjali eni na forumu, ki je tud postavla tak vprašanje, pa še isto tukaj.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.5.2008 21:28:23   
Sunny Morning
vaney mi bomo dali Nejo v svojo sobico, ko jo bomo imeli...sobico namreč, ker je samo dvosobno stanovanje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.5.2008 21:30:49   
lutiropan
Pri nas tudi ne znajo delat punc!
pri nas jih tudi nismo znal, pol pa ubupal... sedaj imamo pa Kajo .Pri nas je šlo v četrto, ne v tretje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.5.2008 21:39:02   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Alfabeta tebi sem še dolžna""rada te imam" saj ti veš zakaj, sicer ti je pa Lunca povedala, da si bila zavzeta v tistih treh pikicahuser posted image

Moja oikica je danes zopet veliko jokala, pa kdaj bo prikukal zobek na plan..je rekla farmacevtka, da se zna naenkrat rast zob ustavit in se nadaljuje čez kak mesecuser posted image .

user posted image  hvala enako!

GLEDE ZOBKOV PA... imamo mi iste probleme, edino ne joka veliko, roke obe do zapestja notri porine pa drgne, slini se pa ko polž

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.5.2008 21:48:23   
nana35
sani,a tvoj reče "ne vekaj"mali tako vi tam govorite?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

sani, jaz imam tudi tako majico "prihajam januarja" pa mi je kar škoda da je ne bom več uporabljala. ali pa če tak naštudirava da še drugega user posted image narediva v aprilu da bo potem januarja rojen.user posted image samo potem bi morala zdaj še eno leto čakatuser posted image jaz bi ga že prej imela.

Torej si zdaj že to rundo zamudila,pa poskusita drugo leto...
Jaz pa otročka definitivno ne bi hitro imela,če bi ga še imela seveda,bi raje imela večjo razliko,ker bi potem spet imela dojenčka na novo,zdaj bi pa imela dva  naenkrat,potem pa oba  naenkrat že kar večja.Bi mi bilo lepše,če bi Klemen malo zrasel,potem pa pride spet en mali binclek.

Intruder,saj bo minilo to s taščo,zdaj gre ali pa je že šla,ne vem.Upaj,da ti drugič vsaj prave plenice prineseuser posted image .
V kakšnem trikotniku pa spi Vid??Klemen vedno spi kar tako.Na začetku sem imela neko reč,da je lepo ostal na boku,pa ni maral tega in sva stvar vrnila.

Klemen je spal spet vso noč...mami je tako srečna...user posted image

katarinas,meni se zdi da ima Klemen najraje banaino kašico.

lusa,se strinjam glede kratkih rokavov s teboj,jaz sem tudi mnenja,če je nam vroče je otroku prav tako.In ja,sem še živa.
Slikice pa so res lepe,tvoji punci bosta pravi lepotički,saj sta že zdaj,Daša je pa res prava zapeljivka s temi modrimi očkami...

Sva se pa s Klemnom na morju tuširala skupaj v kabini,ker bane tam ni bilo,zraven pa je za dva dni tudi nisem vlekla.In sva se imela prav lepo tam notri.user posted image

Sem jo pa dala spat samo v bodiju z dolgimi rokavi in nogavičkami. Zunaj smo imele oblečene še čisto tanke poletne hlače in ji ni bilo preveč.

Klemen tudi spančka v pižamici s kratkimi rokavi in hlačkami,zoknčke oa v spanju kar izgubiuser posted image .

mml,tudi tvoji otročki so krasni,mali je pravi lepotec,Manca pa itak tudi s temi laski.

lunca,jaz marsikaj kupim in nič ne povem doma mojemu,pa nič ne opazi,je bolj take sorte.Tudi mojih cot ne opazi.Pravzaprav je to super,si lahko kupim,kar hočem,pa me nikoli ne vpraša za ceno...on misli,da imam to že staro...user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.5.2008 22:02:44   
benika
Bom samo na hitro pokomentirala nekaj stvari;

GH; vidim, da ste kar pridne z uvajanjem goste hrane. Imela bi tukaj samo eno mnenje (pa ne mislim nobene užalit ali kaj podobnega, bog ne daj)...prebrala sem, da jim dajete kar različno hrano, večkrat sestavljeno iz večih stavi. Rada bi samo omenila nekaj in sicer da naj bi se GH uvajala tako, da se uvaja vsak okus posebej in postopama. Mislim, da je sunny m. napisala, da mala je riževo kašico z jabolčkom in komarčkom ali nekaj podobnega...meni se vseeno zdi, da je za tako malega otročka toliko različnih stvari naenkrat preveč. Postopno uvajanje enega okusa se priporoča ravno zaradi tega, če bi bil dojenček slučajno alergičen na eno stvar, da se takoj vidi, katera stvar je to.

Še enkrat poudarjam, to je le moje mnenje in res nisem nič slabega mislila.

Gluten; naj bi se uvajal po 1. letu starosti. Mi smo se tega striktno držali. Saj obstajajo tudi brezglutenski piškotki in podobne stvari, tako da ni potrebno nikamor hitet. Če bosta pa začele uvajat prej, pa pred 8. mesecem res ne.

Soljenje hrane; jaz sem začela Benjaminovo hrano solit tam nekje okoli 1. leta, prej ne.

Lusa, hvala, ker misliš na mojega pikca. Operacijo imamo pa dokaj pozno, saj ponavadi ustnico zašijejo, ko otrok dopolne pol leta. Ampak nam so se vmes vrinili dopusti, zato bomo kasneje na vrsti.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.5.2008 22:07:00   
nana35
mala pikicauser posted image user posted image za Gašperja,da je lepo pridno jedel,saj vidiš,na koncu se vedno vse poštima.
Se pa tudi meni zdi,da Klemnu že mleko pri ušeskih ven sili,nič kaj ni navdušen nad njim.Poje ga že,ampak se zraven napravlja,da je joj in 100x mu popravim flaško,pa smeje se zraven in klepeta...
Sem pa dajala Klemnu tudi ovsene kosmiče,zdaj pač je kar je,pa ni bilo nobenih reakcij.

Alfabeta,lepo se imata tvoja dva sončka rada,lepo si ju ujela.

vaney,mi nič ne pazimo,ko gre Klemen spančkat,smo ga navajalo na normalno govorjenje,smeh in vse ostale glasove po hiši,pa na telefone,jih ne ugašamo,ne zmanjšujemo zvoka,pa doma smo tudi bolj ali manj v mestu in je non stop kak hrup in avtomobili vozijo mimo...tako da Klemen prav lepo spi pri vsem tem in niti ne trzne.Se včasih jaz ustrašim,ko kdo zatrobi...pa pogledam Klemna in niti migne ne.
Sem se odločila,da mora tako biti,ker ko sem včasih hodila na obisk k prijateljici,smo mogli vsi šepetati ko je mali spal in ona je hodila z njim spat,ker ni brez tega zaspal,v glavnem ni prijetno,sploh če moraš obiskom večno delati pst...malo tišje in podobno.Tako,da ko se mi bo zdelo prav,bo šel v svojo sobico,zdaj pa naj bo še malo pri meni.

Golobček,jaz Klemna namažem s kremico proti sončku,s faktorjem 25 ravno po nasvetu moje pediatrinje,višjega faktorja ne uporabljam zaradi tega,ker je P rekla,da je v teh kremah z višjim faktorjem sama kemija.In jo ubogam.
Glede paketa varne prihodnosti,naj prosim ena prilepi link,tam izpolniš.Jaz ga nimam.

urssyy,meni je tudi patronažna rekla,da zobki lahko mučijo že prej,zrastejo pa šele čez nekaj mesecev.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.5.2008 22:12:25   
nana35
benika,hvala lepa za tvoje mnenje glede GH.Jaz delam po občutku,po nasvetih drugih mamic in kar preberem.

Mislim pa da bo vsaka mamica naredila prav za svojega otročka.

Moj Klemen odlično prenaša kašice s sadjem ali zelenjavo tako da lahko rečem samo-hvala bogu.Pri njem se ni pojavila še nobena alergija ali kaj podobnega,glede glutena bom pa povprašala Klemnovo pediatrinjo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.5.2008 22:12:34   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Evo jaz sem ravno skuhala korenček in ga zmiksala. Je pa tako dober, da ga skuham kar eno kilo in ga pol jaz pojem. Manja pa dobi tri žlice.user posted image
Jaz nisem še nobene kašice kupila, ker bom raje prvo dala doma narejene tiste tri žlice za okus. No se pa ful pozna razlika če je korenček kuhan v vodi ali pa brez nje. Sem danes experimentirala.

In kateri je boljši? Kako si kuhala brez vode? A v mikro?

Vaney Luka je že od Velike noči skupaj s Pino v sobi in ga njen kašelj ali vožnja s poganjalčkom tudi pod razno ne zbudi. user posted image No edino če je že v fazi prebujanja ali pa če Pina iz prepričanja, da je Luka že buden prižge luč in ga po možnosti še začne vlečt za roko.user posted image
Imamo pa priklopljen babyfon.

Golobček jaz zaenkrat Luka še nisem namazala, čeprav bi ga tudi že lahko, smao je bil zaenkrat skoz zadelan. Najbolje da delaš po svojem občutku, samo uporabi primerno kremo.
Za Varno prihodnost, pa je dala ena gor link. Mislim da ursalara, če je bila druga, se pa opravičujem.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.5.2008 22:21:32   
Lunca1
Kar se četrtka tiče sem jaz za. Moram tako ali tako do Hoferja priti, pol je pa vseeno če je to v LJ.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.5.2008 22:33:46   
Alfabeta
DOLENJKE IN BELOKRANJKE!!!

Da ne bom vsaki posebej pošiljala ZS, prosim javite kdaj potem v sredo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.5.2008 22:38:05   
vaney
saj jaz sem mislila za spanje ponoči, podnevi tudi Anžeza nič ne moti, ponoči je pa precej občutljiv. Najbrž ga bova kmalu preselila, po drugi strani mi je pa tak lep občutek, ko spi tako blizu najuuser posted image  bomo videli

zdaj grem pa spat....lahko noč vsem user posted image  sončkom in mamicam

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.5.2008 22:50:56   
mala pikica
Sem zdajle likala eno uro in pol, pa mi je še vedno ostal en stroj, me že tako križ boli user posted image

vaney jaz sem razmišljala, da bi dala Gašperja v svojo sobo, ko bo prespal celo noč. Se mi ne ljubi na pol v spanju hodit iz ene sobe v drugo in dudo not dajat. Sicer se zbuja samo 1x na noč, pa vseeno včasih traja tudi pol ure, da zaspi, ker mu pač duda ven pada.  Na srečo pa ne rabimo nič kaj preveč pazit.

nana koliko stopinj pa imate v spalnici? Meni še zelo paše, če sem do vratu pokrita, tako da še Gašperja vedno oblačim v bodi s kratkimi rokavi in čez pajacka z dolgimi. Seveda je še pokrit, pa se mi zaenkrat še ne odkriva. Je pa res, da je okna že kakšna dva meseca non stop odprta.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.5.2008 23:04:16   
sani1
Ženske hvala. No sej počasi bomo vse pri tej GH in bomo še več debaterale o tem...

mala pikica- user posted image   za Gašperja. No vidiš, da jih mi kar malo preveč silimo s to hrano oni pa sploh niso tako lačni...user posted image

lunca- ne nisem kuhala v mikrovalovni ampak hvala moji mami za AMC posodo, kjer se lahko huha vse brez vode in ostane naraven okus...Pa še v treh minutah je ta zelenjava kuhana tako, da prišparam pri času in energiji. Ma kaj nabijam sej poznate to...

nana- ne mi ne govorimo tako. Ampak je to iz filma Kekec. Stara slovenščina. ne jokaj- ne vekaj...  in moj se vedno zeza na to in potem me z to izjavo vedno spravi v smeh...user posted image   Si pa lahko misliš kako je bilo njemu iti prvič na koroško ko ni imel pojma kaj ga sprašujejo in govorijo. (  on je ljubljančan)  Še zdej se mu smejimo...  Pa še zdej včasih čudno pogleda, ko jaz ustrelim kakšno koroško besedo, ki je še ni slišal.. Recimo zadnjič sem se spomnila ene res stare koroške besede. "plavšati"- osvajati.   ko mi je Manja pomežiknila in sem ji rekla kaj me pa ti plavšaš al kaj. Pa je moj samo pogledal in rekel, da sem čudna...  Pa sestra pri pediatrinji se mora učiti, ker je zadnjič Manja ni zastopla ko ji je rekla dol pojej(rotarix) . Ji je pol perla dov pojej- pa je pojedla.
ma sem zdej zabluzila z to mojo loroščino...   oprosti....

sem zdej pozabla kaj že moram pokomentirat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
26.5.2008 23:05:52   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Rada bi samo omenila nekaj in sicer da naj bi se GH uvajala tako, da se uvaja vsak okus posebej in postopama. Mislim, da je sunny m. napisala, da mala je riževo kašico z jabolčkom in komarčkom ali nekaj podobnega...meni se vseeno zdi, da je za tako malega otročka toliko različnih stvari naenkrat preveč. Postopno uvajanje enega okusa se priporoča ravno zaradi tega, če bi bil dojenček slučajno alergičen na eno stvar, da se takoj vidi, katera stvar je to.

Neja je že probala samo jabolček, pa samo korenček, pa samo riževo kašico...ni bilo nobene reakcije, zato sem ji dala za probat kašico z jabolčkom in komarčkom. Je bilo pa res samo za probat, mogoče 2 ali 3 žličke. Se mi je zdelo, da ne bo nič narobe.

Še enkrat poudarjam, to je le moje mnenje in res nisem nič slabega mislila.

Vzeto na znanje in hvala bogu, da se pokomentirajo stvari, ker več glav le več ve, pa še izkušnje mamic, ki že imajo kakšnega user posted image  so dobrodošle.

Gluten; naj bi se uvajal po 1. letu starosti. Mi smo se tega striktno držali. Saj obstajajo tudi brezglutenski piškotki in podobne stvari, tako da ni potrebno nikamor hitet. Če bosta pa začele uvajat prej, pa pred 8. mesecem res ne.

Mi smo žemljice iz bele moke jedli že pri 6. mesecih, zdaj je pa to skoraj smrtno nevarno.user posted image  Ful se stvari spreminjajo. Meni je pri P rekla, da po 8. mesecu, tako da bomo počakali do takrat.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.5.2008 23:07:10   
sani1
No pa sem se spomnila....

vaney mi bomo dali Nejo v svojo sobico, ko jo bomo imeli...sobico namreč, ker je samo dvosobno stanovanje.

Mi pa enosobno... user posted image Tako, da bo na svojo sobo mogla še nekaj časa počakat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?