|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
26.5.2008 13:09:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Še to sem pozabila povedatuser posted image : jutri ji bom skuhala jabolko+banano in me prav zanima kako bo to jedla, ker zadnjič ni hotla jesti doma narejeno korenčkovo kašico, Frutek je pa takoj zmazala...

Je že ugotovila, da je kupljena boljša.user posted image

Mi smo danes tudi jedli korenček. Sem ji malo segrela in jo je danes prav veselo papala. Jo je bilo pa za ene 3-4 žlice. Čez 20 minut je popila še 200ml mleka in zdaj tudi spi. Sem jo pa dala spat samo v bodiju z dolgimi rokavi in nogavičkami. Zunaj smo imele oblečene še čisto tanke poletne hlače in ji ni bilo preveč.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
katarinas a ti tudi prideš na dolenjsko-belokranjsko srečanje? Bi bilo fajn, da spoznaš še ostale mamice in njihove user posted image .
Bo treba Loko skoraj zapret zaradi vozičkastega prometa.user posted image user posted image user posted image

Saj ne vem če bom uspela zraven priti, a kar kengurujčka vzamem?user posted image  Bom še videla, sreda je tako tako...

Če bosta imeli čas pridi...pa kar z vozičkom.user posted image

vaney fajn se imejte v ZOO. Vreme bo, tako da samo še dobra volja manjka.

IZVIRNO SPOROČILO: mml
vsem, ki že uvajate GH veliko zabave in uspehov. Jaz čakam, ker se čisto lepo dojiva...no vsaj meni se zdi, da čisto OK napreduje

Jaz tudi še ne bi uvajala GH, če bi se lahko dojili. Se mi zdi, da večinoma GH uvajamo tiste, ki smo na AM. Mi je bolj všeč, da bo čimprej jedla zelenjavo in sadje, kot pa AM do onemoglosti.

NalinRR jaz user posted image za vsako malenkost...pa tudi če je stvar vesela...potem user posted image od veselja. Oprah sploh ne smem gledat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny Si mi pa z tistim pecivom naredila blazne lušte. Bi jaz tudi. Pol se pa čudimo od kod odvečni kg, a ne?

Zgledalo je dobro...kako je bilo šele okusno, mnjami. Se moram pohvalit je bilo res tako dobro. Do zdaj nisem veliko pekla sladkarije, razen mufnov. Zdaj pa prihaja vsak teden Slovenski tednik in imajo vedno dva recepta noter...enega za sladko in enega za glavno jed. So sami fajn recepti, ki se meni ful dopadejo in sem se zelo na hitro odločila, da naredim Pijano nevesto. Mi je vzelo cele pol ure. Tudi pojedli smo ga skoraj v pol ure.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.5.2008 13:12:38   
SuzanaKK
vaney uživajte v ZOO!

Midva z Aljažem sva končno nakupila vse potrebno za krst, še enkrat hvala martinci in golobčku za info o Mohorjevi družbi.

Mml, naš Aljaž je isti kot Matic, mama, mama in mama. seveda zdajle piše zraven tale post. Če prideš kdaj do Celja in če ne bova odveč, se z malim z veseljem pridruživa. Aja, pa do btc-ja bi pa mogoče res znala pritiuser posted image . O že protest, morem vstati.

Pozneje ...

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.5.2008 13:12:57   
Lusa
Evo še slikce:

user posted image

mnjami ,kako dober je prst...

user posted image

velika in majhna punčka...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.5.2008 13:14:19   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Z Dašobino sva se ravno pogovarjale da bo ob 12 turbo vroče.Kaj če bi se dobile prej.Sicer nočem jaz komplicirat samo predlagamuser posted image

Jaz tudi navijam za prej, ker pri 30 stopinjah user posted image
Če pa vsem odgovarja 12 ura, bo tudi nam.

Mi smo sedaj od P. Punca je zdrava, je bila cepljena. Ampak ta jok danes. Takoj , ko je zagledala P je začela user posted image  in nehala, ko se je P odmaknila. Je P rekla, da je čisto možno, da ima v podzavesti še prejšnje ceplenje in si je zapomnila, da je zato tako jokala.
Sem pa vprašala za GH in je rekla naj počakamo še kak teden, sploh ker je bolj neješča.

Mala pikica še mere za seznam pri 4 mesecih in pol: 65 cm in 6050 g

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.5.2008 13:19:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Z Dašobino sva se ravno pogovarjale da bo ob 12 turbo vroče.Kaj če bi se dobile prej.Sicer nočem jaz komplicirat samo predlagamuser posted image

Jaz tudi navijam za prej, ker pri 30 stopinjah user posted image
Če pa vsem odgovarja 12 ura, bo tudi nam.

Meni je vseeno kdaj.

lusa to pa ste uživale.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.5.2008 13:21:27   
mml
suzana seveda ne boš odveč user posted image

lusa super slikice user posted image , a se meni zdi, a ti postaja Luša vedno bolj podobna? Sem pa jaz totalno anti za videt podbonsoti emd starši in otroki...

majra user posted image  za nove mere, jok bo pa tudi kmalu pozabljen user posted image

Matic je zadrnjohal, tako da lahko jaz tukaj "smetim" user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.5.2008 13:34:19   
Sunny Morning

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.5.2008 13:39:39   
mml
No pa še malo slikovnega materiala

takole berem z očijem časopis
user posted image

valjanje po postelji
user posted image

sline se mi cedijo
user posted image

le kaj počne mamica
user posted image

medvedki moji prijatelji
user posted image

spanje z najljubšo igračko - kahlico tjulen user posted image
user posted image
velika pozerka

kodrčki in mamicina očala
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.5.2008 13:49:10   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Dober dan user posted image

Je ati Karin odnesel na sprehod v kengurujčku, mami pa pospravlja (na RR user posted image ). Se tak rada nosi v njem, da imama v vozičku že prave borbe.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: majra
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Jutri bo pa vroče in bo Klemen imel kratke rokave in kratke hlače,napovedujejo do 30 stopinj,ne bom pustila da se skuha.

Meni se pa vidi še prezgodaj za kratke rokave in hlače user posted image

Če pa je napovedanih skoraj 30 stopinj. Jaz tudi mislim, da če ne piha, jih lahko damo že v kratke rokave.

Jim boste dale en sloj kratkih rokavov ali bodi in majčko s kratkimi? Jaz sem že čisto zmešana, kako naj jo oblečem.

No jaz sem zjutraj tud pretiravala z oblačili, sem mu oblekla bodi brez rokava in čez majčko z dolgim (nimamo ravno vročine v stanovanju - 21 stopinj), potem sva šla pa ven in se mi je kar zasmilil, sem šla v prvo previjalnico mu slečt bodi, no doma pa sem ga zdaj oblekla v bodi s kratkim rokavom. Pa še mimogrede sem jih nekaj kupila v pikapolonici. bo moj spet hud, ker pravi da morma zdaj šparat.user posted image  Bom kar tiho, pa mu ne bom nič povedala. user posted image

Mene so poklicali na mobilca.

Nalin ti hormoni nagajajo. user posted image

O Sani a bo tamala tajnica, že trenira. user posted image user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.5.2008 13:54:06   
Lusa

lusa super slikice user posted image , a se meni zdi, a ti postaja Luša vedno bolj podobna? Sem pa jaz totalno anti za videt podbonsoti emd starši in otroki...

Ja prav imaš ,večina pravi ,da je Luša vedno bolj meni podobna ,ampak če pogledaš očeta je njemu tud ,tako ,da je obemauser posted image  Daša pauser posted image

Ti le smeti s slikami.Meni je tako fajn ,ko daste gor polno slikic.Ti vsi pocukrani otročki.Joj pa kakšne kodre ima tvoja punca ,ma prava zmagovalka jeuser posted image lušna na kvadrat.

Tako ,pa je vstala naša madam ,zdaj pa gre papcat korenček + krompirček,ga že poje za en obrok skupaj (150 do 170ml) in HB nimamo problemov ,medtem ,ko je z banano in jabolko imela kar fajn težave.Tako ,da bo nekaj časa samo na zelenjavi.Je pa začela moja mami s korenčkom ,ko jo je pazila in seveda sem jaz zdaj nadaljevala ,drugač sem hotla kar počakat do 5meseca.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.5.2008 14:01:16   
SuzanaKK
Jaz sem Aljaža prejle dala v MT, sva šla za 10 min. na vrt, je zaspal kot top. Potem ga narahlo odvijem, dam v posteljico in spi svojih 30 min.user posted image

Midva sva šla danes ven ob 10-ih in sem mu oblekla body z dolgimi rokavi, kavbojkice in nogavičke, ki sem mu jih za krajši čas tudi slekla. Je pa očitno bolj po meni, ima kar hitro mrzle nogice. Zdaj je pa tako vroče, da bova počakala do popoldneva.

Lusa, Mml zelo lepe slikce, jaz jih ful rada gledam, te vaše in naše sončke. No, pa da ne bom teh 30 min. tukaj porabila, grem še malo pospravljat.

Sani super novička za vrtec.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.5.2008 14:08:10   
Sunny Morning
sani1 sem ti pozabila čestitat za vrtec.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.5.2008 14:23:54   
mml
Vedno pozabim vprašati...a ve kaj masirate svoje sončke? Jaz Matica namreč zmasiram vsak večer pred spanjem kot del rutine. Samo zadnje čase mu spet ni všeč masaža hrbta in se poskuša takoj obrnit s trebuha nazaj na hrbet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.5.2008 14:41:35   
TRIŠ
Lusauser posted image user posted image user posted image user posted image krasni sta ti tvoji sončici.
mml vidim da ji reklame ne odgovarjajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.5.2008 14:41:45   
martinca
mml, jaz ga ne masiram. edino, če se to šteje kot ene vrsta masaža, ko ga z oljem namažem, pa še ga takrat malo po podplatih pomasiramuser posted image . pa lepe slikice so.

vaney, uživajte v ZOO. pa user posted image za Gregorja, da ni na vajino obletnico pozabil. že to nekaj pomeni.

majra, čestitke za nove mere. ti prviš kako ti noče jest, kg pa nima tako malo. jaz sem pričakovala da jih ima samo 5 kg. je še Patrika prekašala, pa zdaj kar lepo je, se nimam kaj za pritoževat.

lusa, lepe slike. mi se že kar nekaj časa vi trije kopamo v bani. je prav fajn. Patrrik full uživa.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.5.2008 14:44:12   
Lunca1
Jaz ga zelo redko masiram.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.5.2008 14:49:49   
ursalara
Mml jaz zelo spoštujem ljudi ki so iskreni in vse povejo v obraz zato user posted image user posted image user posted image user posted image zate!Si bom pa res zdajle v kratkem vzela čas za kavico!Zelo lepe slikice! user posted image
Majra čestitke za gramčke in cm!user posted image user posted image user posted image
Lusa zelo lepe slikice!  user posted image

Jaz to tudi zelo redko masiram ji nič kaj dosti ne odgovarja!   user posted image

Vaney vidiš pa le ni pozabil na vajin praznilk lepo se imejte danes       user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.5.2008 16:38:30   
SuzanaKK
Jaz ga tudi ne masiram.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.5.2008 17:12:54   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Glede apetita naše male se jaz ne morem pritoževat, samo se bojim, da je malo preveč požrešna. Ne smeš poleg nje nič jest, pa že gruli in te gleda, da bi malo polizala, pol pa je šele hudič user posted image .

Tudi naš Žan Luka je pravi mali požeruhček! Ko vidi flaško, se kar tresti začne. Prav smešen je.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.5.2008 17:14:23   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Sej nisem žalostna, samo na jok mi gre, pa vsakič ko zvem za kakšno novo user posted image ali pa zuser posted image mi gre na jok, matej se mi pa kar smejiuser posted image

Tudi meni gre na jok, ko se spomnim rojstva. Pa sedaj bo svakinja rodila in ko se spomnim nanjo, dobim solzne oči. Ni kaj, še vedno smo čustvene!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.5.2008 17:28:15   
katee
Drugače se pa jaz danes počutim veliko bolje. Spala sem samo 1× po pol ure popoldne. Žan Luka mi pa na balkonu spi že 2,5 ure. Ne vem, kaj mu je.

Tudi jaz še ne dodajam GH, ker z mlekom, čeprav adaptiranim, lepo napreduje.

Da vam povem, kaj sem ugotovila. Ker pač ne smem jesti mastne hrane in ker sem usekana na sladkarije, sem ugotovila, da en jaffa piškot vsebuje le 1,08 g maščobe (100 g 8,4g maščobe). Kar je zelo malo. Ampak sem si danes privoščila samo 2 piškota.

Ljubljančanke, kdaj se dobimo na kavi??? No, jaz v sredo ne morem, ker imam pregled v bolnici, tako da bi se načeloma lahko dobile v četrtek.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 19:01:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.5.2008 19:07:00   
sani1
Evo jaz sem ravno skuhala korenček in ga zmiksala. Je pa tako dober, da ga skuham kar eno kilo in ga pol jaz pojem. Manja pa dobi tri žlice.user posted image
Jaz nisem še nobene kašice kupila, ker bom raje prvo dala doma narejene tiste tri žlice za okus. No se pa ful pozna razlika če je korenček kuhan v vodi ali pa brez nje. Sem danes experimentirala.

mml- lepe slike. Jaz Manjo vsak večer masiram. Najbolj ji paše, ko ji masiram noge. Jih čisto stegne. Prav zanimiva je... Je pa ona tudi zdej postala taka vrtalka, da jo komaj lovim na tisti previjalni. Tako, da tudi masaža traja malo manj, ker prej obupam...user posted image

katee- tudi jaz imam v sredo zdravnika. Malo težje bo ta teden, ker sem čisto zasedena. Pa se danes sem bila do zdravnika in nazaj pa me boli vse ko user posted image . Tako, da bom jaz mogla tudi bolj počivat...

Imam pa eno vprašanje za vas.No jih imam kar malo več.
Dejte mi povedat kdaj potem lahko otroci jedo gluten?  Pri katerem mesecu?
Do kdaj je treba kuhat neslano? 

No če se spomnim še česa vas vprašam. Ker danes sem gledala te kaše in sem bila potem čisto zmedena. Ene so z glutenom, ene se mešajo z mlekom  in skratka potem nisem pa nič kupila, ker sem bila čisto zmedena. Tolk je tega, da pol sploh ne veš kako in kaj... 

Hvala...  

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.5.2008 19:39:15   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Imam pa eno vprašanje za vas.No jih imam kar malo več.
Dejte mi povedat kdaj potem lahko otroci jedo gluten?  Pri katerem mesecu?
Do kdaj je treba kuhat neslano? 

No če se spomnim še česa vas vprašam. Ker danes sem gledala te kaše in sem bila potem čisto zmedena. Ene so z glutenom, ene se mešajo z mlekom  in skratka potem nisem pa nič kupila, ker sem bila čisto zmedena. Tolk je tega, da pol sploh ne veš kako in kaj... 

Hvala...  

Kolikor jaz vem, otroci do 1. leta ne smejo jesti glutena.

Za sol je pa meni patronažna rekla, da lahko malo posolim.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.5.2008 19:39:28   
ursalara
Sani kolikor jat vem se naj ne bi gluten dajal do osmega meseca naj pa povejo že tiste mamice ki imajo več otročkov in izkušenj!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?