|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
27.5.2008 10:50:19   
klepetka
ojla

samo pozdravit sem vas prišla
in pa da  zaželiva z Lano K lemenu vse naj naj
torej,Klemen vse lepo ob mini rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image

drugače pa mi za računalnik zmanjkuje časaker smo skoz zunaj.Sem mislila da bom vćeraj zvečer kaj kolovratila tukaj gor,pa smo imeli obiske ,pol pa se mi ni dalo.
čakam na deževen dan.user posted image

Nič vas nissem brala ,zato nič ne vem kaj se dogaja tukaj.user posted image

lep ,čeprav vroč, dan vam želim

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
27.5.2008 10:57:00   
SuzanaKK
Čaubau!

mala pikica sem vesela zate, da je Gašper začel jesti, pri nas je vedno slabše ... včeraj zvečer me je celo pobruhal, ker sem preveč tečnarila s to flaško. user posted image

Naš mali zaenkrat še nima svoje sobe, tako da bomo kar skupaj spali, ga pa zvečer niti ne moti TV iz dnevne sobe ali ropot iz zgornjega nadstropja (tast hodi huje kot slon) ...
vaney Anže je čudovit fantek, res. Joj ženske, kako imamo me lepe otročke, vsak posebej je čudovit.

Nana jaz bi že zdavnaj prišla na kavo, bi se kar sama povabila, samo problem je, ko Aljaž ni ravno potrpežljiv otroček, ne vem, kako bi se kaj obneslo, da bi jaz pila kavico in čvekala, on pa ležal v vozičku. Po moje se mu zmeša. Če ga imam v naročju, ga moram na  okoli nositi. Totalno aktiven mali mož, ne vem po kom se je kaj vrgeluser posted image . Zato imam najraje vozičkanje, pa kako kavico na hitrco.

Jutri imamo pa posvetovalnico, me kar malo skrbi, kaj bo pokazala tehnica.

Že jok in stok, moram iti. Bova šla zdajle še na en hiter sprehod, ker potem je do enih 16-ih čisto prevroče. Jaz Aljaža namažem z niveino kremico za sončenje, faktor 30, do sedaj še ni bilo nobene reakcije.

Danes bo za kosilo isto kot včeraj, krompir in cvetača s smetano. Upam, da me ne bo celo popljuvaluser posted image .

Dejte še kako sliko objavit, jaz jih tako rada gledam.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
27.5.2008 10:58:09   
SuzanaKK
Klemen vse najboljše!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
27.5.2008 11:00:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Z Dašobino sva se ravno pogovarjale da bo ob 12 turbo vroče.Kaj če bi se dobile prej.Sicer nočem jaz komplicirat samo predlagamuser posted image

Ej, jaz moram zjutraj še kifle spečt. A naj ob 6 vstanem? Kakorkoli, če se boste drugače zmenile ni panike, ampak jaz bi ob 12, ker grem potem ob 15 po sina. Pa itak če gremo ob 10 bomo tolk časa čvekale, da bo spet vročeuser posted image

Saj je vseeno važno da smo skupajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

No, da vam povem glede oblačenja. Naša je bila danes cel dan, torej do 18 ure, zunaj v kratkih rokavih bodiju in tankih dolgih hlačah, popoldan pa 3/4 hlačah in pa brez nogavic in ji je bilo še vroče. Pri nas je bilo 32C , kaj še bo. Jaz osebno sem bila pa v obojem kratkem.

ma ni šans, da bi ji dala dolge rokave, še meni je vse teklo po hrbtu

No pri nas pa je bil samo v bodijo s kratkimi rokavi.Užival je na ležalniku pod marelico.Matic in    Lana pa v bazenu

Vaney ti lohk prideš že ob 7.00 pa ti bom eno kavico skuhala,ker pol bo prevroče za kavouser posted image

Mala pikica tvoj Gašper pa je že pravi gurmanuser posted image

Paket varna prihodnost mi ga še zdej nismo dobiliuser posted image

V svojo sobo bo šel ko se ne bomo več ponoči dojiliuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
27.5.2008 11:07:59   
TRIŠ

Tole pa ne smem pozabit ,kajne Nanauser posted image

Klemen vse lepo ob mini rojstnem dnevu user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
27.5.2008 11:17:34   
mala pikica
muzika naš Gašper se še tudi ne prevali na trebuh, mislim pa, da bo kmalu user posted image

toliko govorimo o glutenu... tako kot pri vseh stvareh, so tudi tukaj zelo različne informacije. Sem malo gledala stare teme na RR-u, pa nekateri pravijo že po 6.mesecu user posted image

sani Manja pa je zelo napredovala, glede na to, da se je nekaj prezgodaj rodila in da je bila tako piškava user posted image

nana tako pa verjamem, da Klemnu pašeju kratke pižamice. Mi imamo med 17 in 19, zato smo še vsi v dolgih pižamah user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: benika
Sani, res gre ful hitro čas. In res, da otrok v vrtcu dobi za jest marsikaj, med drugim tudi alpsko mleko. Zato boš morala pikico nanj navadit pred enim letom  .

Meni je to tako hecno. Se stvari tako spreminjajo, da ne veš ali je res tako škodljivo ali se delajo norca iz nas. Mi smo vsi preživeli na kravjem mleku, ker AM ni bilo, zdaj je pa skoraj smrtno nevarno dati kravje mleko. Saj se moraš .

Kakšen P kar reče, da se lahko da Alpsko mleko, ampak da tega ni on rekel user posted image

vaney super lepe slikice...

karatina in nana vidim, da imata težave s kengurujčkom. Mene so na srečo v Baby centru pravočasno na to opozorili, tako da ga niti nisem kupovala. So mi kar rekli, da zelo hitro začne križ boleti. Mene križ boli že tako ali tako brez kengurujčka.

katee super, da si že boljša user posted image

Klemen čestitke ob malem rojstnem dnevu user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
27.5.2008 12:02:05   
Sunny Morning
Medve sva se pa že kar oreng potepali. Sva naredili en velik krog, bili v trgovini, pa z eno drugo mamico na sokecu, zdaj sva pa doma. Danes bo ful malo jedla, ker je tako vroče in ima raje čaj. Bova spet probali korenček. Sem jo pa oblekla v bodi z dolgimi rokavi in tanke hlače in se je reva skoraj skuhala. Sem ji hlače kar slekla in ji nogice samo pokrila z pleničko. Jutri bo definitivno v kratkih rokavih.

Klemen user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
27.5.2008 12:09:09   
Golobček
No da se še jaz javim. sem bolj notri ker je pri nas peklensko vroče, zato malo po RR gledam, imam čas ker Nik in Nina spita , Jan pa se igra ( je tako samostojn se ful zamoti sploh ne veš za njega ).

A ima katera link o tej varni prihodnosti da vidim kaj je sploh to.

Grem še zdele kosilo kuhat da bo pripravljeno ko pride moj dragi domov.

Če lahko bi tudi jaz prosila za kakšne recepte za Nino ( pa ne se mi smejat , pa mislit da sem butasta da nič ne vem, čeprav imam tri otroke- rada bi malo spremembe. )

Zdaj pa res grem- lep vroč dan vsem

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
27.5.2008 12:10:05   
Lusa
Klemen-vse naj ,naj

IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Pasenje kravici in obračanje na trebuh - naš Jakob se zna prevaliti na bok, še vedno pa mu ne gre, da bi se s hrbta sam prevalil na trebuh in pasel kravice.  Baje bi naj počasi to veščino že obvladali. Kako pa je kaj z vašimi otročki?

Moja še se tud ne obrača.Včeraj se je začela samo na bok pa še to bolj tak.Ah bo že.Luša je komaj samostojno začela sedet komaj pri 9mesecih ,moj brat tud in jima nič ne manjka ,al pa jaz ne vem user posted image Zdaj pa vidim ,da že nekateri pri 6mesecih soraj stojijo ,a o sedenju ne govorim.Meni je že to ,da shodijo pri 1letu hitro ,ker je precej napoooorno.

benika-jaz sem mislila ,da imaste že sept. operacijo neba.Kaj ima Jakob "samo"preklano ustnico ali luknjo tud.Ker nebo operirajo tam nekje med 2in 3letom ane?

sani1-jaz se tud strinjam s teboj glede hrane.Otrok bo prišel v vrtec pa tričetrt stvari ne bo poznal ,potem pa zakaj je moj otrok izbirčen in ničesar v vrtcu ne je.

lunca-daša je ista ,ji potisnem v roko igračo ,pa jov sekundi odvrže ,je tak lenušček pri teh stvareh itak po sestrici.Sem opazila ,da je Ajša kljub hudi bolezni bila dosti bolj živahna in zdaj vidim ,da bires lepo napredovala.

mala pikica-user posted image za Gašperjevo hranjenje

triš-ste že bazen postavili?Sem študirala ,če bi ga jaz danes tud  ,da sploh vidim ,če je še cel.

Katee-me veseli ,da si že veliko boljša.

Daša je pa danes grozno tečna in prej je eno uro cvilila ,na rokah ,v postelji,...ma nič ji ni ugajalo.Zdaj je spala 20minut in upam ,da bo sedaj boljše ,ker to je grozno poslušat.Bom videla ,kako bo do večera.Drugač še danes letive se pediatrinji pokazat ;dela danes do 19ure.

Vaney-sem vesela zate ,da ste se imeli lepo in naj v bodoče tud bo tako naprej.Pa tako lepe slikice si nardila.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
27.5.2008 12:16:10   
klepetka
http://www.varnaprihodnost.org

tole je link za tisti paketek,ko so nekatere spraševale.Da bo pa link aktiven ,se mi pa sanja ne ,kaj morem naredituser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
27.5.2008 12:16:48   
klepetka
ooo,celo to znam naredituser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
27.5.2008 12:18:54   
mml
mala pikica super, da ste je Gašper boljše jedel, upam, da tako tudi ostane user posted image

klemen  vse najboljše user posted image

spanje v svoji sobi jaz o tem še ne razmišljam...po mojem enkrat takrat, ko bo res spal celo noč. Pri Manci sem rekla takoj, ko prespi celo noč - kar je bilo pri dobrih 4 mesecih - pa sva jo preselila v njeno sobo pri 22 mesecih user posted image

vaney super fotke user posted image

katee krasno da si boljše user posted image , malo še pazi nase in ne pretiravaj. Sem pa jaz v principu tudi za kavo v četrtek

GH kolikor ljudi vpršaš o uvajanju, toliko je mnenj...meni je tudi patronažna rekla, da pr i9. mesecih lahko že več ali manj je isto hrano kot odrasli, samo manj začinjeno in smo se tega držali in je vse OK. Seveda je pa drugače, če je otrok alergičen ali je kdo od bratov ali sester alergičen, takrat je treba pa biti bolj previden in počasen pri uvajanju. Se pa nisem nikoli držala navodil tri dni eno hrano po tem pa naprej...no sem se...ampak samo pri korenčku s katerim sem začela user posted image

sani ja kmalu bo polovica porodniške minila...po tem gre pa vse samo še hitreje...

obračanje Matic se že nekaj časa obrne s trebuha na hrbet, če se mu da, sicer pa zakoplje glavo v podlago in na glas protestira, s hrbta na trebuh se mu je uspelo obrnit pa samo enkrat in je bil čisto zašokiran user posted image . Je pa trenutno zelo navdušen nad tem, da ima noge, in jih poskuša spravit v usta, če mu pri tem pomagam, se pa sploh reži na vsa usta user posted image

oblačenje glede na današnjo vročino je Matic v majčki s kratkimi rokavi in širokih, tankih bombažnih hlačah in nogavičkah

Sem pa trenutno optimist, sem ga dala v posteljo in čakam da zaspi user posted image , ker je že zaspan, pa zaenkrat prihajajo iz spalnice še prav veseli glasovi, očitno se z nekom pogovarja user posted image , ga bom pustila, dokelr ne začne protestirat. Ga je pa ponoči nekaj hudo biksal...očitno ga daje prehlad...se je zbudil ob 1 in mu je bilo najmanj 15x dat dudo, po tem se je pa zbudil ob 4.30 in ni bilo druge variante kot dojenje, po dojenju je bil pa tako razigran in dobre volje v posteljici, da je user posted image  rekel, da bi on tudi pil isto kot Matic user posted image ...no po tem se je pa naveličal in je mrknil in spal do 9.30, samo kaj ko je bila Manca pokonci pa že ob 7.20...no ja saj bo...enkrat...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
27.5.2008 12:37:08   
mml
Sploh ne morem verjeti...ampak Matic je res sam zaspal...enkrat sem mu popravila dudo in to je to...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
27.5.2008 13:04:29   
martinca
dobro jutro!

Patrik še spi, Uroš v službi, jaz pa že tu gor. včeraj me je tako glava bolela, da nisem imela nobene volje prit za računalnik.

no to sem pisala ob 6.30. nato se je Patrik zbudil in je šel jest. potem sem šla še jaz jest, pol pa sva še s svakinjo kapučino spile.

zdaj pa je ura 12, ko to pisarijo nadaljujem

katee, upam da boš lahko spet čimprej jedla sladkarije.

mala pikica, no me veseli, da je Gašper začel jesti. očitno pa ni več zadovoljen s flašo in bo rajši po žlici jedel.

alfabeta, kaka lubejzen.

vaney, super da ste se imeli tako fajn. za Hrvate pa sploh nimam komentarja.

nana, zgleda, da ti bo Klemen zdaj res spal celo noč. Klemen. je full fajn ko se lepo naspiš. jaz že vem je Patrik tudi tako priden da celo noč prespi. je danes spal od 21 včeraj pa do 6.30 danes. kar tako naprej.
Klemen vse naj naj za 5. mesec!

muzika
, Patrik še tudi ne obvlada te veščine, da bi se sam prekotalil iz hrbta na trebuh.

tu pa še ena slika
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
27.5.2008 13:05:13   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Sploh ne morem verjeti...ampak Matic je res sam zaspal...enkrat sem mu popravila dudo in to je to...

user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
27.5.2008 13:05:33   
ursalara
Ojla čvekice!
No pi nas temperatura   user posted image hudičevo hitro narašča jih imamo že 30 stopinj!     user posted image se bomo še skuhaliuser posted image !
Smo bili že zgodaj zunaj in nam zdajle kar paše da smo malo v senčki!  user posted image Včeraj popoldne sem imela kar pestro sem imela mojega nečaka v varstvu ker je mamica šla k zdravniku ker je dobila alergijo in je vsa v mehurjih joj je bilo pestro pa Januser posted image joka pa Lara začne ma skoz neki res danes zjutraj sem ga tudi imela v vartsvu in sem ga lepo kar ven na zrak dala in sta oba spala user posted image v svojih vozičkih user posted image    user posted image mamica oj Jana pa je šla na Dermatološko in so ugotovili da dobila alergijo iz P od posteljnine je vsa povita je rekla da je ko mumija prav nič lepo za vidt res!Res svaka čast tistim ki imajo dvojčke!

Vaney jaz Laro še nekaj časa ne bom selila v drugo sobicouser posted image ne vem sem bolj pomirjena  user posted image če je pri meni itak se pa lahko derem zraven pa jo ne bom zbudila ko ona zaspi!user posted image smo jo tudi mi navajali že od vsega začetka na glasne zvoke ne pa na tišino!

Golobček jaz svojo mažem z kremicami ker vedno se ne morem izogniti sončku!user posted image

Meni je tudi patronažna dejala da kar nekaj časa rabijo zobki da pridejo na plano se pa veliko prej pojavijo znaki!

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Se mi ne ljubi na pol v spanju hodit iz ene sobe v drugo in dudo not dajat.

Jaz imam njeno posteljico čisto ob moji, tako da samo roko stegnem in je duda že v ustih. Vrhunsko rešeno.

tudi jaz

Karatina imaš istega kengurujčka kot jazuser posted image user posted image user posted image no jaz babybjorn-baby carrier synergy

http://www.babybjorn.com/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Barsele-Synergy/

jaz ga ne zamenjam za noben denar,res je vreden vsakega dinarčka,pa sploh zame ker imam težave z križem,super je!Samo jaz imam tega sem pa za njega odštela 120 evrov!

Klemen vse najboljše ti želive z Laro!
   user posted image

Mi pa imamo najverjetneje poskok v rasti ker že dva dni vsak obrok poje 220 ml mlekca!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
27.5.2008 13:06:34   
nana35
vaney,lepe slikice ste posneli in vidim da ste kar vsi uživali ne samo Anže!

katee,me veseli,da je tvoje zdravje boljše in da se bolje počutiš tudi ti.Kmalu bosta spet z Žan Lukom skupaj tudi ponoči.user posted image

karatina,saj ta "naš"kengurujček je skoraj tak kot tvoj,ima tudi oporo na hrbtu,ampak za mene to ni.Sem že obupala,naj ga moj dragi nosi če hoče.Vozička mi pa ni težko potiskati,bom izbrala kar to varianto.Mi smo kengurujčka dobili na posojo,Klemen se sicer v njem kar vredu počuti,ampak mene noge še zdaj bolijo.

Klemen spančka popoldanski spanec,vedno približno ob isti uri.Dam ga v posteljico in spi kake pol ure.Več skoraj ne ali zelo redko.Ne vem,če sem že napisala,ampak spet je spal vso noč.Sicer se zbudi od 5h do 6h zjutraj vsak dan,potem pa spet malo zaspi.Ampak je zunaj že svetlo ob tej uri,tako da ni sile.

klepetka,hvala vama z Lanico za čestitke Klemnu,sploh pa zato,ker si posebaj zato prišla na RR!

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nana jaz bi že zdavnaj prišla na kavo, bi se kar sama povabila, samo problem je, ko Aljaž ni ravno potrpežljiv otroček, ne vem, kako bi se kaj obneslo, da bi jaz pila kavico in čvekala, on pa ležal v vozičku. Po moje se mu zmeša. Če ga imam v naročju, ga moram na  okoli nositi. Totalno aktiven mali mož, ne vem po kom se je kaj vrgeluser posted image . Zato imam najraje vozičkanje, pa kako kavico na hitrco.

SuzanaKK,ali misliš,da so naši otročki poosebljena potrpežljivost ali kaj?Saj tudi oni tečnarijo,pa malo vstanemo pa malo dajemo za jest,pa malo čaja in gre.Nič ne skrbi.Otročki so otročki in normalno je da nimajo miru.Klemen se mora obvezno premikati z vozičkom,moram ga zibati,potiskati naprej in nazaj,skozi se mu mora nekaj dogajat.Ampak preživimo.Ti se samo pridruži.
Tudi jaz uporabljam Niveino kremico za sončenje.

Suzana,Triš,mala pikica,sunny m.mml,hvala za čestitke!!Pa istega čmrlja si dala Triš,kot ga ima na seznamu od male pikice.A nalašč??

mala pikica,sem posebaj včeraj pogledala na termometer,koliko imamo stopinj in je tako.Kengurujčka nisem kupila,hvala bogu,sem si ga sposodila od prijateljice,tako da ni šel denar v nič.Karatina pa nima težav z njim,pravi da je super.

Sem pa zadnjič tudi jaz kupila Klemnu bazenček,tako da se bo kopal ko bo čas za to.

Klepetka drugič,pri linku ne rabiš nič narediti,ker kar sam deluje,če ga prav napišeš. Jaz sem 1x tudi mislila,kako to naredijo,kake frajerke so ene za te zadeve,potem pa sem poskusila in vidim čudo.user posted image

mml,veš,tudi jaz se pretirano ne držim navodil pri uvajanju GH,ker sem videla da nimava posebnih težav,sem pa kot ti na začetku res pazila,potem pa kar počasi začela po svoje.In deluje super.
In user posted image za Matica,da je zaspal sam od sebe.Klemen to stori vsak večer...zdaj sem pa že malo važna.user posted image user posted image

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
27.5.2008 13:10:08   
nana35
Joj,sem dolgo pisala ta post,tako da ste vmes že nekaj natipkale.

martinca,ursalara,hvala za čestitke Klemnu za 5 mesecev!!

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
27.5.2008 13:28:44   
dašabina
user posted image user posted image user posted image klemen vse naj naj user posted image user posted image
jaz sem za ob 10 ali pa 11 uro

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
27.5.2008 13:30:32   
urssyy
Naj se še jaz pridružim čestitkam Klemnu user posted image user posted image user posted image ...vse naj naj

Golobček če bođš kakj obiskala mamo, me pokliči, da spijeva kako kavico, ok??Jaz Vivien ne mažem s kremico, sem jo samo ko smo bili na morju, mi je P rekel od Ilrida največ 30 kator, ker več je škodljivo.

Tudi Vivien se obrne iz trebuščka na hrbet, ampak iz hrbta na trebušček, pa zaenkrat še ne kažeinteresa.

Se je zbudla morn it....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
27.5.2008 13:44:34   
majra
Klemen vse najboljše
     user posted image

Pri nas imamo pa izredne razmere. Smo takooooo tečni. Nč ji ne paše, ne jest, ne pit, ne nosit, ne ležat, nič. Do sedaj mi je pojedla 80 ml user posted image  Sedaj pa končno zaspala. Tako mi reagiramo na cepljenje. Je blo že prvič podobno, samo v lažji obliki.

Upam, da bo jutri boljše, da bomo lahko čvekale.  Torej se vidimo na Loki user posted image

Je pa ful vroče, tako da imamo tudi mi že kratke rokave, čeprav se mi je zdelo pred dvema dnevoma še ful prehitro user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
27.5.2008 13:51:04   
sani1
Mi smo tudi iz sprehoda oz. iz klepeta in kavice.
Smo bili danes prvič v kratkih rokavih in zdej ko bova šli v vrtec bova dali gor kar kratke hlače . Je tako vroče, da je joj.

mml- glede Gh bom jaz delala tudi po občutku. user posted image za Matica je res pravi akrobat. Moji Manji pa noge sploh niso zanimive. Me prav malo skrbi, ker je imela takrat tonus mišic na nogah slabši. In zdej ko se že tako kotali bi tudi noge že mogla dajat v usta. Pa jih ne. Mogoče ji pa preveč smrdijo....user posted image

katee-  super, da si že boljše  ampak še vedno počivaj in pazi nase.user posted image

nana- en velik poljubček Manja pošilja Klemnu za mini roj. dan!  Vse najboljše!

mala pikica- je glede na to kako je bila Manja ob rojstvu mala je zdej res že prava baba. Je vse nadoknadila.

suzanaKK- držimo pesti, da bo jutri vse dobro...

Zdej grem pa jest, ker sem že pošteno lačna...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
27.5.2008 13:52:23   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Suzana,Triš,mala pikica,sunny m.mml,hvala za čestitke!!Pa istega čmrlja si dala Triš,kot ga ima na seznamu od male pikice.A nalašč??

Ne čisto slučajno.Vem pa da imamo take sladke slikice na seznamuuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
27.5.2008 13:54:35   
Anchikaa
Dan,

Klemen vse naj naj za 5 mesecev.user posted image user posted image

Naša je danes tut neka tečka,zdaj malo drema,bomo vidli kako dolgo.Sem pa jo danes ko je user posted image vroče oblekla v bodi s kratkimi rokavi,pa 3/4 hlače in zokenčke pa je bila prav zadovoljna.Opoldan sma papcale banano z rižekom,sem malo eksperimentirala in ji sama zmešala skupaj.Pojedla je 150ml pripravljene kašice.user posted image malečka.Je pa mela banano povsod,še v nosu,ker je htela naret balončke,jaz pa žlico zraven in je bil ognjemet tu.user posted image

Mala pikica mogoče pa Gašperju bolj odgovarja žlička in ne flaška.Od sestrične sinek bo tut počasi 5mes pa noče več na flaško jest,samo žličko še.

Grem kosilo naret do konca.

LP in uživajte v senci,
Anchikaa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
27.5.2008 13:55:46   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Če lahko bi tudi jaz prosila za kakšne recepte za Nino ( pa ne se mi smejat , pa mislit da sem butasta da nič ne vem, čeprav imam tri otroke- rada bi malo spremembe. )

Nas je več takih.Sem mislila da bom vsaj pri Žanu lahko kaj packala pa nič noče jestuser posted image .Večje dva pa sta se nehala dojit z osmimi meseci in potem sta jedla vse po vrstiuser posted image

Martinca kako ste že velikiuser posted image
Ursalara user posted image za mamico od Jana.Uboga reva.Upam da se stanje hitro izboljša

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?