|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 11:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
26.5.2008 11:13:02   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ali pa za zdravo pamet?

Pa brez zamere komurkoli, to je hec!!!

Ja sej včasih nam res manjka zdrave pameti...  Pa nič ti ne zamirimo, ker hec je hec....user posted image   lep dan!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 11:13:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
26.5.2008 11:14:08   
ursalara
Aha za v sredo ste se zmenile zdaj tko če bom res hitro opravila z vsemi opravki definitivno se udeležive srečanja če pa bove pozne se pa zmenimo za kakšen drug dan obljubim nič ne da ne bo potem kakšne zamere,ker pa sem obljubila tebi Alfabeta da pridem na kifeljče bom obljubo izpolnila   user posted image v najkrajšem možnem času upam da že v sredo!Zdaj tako bi bila vesela za napotke da se res kje v NM ne zgubim   user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
26.5.2008 11:15:38   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Ali pa za zdravo pamet?

Ja sej včasih nam res manjka zdrave pameti...  Pa nič ti ne zamirimo, ker hec je hec....user posted image   lep dan!

Veš, jaz imam dva otroka pa včasih še kakšno tako neumnost naredim, sploh kar se oblačenja tiče. Sicer se pa res ravnam po sebi. Sicer do sedaj doma še ni imela kratkih rokavov, razen ene 10 dni nazaj ko je bilo rs vroče, sicer pa jio dam dolg bodi in ga zaviham, če se kuha, pa nogavičke ji dol dam, ji ful paše pa se že precej pozna. Danes bo pa definitivno v kratkem bodiju. In tankih dolgih hlačah.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
26.5.2008 11:16:29   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Sej nisem žalostna, samo na jok mi gre, pa vsakič ko zvem za kakšno novo ali pa z mi gre na jok, matej se mi pa kar smeji

Ne boš verjela, ampak jaz sem ista. Sem že prej napisala. Z to razliko, da me moj vedno tolaži in pravi: " Ne vekaj no."   Pa se nasmejim in je boljše...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
26.5.2008 11:16:52   
dašabina
dolenjke in belokranjke može v sredo ob 12.00

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
26.5.2008 11:18:15   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Aha za v sredo ste se zmenile zdaj tko če bom res hitro opravila z vsemi opravki definitivno se udeležive srečanja če pa bove pozne se pa zmenimo za kakšen drug dan obljubim nič ne da ne bo potem kakšne zamere,ker pa sem obljubila tebi Alfabeta da pridem na kifeljče bom obljubo izpolnila   user posted image v najkrajšem možnem času upam da že v sredo!Zdaj tako bi bila vesela za napotke da se res kje v NM ne zgubim   user posted image

A ti misliš, da bom jaz vsakih kifeljčke pekla, al kaj?user posted image

Priložnost izgubljena ne vrne se nobena.

Potrudi se in pridi na user posted image .

Pot pa ti pošljem na ZS, samo povej iz kje boš krenila

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
26.5.2008 11:19:18   
sani1
     ,. .l ncn n vl vkl j m k l   m mn nm n mnk jbhmlvkn jekmm  msdv dvk,vdj ld  i   cf,  i rn tnlnjj  c vn n                

no to pa vas Manja lepo pozdravlja....

nalin- to so hormoni!user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
26.5.2008 11:19:51   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

dolenjke in belokranjke može v sredo ob 12.00

Super! Na Loki, kot vedno! Tista ki prva pride naj rezervira placa za 7 ženskic z vozički!user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 26.5.2008 11:20:07 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
26.5.2008 11:21:28   
ursalara
Alfabeta ja seveda jih bošuser posted image user posted image -ne to je samo šala da ne boš resno jemala ampak dobro je imeti en izgovor zakaj grem na vaš konecuser posted image user posted image Krenila bom iz Ivančne Gorice zdaj pa samo povej kam in kako sem ti pa že poslala zs!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
26.5.2008 11:28:21   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Alfabeta ja seveda jih bošuser posted image user posted image -ne to je samo šala da ne boš resno jemala ampak dobro je imeti en izgovor zakaj grem na vaš konecuser posted image user posted image Krenila bom iz Ivančne Gorice zdaj pa samo povej kam in kako sem ti pa že poslala zs!

Ti pošljem na zs zvečer, o.k.? Sicer pa že imaš en ZS!

zdaj pa šibam

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
26.5.2008 11:34:17   
martinca
sani, jaz imam tudi tako majico "prihajam januarja" pa mi je kar škoda da je ne bom več uporabljala. ali pa če tak naštudirava da še drugega user posted image narediva v aprilu da bo potem januarja rojen.user posted image samo potem bi morala zdaj še eno leto čakatuser posted image jaz bi ga že prej imela.

Neposredna povezava do sporočila: 2738
26.5.2008 11:34:34   
Intruder24
Dober dan user posted image

pri nas je cela zmešnjava Vid ima spet "tašča sindrom" in ni da ni tečen sto na uro, zdaj je hvala ne vem komu zaajal in upam, da se bo naajal. Smo spali do 3:30 pa potem do 6(cartanje in žlabudranje v postelji), ob 7 je spet jedel in potem ni hotel stran od meneuser posted image  ko sem ga odložla je tako kričal, da je bil brez sape v prvi sekundi, tako da je bil 3 ure na meni, potem sva jedla (odkar je jabolko vsak dan kaka user posted image ) no in zdaj je končno zaspal. Vse imava eno uro prehitro, nobenega tempa in to vsak mesec isto...meni se bo vtrgalo user posted image user posted image user posted image  In to samo zato, ker si ga tašča odnese stran in ga nosi (on pa taki obrazek kot da bo od žalosti tja padel) ko se jokica in noče bit pri njej...pa nič se ji ne da dopovedat. V petek je bilo isto!!! Jaz takih ljudi ne razumem, pa lepo ji rečeš, kaj je bolj pomembno, da se mali dobro počuti al da ga ona nosi user posted image user posted image Pa ji kr ne potegne...mah brezveze, upam, da je dolgo ne bo. Če bo pa šlo tak naprej pa se nekaj časa ne bomo videli, pa bo...Samo kaj ko si potem sam največja sebična suser posted image ...malo sem zatežila, če sem pa res čisto na koncu...user posted image

nana ja res je zelo se mi je vleklo teh 14 dni in groza me je naslednjega obiska, ker se na lep način ne da nič dopovedat.

GH mi zdaj 2x na dan pojemo malo jabolka( ker imamo jutri cepljenje ne vem če bomo cepljeni, ker ima Vid vneto okicouser posted image user posted image ), bomo prestavli korenčeka na sredo user posted image . Naslednji teden pa začnemo z grisekom, jaz sem nakoncu kupila navaden grisek od milupe (ne riževega al pa ovseni), je tudi brez glutena tak da... Se pa mu res ureja prebava in je odkar jemo jabolko vsak dan kakal, ga nič ne šraufa. Imamo pa predvsem popoldan in obvezno zvečer probleme z flaško in pitejm mleka. Se tako dere zraven, da ga nosim, pa pozornost preusmerjam, večino pa pali da ga dam posebej v sedež, tam je kar miren (kot da hoče samostojno sedet in jest in ne več v naročju user posted image user posted image )

Vid se kar premetava (obrne se iz trebuha na hrbet, ampak ne vedno), pa okoli se vrti, full brca in krili z rokicami, včeraj med kopanjem se mu je čisto vtrgalo in je tako brcal in mahal, da je pol banice spraznil, ga je moj user posted image  komaj držal. Pa včeraj je prvič spal brez trikotnika in je bil fraj. Tako da sem ga zjutraj našla na polovici postelje in z nogami na robovih kinderpeta user posted image user posted image user posted image

oblačenje jaz še Vida nisem imela zunaj v kratkih rokavih. Oblečenega imam al bodi s kratkimi rokavi in majčka z dolgimi oz. obratno, pa dolge tanke bombažne hlače in zokne..če je fejst vroče ga pokrijem samo s pleničko, če pa ni pa s tanko koco...Se mi zdi, da on vseeno samo leži v košari in še to vedno v senci in če se sama vležem v senco in mirujem me tudi zazebe...je pa bil samo 1x spomladi fejst zašvican, ko je naenkrat blo čez 20 stopinj v marcu..drugače pa ni, pa tudi rdeč ni...Če pa bo res tako zelo vroče pa mu bom dala samo bodi z dolgimi, če pa mu bo vroče pa kratke rokave (dvojne)..ne vem pravzaprav se bom odločla ko bo tak vroče user posted image

Vsem ki imate rojstni dan vse naj naj...user posted image

Klaja, da se čimprej rešiš mastitisauser posted image

Prosim držite pesti, da mojega Vida čimprej zapusti "tašča sindrom" in bo spet ok. 

Bom oddala svoj spis user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
26.5.2008 11:37:46   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Mislim da tudi nas že zobki dajejo, ker vse tako tišči v usta in se slini. Ji včasih vse igrače stran poberem in pol samo roko žveka, ker se pri pajackih in grizalih nonstop dere, ko se ne uspe počohot po dlesni, kot ji paše.
Dva dni smo že čisto brez dude. Je sploh ne mara več. Bomo videli, če je le začasna muha.

tudi Vid ne mara dude, samo če je sladka velja drugače pa sploh ne, mu jo morem prav vsilit, ker ga drugače ne znam pomirit, zdaj ko ima takšne izbruhe.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
26.5.2008 11:40:42   
mml
Dan,

se mi zdi, da bo toel zelo kratko poročanje, ker Matic že protestira v ležalniku user posted image . Je čisto drugačen od svoej sestrice, ki je uživala v ležalniku in v igralnici. Matic je pa dosti rajši na rokah, meni je pa to dosti manj všeč, ker po tem res nič ne naredim, pa še za RR mi zmanjka časa user posted image

ursalara nič bat, nisem zamerljive sorte, samo povem kar mislim, ker se mi zdi brez veze nekaj kujat in nergat...imam rajši jasne besede in zato pač povem kako in kaj...nekater me zato malo težje prenašajo (recimo moja tašča user posted image ), ampak to je njihov problem. Se pa že veslim kave in sprehoda, ko boš utegnila, kar pokliči user posted image

klaja upam, da boš kmalu boljše, mastitis je pa res nadležna zadeva user posted image

karatina super, da ste brez dude. Matic sicer ni ne vem kakšen ljubitelj dude, samo včasih pa pridobim kakšno minuto na ta način, če pa je dovolj tečen, pa duda niti slučajno ni opcija, ampak se še dodatno razjezi user posted image

sani upam, da bo tvoja trtica kmalu boljša user posted image . Pa super, da ste le dobili vrtec user posted image , da se ti ni treba še s tem obremenjevati. Vidim, da je Manja že osvojila RR user posted image

vsem, ki že uvajate GH veliko zabave in uspehov. Jaz čakam, ker se čisto lepo dojiva...no vsaj meni se zdi, da čisto OK napreduje

mala pikica ne ase prehudo sekirat zaradi hranjenja user posted image in poskusi tako kot ti je rekla sani, da malo podaljšaš čas med obroki. Matic tudi je na dobre 4 ure, včasih na 5, pa tudi se včasih zgodi, da pri enem obroku, za moje pojme, čisto premalo poje

martinca upam, da bo Patrikov nosek kmalu OK, ker vem kako je zoprno tole čiščenje. Matic na srečo ne smrka prehudo, zato pa kašlja, ker mu očitno vsa svinjarija iz noska teče nazaj user posted image .

nalin po mojem te res še malo hormoni hecajo user posted image . Jaz vsekakor nisem tako raznežena, sploh pa ne pri Frančku user posted image . Me pa "stsne" vsakič ko vidim kakšen porod oziroma novorojenčka na TV...ker so tisti prvi trenutki res nekaj neponovljivega in čudovitega user posted image . Ima pa Manco novo foro, ki je čisto ne razumem, ker pravi ,da je Franček ne bo ugriznil...

suzana super za takšno dolgo Aljaževo spanje user posted image . Tole moje je pa čisto navaden prehlad, ker seneni nahod poznam in je drugačen...no saj bo. Danes me ne boli več pri požiranju, pa nos me manj srbi, tudi glavouser posted image bol se je malo umiril, še vedno pa smrkam in kašljam. Kar se pa kave v LJ tiče...ponavadi se dobimo v BTC, do tja pa ni problem, tako da upam, da se kdaj opogumiš in prideš user posted image . Sicer sva pa s sonček zmenjeni,da se dobiva, ko pridem v Celje, tako da se lahko takrat dobimo user posted image

oblačenje: jaz imam Matica v bodiju brez rokavov in majčki z dolgimi rokavi ter hlačah in nogavičkah, ker v stanovanju pa le še ni tako toplo, sploh če ležiš...

Se oproščam za napake, ker se je Matic preselil iz ležalnika v moje naročje in sedaj pridno sodeluje user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
26.5.2008 11:56:12   
Sunny Morning
katarinas a ti tudi prideš na dolenjsko-belokranjsko srečanje? Bi bilo fajn, da spoznaš še ostale mamice in njihove user posted image .
Bo treba Loko skoraj zapret zaradi vozičkastega prometa.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.5.2008 12:00:06   
majra

Majra, sem morda spregledala potrditev da prideš?

Ja, ja spregledala! Vse, sam da ne bo treba kiflov pečt user posted image  Lisica ti user posted image
Saj veš, da se šalim. Pridem ja in komaj čakam, da vas spoznam

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.5.2008 12:27:04   
vaney
dan.

evo  mene, počasi se pakiramo in gremo gledat živalice. Počakam še 10 minut, da se Grega zbudi, pojemo in gremo. Imam danes prav naspidiran dan. Ob 8h smo se spravili iz postelje, je Anže pojedel, potem še jaz, potem sem si še umila in posušila glavo, letela v Črnomelj po kašice in tankat, pa na kavo h kolegici (dela v gostilni), malega na sprehod peljala, še 1x nahranila, kuhala kosilo in zraven pakirala za popoldne. Zdaj pa Anže spi, Grega se bo zbudil, kosilo je kuhano in potem gremouser posted image

triš, ni problema, lahko greš z nama, zaenkrat nimam še nobenih drugih planov. Če bom pa "morala" slučajno kam na hitro v trgovino, boš pa malo potrpela, neuser posted image user posted image  se bova še zmenile za točno uro, ok?

zdaj pa moram it, se beremo zvečer, če nas ne bodo opice pojedleuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
26.5.2008 12:48:07   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

katarinas a ti tudi prideš na dolenjsko-belokranjsko srečanje? Bi bilo fajn, da spoznaš še ostale mamice in njihove user posted image .
Bo treba Loko skoraj zapret zaradi vozičkastega prometa.user posted image user posted image user posted image

Saj ne vem če bom uspela zraven priti, a kar kengurujčka vzamem?user posted image  Bom še videla, sreda je tako tako...

Oblačenje Lara je danes zunaj v vozičku v samih gatkah in v majčki brez rokavov...ven smo šle v hlačkah in še enem bodiju ter nogavičkah, pa smo postopoma vse odvrgleuser posted image  In se je potem tako dobro počutila, ko sem jo slekla, da je kar vriskala....

GH: Danes je prvič jedla bananino kašico (kupljeno itak) in je zmazala celo - sicer je nečak malo pomagal in me zdaj sprašuje, če bom tud njemu tako kupovalauser posted image  Čez pribl. eno uro je pojedla pa še 90 ml mleka, zdaj pa spi ko ubitauser posted image user posted image  Ena je spraševala kako dajemo kašico in mleko - tako kakor hoče otrok, ne vem, zadnjič je Lara pojedla korenčkovo kašico celo in ni nič tečkala za mleko in takoj zaspala, recimo danes je pa spila še nekaj mleka...otroci so tudi različno lačni.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
26.5.2008 12:54:40   
katarinas
Še to sem pozabila povedatuser posted image : jutri ji bom skuhala jabolko+banano in me prav zanima kako bo to jedla, ker zadnjič ni hotla jesti doma narejeno korenčkovo kašico, Frutek je pa takoj zmazala...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
26.5.2008 12:56:35   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

ojla, kako ste.

Mene pa zanima če je še katera tako občutljiva kot jaz?
kadarkoli Žan gleda risanko o frančku, tisti del ko dobi medved sestgrico, mi gre na jokuser posted image , zato ker medved dobi sestricouser posted image user posted image user posted image i

Hormoni še delajo.Jaz sem občutljiva na vse in imam ravno te dni krizouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.5.2008 12:56:40   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Alfabeta- ja seveda. Na morju je bilo že takrat toplo in se vidi, da je tvoja Ajda uživala v kratkih rokavih...user posted image   mami za pogum...

Ali pa za zdravo pamet?user posted image user posted image

No pa si me malo nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.5.2008 12:58:38   
TRIŠ
Z Dašobino sva se ravno pogovarjale da bo ob 12 turbo vroče.Kaj če bi se dobile prej.Sicer nočem jaz komplicirat samo predlagamuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.5.2008 13:02:17   
Lusa
Ojla
Sem preletela samo zadnjih par strani ,ker enostavno mi ne znese.

nana-vidim ,da si preživela na morjuuser posted image

Benika-že sedaj mislim na vaju in op.Se mi pa zdi ,da so se kar hitro odločili za op-HB.

klaja-bošček ti ,upam ,da se rešiš tega mastitisa.

Mala pikica-ti se mi pa tako smiliš s tem hranjenjem.Pri nsa pa še je vedno dretje po flaški ,bi jedla in jedla.Me prav zanima ,koliko je težka.Imave v četrtek sistematskega in drugo cepljenje.Gašper bodi priden in lepo papcaj!

Kratka oprema-jaz sem že Daši večkrat oblekla kratke rokave.Saj pa me tud ne nosimo pri 25/30stopinjah dolge rokave ali pa?Sem se pa spomnila ,ko sem z Lušo prišla pri 3tednih (ok.20.6.2003) pokazat vnete očke in me je pediatrinja takoj vprašala ,zakaj sem tako oblečena.Pa pravim ,ker mi je vroče.In ona :ja potem pa tud otroka slečite ,ker mu je vroče.Je pa imela dolg body in pajac brez rokavov.In od tistega časa je bila luša vse do septembra v bodijih.Je pa res ,da je bila takrat tisto leto groooooozna vročina in čez dan je tud nisem smela široko povijat ampak samo čez noč.Je pa Daši tako fajn ,ko je bosa in s kratkimi rokavi ,si nonstop opazuje te micene prstke na nogicah.Za v hišo pa ji oblečem dolge rokave ,ker je v hiši hladno.

Nalin-imaš preveč časa za razmišljatuser posted image in potem te hormoni dajejouser posted image Saj sem jaz na istem.Sem prejšnji teden prodala zadnjih dvoje nosečničkih hlač in mi je bilo tako hudoooo ,ker vem ,da več ne bom user posted image .Smo žal prišli na cilj ,pa čeprav sem vedno govorila 3,4 bom imelauser posted image Saj imam ,če štejem Ajšo.Imam 3prekrasne punce.

Slikce so vse čudovite ,pa vsem slavljenčkom vse naj,naj.Joj vedno isto pišem.Če pa nimam časa gledat seznam ,pa potem že itak pozabim ,kdo praznuje.Jaz bom pa potem dala ene slikce gor ,ko se je včeraj daša prvič z Lušo in mano v banji kopala.Je tako uživala.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?