vaney
|
čer. mi smo nazaj iz ZOO Zagreb, Anže že sit spi, sem mu probala po žlički dat riževo kašico, pa je bil revež tako utrujen, da bi šel glih lačen spat in sem mu kar flaško naredila, je zmazal in zdaj spi. smo se pa imeli suuuuuper Zagrebški ZOO je veliko bolj urejen kot naš, samo veliko živali je že starih in v glavnem počivajo (lev, bizon, medved, tiger, kamela...). Anže je pa tudi užival, sva ga vozila v vozičku, pa je začel protestirat, tako da ga je Grega nosil, potem je bilo pa dobro, ko je videl vse okrog Je pa tako vriskal, še posebej, ko smo šli na pijačo, je vriskal v vozičku, da ga je cel lokal poslušal in se smejal Sem ga pa tudi jaz kar 3x preoblekla v 3 urah. Tja se je peljal v kratkem bodiju in tankih dolgih hlačah, total prešvican, pred smo šli v ZOO, sem ga preoblekla v kratek body in kratke hlače na naramnice, je spet zašvical, za domov sem ga pa spet preoblekla v dolg body in tanke dolge hlače, ker je že malo zahladilo. Mislim, jaz ne vem, kaj je to, Anžetu je skozzzz vroče, še jaz sem bolj oblečena kot on, pa ne švicam, on pa. Najbolj je pa vriskal, ko je bil v kratkih hlačah in je brcal v vozičku kot na nogometni tekmi Moram pa povedat, da sem zelo razočarana nad odnosom Hrvatov do nas. Na poti tja smo sicer brez problemov cestnino plačali v € (4€ za 30 min avtoceste ), v ZOO sva šla na pijačo in sva mislila, da nama je zmanjkalo kun in sva hotela plačati v €, pa je začela tako jamrat in zavijat z očmi, da bi nama najrajši odnesla pijačo stran. Pa sva nabrala tistih 35€ kun (5€ za 2 orangini ), potem sva hotela kupiti še sladoled, pa ga nisva mogla, ker niso hoteli vzeti €, potem pa še skoraj čez cestnino ne bi prišla, ker 20€ niso hoteli vzet (nimajo drobiža za vračat), potem sva jim dala drobiž in vmes je bilo tudi 5x10 centov, pa spet ni hotel vzet, ker sprejema samo kovance nad 50 centov. Pa da popizdiš . Potem je Grega nekje našel še 1€, da sva plačala in vsa jezna prišla domov Šli bi se neko Evropo, potem pa tako...groza. No, glavno, da smo bili skupaj in da smo se imeli fajn, slikice pa pridejo jutri, ker je meni baterija crknila, pa je potem Grega slikal s telefonom, zdaj ga pa ni doma. Belokranjke in Dolenjke, meni bi tudi bolj pasalo, da se dobimo prej, ker drugače bomo res sedel tam v največji vročini...kaj pa, če bi se dobile ob 10h? triš, če se dobimo ob 10h, potem te poberem tam nekje 9.15? Jaz bom edino v Merkur še potem skočila, ker moram it kupit tisto posodo oz. grelnik za fonue ali fondi ali kako se že reče, pa ne vem, če imajo to kje v BK, v Merkurju pa sigurno imajo. Upam, da ti to ne bo odveč. mini slavljenčki, vse naj naj