|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
26.5.2008 19:46:40   
sani1
Ja zdej sem brala pa pri 7ih mesecih že lahko. No samo toliko sprašujem, da bom vedela za naprej...

Seveda bom počakala na tiste, ki imajo že izkušnje, ker mi tti smo ravno taprave tukaj...user posted image    pa brez zamere....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.5.2008 19:47:10   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Imam pa eno vprašanje za vas.No jih imam kar malo več.
Dejte mi povedat kdaj potem lahko otroci jedo gluten?  Pri katerem mesecu?
Do kdaj je treba kuhat neslano? 

Jaz sem Manci začela devati jedi, ki vsebujejo gluten, nekje pri 8. mesecih, če nima otrok nobenih alergij, sicer je pa boljše počakati do 1. leta; zelenjavo sem pa solila od začetka...no minimalno sem solila vodo v kateri se je kuhala, je tudi patronažna rekla da par zrnc soli lahko. Po tem sem pa dala za okus zraven še malo parmezana in je bilo...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.5.2008 19:47:46   
sani1
Mi trije smo najboljši par....user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.5.2008 19:47:58   
aurora6
Berem vas in vidim da imate iste problemčke kot jst.............splooooooooohhhhhh ne vem kako naj jo oblečem uf uf pol pa raj ko je vroče doma ostanem in pol ko mal zahladi greve ven ker drgač ne vem kaj naj ji gor dam......na soncu vroče v senci ne tok vroče pol pa zapiha eh ta veter, sej če ne bi pihalo bi blo kul.......kaj ve nardite s pokrivalom, ker mam občutek ko Aniti dam ruto gor ji je vroče sam si ne upam jui dat dol ker piha pa lohk ušeska prehladi.........

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.5.2008 19:49:09   
sani1
mml- hvala...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.5.2008 20:09:24   
mala pikica
Sedaj pa poročilo današnjega hranjenja user posted image Zjutraj smo pojedli flaško, okrog pol enajstih sem pripravila 120 ml vode in 4 velike žlice Hippovih kosmičev breskev-marelica (sem dobila v paketu Varna prihodnost), potem okrog treh doma skuhana kašica srednjega jabolka in srednje velikega korenčka, takoj za tem še 90 ml mleka in sedaj ob pol osmih 220 ml mleka in riža user posted image user posted image user posted image Zgleda, da mu je 5 obrokov na dan res odveč. Sicer je pri flaški vedno kreganje dokler ne začne vlečti, potem pa še nekako gre, sem pa najbolj vesela, ker je tako mazal kašice po žlički user posted image Joj, upam, da zdaj bo naprej, ker je teža že počasi začela padati user posted image Smo danes kar šli v nabavo zelenjave in sadja user posted image Mogla sem vam do potankosti opisat user posted image

lusa
se prav vidi, kako ste vse tri uživale. Tebe sicer ne vidim, si pa te prav predstavljam user posted image

mml luškane slikice, Manca pa je res pravi kodrček. Ima Matic že tudi kakšnega kje zadaj  user posted image

sani kako pa kuhaš korenček brez vode user posted image Jaz sem danes jabolko in korenček v vodi skuhala, odcedila in spasirala. Za gluten in sol pa tudi mene zanima.

Jaz sem res vesela, da nam je danes uspelo nekaj več pojesti. Zgleda, da ima Gašper čez glavo mleka user posted image Se pa že prav veselim, da mu bom lahko jutri spet kaj pripravila. Bom zraven korenčka dala še kakšno zelenjavo. Gledam pa te resepte na RR-u z riževimi kosmiči. To so mišljeni kar ti, kij zdaj dajemo v mleko? Ker piše, da jih kuhamo v vodi user posted image A drugače pa se lahko daje kar navaden riž oziroma polnozrnat? Joj, zdaj pa že smetim tukaj s tem hranjenjem user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.5.2008 20:10:14   
ursalara

Ja zdej sem brala pa pri 7ih mesecih že lahko. No samo toliko sprašujem, da bom vedela za naprej...

Seveda bom počakala na tiste, ki imajo že izkušnje, ker mi tti smo ravno taprave tukaj...user posted image    pa brez zamere....

user posted image Ful ti zamerim     user posted image ,ne saj ne saj vem da se samo malo šališuser posted image user posted image res je najboljši nasvet od mamic ki imajo že večje otročke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.5.2008 20:11:25   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Z Dašobino sva se ravno pogovarjale da bo ob 12 turbo vroče.Kaj če bi se dobile prej.Sicer nočem jaz komplicirat samo predlagamuser posted image

Ej, jaz moram zjutraj še kifle spečt. A naj ob 6 vstanem? Kakorkoli, če se boste drugače zmenile ni panike, ampak jaz bi ob 12, ker grem potem ob 15 po sina. Pa itak če gremo ob 10 bomo tolk časa čvekale, da bo spet vročeuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.5.2008 20:12:18   
ursalara
Mala pikica user posted image          za Gašperja!Super da je lepo papcal!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.5.2008 20:13:02   
mala pikica
Sem ravno brala, da tudi oves vsebuje gluten. So pa ovseni kosmiči v vseh receptih za sadne kašice, ki smo si jih pošiljale po mailu user posted image
Pa kje vse je še gluten?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.5.2008 20:17:32   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Pa kje vse je še gluten?

Aha, sem že prebrala, da vse vrste žit (pšenica, oves, rž, ječmen, pira...) vsebujejo gluten, da pa ga riž, krompir, koruza ter prosena in ajdova kaša ne vsebujejo.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.5.2008 20:17:57   
Alfabeta
No, da vam povem glede oblačenja. Naša je bila danes cel dan, torej do 18 ure, zunaj v kratkih rokavih bodiju in tankih dolgih hlačah, popoldan pa 3/4 hlačah in pa brez nogavic in ji je bilo še vroče. Pri nas je bilo 32Cuser posted image , kaj še bo. Jaz osebno sem bila pa v obojem kratkem.

ma ni šans, da bi ji dala dolge rokave, še meni je vse teklo po hrbtu

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.5.2008 20:25:04   
Alfabeta
No, še tole vam pripnem.

Takole se imata pa moja sončka rada:
user posted image

user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.5.2008 20:31:26   
majra

Imam pa eno vprašanje za vas.No jih imam kar malo več.
Dejte mi povedat kdaj potem lahko otroci jedo gluten?  Pri katerem mesecu?
Do kdaj je treba kuhat neslano? 

Sem vprašala danes P in je rekla, da lahko gluten po 6. mesecu, kakšno zrno soli pa lahko od začetka

Mala pikica user posted image  za Gašperja, da je pridno papal

< Sporočilo je popravil majra -- 26.5.2008 20:32:16 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.5.2008 20:46:49   
vaney
čer.

mi smo nazaj iz ZOO Zagreb, Anže že sit spi, sem mu probala po žlički dat riževo kašico, pa je bil revež tako utrujen, da bi šel glih lačen spat in sem mu kar flaško naredila, je zmazal in zdaj spi.

smo se pa imeli suuuuuperuser posted image  Zagrebški ZOO je veliko bolj urejen kot naš, samo veliko živali je že starih in v glavnem počivajo (lev, bizon, medved, tiger, kamela...). Anže je pa tudi užival, sva ga vozila v vozičku, pa je začel protestirat, tako da ga je Grega nosil, potem je bilo pa dobro, ko je videl vse okroguser posted image  Je pa tako vriskal, še posebej, ko smo šli na pijačo, je vriskal v vozičku, da ga je cel lokal poslušal in se smejaluser posted image  Sem ga pa tudi jaz kar 3x preobleklauser posted image  v 3 urah. Tja se je peljal v kratkem bodiju in tankih dolgih hlačah, total prešvican, pred smo šli v ZOO, sem ga preoblekla v kratek body in kratke hlače na naramnice, je spet zašvical, za domov sem ga pa spet preoblekla v dolg body in tanke dolge hlače, ker je že malo zahladilo. Mislim, jaz ne vem, kaj je to, Anžetu je skozzzz vroče, še jaz sem bolj oblečena kot on, pa ne švicam, on pa. Najbolj je pa vriskal, ko je bil v kratkih hlačah in je brcal v vozičku kot na nogometni tekmiuser posted image

Moram pa povedat, da sem zelo razočarana nad odnosom Hrvatov do nas. Na poti tja smo sicer brez problemov cestnino plačali v € (4€ za 30 min avtocesteuser posted image ), v ZOO sva šla na pijačo in sva mislila, da nama je zmanjkalo kun in sva hotela plačati v €, pa je začela tako jamrat in zavijat z očmi, da bi nama najrajši odnesla pijačo stran. Pa sva nabrala tistih 35€ kun (5€ za 2 oranginiuser posted image ), potem sva hotela kupiti še sladoled, pa ga nisva mogla, ker niso hoteli vzeti €, potem pa še skoraj čez cestnino ne bi prišla, ker 20€ niso hoteli vzet (nimajo drobiža za vračat), potem sva jim dala drobiž in vmes je bilo tudi 5x10 centov, pa spet ni hotel vzet, ker sprejema samo kovance nad 50 centov. Pa da popizdišuser posted image . Potem je Grega nekje našel še 1€, da sva plačala in vsa jezna prišla domovuser posted image  Šli bi se neko Evropo, potem pa tako...groza.
No, glavno, da smo bili skupaj in da smo se imeli fajn, slikice pa pridejo jutri, ker je meni baterija crknila, pa je potem Grega slikal s telefonom, zdaj ga pa ni doma.

Belokranjke in Dolenjke, meni bi tudi bolj pasalo, da se dobimo prej, ker drugače bomo res sedel tam v največji vročini...kaj pa, če bi se dobile ob 10h?

triš, če se dobimo ob 10h, potem te poberem tam nekje 9.15? Jaz bom edino v Merkur še potem skočila, ker moram it kupit tisto posodo oz. grelnik za fonue ali fondi ali kako se že reče, pa ne vem, če imajo to kje v BK, v Merkurju pa sigurno imajo. Upam, da ti to ne bo odveč.

mini slavljenčki, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.5.2008 20:49:00   
vaney
mala pikica, 3x hura za Gašperjauser posted image user posted image user posted image  zdaj bo obema lažjeuser posted image  vsi otroci pač ne rabijo enako, zdaj vidiš, da rad je, samo ne vsake 3 ure in toliko kot bi ti rada, ampak takrat in toliko kot njemu pašeuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.5.2008 20:50:21   
vaney
alfabeta, kakšna dobra fotkauser posted image  ampak, kaj pa ti delaš tukaj....bejži kifeljče pečt, v sredo nas bo veliko, pa ti ne bo ratalo vse v sredo zjutraj spečtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.5.2008 20:52:19   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

alfabeta, kakšna dobra fotkauser posted image  ampak, kaj pa ti delaš tukaj....bejži kifeljče pečt, v sredo nas bo veliko, pa ti ne bo ratalo vse v sredo zjutraj spečtuser posted image user posted image user posted image

ja zdej ko prestavljate uro nazaj pa res ne vem kdaj jih bom speklauser posted image

Sem hotla zjtraj frišne prinestuser posted image

Aja, fotka... sej ljubav je obojestranska samo ta mi je lušna, ker ga tamala kar vleče nase

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 26.5.2008 20:53:00 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.5.2008 20:58:39   
Sunny Morning
mala pikica user posted image za Gašperjevo malcanje. Mi se ponavadi bori s flaško, če je žejna. Ji moram najprej dat čaj, potem pa zamenjat flaške in potegne brez problema.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Z Dašobino sva se ravno pogovarjale da bo ob 12 turbo vroče.Kaj če bi se dobile prej.Sicer nočem jaz komplicirat samo predlagamuser posted image

Ej, jaz moram zjutraj še kifle spečt. A naj ob 6 vstanem? Kakorkoli, če se boste drugače zmenile ni panike, ampak jaz bi ob 12, ker grem potem ob 15 po sina. Pa itak če gremo ob 10 bomo tolk časa čvekale, da bo spet vročeuser posted image

A ti boš resno kifle pekla?user posted image
Glede vročine je pa itak tako, da zdaj še ni tako hudo, ker ozračje še ni pregreto, pa še ob vodi bomo, tako da mislim, da ne bo prehudo. Vse otroke v kratke rokave pa bo.user posted image

No, še tole vam pripnem.

user posted image  

Ajda je čisto navdušena.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.5.2008 21:02:46   
Sunny Morning
alfabeta user posted image  ampak, kaj pa ti delaš tukaj....bejži kifeljče pečt, v sredo nas bo veliko, pa ti ne bo ratalo vse v sredo zjutraj spečtuser posted image user posted image user posted image

A veš kako je ta ženska pridna...je šla danes v službo, res da dela doma ampak vseeno user posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.5.2008 21:04:41   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A ti boš resno kifle pekla?user posted image
Glede vročine je pa itak tako, da zdaj še ni tako hudo, ker ozračje še ni pregreto, pa še ob vodi bomo, tako da mislim, da ne bo prehudo. Vse otroke v kratke rokave pa bo.user posted image

No, še tole vam pripnem.

user posted image  

Ajda je čisto navdušena.user posted image

ja hallloooo, sej ste me čist sprovociraleuser posted image  Jasn da jih bom pekla. Ura pa... Jaz še zmeri navijam za 12 ali pa vsaj 11, če se ne boste zmenile drugače.

Ajda je pa čist zalublena, Filip pa tak al tak

Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.5.2008 21:04:51   
Sunny Morning
Sem čisto pozabila povedat, da je Neja za večerjo pojedla par žličk riževe kašice z jabolkom in komarčkom...je bila navdušena. V istem je in se mi smeje od navdušenja. Potem sva se šli oblečt v pižamo in je pred spanjem pojedla še 180 ml mleka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.5.2008 21:05:16   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

alfabeta user posted image  ampak, kaj pa ti delaš tukaj....bejži kifeljče pečt, v sredo nas bo veliko, pa ti ne bo ratalo vse v sredo zjutraj spečtuser posted image user posted image user posted image

A veš kako je ta ženska pridna...je šla danes v službo, res da dela doma ampak vseeno user posted image .

Ej, tega ne smeš na glas povedatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.5.2008 21:10:50   
mala pikica

... zdaj vidiš, da rad je, samo ne vsake 3 ure in toliko kot bi ti rada, ampak takrat in toliko kot njemu pašeuser posted image

Ja, je Gašper ugotovil, da je treba že od malega red ustvarjat pri hiši user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.5.2008 21:14:18   
vaney
zdaj sem nekaj brskala po rr in sem začela razmišljat (saj vem, da ni pametno tega delatuser posted image )...kdaj boste ve dale svoje user posted image  v svojo sobo? Jaz dam Anžeta spat okrog 20 - 21h. Potem pa hodim kot po jajcih, da ga ne zbudim, pa še trzne zraven in maha z rokami, ker ima zelo rahel spanec. Bognedaj, da odprem ali zaprem okno ali da vrata zacvilijo, ko so priprta. Zjutraj se more Grega v smrtni tišini oblečt za službo, da ga ne zbudi... in glede a to, da se ponoči zbudi 1x-2x za dudo, je pa med 5h-7h zjutraj, da bi ga kar preselila, pa se on ne bi več dramil ob najinem premikanju, midva bi pa tudi manj v strahu hodila po spalnici, ker zbuditi ga pa res nočeva. Kaj pravite? Je katera svojega že preselila?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?