|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
2.6.2008 19:02:44   
lane31
Metkica.........zdaj pa bi lahko prišle slikice od malo večje pupike user posted image  ,imaš v albumo samo činkico user posted image

Kar me spomni da sem pozabla pokomentirat cukerčka Jerneja ,kako lepo čofota....pa glede na travico smo našli plac za mega srečanje destk user posted image  imaš že vrtno garnituro mama 06 ?
Klavdija....a kar na dieto mora revica....kaj pa če ji samo jagod ne daš in ne na travo posedat ,- pol ko fleki zginejo pa sprovociraš prvo eno ,pol drugo

Alarm....cviljenje od nezadovoljstva user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
2.6.2008 19:06:56   
mišk
Drgače sem (do poroke) bila iz Krškega, sedaj sem se preselila v okolico Šentjerneja. Sem pa hodila na faks v Celje, med tednom sem tam tud stanovala. Pa že od nekdaj sem rada šla z mojo mami v Celje, ko je ona šla na obisk k svojim kolegicam, ki jih ima povn gor. Jst pa po trgovinah.
Laško je pa itak zakon - Pivo&cvetje.user posted image  Celo enkrat za prvi maj sem bila v Laškem, pa ko so bli koncerti pod gradom...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
2.6.2008 19:41:43   
suzanamai
Suzanamai, tvoja mala je faca. S tistim robčkom v ustih. Jaz pa morem Eni solato(brei: travo) iz ust pobirat.

Mehurčica jaz pa Zoji pravo solato, saj ji je full všeč, potem ji dam pa srčiko za cuzatuser posted image

Majoli, Jasna in Mama06 hvala za lepe želje, sem pa fasala KMEuser posted image user posted image user posted image user posted image

greva se skopat in pridem nazaj

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3028
2.6.2008 19:54:25   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Majoli, Jasna in Mama06 hvala za lepe želje, sem pa fasala KMEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je to - klopni meningitis?user posted image Hitro se pozdravi in držim pesti

lane31 - ja že imamo doma in je bila že 2x krščena z roštiljanjem. Sedaj imam vse,samo markizo še ne vem, ali ja ali ne, ker sonce tako butasto sveti oz. je hiša ta smešno obrnjena, da ne vem, če bi imelo smiseluser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
2.6.2008 20:19:24   
majoli
Margareta, takoj, ko sem te videla v čolnarni, se mi je zazdelo, da te od nekod poznam. Ampak nisem imela pojma od kje in potem sploh nisem bila več sigurna, da te poznam user posted image Od kje sem ti znana?

Suzanamai, joj. Kaj pa zdaj?

Punce, jaz že pišem prošnje za delo. Bljak!!!!!!!! Želim si, da bi zdaj vsak dan imel 48 ur.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
2.6.2008 20:24:26   
Pandica
Suzanamai   jaz tut ne vem kaj je KME? user posted image
No, karkoli že je upam in držim pesti, da bosta obe z Zojo čimprej zdravi  user posted image   user posted image

Mišk   kako si me nasmejala z tem user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Pa ravno prvič v življenju sem mela z gelom podaljšane nohte, tak da tamponi sploh niso pršli v upoštev.

Samo to pa ne drži veš. Sem jaz imela vedno te nohte z gelom dokler nisem rodila in tamponi res niso noben problem pri tem in ovira  user posted image   Res sem jaz tut na to pomislila samo, ko prvič probaš vidiš, da gre brez problema user posted image

Metkica1   super za frizerja in za vrtec  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
2.6.2008 20:52:18   
sanwebdra
Hvala vsem za čestitke za 3. mesto (še zmeraj sem čisto happy, smo le komaj drugo leto tekmovale), noga pa je danes že boljše ... samo ne smem početi prehitrih gibov ... pa Julija se ne sme odločiti, da me bo brcala .... ker takrat pa ...

Janja, metkica1, mišk, mama06 ... super slikice! Lepi otročki in lepe mame!user posted image

oktoberka in mišk ... naj vama čimprej rata user posted image  ali user posted image .

Lia in nova10ka - pozdravite se.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majoli
Punce, jaz že pišem prošnje za delo. Bljak!!!!!!!! Želim si, da bi zdaj vsak dan imel 48 ur.

Sem prejšnji teden že poslala prvo!user posted image  Kar ne morem verjet, da se mi čez tri mesece že izteče porodniška! user posted image  Premalo ur v dnevu ... ja, da bi Julija še eno rundo odspala ... ker drugače mora imeti mojo popolno pozornost, pa itak nič ne morem narediti.

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Suzanamai   jaz tut ne vem kaj je KME? user posted image
No, karkoli že je upam in držim pesti, da bosta obe z Zojo čimprej zdravi  user posted image   user posted image

Se podpišem, upam, da ni kaj resnega.

user posted image Mariborčanke ... a je katera že dobila odločbo o vrtcu?? Mene že malo panika grabi ...user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 2.6.2008 20:53:15 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
2.6.2008 21:01:12   
suzanamai
Sanwebdra user posted image user posted image user posted image

Metkica super slikce in dojenčkiuser posted image , a lahko Mai pride mal trenirat na trampolin?

Mišk tamponi pa nohti user posted image  sem skoraj dol padla s stola

KME je  KLOPNI MENINGOENCEFALITIS in za tegauser posted image  ni zdravila. Imam pa izgleda lažjo obliko in upam, da se ne bo razvilo v kaj hujšega. V glavnem počitek in analgetiki zaenkrat.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
2.6.2008 21:01:40   
metkica1
Pri nas pa grmi ni bliska še malo pa se bo ulilo.

Mala mi spi, tavečja pa še kar nekaj počenja.user posted image

Sanwebdra: še jaz ti oziroma celi ekipi čestitam za uspeh, verjamem, da ste srečne.user posted image user posted image Bravo. A imate pogosto vaje?

suzanamai drži se in se pozdravi pa Zoja tudi.
Jaz sem včeraj imela klopa na roki mi je še lezel, se še ni prijel. Pa sem bila samo doma pred hišo, zgleda da so tudi v travi ne  samo v gozdu in na obrobju gozdov. Lani v nosečnosti sem imela kar dva user posted image , prej pa nikoli.
Te golazni je ogromno, ker zime ni bilo nič in je vse preživelo, pa komarje že opažam, bo treba nekaj nabavit. Kaj priporočate za v spalnico, kjer spi tudi dojenčica, a je to za v šteker v reduuser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
2.6.2008 21:04:38   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Metkica super slikce in dojenčkiuser posted image , a lahko Mai pride mal trenirat na trampolin?

Seveda da ja. Bo full vesela, ker ima rada družbo  pri nas okoli pa ni veliko otrok in ji je kar hitro dolg čas. Je pa tale trampolin res fajn, ma full si ga je želela za RD, oziroma kake 2 meseca prej ji ga je ati že malo obljubil za RD, če bo pridna, potem pa je bilo treba nabavit.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
2.6.2008 21:22:40   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Pri nas pa grmi ni bliska še malo pa se bo ulilo.

Pri nas pa lije, grmi, se bliska.....

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
2.6.2008 21:23:22   
VANILI
oj mamčice!
Žabo je zaspal, zdaj je na vrsti tavelka za kopanje, moj jo rihta, jaz pa ahhhhhh, imam nekaj minutk časa za rruser posted image

pa da vidimo, kaj lepega ste danes napisale...
lane31- joj kok bom jaz vesela, ko bomo tako fajn papali!!Danes sem improvizirala - korenček na sopari, normalen riž skuhala, to voje zmiksala,pa zabelila s svojim mlekom. Se je davl kot da bi mu druser posted image kuser posted image  dala!! Valjda mu potem nisem več! Pravzaprav sem uturila še žlico skute not, pa ni bilo bogve kok boljš. Prav žalosti me, da ne kuham dobro za mojga pudlanudlauser posted image

suzanamai - Zoja je za popapcat luštna (fotkice), bajdvej, Teo je še frejuser posted image , sicer pa sem preletela da maš KMEuser posted image user posted image . hb da je lažja oblika, ko pa se popravi, pa se daj cepit!!! Mi se bomo vsi oz. moj in Živa sta se že, jaz se bom, ko neham dojit, Teo pa takoj, ko se bo lahko! Živimo čisto preblizu gozda, pa itak jih tudi v travi dobiš.Res, upam, da se boš hitro pocajtala.
izolacija - ja, gotovo bo bolje!! Mi smo meli prej salnico pod streho brez izolacije  -živa savna!! Zdaj pa je  super, čez dan vse zaprto, edino zjutraj in zvečer na stežaj odpremo da se relufta.

skuštrana, rajcarka, uživaj na morju!!! Jaz bi tud... pa gremo šele konc julija na morje... kje je to...

ooo, grmi!!!user posted image user posted image  uživam, ko spim pri odprem oknu,zunaj pa grmi in se bliska in dež pada in škrabljajo kplje po žlebu... upam, da bo to noč tako...

mama06, kako kaj vi jeste gh??

dajmo poslat rekomentirano 118stranuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
2.6.2008 21:26:07   
*kinnie*
Dober večer
Jaz se pa lahko danes pohvalim.....sva se dobile z Živo in se naklepetale. Sva bili z otročki in je bilo superca....user posted image user posted image

Suzanamai: Upam, da se čimprej porihtaš!

Pandica: Boš kavico? Al kar takoj na pivce?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
2.6.2008 21:31:34   
lane31
Zdaj pa mi spet ni jod Metkice1 ,ker ko kliknem na njen album vidim le buši 4 m ter album najina sreča ,kjer so slike iz porodnišnice.......nikjer trampolina user posted image user posted image

Suzanamai.......ojej to pa je groza za prebrat.....še dobro da je le taka oblika ,ker kot veš je lahko hudo nevarna zadeva.....user posted image user posted image user posted image  ,da čimprej mine

Mehurčica glej da mi pripopaš en orng plus....sem celo tekla zdaj -20 minut ,a baje je le 1 km user posted image  saj pravim kot polž ,a spotim se pa kot spužva user posted image

Teka, Alina.....a sta še vedno na morju....se mi že dolgo zdi

Mama06....hb ,če nimaš direktnega sonca ,pol ti je res brezveze strehice delat....joj bi jaz tudi imela hišiko....tako mini - spodaj kuhinja z dnevno in wc,pa zgoraj 3 spalnice in kopalnica ......ahhhhhhhhh......sanja svinja o koruzi user posted image ....pa bolj kot iščeš dobiš za starih 20 miljonov napol podrtije ,oziroma je potrebno še vsaj 5 vložit not ....bo že user posted image  

A je kera imela kaj škode po toči ....sem gledala po tv kako je bilo ponekod

te bom še tesneje

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
2.6.2008 21:32:24   
VANILI
sanwebdra, bravo za gasilstvouser posted image user posted image ! Jaz bom pa mojo vpisala, ker je to edino, kar se v vasi dogaja, pa še treninge bi lahko gledala z okna, ko jih majo pri potoku, ki je daleč 200muser posted image . In čestitke sestričninemu novemu bitjecu!!!

janja!!! kako si kaj? Že nazaj aklimatizirana? povej, če boš kdaj tastarejšega na srečanje pripeljala, da bom še jaz Živo, da bo mela kaj družbe

klaudija, kako je z Lio??user posted image !!!!!!

lane31 - ti kar piši!! Jazsicer pišem svoj dnevnik že od 13.leta. fuuul jih mam. In sem zadjnjič našla čisto prvega,ko sem bila v 7.razredu. Noter imam nalepljeno prvo ljubezensko pismo, ki mi jo je dala moja 1.ljebezen in pomisli- speštano škatlico cigaret boss, ki jih je kadil (tahuj  frajerčekuser posted image  )

119 pošiljam... saj res, kdaj dobim naslednjouser posted image ??

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
2.6.2008 21:32:55   
VANILI
a pri 500?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
2.6.2008 21:36:15   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mama06, kako kaj vi jeste gh??

Jaz moram potrkat. Sicer še vedno jeva zreducirano, ker ne uoam dat kaj, za kar se mi zdi še prehitro. NPR danes sem mu prvič dala janež(koromača) in riž, pa še cvetačo sem skuhala. Vse sem skuhala skupaj, dodala kapljico olivnega olja in par zrnc soli, zmiksala in je VSE pojedel. Bilo je za en velik globok krožnik. Zvečer je gris(iz rižauser posted image od Alete ali riževe kosmiče brez glutena) poje pa okoli 150- 170ml + dojenje.

Dopoldne poje ta veliko flaško sadne kaše( 190g), ker sva vedno na poti in mu ne morem kuhat. Ko pa prideva domov in pojeva kosila pa se še podojiva.

Je pa res, da med vikendom skoraj ni hotel GH, ampak samo dojenje in dlesni ima tako rdeče, da menim, da so za to krivi zobkiuser posted image

Jeva pa samo jabolka, hruške, slive, rozine, banano, kuplene sadne kašice, krompir, žgance, cvetačo, bučke, riž, koromač. Malo, amapk počasi se daleč pride. Vem, da kompliciram, samo ne morem iz svoje kože.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
2.6.2008 21:37:12   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Zdaj pa mi spet ni jod Metkice1 ,ker ko kliknem na njen album vidim le buši 4 m ter album najina sreča ,kjer so slike iz porodnišnice.......nikjer trampolina user posted image user posted image

Mislim, da na 120 strani je link za njen album. Ni ta na RRuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
2.6.2008 21:39:35   
lane31
Vanili....ne more ti jest tega ker pride prepocasto ,moja tudi tega ne spravi dol....jaz ji naredim tako ( pa ne mi zamerit samo svetujem ti ) na žlici olja prepražim čebulo ,dodam zelenjavo ( bučke ,korenček .... ) zalijem z vodo in dodam le eno zvrhano žlico ali riža ali polente ali grisa ali pa nakockan krompir...tako da ko je kuhano je še vedno nekaj tekočine in pol to spasiram ,da ji gre lažje po grlu dol - seveda začinim z majaronom ,malo soli ,vegete in žlico smetane ali kocko zdenka sira ....klasično rižoto kot jo jemo mi še moja ni sposobna pojest ....pa še to sem opazila da ,če slučajno zakuham preveč riža ,polente , tako da okus tega prevlada -ne bo pojedla

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
2.6.2008 21:39:35   
mama06

Mama06....hb ,če nimaš direktnega sonca ,pol ti je res brezveze strehice delat....joj bi jaz tudi imela hišiko....tako mini - spodaj kuhinja z dnevno in wc,pa zgoraj 3 spalnice in kopalnica ......ahhhhhhhhh......sanja svinja o koruzi user posted image ....pa bolj kot iščeš dobiš za starih 20 miljonov napol podrtije ,oziroma je potrebno še vsaj 5 vložit not ....bo že user posted image  

Je sonce, samo sveti pod takim kotom, da mi nič ne pomaga razen marele, ki pa mi ne diši preveč, ampak jo bo potrebno nabaviuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
2.6.2008 21:47:15   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Mislim, da na 120 strani je link za njen album. Ni ta na RRuser posted image

HVALA user posted image user posted image  Full lepe fotke ....še jaz bi šla skakat malo

Mama06...saj pa ne jesta malo stvari , meni se zdi kar precej raznoliko

Vanili........a res od 13-ega leta.......pa ne pišeš vsak dan ,ali pač.....to bo fajn ,ko bodo tvoji otroci v teh letih ,da se boš lahko spomnila da si ti bila ista user posted image ......super si user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
2.6.2008 21:49:55   
mama06
pozabila sem na korenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
2.6.2008 21:59:42   
miska1
suzanamai, pozdravi se, upam, da ne bo hujšega! Lii tudi pošiljam eno user posted image

Mi smo bili danes cel dan zunaj. Izkoristili smo zadnje trenutke lepega vremena za ta teden. Martin je zelo užival na dekici v travi, jo trgal in se čudil kaj je to.
Potem je leže gledal drevesa, midva z user posted image  pa uživala v gugalnici celo uro in pol.

GH  - nekako nam spet gre. Zdaj že spi manjkrat na dan in po več skupaj. Za jesti dobi, ko je naspan in se zraven smeje. Čeprav dons ni bil razpoložen in je tako kot vse dni prej po cepljenju nergal. Upam, da ga bo kmalu minilo. Nimam kakih super idej, kaj mu kuhat. Dons je prvič jedel piščančka s krompirjem.

Janja, dobrodošla nazaj! Si mi naredila lušte!

V četrtek je pa srečanje al ne?!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
2.6.2008 22:23:35   
2ursae
gh: kaj sem jaz danes ušpičila - mali je imel kašico iz leče, k mu ni najbolj šla, mi2 z mojim pa bolonjske špagete. Pa pogledam mojga in ga vprašam, a se strinja, da dam tamalmu mal svojga za sprobat in sem mu dala. Ooooo, kaj mu je bilo všeč, je odpiral ustka kot še nikdar user posted image . Saj sem mu dala res malo, ampak ne glede na to ostaja dejstvo, da smo danes uvedli gluten in paradajz, pa še slano je bilo. Jaoooo user posted image .

se je pa včeraj sam usedel user posted image , se je zgodilo tko na brzaka, da sploh nisem vedela, kdaj mu je ratalo, kar na lepem je sedel. Problem je v tem, da najbrž tud sam ni vedel, kako mu je uspelo: od takrat namreč vaje še ni ponovil user posted image .
Pa ploskat tud znamo user posted image .

suzanamai: upam, da te ta zoprnija hitro mine user posted image . Mi ravno razmišljamo, da bi se drugo leto dali kar cepit - je ravno Anže oni dan staknil enega user posted image  tunaj na travci, jaz sem pa enega danes zalotila, da je lezel po meni. Imam občutek, da jih je vedno več ...

hujšanje; danes pridna, tedenski iztržek = -1kg user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
2.6.2008 22:37:36   
mehurčica
Joj, Suzanamai.user posted image Upam, da se čimprej pozdraviš - da bo vse ok. Jaz bi se morala lani cepit, ker sem že bila 3x. Se pa še vedno ne smem, ker dojim. Upam, da cepivo še drži.user posted image David je cepljen, Eni pa bomo dali pri 3 letih. Pa user posted image bi se tudi moral, ampak se ne spravi.

2ursae, čestitke Boru za posedanje in ploskanje.user posted image

Pa da boste mele kaj za gledat, zdaj ko ni Housa, prilagam 2 filmčkauser posted image :
http://www.youtube.com/watch?v=UBZJCkxZuyo
Na koncu pa reče:"To je to. Adijo!" user posted image

Tukaj pa je pokazala kako se vrže na ritko in kako se naj NE bi postavljalo na nogice. Sej se drugače ne vstane vedno tako, ampak tukaj, kot vidite, se ji je nekam mudilo. Pa gor na kavč hoče splezat in se začne potem kregat.
http://www.youtube.com/watch?v=naofRJAR4Mg

Zdaj pa likat naprej.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?