VANILI
|
oj mamčice! Žabo je zaspal, zdaj je na vrsti tavelka za kopanje, moj jo rihta, jaz pa ahhhhhh, imam nekaj minutk časa za rr pa da vidimo, kaj lepega ste danes napisale... lane31- joj kok bom jaz vesela, ko bomo tako fajn papali!!Danes sem improvizirala - korenček na sopari, normalen riž skuhala, to voje zmiksala,pa zabelila s svojim mlekom. Se je davl kot da bi mu dr k dala!! Valjda mu potem nisem več! Pravzaprav sem uturila še žlico skute not, pa ni bilo bogve kok boljš. Prav žalosti me, da ne kuham dobro za mojga pudlanudla suzanamai - Zoja je za popapcat luštna (fotkice), bajdvej, Teo je še frej , sicer pa sem preletela da maš KME . hb da je lažja oblika, ko pa se popravi, pa se daj cepit!!! Mi se bomo vsi oz. moj in Živa sta se že, jaz se bom, ko neham dojit, Teo pa takoj, ko se bo lahko! Živimo čisto preblizu gozda, pa itak jih tudi v travi dobiš.Res, upam, da se boš hitro pocajtala. izolacija - ja, gotovo bo bolje!! Mi smo meli prej salnico pod streho brez izolacije -živa savna!! Zdaj pa je super, čez dan vse zaprto, edino zjutraj in zvečer na stežaj odpremo da se relufta. skuštrana, rajcarka, uživaj na morju!!! Jaz bi tud... pa gremo šele konc julija na morje... kje je to... ooo, grmi!!! uživam, ko spim pri odprem oknu,zunaj pa grmi in se bliska in dež pada in škrabljajo kplje po žlebu... upam, da bo to noč tako... mama06, kako kaj vi jeste gh?? dajmo poslat rekomentirano 118stran