|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
2.6.2008 8:17:20   
lane31
Janja.......super da ste uživali......sem pogledala slikice ,pa ne vem ali sem slepa ali res ni Urbana nikjer ???

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
2.6.2008 8:24:25   
Jenny Anny
Jutro

Evo tud jaz sem pofruštkala, sem si mogla kar sama pripravit, ker zadnje čase nič ne kuhate kofetkovuser posted image
Jaz sem se končno odvadla pit kapučinčke in kavice z mlekom, sem sedaj karakter in pijem kavo brez.
Naša cibura (to si je zmiislu user posted image ) panča, jaz pa še pakiram, da potem pičiva na Dolenjsko. Že komaj čakam.

Suzanamai dober predlog za zamenjavo, me zanima, kako bi reagirala tvoj in mojuser posted image user posted image

Majoli mi je ušlo nekje, do kdaj se morate preselit? Preden greš, se morava dobit na kakšni kavici, pa še seveda Suzanamai, da nardimo srečanje Domžalskih oktobrčkovuser posted image No medve se vrneva v sredo zvečer, v četrtek dobiva obiske iz moje službe, popoldne pa imava čas, al pa v petk dopoldne (zjutraj mava zobozdravnika), potem pa mava čas.
No enkrat se v glavnem moramo zmenit, dokler smo še tako blizu.

Sanwebdra bravo, da še vedno vztrajaš pri gasilcih. Jaz sem si tud vedno želela hodit gasilcem, pa ni hotla nobena druga punca hodit, pol pa tud jaz nisem šla sama med same tipe (zdaj bi seveda šla user posted image user posted image user posted image , v tistih letih mi je bilo pa tako user posted image )

Klaudia javi kaj je z Lio. user posted image

Mama06 vidim, da tvoj tud zelo uživa v vodi.

No moram it, naša se oglaša.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
2.6.2008 8:58:47   
metkica1
JUTRO

Jenny Anny jaz častim eno kavico? Kako ti je ratalo se odvadit kave brez mleka, jaz rabim obvezno mleko zraven.user posted image
mama06 daj mi prosim geslo napiši, da malo vidim Jerneja
lane 31 midve z mojo malo sma nekje pri Gh tako kot ti, papcama vse, no skoraj. Zelo rada proba kaj novega, jema tudi jagode, sem jih dala z velikim strahom ampak je vse Ok. Trkam......
Lia user posted image fajn zrihtajta danes pri P
vanili moja tavečja pa ravno kruha ne je, vse brez njega, same klobase, meso, kakšen krompirček in solato, rada in tudi pudinge. Drugače pa ni suhica je kar malo zalita ampak vse v mejah normale. Jaz jo nič ne silim s hrano, ker takrat ne poje nič. Verjamem pa, da če ti otrok noče pojest nič oz. čsto malo, da vstrajaš in želiš da poje vsaj nekaj.

V soboto sem šla malo ven zvečer in ugotovila, da že skoraj nikamor ne pašem, pa nisem še tolko stara, zunaj so namreč sami otroc .
Včeraj smo malo  pekli, mali dve sta bili v senčki mami pa se je malo sončila, da dobim vsaj nekaj podlage, ker še malo pa gremo na morje, komaj čakam. Še 27 dni.
Potem grem k frizerju sem full lena se mi ne da doma glave prat.user posted image  boljše, da mojmu ne omenim.

Grem postle preobleč.
aja bom pa danes naredila album, da malo vidite moje frčafele.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
2.6.2008 8:59:49   
mehurčica
Dobro jutro! Ah, sem se naspala. Eni se je samo 2x zbudila za dojenje!user posted image Pred spanjem sem si pa stiskala mleko ven pod tušem, ker bi se mi ziher mastitis naredil v tistih dodatnih 3 urah. Sem imela že tako zizo, da me je bolela, pa zatrdline.user posted image

Zjutraj pa odprem oči in me gledajo male modre okice in velik nasmešek ob ograjici posteljice.user posted image user posted image user posted image

Janja
, ful lepe slike. Vidim, da ste uživali. Sem opazila, da more bit vse Spiderman.user posted image Tako, kot pri nas. Ima David tudi Spiderman kopalke. Rokavčke pa upam, da ne bomo rabli več kupit - hodi na tečaj plavanja. 

Lane31, katere slike si ti gledala? Sej pa je Urban na slikah.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
2.6.2008 9:08:04   
drobižek
Dobro jutro!

Meni tudi skoz nekaj šteka rr zadnje čase  al vse ven vrže al pa kr neki...

mišk - čimprej poročaj o user posted image ali user posted image

jasna - res si naredila lepe čeveljčke Neli!

mehurčica - super za vrtec! Shujševalni kotiček - kakšna imate pravila? Se včlanim. Včeraj in predvčerajšnjim nisem nič jedla zvečer...dobim plusek? Čakam na pravila ...

jagode - kupljenih tudi nisem dala, se mi zdijo kr neki...sem pa na sprehodu zalotila par gozdnih jagod, pa Živi niso bile preveč všeč. meni pa še in še...

Jenny Anny - bravo za podvig s kolesom. Mi se bomo tudi začeli malo s kondicijo ukvarjat, se mi zdi, da je zdaj že veliko lažje kam it, ko sedijo, pa nahrbtnik bomo kupili, pa gremo...

suzanamai - lepotička Zojauser posted image . A Zoja ti bo pa kar v službi pomagala?

Klaudia, Lia - kako jes flekci? Upam, da čimprej izginejo. Poročaj...user posted image

mama06 - Urban pa uživa 100 /uro! Jaz bi tut, pa v bloku nimamo travce...user posted image

sanwebdra - bravo za Aneja in bravo za gasilsko tekmovanje. Noga pa naj čimprej ozdravi!

lane 31 - nič ni narobe s tvojo rač. kišto, rr nekaj štrajka zadnje čase!

kinnie - si dobila ZS?

majoli - bravo za Maksa, ko je začel sedeti!user posted image

majoli, ditta - se selita v zeleni gozdiček?

janja - ste uživali, kaj?

Kaj je pa danes z vremenom? Nekako se trudi, pa ne vem, če bo...

Živa pa vedno manj pada na bučko...user posted image vaja dela mojstra!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.6.2008 9:23:35   
mehurčica
Saj res, Maks, čestitke za samostojno sedenje.user posted image

Drobižek, pravila: po kosilu ne jemo več ali pa si privoščimo samo še kako jabolko, korenček, malo solato...Kaj takega je še dovoljeno, če je fejst lakota.

Mehurčica: 1. -1
Lane31: 1. -2,5
Noa1:-++++
Valči:00+++
Kinnie:000--+
2ursae:00++-+- 
Drobižek:00000++
Vanili: ?

Sporočite, če ste kaj shujšale, da zraven 1.tedna napišem koliko. Tako da za včeraj mi v bistvu ne rabite več sporočat plusekov(ali minusov). Zdaj pa morem mali princeski zajtrk dat.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.6.2008 9:34:26   
metkica1
album (geslo pišem na ZS)

http://lunaa.moj-album.com/

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2982
2.6.2008 9:50:32   
mehurčica
Metkica, ne gre. Ma čudna je ta stran s temi albumi, čeprav so pa lepe slikice gor. Ker tu na RR jih malo popači in ne ostanejo tak lepe. Se jih pa zato da zaklenit ja.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.6.2008 9:51:11   
metkica1
bom sedaj probala uredit

Neposredna povezava do sporočila: 2984
2.6.2008 9:53:36   
jasna
Nova10ka, javorjev sirup ima specifičen okus, meni je všečuser posted image . Ni pa za vse sladkat...

janja, si mi naredila lušte s fotkamiuser posted image . Dobrodošla nazajuser posted image

Klaudia, ubošček maliuser posted image . Držim pesti in javi kako je z njouser posted image

Lane, ti se kar na malo zgovarjaj za sladoleduser posted image

Metkica1, ja daj fotkeuser posted image . Ob sobotah pa ne smeš ven, ker je zunaj mladinauser posted image . Drugi dnevi so boljšuser posted image . Aha, geslo prosim.

Crocs - uporabnice (Vanili in druge) prosim za info glede uporabnosti. Našemu princu na zrnu graha smo kupili Teva in so ga po pol ure čist ožulileuser posted image . Kar pikice dobim, ko Alen rabi nove čevljeuser posted image . Bom opanke danes nesla nazaj.... Torej, ali so crocs stabilno na nogi? A se da z njimi varno kolesarit, plezat po igralih, drevesih... A imajo oprijem za tekat, brcat žogo? Sej vem, da sem zahtevnauser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
2.6.2008 9:53:55   
metkica1
upam, da bo sedaj šlo:user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/lunaa/12323765/

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
2.6.2008 9:56:23   
metkica1
crocks ima moja tavečja in jih super nosi, doma ima skoz obute,
tako, da priporočam, vsekakor, za plezat po igralih hm...pa za tekat, tudi tko, tko, drugače imajo pasek, ki se lahko da za peto, da se držijo na nogi, za vrtec mi ravno niso. Tamali sem pa tele kupila in so super, no tudi tavečja jih ima, obe enakeuser posted image
aja so v barvi za fantke tudi, pa fajn se jih da oprtat

user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 2.6.2008 9:59:08 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
2.6.2008 10:03:33   
jasna
metkica, kakšni lepotičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Trampolin je pa odlična stajicauser posted image
Take Nike smo kupili lani in so ga tudi ožulileuser posted image . Ma, lani sem zamenjala 4!!!! opanke, preden sem našla takšne, ki so oK za  njegovo aristokratsko nogouser posted image .
Zakaj se ti pa crocs ne zdijo primerne za v vrtec? Ker več kot ene opanke pa ne mislim kupovat.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
2.6.2008 10:09:35   
mehurčica
Metkica, lepe babike!user posted image Pa obe imata take lepe čeveljčke.

Kaj bote kupile zdaj poleti za obut, za tamale, ki se že postavljajo na nogice? Jasna, Neli že naredi kaj korakecov sama? Za čevlje pa nimam pojma. Davida nič kaj ne ožulijo čevlji. Pač nosi, kar mu kupimo.

Zdaj pa res morem it...........

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.6.2008 10:23:09   
VANILI
oj!

z eno roko pišem in jem zajtrk,v drugi držim žabota tako da bom bolj skopa

janja, dobrodošla nazaj! super slikce in da ste uživaliuser posted image user posted image . sem pogrešala nočne debate s tabouser posted image

mahurčica -jaz tudi 1kg dol, upam, da ni to samo zarad mlekauser posted image

jasna - ne upam rečt, kako je s crocsicami pri fantovskem plezanju, no živa ma najnovejši model, ko ima tud spredaj pašček, pa skos je v njih, moj si pa ogleduje ene tud novejše, ko se da tisti pašček zadaj regulirat. pejte pogledatv supernovo kjer je štacuna specializirana s crocsi. so ful mehki.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.6.2008 10:26:05   
VANILI
metkica, ful ste lepotičke atijeveuser posted image !!!!

joj kaj sem naredila: nuja po rrje veika, zto vmes še zajtrk jem: jogur, mueslije in žlico medu. No in ker je žabo pri meni, žlica pa potuje preko njegove glave, je vsebina ravnokar pristala na vrh njegove glaveuser posted image . nč,  grem oprat

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.6.2008 10:26:24   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Zakaj se ti pa crocs ne zdijo primerne za v vrtec? Ker več kot ene opanke pa ne mislim kupovat.

No saj za naš vrtec se mi ne zdijo, ki je bolj na podeželju in veliko hodijo po travnikih in gozdu in se ne igrajo ravno velikokrat pred vrtecom pa tekat hodijo. No jaz jih moji ne morem dat ker se ji mora opank ali čevelj na nogi fejst držat, ker drugače jo vrže. Ne vem a je nerodna tok.

jasna verjetno si že sama vse pregledala pa vseeno kaj pa tole

user posted image so tudi teva

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 2.6.2008 10:38:37 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.6.2008 11:02:24   
*kinnie*
Ojla.
Danes smo spet lepo prespali nočko...in jo takoj po jutranji kavici mahnili na sprehod. Ko semo prišli nazaj,pa že takooo soparno, da je kar teklo iz mene. Spet bo toča...pri nas je šla včeraj točno opolnoči....in nam oklestila vrtuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

kinnie - si dobila ZS?

Sem dobila, pa sem ti takoj naslednji dan odgovorila. Nisi dobila? To je bilo takrat, ko je RR ful štekala...pa mi je napisalo, da je dostavljeno in Pandica ga je takrat dobila...tako da sem mislila, da je ok.
Ti napišem še 1x.

Pandica: Mi te dni zmanjka časa za RR. Hudo ej. V soboto smo prišli kar pozno iz MB, ker smo šli itak še na kosilo, včeraj smo bili pa na Jezerskem in je bilo prav fino.....Upam, da bom danes imela čas, da dam za eno pivceuser posted image
Hujšanje: Čeprav vsaj malo pazim kaj pojem....vaga nič ne odreagira....oziroma gre še vedno malček v napačno smer.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.6.2008 11:04:26   
majoli
Jenny Anny, zaenkrat se selimo čisto blizu Domžal (Podrečje), tako, da kavica bo! No, pa tudi potem ne bomo daleč, ker se selimo v Moste pri Komendi, v zeleni gozdiček.

Maks se zahvaljuje za čestitke, čeprav danes pa še nismo nič sedeli.

Jasna, crocsi po moje niso za vse tiste aktivnosti, ki si jih naštela. So sicer stabilni na nogi, pa pašček imajo tudi, samo so taki okorni in za varno tekanje niso.

Janja, helou!

Midva greva čez pol ure plavati, potem na kosilo k mojim. Lep dan!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.6.2008 11:05:01   
*kinnie*
Mehurčica: Pri meni  je  0 kguser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.6.2008 11:11:17   
vedra
Dobro jutro, midva pa sva danes prvič spala do 8.30 user posted image   ... joj kako je to faj, tako da res zavidam tistim ki to že redno počnete.

Zobek - nasa spicka, ki je včeraj prerasla v bel vrh zobka

Tako da Klavdija dodaj nama prosim tudi mere za 7m: 7500 in 71 cm.

Drugače pa vas v teh lepih dneh spet ne dohajamuser posted image , sploh zato, ker se veliko potepava.

Sanwebdra - čestitekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.6.2008 11:13:16   
drobižek
user posted image Kaj je boljše - Ikein stolček ali tole http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=172861 za k babici?

metkica 1 - lušni ste!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.6.2008 11:22:37   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

user posted image Kaj je boljše - Ikein stolček ali tole http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=172861 za k babici?

metkica 1 - lušni ste!

HVALA

Pomoje, da ikein stolček, s temlem za na stol privezat nimam ravno izkušenj,samo se mi zdi bolj tkouser posted image

Klaudia še dva zobka smo dobili enega včeraj in drugega danes. Sedaj imamo 4, dva spodaj in dva zgorajuser posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 2.6.2008 11:23:55 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.6.2008 11:54:28   
mišk
Drobižek: Mi imamo pri mojih starših od prejšnjega tedna Ikein Antilop in je res super!!user posted image  Že prej sem vedno po RR brala, kako ga uporabnice hvalijo, pa vidim, da niso pretiravale. Moja mami je rekla, da zgleda kot kaka kahla za upokojence!user posted image user posted image  Ampak res se obnese! Pa obvezno vzemi še mizico zraven.

Čeveljci za poleti: Brez skrbi, pri nas jih to poletje še ne bomo rabili kakor zgleda...user posted image  Bojo kar bose tačke ali zokenčki.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.6.2008 11:55:41   
jasna
Drobižek, po moje tudi ikein stolček. Na navadnem stolu je otroku miza previsoko.

Metkica, hvala za slikico. Tudi te imamo domauser posted image . Smo jih kupili lani, pa nismo mogli menjat, ker jih je že zunaj nosil. Imajo pa ful trd opetnik in en tak grob šiv. Mogoče jih bo tamau lahko nosil... 

Majoli, hvala.

Mehurčica, Neli ne dela korakov. Ob opori ene dva, pol pa raj zašiba po kolenihuser posted image  Je pa že dobro izpopolnila stanje brez opore. Čeveljčki - večina bo bosa ali pa v home made balerinkahuser posted image , če jih seveda ne izgubiuser posted image .

< Sporočilo je popravil jasna -- 2.6.2008 11:58:23 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?