|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
2.6.2008 11:56:21   
metkica1
janja si kar lušte naredila z morjemuser posted image samo, da ste se imeli super in da so otroci čofotali na veliko

suzanamai in zoja kako sta, sta boljše. Zoja je taki cuker na slikah
jasna upam, da najdeta prave in da ne boš preveč dnara vstran zmetala

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 2.6.2008 11:59:03 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.6.2008 12:08:43   
Klaudia
Evo midve sva nazaj od P. Vročina je padla. Ušesa so bp, grlo rahlo rdeče, pljuča tudi ok, tako da kaže na rahlo virozico... flekci pa so od alergije. Ali na hrano (je prvič jedla jagode - prej samo gozdne) aali pa na travo v kateri je sedela zvečer... Vglavnem zdaj ima dieto. Od sadja samo jabolko in banano, nič jajc in sadnih jogurtov...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.6.2008 12:20:06   
Pandica
Ojla!

Mi pa smo včeraj do 1.15 igrali remi in pol sem že bila tak zaspana, da sem samo padla v posteljo. Nisem bila več sposobna priti pogledat na RR user posted image

Janja   lepe slikice, res ste uživali važiči user posted image

Lane31   Janjine slikice poglej v mojem ( njenem user posted image ) albumu, ne pa v tem na RR.
Tam boš vidla oba mulčka.

Klaudia  kako je Lia? Kaj je rekla P? Upam, da bo čimprej vse ok. In za Lio user posted image

VANILI   ne, ne, nič ne zapostavljamo Erosa, ne se bat. Finta je samo v tem, da je Alano "moj" , ker sem si jaz želela vedno imeti nemško dogo, Eros pa "sestrin" zato tut mogoče manj napišem o njemu. Ker jaz skrbim za Alana, sestra pa za Erosa.
Glede dlake pri dogah: ne, nimajo take trde in žimaste kot mogoče zgleda, imajo mehko, še posebaj zdaj recimo po kopanju je full mehek. Pa tam na gobcu, ko ima dol one "žnable" tam pa ima taki puhek user posted image  

metkica1   jeeee, bravo za zobek  user posted image

Čeveljčki za poleti   mislim, da jih ne bomo potrebovali glede na spretnosti naše Zale. Ima pa že doma ene Cicibanove, res full fajne za takrat, ko bo shodla. Da bo res imela vredu čeveljčke.
Drugače pa ima full veliko teh iz H&M zdaj, ki pa so itak samo za "šminko" user posted image
Samo zdaj, ko je tak vroče ima tak zmeraj bose nogice, da se ji luftajo user posted image

Kinnie   no, ok. Pol pa zvečer pade pir user posted image

Noa1   ja, kje pa ti hodiš, da se nič več ne javiš?

Nič, pošljem to, preden me ven vrže...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
2.6.2008 13:24:35   
lane31
Janja.......seveda da sem napačen album gledala user posted image  hvala pANndica za opozorilo

Vidiš kinnie kaj pa nisi sladoleda jedla zvečer user posted image

Mi bomo tudi bolj kot ne bosi poleti....ima dvoje šuhekov za okras ,postavlja pa se itak še ne na noge pa tudi če se bo je bosa noga še najboljša

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.6.2008 13:27:05   
oktoberka
Mišk kako kaže user posted image ? Js se borim in upam da ostane user posted image  ta mesecec pred zaklenjenimi vrati. Jutr bi mogla dobit user posted image , pa bomo vidl. Ta mesec sva bla med dnevi ovulacije sploh pridna. Sva se trudila vsak dan. Bomo vidl ča nama je usojeno.
Držim pesti še zate, da čimprej zagledaš user posted image  ali user posted image
user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
2.6.2008 13:27:35   
lane31
Drobižek....vsekakor raje stol ,zato ker naši merijo v višino skromnih 80 cm ,zdaj pa izmeri od stola gor 40 cm ,pa vidiš kje bo sedel....čisto hecno ,ali pa ga posedi na kuhinjski stol......meni izpade hecno....pol malo večje otroke mogoče ....tisti pa menda že tako lepo sedijo 

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.6.2008 13:28:44   
Pandica
Oktoberka in Mišk  držim pesti user posted image , da vama čimprej rata postati spet  user posted image  

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
2.6.2008 13:31:30   
lane31
Oktoberka........čim manj misli na to in možgane na off , seksaj iz užitka pa bo user posted image    ,vsekakor ti pa želim ,da čimprej rata  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
na morju bo pa ziher user posted image
In kod hodiš toliko časa ? No zdaj vemo ,proste trenutke preživljaš v postelji user posted image  ti dam prav user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
2.6.2008 13:31:31   
oktoberka
Pandica, hvala! Kako že pravijo: iz tvojih ust v božja ušesa?user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
2.6.2008 13:33:32   
oktoberka
Oktoberka........čim manj misli na to in možgane na off , seksaj iz užitka pa bo ,vsekakor ti pa želim ,da čimprej rata
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Ah, to itak vedno, sam sva rekla da ko bo pa ovulacija pa res vsak dan!user posted image
je blo prav fino! Drgač se ne obremenjujem, samo želim si. Nisem pa s tem obsedena, tko kot kakšne na žalost so, pol se pačudjo zakaj se ne prime.
Bomo itak vidl. Ne morm nč vplivat na to. No, u bistvu lahko samo negativno vplivam!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
2.6.2008 13:37:35   
VANILI
samo na hitro, jasna sem premišljevala o šuhcih - a v cicibanu si ogledala? ponavadi Živi take dirkalne sandale tam kupm, pa soji ful ok! Crocsice pa so bolj za po plaži, v vodo, pod tuš, na sprehod, okoli hiše, po hiši.. za v trgovine.. no pomoje za vse, razen res za plezat (po fantovskouser posted image )  čeprav saj pravim, majo zdaj tudi take, ki se ašček bolj prileže peti,ekr ga reguliraš. Moje nenje pa je, da vseeno rabi otrok ene usnjene za zraven, te so kljub vsemu guma...

zdaj pa kosilokuhat.Danes moram bit pri rižu,da ga ne zažgem!

metkica, po moje je tisti "žep" bolj za na potovanje - tam se mi pa zdi kar primeren, ker povsod nimajo glih otrokških stolčkov. Za doma pa nekaj bolj stabilnega. Mi mamo kar tavelkega na koleščkih, fima babideal.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
2.6.2008 13:39:35   
VANILI
ljubljanske mamčice, nujno!!

sem slišala,da majo v hm ene piđamice s kratkimi rokavi in hlačnicami po 3 evre, akcija. A je to res?? če bo kera šla kaj v hm danes (joj sem optimistka), a bi lahko rezervirala  3 piđamice zame? nam je ponoč vroče

moram šibat

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
2.6.2008 13:47:53   
Margareta

Punce, hvala za čestitke za izpit. Včeraj sem prvič sama vozila, oz moža sem peljala na pivo (pil je on, jaz seveda ne) in sem bila kot posran golob.

Mah, jaz sem tudi včeraj zbasala dve porciji sladoleda, pa potem še od tamalega na skrivaj (pustil je na mizi). Sicer pa gledano globalno nisem veliko pojedla. Pa vaga mi je crknla. Pa ne bom zamenjala baterij. Zanalašč.

mama06 - prosim za geslo

majoli - zdaj pa vem od kje si mi znana.

metkica1 - moj tavečji Val, je tudi že od rojstva na ločevalni, ali je meso, obvezno brez OH, ali pa samo OH. Ali pa samo sadje in zelenjavo. Nikoli ne meša in nikoli se ne zmoti. Prosim še meni geslo.

VANILI - mi imamo tudi tolk tega mrčesa, za pop..., potem pa nočem pobijati teh žužkov in traja in traja preden jih nalovim, vržem čez vrata in če sem prepočasna jih dobim nazaj. Sploh veše se mi smilijo. Vedno vse pospremim ven. Namesto, da bi likala.

Poroke - jaz sem povabljena v juniju na eno poroko, ki bo "piknik varianta". Tako, da obleko že imam, tako bolj lahkotno, iz HM - ampak včeraj sem jo probala in tam, kjer naj bi bilo oprsje, je en sam ploh. Obleka je pa tako narejena, da ne morem imeti klasičnega modrca z naramnicami. Bom morala tistega  - samostoječega kupit.

A ima katera izkušnje. A ti modrci stojijo na mestu? Ali zlezejo dol?

janja - dobrodošla nazaj.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
2.6.2008 14:10:14   
mišk
Margareta: Jst sem imela na poroki samostoječ moderc (palmers), ki mi ni dol lezel. Je pa tako, da sem imela korzet, ki je itak čisto ozki, da tudi če bi mi moderc lezel dol, bi korzet to preprečeval. Malo pejt po trgovinah, jih sprobaj, malo poskoči v zrak, se parkrat prepogni, pa boš vidla.user posted image

Oktoberka: Midva sva sicer kao že prejšnji mesec začela delat na user posted image , ampak to je blo bolj tko... Nisva nič upoštevala plodnih dni, malo stresa zaradi bližajoče se poroke, tak da imava šele ta mesec bolj resno akcijo.user posted image  Malo me stisne, ko po forumu berem, da je dosti žensk, ki so pri prvem user posted image  v prvo zanosile, za drugega pa so se marale tudi po več let matrat!!user posted image user posted image  
Res si želim čimprej zanosit, pa tudi zate držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image  Mogoče ti bo pa že ta mesec ratalo!user posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
2.6.2008 14:14:29   
mišk
Hja, sem pozabla... No, pol sem jst user posted image  glih na poročni dan dobila!user posted image  Pa ravno prvič v življenju sem mela z gelom podaljšane nohte, tak da tamponi sploh niso pršli v upoštev. Bilo je res "lepo" poročno darilo, a si nisem pustila kvarit dneva!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
2.6.2008 14:16:06   
Margareta

mišk
- če bom tam po kabini skakala in se prepogibala jo bom še podrla.user posted image Ja definitivno bom šla probat ta modrc. Pa še tiste spodnjice, ki ti fajn trebuh notr držijo bom kupila.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
2.6.2008 16:15:46   
metkica1
evo sem od frizerjauser posted image potem sem še šla zraven user posted image  da si je kupil sončna očala. Ima nov avto potem rabi tudi nova očala.user posted image

moj album je sedaj javen, tako da lahko pogledate.

kako je danes soparnouser posted image upam, da ne bo kakih hudih neviht.

Sem full full happyuser posted image user posted image user posted image odleglo mi je 100 na uro. Vrtec sem dobla za obe dve in sicer tam kjer je tavečja že prej hodila v jasli. Superca res, sedaj bom pa mirno uživala še teh par mesecev porodniške. Ker mi ni bilo jasno kam naj otroka drugače dam, če se zgodi da ne dobim? Pot pri tebi kaj novega glede vrtca?
Bom danes kar enga ice-a na veselje, pa še častim vsem, ker je tak vroče.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
2.6.2008 16:48:31   
2ursae
oktoberka, ko je ovulacija, priporočajo user posted image vsak drug dan, da so semenčica bolj kvalitetna.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
2.6.2008 16:51:41   
Kasija
Sem bolj preletela kot prebrala, ker se elian plazi,user posted image dviguje ob opori in seveda pikira na tla - posledično je poln bušk in non-stop je ter se doji. Jaz sem pa user posted image . Trenutno trga reklamo zraven mene.

Čeveljčki ima copatke za prve korake in za boljši odriv, če smo kje zunaj doma. sicer je pa vedno bos doma in to je res najboljše zanj, ker se lažje odrine. za ven - za zaščito pred soncem v vozičku - pa ima zokenčke gor. Mu bom verjetno kupila še sandalčke za lepše.

janja dobrodošla nazaj

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

user posted image Kaj je boljše - Ikein stolček ali tole http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=172861 za k babici?

Ikejin stolček. moj bi iz tegale sigurno pobegnil. Tam vsaj ne doseže z nogami, da bi se odrinil.

jasna  si srečala mojga user posted image  na sprehodu

< Sporočilo je popravil Kasija -- 2.6.2008 16:54:35 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
2.6.2008 17:30:10   
orka**
oktoberka in mišk, držim pesti da vama čim prej rata srečki nosečki

mišk pri meni je bilo obratno, ta prvič sem rabila eno leto, ta drugič pa je ratalo v prvo.

Klavdija, user posted image  za Lio, in da se čimprej pocajta.

Avto sedež - punce, tiste katere boste rabile dva avtosedeža, enega takega, ki bo prišev bolj občasno v poštev, imajo danes v BC akcijo MC SPS http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=163898. Mi imamo takega v deditovem avtu, in je fejst, cena pa tudi ni prehuda.

Vanili bom jutri pogledala, če bom kaj šla v Ljubljano na Rudnik (v planu imam, če mi bo zneslo pa ne vem). Moram za Aneja tudi kupit. Če jih bodo imeli ti jih vzamem 3 komade.

Hujšanje, se vam pridružujemm, prejšni teden pa mi ni uspelo nič shujšati, sem konec tedna preveč jedla.

drobižek, meni se Ikein stovček tudi zdi boljši, pri nas ga imamo za Laro.

No jaz veselo tipkam Anej pa je že pol dnevne sobe preplazil rikverc.
Zdaj pa moram nehat, me Lara hoče imeti malo zase.

< Sporočilo je popravil orka** -- 2.6.2008 17:32:43 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
2.6.2008 17:33:22   
nova10ka
metkica1-čestitke za vrtec!!!

janja - dobrodošla nazaj. sporoči za kak sprehod po šiški.

mi ta teden bolni. najprej jaz, zdaj še user posted image in user posted image . sam se mi zdi, da ma vsak neki svojega. jaz prehlad, prehlad/alergijo, user posted image pa prehlad/ zobki. tako kot pri spodnjih zobkih ima tudi sedaj vročino (37.8), iz nosa ji teče, noče jest GH, se pa z veseljem doji. drugače je pa čist ok, ful vesela. se je ful napiflala posedat. sam da jo dam na tla (ležečke), se že usede...
lepo se mejte

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
2.6.2008 18:41:19   
mišk
Kopanje v zunanjih bazenih: Ste že šle z user posted image  na kopanje v zunanji bazen? Kam, pri kolikih stopinjah, kateri dan v tednu (vikend, čez teden)?
Ali so za to še premajhni?

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
2.6.2008 18:51:09   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Kopanje v zunanjih bazenih: Ste že šle z user posted image  na kopanje v zunanji bazen? Kam, pri kolikih stopinjah, kateri dan v tednu (vikend, čez teden)?
Ali so za to še premajhni?

Jaz še nisem šla, bom pa takoj, ko se vreme porihta, čeprav danes je bilo full vroče (sopara), napovedane pa so bile plohe.
Jaz mislim, da če je od ene27 stopinj naprej komot, je pa res bolje it med tednom, ker ni gužve je voda boljša, samo jaz se kaj preveliko ne oziram na to.
Bom šla na Celjski bazen,  so ga porihtali in se je ravno ta vikend odprl ali pa v kake toplice Zreče ali Laško.
Po eni strani komaj čakam.
Tavečjo sem peljala na bazen in jo dala v vodo neklje pri 4m v morju pa se je kopala pri 3m.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
2.6.2008 18:57:55   
mišk
Metkica1: Ka je pol v Laškem že odprt ta nov del bazena al ne? Včasih smo se večkrat hodil kopat v Laško, pa bi spet rada enkrat šla. To na novo pa kar zanimivo zgleda, ko se mimo vozim.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
2.6.2008 19:00:43   
metkica1
Ja je odprt tanovi del, že kak mesec. Fajn zgleda, ja bo res treba it preverit kakšna je vodauser posted image  A ti si iz onih koncev doma?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?