|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
2.6.2008 22:41:07   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1
Sanwebdra: še jaz ti oziroma celi ekipi čestitam za uspeh, verjamem, da ste srečne.user posted image user posted image Bravo. A imate pogosto vaje?

Hvala. Pogosto ... hmhm ... načeloma 1x tedensko, ker so vse v takih službah, da nimajo vikendov prostih, pa izmene in tak ... je kar težko dandanes najt ženske ... pa še rezerve nimamo, če se kateri kaj zgodi, je cel hudič ... zdaj pred tekmovanjem vsaj 2x tedensko ...
Smo pa skupaj komaj dobro leto, lani smo šle po 6-ih vajah na tekmovanje in bile 5., letos pa po vseh napakah (smo mislile, da bomo zadnje), vsemu navkljub pokal.  

suzanamaiuser posted image .

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.6.2008 22:46:53   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
Pa vaga mi je crknla. Pa ne bom zamenjala baterij. Zanalašč.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zaradi začetne treme na cesti se pa nič ne sekiraj. Smo vse dale to skoziuser posted image . Čimveč km pa bi vse postalo avtomatizemuser posted image

Vanili, hvala za nasvet glede cicibana. Ampak veš, sem zahtevna glede šuhovuser posted image . Usnjeni ne pridejo v poštev, ker se mi ne da tulit ne v lužo, ne v blato, ne v morje, ne, ne, ne...user posted image  Smo jih pa danes našli, končno, upam da bodo ok. Metkica, sem videla v živo tiste opanke, ki jih imata tvoji pupi. Zakon souser posted image . Niso iste, kot naš neuspeli nakup lani. Če bo Nelči shodila poleti, jih definitivno nabavim. Hvala za slikicouser posted image .

Kasija, ja tvoja moška sta bila ful luštna na sprehoduuser posted image . Sem pa takoj Eliena opazilauser posted image  šele potem tvojgauser posted image . Nelči pa tudi iz našega stolčka pobegneuser posted image . Pa nima nobene opore na nogahuser posted image . Pa danes je vstala v vozuuser posted image  pa je bila pripasanauser posted image

Oktoberka in Mišk, držim pestiuser posted image . Mišk, ne preveč bratuser posted image . Oktoberka, bi morala držati pesti 14 dni nazajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
sem pa fasala KMEuser posted image user posted image user posted image user posted image

????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Daj napiši malo večuser posted image . A si bila na infekcijski? A imaš kakšno kontrolo?

IZVIRNO SPOROČILO: miska1
Izkoristili smo zadnje trenutke lepega vremena za ta teden.

A res?user posted image  Mi smo pa ravno danes prvorojencu rolerje kupili. Bo razočaran, če bo dežuser posted image

2ursae, bravo Boruser posted image . Pa za nove okuse tudiuser posted image . Tebi pa za minususer posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.6.2008 22:48:37   
Pandica
user posted image  user posted image  user posted image Eni  bravo, full lepa filmčka.

2ursae  tudi Boru čestitke seveda za sedenje in ploskanje.
Tebi pa za - 1 kg, bravo mami user posted image

Kinnie   lahko prvo eno kavico, a veš, da se mi je res lušta ne glede na uro user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.6.2008 22:54:07   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica 
Jaz bi se morala lani cepit, ker sem že bila 3x. Se pa še vedno ne smem, ker dojim. 

Lahko se cepiš, sigurno. Živa je prejela obnovitveno dozo pri (se mi zdi) Anžetovih 4ih mesecih.

Joj pupa mala, kok je luštnauser posted image . Ti bo pa kmalu splezala goruser posted image

Pandica, se pridružim na kofetuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.6.2008 22:58:30   
pingi
Hej!

Tole vreme pa je user posted image

Prejle sem ravno dajala malega spat, ko je grmelo pa toča padala, mislim, obup. No, njega ni pretirano motilouser posted image
Oktoberka in Mišk - naj vam čimprej uspe!user posted image
Sem pa ravno zadnjič nekaj brskala in prebrala v lanski temi M ne pričakujemo februarja, en post od Mehurčiceuser posted image , ko je napisala, da ta mesec bo pa ona postala user posted image . In je res!user posted image  Torej... Positive vibrations!!

Klaudia - tudi naš ima ene par (štiri) fleke po nogah, ki izgledajo kot bi ga pičil komar. Najprej je bilo samo rdeče, potem pa je na vrhu nastala še ena bunkica, kot mali mozoljčekuser posted image   Ma, ne vem kaj bi bilo. Se mi zdi, da ni nič novega jedel... T mu pa ne morem zmerit, ker sem nekam založila termometer.
Lahko, da je res samo komar...

Vsem bolnim - čimprej ozdravite! Klopi so pa res en user posted image

Služba - ja, tudi jaz sem se vrgla v iskanje (čeprav trenutno še imam zaposlitev). Jutri grem na en pisni preizkus, prejšnji teden sem že bila na enem razgovoru, tako da mi kar dogaja...

Ukinjanje uspavanja na joški - deluje! Od srede naprej ni niti enkrat več zaspal na joški. Sicer to malo pogrešam user posted image , ampak vem, da mi kasneje ne bo žal.

Mehurčica - kaj je faca Eni, ko tako muva ob kavču user posted image  Carica.

Janja - en celinski pozdrav za dobrodošlico!

Tave, kje si?user posted image

Nič, šibam spat, ker moram jutri Jakata peljat k moji mami (se bo prvič pazil pri njej; me je kar malo strahuser posted image ), ob 9h pa že bit na tistem preizkusu v LJ.

Se beremo!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.6.2008 23:00:29   
Margareta

mehurčica
- pa saj ne bi verjela, če ne bi videla. Kako je vztrajna Eni in kako se postavlja. Moja Eva, ne dela še nič od tega. V bistvu najraje leži na hrbtu in miga z nogicami. Ampak je bil Val isti. On pa ni niti migal. Najraje je sedel in opazoval ljudi.

Suzanamai - pozdravi se. Meni je tudi klop zadnjič lezel po roki, fuj.
Aja, glede rožice, moja zdaj zgleda malo boljše. Je mož ugotovil, da jo premalo zalivam, Ja, itak. Samo zalil jo je bolj izdatno in je kot, kaj naj rečem ...rožica.

Joj služba - bolj se približuje, manj je maram. Definitivno grem za 6 ur, ali pa celo 5. Še ne vem. Bom šla junija malo v službo, da sploh vidim kam me bodo dali.

majoli - občutek imam, da se poznava iz srednje šole? Srednja šola Rudolfa Maistra? Če ne iz šole - pa mogoče iz Life?

GH- Eva noče jesti prav nobene zelenjave - razen korenja, pa sem probala z olivnim oljem, kislo smetano, celo s skuto. 2ursae mi je dala idejo, bom probala še makaronflajšt.

Zadnjič mi je bilo hecno, ko smo vsi 4 ležali v postelji in pravi moj Val (ko je videl, da je na postelji, še kakšnih 10 cm prostora) - a vidiš mami, tukaj bi moral pa ležati še en otrok. Ampak ga nimamo. Z možem sva samo user posted image No, zaenkrat sta 2 zadosti. Mogoče pri 40, kaj pa vem.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

Neposredna povezava do sporočila: 3056
3.6.2008 0:18:28   
valči
Halo!

MNamesto včeraj,se javljam šele danes,ker sem komaj dospela do rač.

Mehurčica,bravo,Eni,kasko je luštna in močna,naša Nina je še daaaaleč od tega.
Sva bili danes v razvijni in sedela še ne bo kmalu,plazila tudi ne,še na položaj plazenja je komaj šla.Ko jo posedeš,se vleže,rit spodmakne,ker jo mučijo mišice v nogah in rokah.
Daj mi napiši,kdaj - kile javit,se vse tehtamo isti dan,pa plusi so vsak dan za javit.No,danes rabim spet plus,ker sem bila letečka in vsa zleplena od vročine,pa mi ni pasalo jest,sedaj pa lakota,pa bo do zajtrka boljeuser posted image Čez 8 ur.Kile javim jutri,velja.A moram kile napisat,a koliko je šlo v minus?

suzanamai,tebi želim čimmanj komoplikacij in da bo hitro mimouser posted image
Klaudia,jvi,kako kaj hčera,še kuha,upam,da ji bo čimprej boljeuser posted image

Metkica 1,fajn trampolin,dobro da ga moj sin ni videl,bi on tud imel,ker on bi vse imeluser posted image Fajn stajica za malo res,samo pod nadzorom,če je starejša not,ne?

VANILI,kot ti je že lane 31 napisala,manj riža,da bo bolj redko.Jaz sem naši pupi danes skuhala piščanca,zraven dala tri mlade korenčke,dva mlada pora,dva mlada peteršilja.Ko je bilo kuhano,sem odcedila,na juhici zakuhala dve žlici polnozrnatega kuskusa in eno kocko špinače.Pol sem vse to s paličnim zmikasala.Seveda sem mesa dalo malo,recimo za dve žlici in ni čisto vsega pojedla.Vglavnem manj zakuhe.
Če pa dfelam samo zelenjavo,ji pa jo malo na olivnem olju prepražim,pol zalijem,solim za njo še ne,pa se nič ne buniuser posted image
Upam,da sem ti kaj pomagalauser posted image

Oktoberka in Mišk,čimprejšni plusek vama želim,vem,kako je to,jaz sem vsakič komaj čakala,da sva lahko začela.Imava pa srečo,ker sem vsakič takoj,v prvem ciklusu zanosila.Mi je G rekel,da sva izjemno plodnauser posted image user posted image Pa nisva vsak dan,na 2-3 dni,se mi zdi.Morda prvič,ko je bil še čas za to,ko ni bilo otrok.
Vglavnem,sem v mislih z vama in naj bo vse superuser posted image user posted image ,pa Mišk,lepa si,vsi ste lepi na poroki bili.

pingitebi želim vse naj naj pri službi in fajn,da vama je ratalo to uspavanje.
Jaz sem čisto kontra,ker meni je to najlepše,da ti dete na zizi zaspi,ne menjam za nič na svetu.Se mi zdi,da bi bila hudo prikrajšana,oropana cartanjauser posted image Ker prehitro zrastejo,prehitro mine in hočem se naužit vsak trenutek dojenja,ker mi je zadnje dete.In ker sem mogla Laro pri 10. mesecih hitro odstavituser posted image in sem bila tako žaslostna.Nino pa hočem dojit...čimdlje.
Vsak po svoje,ne,ni to kritika tistih,ki hočejo red,ampak meni tako paše,ker sem taka cartika in vem,da bom čez 2 leti hrepenela po takih trenutkih.Joj,kaj pišem,brez zamere,samo jaz sem čisto nora na mojo pupo,maslo,na tega malega sesalcauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
3.6.2008 7:01:17   
VANILI
dobro jutro mamčice, matr včeraj je ena strel užgala in nam je zabrisalo ven elektriko, jaz pa vsa vesela - ho, saj računalnik še delauser posted image user posted image
ma ja, vse kar sem napisala je bilo brezsmiselno, saj je iternet venzabrisalouser posted image user posted image

tamala je bla glih v bani, se je kopala, ko tema, matr se je začela dretuser posted image
pol smo imeli paromantino kopanje ob svečah, mi2 sva pa pol izkoristila gužvo za malo posteljnih aktivnosti, in avno to, ob grmenju in poslušanju dežja.. oh.. fajnuser posted image

notako da sem ostala na 119, ampak tok pišete, da je tisto že vse zastarelo, no se bom potrudla pa pokomentirala,
za tdaj a samo tole

hvala vam mamčice za nasvete glede gh, bom seveda sprobala, včeraj sem uvedla skuto pri zajtrku, pa bom še nadaljevala, da vidim, kako bo, potem prešaltamna kislo semtano in tako dalje, se mi zdi da bo pol lažje, ker čist brez začimb oz. zabeljenja je roko na srce, hrana res prepusta...

zdaj pa šibam gor, naju je Teo polulal pa sva oba mokrauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
3.6.2008 7:31:06   
Klaudia
Lia še kar kuha. Včeraj cel popoldan 39,2, danes za budnico 39,1... sumim na šesto bolezen. Koliko dni je vročina pri njej?

mehurčica -  kaj je dobra... tam ko govori sem jo jst zastopila That is enough! user posted image

lane31 - sem 98%, da je za fleke kriva trava. So samo tam kjer je bila ( spodnji deli stegen in roke ), pa še trava je bila sveže pokošena in zato bolj ostra. So pa bili včeraj flekci že taki,
user posted image  user posted image
danes pa jih ni več.

oktoberka, mišk - čimprejšen + vama želim.

suzanamai - Joj.. HB je blažja oblika. eno user posted image  za čimprejšnje okrevanje

pingi - naši flekci niso imeli nič belega na sredi. Lahko je mozoljček ali pa res od komarja. Okvirno T lahko pa na čelu z ustnicami sprobaš. Lia kar žari

vanili - meni je patronažna takole rekla: "A vi radi jeste brez začimb in neslano? Najbrž ne. Zato čimveč različnih dišavnic. Edino kar ne smeš je poper, paprika, čili, vegeta in kocke. Ostalo lahko vse je. Tudi česen in čebulo. Seveda kuhano ali praženo."

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3059
3.6.2008 8:13:35   
metkica1
Dobro jutro

Ja bogica Liauser posted image
tudi jaz bi rekla, da so fleki od trave, nekaj takega je imela moja tavečja po nogah , ko se je valjala po vseže pokošeni travi.
Potem so pri vama pikice eno pa vročina drugo- viroza. Imata kja kontrole.
Joj upam, da bo Lia čimprej zdravauser posted image vem kako je hudo, ko so mali bolani, ker me sva bile cel april pa še v maju kar nekaj bolane, imele sma dvakrat AB.

Vanili vi ste pa doživljali včerajšnji večer, mene je toliko strah tega grmenja. user posted image

Lani je bilo, ko sem se odpravljala na pregled k G, moj pa je šel v LJ tako da ni bilo doma nobenga. Vmes je bila nevihta. Potem popoldan je bilo vreme fajn in smo bili zunaj, midva pa pred našo hišo opazima polno opeke po tleh in travniku. Moj pogleda na streho in vidi, da nam manjka pol dimnika. Ugotovima, da nam je udrarila strela, potem gre pogledat na podstrešje kjer je izolacija bila cela ožgana in še leseni del strehe malo uničen, skurilo nam tudi je printer. Ojo lahko bi pogoreli, HB je bila verjetno vodena. Če pa bi bila doma bi me verjetno kap od straha. HB se je vse srečno končalo in imamo streho nad glavo.

Grem k kolegici na kavo mi je ravni sms poslala.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
3.6.2008 8:33:09   
mehurčica
Valči, vsak ponedeljek napišemo samo koliko je šlo dol, če je šlo. Vsak dan(ali za nazaj, če nimate vsak dan časa....tud jaz nimam vsak dan časa pisat seznam)pa napišemo plus ali minus.
A tvoj Miha bi tudi vse imel? David tudi..user posted image Se je pa tako razveselil rabljenih oblačil od enega fantka, da se mu je mešalo zraven. Kot takrat, ko je odpiral darila od Božička.user posted image

Pridem pol naprej brat.......

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
3.6.2008 8:38:40   
lane31
Dobro jutro vsem
Spet me zafrkava kišta .....tokrat mi zapre vse takoj ko kliknem na youtube user posted image  tako ,da ne morem pogledati filmčkov od mehurčice user posted image

Klavdija.....to je skoraj gotovo trava.....na hrano so pikice ponavadi okrog oči in trebuhu in ne zgolj po nogah ....vročina pri 6 je tri dni ,nato smo bili en dan brez in nato fleki - pazi to -na vekah ,čelu trebuhu in hrbtu - da se ne vstrašiš da je alergija .....ko sem jaz vidla pike na vekah sem prvo na to poštudirala in šele pol sem se prav odahnila da je samo šesta

2ursae.....sem se prav nasmejala.....moja je ista  ,ko mi jemo hoče vse probat in je nič ne motijo ne koščki ne nič ,še rezance je cele pojedla.....medtem ko v njeni sklečki pa mora biti vse z paličnim obdelano....pravi falot mali.....pa ko ji dam v njeno sklečko krompirček + omakico se bo obvezno davila na krompirju ,ker ji full ni dober ....na našem restanem pa ni problem user posted image  ,pa ne mislit da ji nisem že isti krompir pred njo dala v njeno sklečko....ne ne velja ,ni dober ,bo bruhala user posted image   iz našega talara pa je vse the best

Pandica....meni pa nič čestitk za minus 2,5  user posted image

Metkica1....grozna zgodba o streli....še dobro res da niste pogoreli .....pa si ja nor ,to se ti mora zmešat od straha ,če si doma in poslušaš kako odpada opeka

Pingi....tebe pa že dolgo ni bilo.....super za uspavanje user posted image user posted image  ,krasno sta to poštimale.....no meni se pač zdi ,da je okoli 7 m pravi čas za vse vzorce....jih nekako najlažje sprejmejo....jaz bom jo zdaj začela pri mami puščat za cc 2h ,da se navadita ....ker kmalu bo sledila faza vse mami -zlata mami in takrat tega projekta ne bo šlo spelat

Ajde se beremo kasneje ......grem počasi ven.....dopoldanska kašica je že perajd - kornfleks + navadni jogurt + suhe slive( namočene )
Za kosilo pa sem ji že včeraj juhico skuhala

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.6.2008 8:40:00   
*kinnie*
Dobro jutro.
Mi smo šele dobro vstali, je čas za kavico.....torej ena dobra user posted image za vse....

Pandica: joj jaz pa sem ena šema. Sem včeraj vabila na pivce...potem pa šla spatuser posted image user posted image

Zadnje čase hodim spat ob normalnih urah, če grem kasneje, se mi vsakič sproti zgodi, da ne zaspim in potem celo noč ležim....zjutraj pa auuuu, ko je treba vstati....

Klopi: joj jaz še vedno podcenjujem klopna obolenja, čeprav se dobro zavedam, kako hudo resno je, ko kdo zboli.....sem jezna sama nase....Suzanamai user posted image .

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.6.2008 8:46:11   
VANILI
EVO, MALI JE ZASPAL, UPAM, DA BO SPAL VSAJ tolokoda kaj napšem, hkrati sepa bašem z jagodami s taščinega vrta, ja saj niso krive, da so tam zrasleuser posted image  no ful so sladke

evo jagode zmazane, spet mam obe roki fraj

sanwebdra, čestitke sestrični in veliko lepega na tem sveteku malemu Anejuuser posted image , hkrati čestitke za gasilske podvige - svaka ti častuser posted image

vedra, vidim da ste včeraj spali do 8.30, mi tudi včeraj! Pod eno rokosem mela tavečjo, pod drugo tamalega in ko sem se zbudila in je bla ura 8.20, sem najprej mislila, da je 20 do 4-ihuser posted image , ker je bolj verjetno. No danes je bila pa stara pesem. Zgleda, da mora žabo zjutraj atija v službo pospremit, tako da greva kar dol in počvekava z najinim, pol pa kar nekaj bluziva dol, pol (bpr. zdaj spi) pa rada zaspan, priklop in drnjoh kake pol urce, da ma mami čas na rr skočituser posted image

klaudija - no upam, da bo Lia kmalu zdrava, karkoli že maste. fajn bi pa bilo, da ne bi bila kaka alergija...

pandica, aja, jaz sem pa mislila, da je tudiEros tvoj! zdaj mi je pa jasnouser posted image

čeveljčki - jaz pa tle mam eno fiksno idejo, da mora bit obutev kvalitetna, tako da kupujem kvalitetnopač. Npr. Živa ma ene cicivbanove usnjene sandale, pa te scroce za poleti, itak je najraje bosa, kot jaz, sier ma pa superge, obvezno usnjene (smo našli ene adidasove roza itak), pa ene srebrne čeveljce za princeske. Tamali pa ma samo za šminkirat, drugače pa sicer ene mehke čeveljce, ki so za zdaj prevroči. Je v glavnem bos ali v štumfkih z bremzicami. Sem pa vidla od nike ene taaaaake luštne na pol škorenjce ampak za čisto micene, naši bodo pozim žegojzarje rabli.
no glede čevljev še to, da kokr pri oblačilih - sem vesela, če kaj dobimo od večjih punčk, ne kompliciram, pri čevljih pa, nikoli ne osi že nošenih, ker spet mogoče moja ideja - se vsak čevelj oblikuje po nogi tistega, ki jih nosi.. no zaenkrat si lahko še to privoščmo, pa umap, da si bom oše vnaprej

oktoberka .tudi jaz ti iskren želim, da bi čimprej nastala pikica v tvojem trebuščku... ni pa res, da drugič rata kasneje, ni pravil. Pr nama je obkrat v prvo ratalo,vmes ko sem mela pa splav, pa vtretje. Reči si, in v to verjami,da naj se zgodi, ko bo najboljš čas za to. In sprosti se. držim pesti!!!!

evo žabo je že zbujen. Celih 25 minut je spal

mišk,tuditebi želim da se kmalu zgodi veseli trenutek!! Pazite nase!!

mrčes - včeraj, ko je zmanjkalo elektrike in sem z baerijo iskala sveče, je spet pribrnela ena zadeva, pa se mi zrinila pod špegle in ker je bila temanisem mela pojma, kaka zverina je to in sem v srhu zabrisala očala z nosa, da so odletela čez celo kuhno in pristala v bonsajuuser posted image .. tisti zlomek se mi je pa zapletel v lase brrrr joj kok sem skakala po sobi in kričala, sploh ne meni podobnouser posted image . Je bila pa ena konjska vešča, ful rejena, br.

Komarniki - ena je spraševala. Nam jih drugi teden namontirajo, tiste roloje, ker mamo tudi vse živo noter. Prej pa sem dala tisto mrežoproti komarjem čez Živino posteljo. ikoli ničv vtičnicah.Edino tisto brenčalo, tisti pisk, ki pa ni bogve kok zalegel.

kasija - hura za Eliana!!!user posted image ja saj je bil že na srečanju ko mali črvek, zdaj tu, potem čist drugjeuser posted image

orka, hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nova 10ka - pozdravite se!!!!!!!!!!

bazeni - mi tud velikrat gremo v Laško, ponavadi gremo v soboto popoldne pa smo do konca. No z malim še nismo šli, prej z Živo. Zdaj pa pravte da je novo. Super! Živa se je kopala v Žusternni, ko je mela 3 meseein ji je bilo super, vsaj delovala je tako.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
3.6.2008 8:49:37   
VANILI
nič,mamice, grem v akcijo, mali se že oglaša od zgoraj.
samo še tole:
valči - glede spanja na joški - sem čist istega mnenja.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
3.6.2008 8:54:54   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Jaz sem čisto kontra,ker meni je to najlepše,da ti dete na zizi zaspi,ne menjam za nič na svetu.Se mi zdi,da bi bila hudo prikrajšana,oropana cartanjauser posted image Ker prehitro zrastejo,prehitro mine in hočem se naužit vsak trenutek dojenja,ker mi je zadnje dete.
Jaz sem tudi vesela, če mi na zizi zaspi. Čeprav mi je tudi všeč, če ne more zaspati in jo morem zibat v naročju v pokončnem položaju in z glavico naslonjeno na moj vrat.user posted image Pol pa tako sladko zaspančka. Aahhhh...
Pri Davidu sem bila prav presenečena, ko pred spanjem ni hotel več zize(pri 1 letu)...no, pri 8m pa sem res morala nekaj ukrenit, ker se je pač zbujal tudi na 10-15min cele noči in vsakič hotel zizo met. Eni se pa normalno doji ponoči: 2-3x.

Vanili, Eni tudi zelooo dolgo ni hotela zelenjave. Zdaj pa kar lepo je. Sicer še vedno ne dosti, ampak je pa lepo. Ne dam soli ali kocke, ampak samo baziliko ali peteršilj. Sem pa kupila kislo smetano in bom danes naredila krompir s kislo smetano in piščanca.

Oktoberka in Mišk, navijam tudi jaz.user posted image

Kaludia, upam da se Lia čimprej pozdravi. Je pa zadnjič Eni tudi imela pikice po nogicah od trave. Je bila taka groba, ampak kaj, ko noče bit ne v naročju, ne v vozičku. Pol sem jo pač dala kar tako malo dol.

Eni je taka migica, da ko bo shodila, verjetno res ne bom imela sekunde časa več. Sva včeraj bile z Noo1 na sprehodu in se Eni ni hotela več vozit. PA sem jo dala v sling položaj tummy to tummy in se je obrnila okoli in prijela za voziček. Sling pa imela samo še pod trebuščkom, da je ležala gor.user posted image user posted image Sem jo raje dala spet v voziček in brzake domov, da si je končno lahko privoščila našo dnevno sobo.

Imam danes še Davida doma, tako da morem it.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
3.6.2008 9:06:06   
tave
Helou!

No evo še mene, enkrat bolj zgodi. Tejči že spi prvo rundo, mami pa švis na rr.

Mi smo bli v nedeljo na morčku (Savudrija). Ful bi bilo dobr če nebi tok pihal. Jest sem bla čist premražena. Tia se je itak kopala(škoda da ni kako vodno znamenje) Tej je pa samo mal noge namakal. Ma mi je še vdeno mal premrzla voda zanga.

Učeri pa sva bila na kontroli (gastro) in je vse ok.
Klavdija  8m:teža 9980g , dolžina 74cm.
Pa ena user posted image za Lio.

Učeri je bil pa tok en težek dan. Tej je bil tok sitn da je bilo za popuser posted image . Tko da sem ga zvečer zrihtala in šel že ob 19h spat in je spal dons da 6.30 user posted image .
No sej mami je bla pa tud čist hin tko da sem tudi jest šla spat že ob 21.30h.

Pingi in ostale hvala k me pogrešate. Je tok fajn vidt da si pogrešan.

Suzanamai upam da se čimprej spraviš skupi in se pocajtaš. Za Zojo pa itak no coment. Sej veš kaj vedno pravim za njo.

Jest sploh ne vem več kako oblečt user posted image . Enkrat je ful vroče, pol se pa ful ohladi. No pol pa bod pameten. Ja zgleda da več plastno, pol se bo pa levil glede na temperaturo user posted image .

Zankrat toliko od mene in se tipkamo.

lp,tave

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
3.6.2008 9:13:21   
drobižek
Dobro jutro!

metkica1 - user posted image za vrtec!

ikein antilop - mi imamo stolček doma, rabim enega stabilnega za k babici. Definitivno pa je antilop bolj stabilen in varen od tiste vreče za na stol...

kopanje  - zunanji bazen - še nismo bili, imamo pa veliko teh darilnih bonov še za izkoristit tako, da bomo sigurno kaj šli...ja, kake 27 stopinj je že fajn, da je, pa senčka, čez teden boljše, ko ni gužve.

majoli, sanwebdra, pingi - da bi čimprej našle službouser posted image

suzanamai -pa ne.....KME??? Čimprej se pozdravi!user posted image user posted image

mehurčica KME - 2. odmerek 1-3 mesece po prvem, 3. odmerek 9-12 mesecev po drugem, 4. odmerek (booster)  3-5 let po zadnji imunizaciji, 5. 6. itn odmerek 3-5 let po zadnji (booster) imunizaciji.
Jaz bi se glih včeraj morala it cepit, pa nam ni zneslo, grem v sredini junija. Imamo v službi gratis...sem se že enkrat, pa sem bila potem noseča, tako da grem zdaj od začetka spet...je pa res klopov vedno več, pa naletiš na njih kjerkoli....
Eni - zlata pupa! Obvlada padanje na rit...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
3.6.2008 9:13:26   
lane31
Klavdija.....mi imamo tudi domače mere za 7m
72 cm    8300g

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
3.6.2008 9:30:18   
Klaudia
user posted image      

13.09. sanwebdraJULIJA   user posted image user posted image    
             rojstvo: 2540g, 45cm 

6. mesec: 7050g, 64,5cm

18.09. pingiJAKA   user posted image user posted image
             rojstvo: 2980g, 51cm 
        6,2.mesec: 8000g, 68cm

24.09. orka** , ANEJ   user posted image user posted image
             rojstvo: 2530g, 47cm 
           6.mesec: 8400g, 69cm

7.mesec: 8850g, 71cm
           8.mesec: 9600g, 72cm 

03.10. Klaudia, LIA   user posted image user posted image  
             rojstvo: 4030g, 53cm 
           6.mesec: 7850g, 68cm 

7.mesec: 8000g, 69,5cm
           8.mesec: 8200g, 72cm (doma) 

03.10. suzanamaiZOJA   user posted image user posted image
             rojstvo: 2510g, 49cm 
           6.mesec: 7580g, 65cm

7,5.mesec: 8150g, 65,5cm 

03.10. tave, TEJ   user posted image user posted image
             rojstvo: 3360g, 52cm 
           6.mesec: 8970g, 71,5cm

8.mesec: 9980g, 74cm 

04.10. *kinnie*ŽAN
             rojstvo: 4520g, 55cm 
           6.mesec: 8400g, 68cm 

06.10. MiclaELENA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 
           6.mesec: 7045g, 66,5cm  

07.10. maja zarja, ZARJA   user posted image user posted image
             rojstvo: 2660g, 49cm 
           6.mesec: 7490g, 68cm 

08.10. tekaMAX
             rojstvo: 3620g, 51cm 
           6.mesec: 7300g, 68cm 

11.10. skuštrana, ARSEN   user posted image
             rojstvo: 3740g, 55cm 
           7.mesec: 8660g, 70cm

11.10. KasijaELIAN   user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3840g, 54cm 
           6.mesec: 6950g, 68cm 

11.10. kmarijaNINA   user posted image
             rojstvo: 2990g, 50cm 
           6.mesec: 7500g, 66cm 

12.10. *pikijakob*NEO 
             rojstvo: 3660g, 51cm

6.mesec: 8360g, 70,5cm

13.10. oktoberkaZARJA   user posted image user posted image  
             rojstvo: 2890g, 50cm 
           5.mesec: 6450g, 66,5cm 

13.10. JasnaNELI   user posted image user posted image
             rojstvo: 3950g, 54cm 
           6.mesec: 7730g, 67cm 

14.10. majoli, MAKS   user posted image  
             rojstvo: 3880g, 53cm 
        5,5.mesec: 8550g, 66cm

14.10. PandicaZALA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3900g, 52cm

6.mesec: 6640g, 66cm 

14.10. metkica1LUNA   user posted image user posted image  user posted image  user posted image

rojstvo: 3050g, 50cm 

6.mesec: 6500g, 67cm (doma)
           7.mesec: 7000g, 68cm 

15.10. janjaURBAN    user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3950g, 54cm 
           6.mesec: 7740g, 69cm 

15.10. miškDONA
             rojstvo: 3300g, 51cm 
           6.mesec: 7010g, 66,5cm 

15.10. tyna79TIJA
             rojstvo: 2640g, 47cm 
           6.mesec: 7000g, 65,3cm 

15.10. MargaretaEVA
             rojstvo: 3040g, 51cm 
           6.mesec: 6370g, 66cm

7.mesec: 6830g, 67,5cm

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm

6.mesec: 7900g, 69,5cm 

17.10. *Lana*TEVŽ   user posted image user posted image  
             rojstvo: 3050g, 48cm 
           6.mesec: 9520g, 65cm

7.mesec: 9850g, 67cm 

17.10. noa1, AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm 
        6,5.mesec: 9070g, 66,5cm

18.10. JennyAnnyLANA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3240g, 51cm 
           7.mesec: 7230g, 73cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm 
           6.mesec: 7020g, 69cm  

20.10. nova10kaTJAŠA   user posted image user posted image
             rojstvo: 4010g, 55cm 
           6.mesec: 7560g, 70cm

22.10. valčiNINA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3450g, 50cm 
           6.mesec: 6435g, 67cm
           7.mesec: 6870g, 68,5cm 

22.10. 2ursaeBOR
             rojstvo: 3750g, 53cm 
           6.mesec: 8800g, 71,5cm
           7.mesec: 9260g, 71,5cm 

22.10. vedraLAN   user posted image
             rojstvo: 3000g, 50cm 
           6.mesec: 7020g, 68cm
           7.mesec: 7500g, 71cm

23.10. drobižekŽIVA   user posted image user posted image

rojstvo: 3140g, 54cm 
        6,5.mesec: 6810g, 70cm 

25.10. dittaZOJA AIKEN
   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3100g, 48cm 
           6.mesec: 7500g, 67,5cm

26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm 
        6,5.mesec: 6900g, 69cm
           7.mesec: 7400g, 69cm  

26.10. miska1MARTIN
             rojstvo: 3210g, 52cm

7.mesec: 8100g, 67cm 

26.10. VANILITEO   
 user posted image user posted image
             rojstvo: 3490g, 53cm 
        6,5.mesec: 9650g, 73cm 

29.10. ŽivaANŽE   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3810g, 52cm 
           6.mesec: 7950g, 69cm 

29.10. potOSKAR    user posted image user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 
           6.mesec: 8200g, 71,5cm (doma)

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm 
           6.mesec: 7900g, 67cm
           7.mesec: 8300g, 72cm (doma)

30.10. Alina_alinTJAŠA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3190g, 48cm 
           6.mesec: 6120g, 61cm 

03.11. mama06, JERNEJ   user posted image user posted image

rojstvo: 3400g, 49cm 

6,5.mesec: 6985g, 69cm

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 3.6.2008 9:31:26 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
3.6.2008 9:40:21   
suzanamai
Te golazni je ogromno, ker zime ni bilo nič in je vse preživelo, pa komarje že opažam, bo treba nekaj nabavit. Kaj priporočate za v spalnico, kjer spi tudi dojenčica, a je to za v šteker v redu

Metkica meni so odsvetovali vse te zadeve, raje uporabi eterično olje citronke. Jaz sem ponavadi zvečer v otroški sobi prižgala svečko z eteričnim oljem kako uro predno je šel spat in imam občutek, da ni bilo potem niti enega komarja v sobi, saj so se zavese čisto prepojile z vonjem in jim niti na misel ni prišlo, da bi prišli notriuser posted image   Drugače pa kaka mreža

suzanamai - Zoja je za popapcat luštna (fotkice), bajdvej, Teo je še frej , sicer pa sem preletela da maš KME . hb da je lažja oblika, ko pa se popravi, pa se daj cepit!!!

Vanili veš je vsaj ena dobra stran, zdaj bom doživljensko odporna, pa sem prišparala na cepivuuser posted image

ooo, grmi!!!user posted image user posted image  uživam, ko spim pri odprem oknu,zunaj pa grmi in se bliska in dež pada in škrabljajo kplje po žlebu... upam, da bo to noč tako...

no hb, da nisem edina, ki uživa v temuser posted image

Mama06 jaz sem na vsak način hotla imet tendo na terasi in sem jo lansko leto dobila, ampak glej user posted image , ko pozno popoldan posije sonce na teraso, je sonce tako nizko, da sveti pod tendo. No zgleda pa fancy, pa če malo pada, se da še vedno posedeti zunajuser posted image

Mehurčica lahko se cepiš čeprav dojiš, jaz sem ravno tukaj naredila napako.

Sem pa klopa fasala doma na travci, ne moreš verjet, čist povsod souser posted image

????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Daj napiši malo večuser posted image . A si bila na infekcijski? A imaš kakšno kontrolo?

Bila na infekcijski že ob 8h zjutraj, saj se mi je kar zdelo, da sem fasala hudiča, pa še k moji zdravnici nisem upala iti predno opravim to kontrolo, saj sem se odpravljala že 14 dni.

No najprej so me pregledali, že takoj potrdili sum na kme, pod nujno vzeli kri, tako da so bili izvidi že po 2 urah. Vsi izvidi v mejah normale, jaz že full vesela, nakar pride zdravnica in mi pove, da ti izvidi pomenijo, da so izključili vse ostale možnosti in da tako ostaja samo še kmeuser posted image . Test na kme bo sicer šele čez 3 dni, vendar sem lahko 100%, da bo pozitiven. terapija je počitek in analgetiki, zdravila ni. V primeru poslabšanja moram takoj nazaj, da mi naredijo lumbalno punkcijo, kar pomeni, da bom kar nekaj časa tamuser posted image
Mah cel hudič v glavnem.user posted image

Oktoberka in Mišk,čimprejšni plusek user posted image user posted image user posted image

Klaudia kako je Lia, pa res ukini zaenkrat samo jagode, pa boš videla kaj bo. Čez mesec dni pa spet probaj. No hb Zoja nima reakcije na jagode in se zjutraj kar trese, ko prideva zadaj za hišo in jih zagledat, tako da vsako jutro za predzajtrk poje 3 jagode, potem pa še zajtrkuser posted image

Tole je pa včeraj jedla za večerjouser posted image
user posted image
mami daj pohiti sem že lačna
user posted image
joj kolk je to zanič
user posted image
a zdaj mi boš pa kuhala, ko sem že sitauser posted image

Nič grem počivatuser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 3.6.2008 9:44:25 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
3.6.2008 10:10:06   
suzanamai
Pa da ne pozabim

LIA, TEJ in ZOJA user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
3.6.2008 10:33:23   
jasna
Lia, Taj, Zoja, vse najboljšeuser posted image

Klaudia, pri šesti je tri dni visoke vročine, potem nenadoma pade na normalno in naslednji dan izpuščaj, ki se najprej pojavi na trupu, potem pa razširi na obraz in ude. Arsen in neli sta imela vročino 4 dni. Kako bosta z dieto? A postopoma uvajata nazaj? Aha, je že Lane napisalauser posted image

Vanili, še dobr da kdaj elektrike zmanjkauser posted image . Aja, pa superge imata tudi usnjene, da ne boš mislila, da v plastiki okoli skačetauser posted image . Koliko stanejo komarniki?

Metkica1, ojoj, a bo šlo veliko cion cin za popravilo?user posted image

Valči, jaz se tudi kar ne morem naužit naše miceneuser posted image . Čeprav na dojki ji pa ne dovolim zaspat že od začetkauser posted image

Mehurčica, sling potegni čez rokice, pa še malo zategni čez hrbet. Pol pa ni šans za vragolijeuser posted image

Tave, jaz te tudi pogrešamuser posted image

Suzanamai, user posted image  odlične fotkeuser posted image . Pa kakšna frizurcauser posted image

Tole pišem že celo večnost, ker se greva priljubljeno igro: Mala odplazi stran, jaz pa jo za noge potegnem nazaj in spet odšiba in spet vlečem... Ji je blazno smešnouser posted image

lep dan vsem

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
3.6.2008 10:36:16   
VANILI
tave, ti si pa vedno kratka in jedrnata.user posted image in seveda tudi jazte pogrešam in vse tudi, ki se redno ne javljate

študiram kaj danes skuhat da bo žabo jedu. grem pogledat kaj ste napisale za kosila

< Sporočilo je popravil VANILI -- 3.6.2008 10:38:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 3074
3.6.2008 10:38:27   
noa1
Hojla ali dobro jutro!

Skoraj ne pridem več do pisanjauser posted image . Saj preberem še, pol mi pa časa zmanjka.

Suzanamai: upam, da je samo blažja oblika KME in da ne bo kakih komplikacij. Čim prej se pocajtaj. Je pa super, da si potem odporen.  Dona pa je full luštkana, prava lepotička, pa lepi avatar imaš. In še jagode jeste brez reakcije....super.

Jaz sem včeraj jedla jagodni sladoled in nekaj svežih jagod (bolj malo zaradi dojenja) in je imela Ajša danes zjutraj rdeče fleke potelesu user posted image (razen po nogicah), po hrbtu pa še tak osip izpuščajev malih. Okoli vratu jih ima tako najbrž zaradi vročine, a ne?
Mi je šele sedaj kapnilo, da je lahko to od jagod. Še dobro, da jih nisem dala njej za probat. Sedaj princeska spi, pol pa grem pogledat ali so zginili ali kaj se dogaja z njimi.user posted image

Oktoberka in Mišk: vama želim čim prej eno malo pikico na ultrazvoku. Joj, me kar nostalgija daje....jaz sem zmeraj zadrževala solze na UZ, ko sem videla svojo pikico.

Klavdija: upam, da je Lia OK. Eno user posted image samo zanjo.

Mehurčica: kaj mislim o tvoji Eni tako veš. Mala prelepa princeska, ki že veselo raziskuje svet. Še malo pa jo boš lovila okoli....pa saj ti bo David pomagal, saj se full vidi, kako jo ima rad.
Za včeraj meni kar en -, zaradi jagodnega sladoledauser posted image . Drugače pa sem v prejšnjem tedni pridelala +1kg (mi še sedaj ni jasno, ker sem se res nazaj držala). Manj žri pri meni ne pali, ker potem se nažrem enx vdnevu in ne razporedim obrokov.

Ikein antilop: jaz ga bom tudi kupila za k mami, ker jo drugače vedno dajemo na fotelj in lupinico, da nas bogica lahko gleda pri kosilu. Doma imamo pa trip-trap in mi je tudi zakon. Bi ga še enkrat kupila, čepraj je drag ko hudič.

LIA, TEJ in ZOJA user posted image   user posted image user posted image user posted image

bom kar poslala, mi skoraj zmrznil račnalnik

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?