noa1
|
Sem mislila, da ne bo šlo poslati in sem že skoraj pop la. Pol se mi pa res ne bi dalo še enkrat pisat. GH: kakor kdaj...včasih poje 190 ml in bi še, včasih pa skoraj nič. Jaz je ne silim, ji pa zmeraj nekaj časa po hranjenju ponudim še dojko. Čajev ne pije kaj dosti, ker ji hudobna mama ne da "cukra" (dobi nesladkan čaj in prekuhano vodo). Je pa v soboto pila Zalin (Pandica) čaj, pa je vse spila, kar sem ji dala. Drugače pa je vse (riž, krompir, polenta, korenček, bučke, koromač, brokuli, špinačo, blitvo, cvetačo, jabolko, hruške, lubenico, suhe slive, nektarine, breskve,...pa še kaj bi se našlo: škrnicel od sladoleda, riževe oblate, drobtinice kruha). Kupljene pa ima rada sadne kašice, zelenjavne pa ne ravno kaj preveč in ji tudi ne kupujem več. Gluten sva že, sedaj pa počasi še meso in čez kakih 14 dni še mlečne stvari. A meso kupujete bio ali pač kupite to, kar sami jeste. Jaz bi ji že zdavnaj dala kakega piškota, pa se še nisem spravla v nabavo. Mislim, da sem dovolj napisala...še za nazaj...tako da bo zaenkrat dovolj.
|