|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
3.6.2008 10:49:27   
noa1
Sem mislila, da ne bo šlo poslati in sem že skoraj popuser posted image la. Pol se mi pa res ne bi  dalo še enkrat pisat.

GH: kakor kdaj...včasih poje 190 ml in bi še, včasih pa skoraj nič. Jaz je ne silim, ji pa zmeraj nekaj časa po hranjenju ponudim še dojko. Čajev ne pije kaj dosti, ker ji hudobna mama ne da "cukra" (dobi nesladkan čaj in prekuhano vodo). Je pa v soboto pila Zalin (Pandica) čaj, pa je vse spila, kar sem ji dala.user posted image
Drugače pa je vse (riž, krompir, polenta, korenček, bučke, koromač, brokuli, špinačo, blitvo, cvetačo, jabolko, hruške, lubenico, suhe slive, nektarine, breskve,...pa še kaj bi se našlo: škrnicel od sladoleda, riževe oblate, drobtinice kruha). Kupljene pa ima rada sadne kašice, zelenjavne pa ne ravno kaj preveč in ji tudi ne kupujem več. Gluten sva že, sedaj pa počasi še meso in čez kakih 14 dni še mlečne stvari.
user posted image A meso kupujete bio ali pač kupite to, kar sami jeste. Jaz bi ji že zdavnaj dala kakega piškota, pa se še nisem spravla v nabavo.

Mislim, da sem dovolj napisala...še za nazaj...tako da bo zaenkrat dovolj.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.6.2008 11:03:20   
noa1
Kaj sedaj ko sem pa jaz tu, pa se noben ne bo z mano pogovarjal. Samo malo heca.

Moja pupa še spi in upam, da se zbudi še pred dežjem, da še malo ven skočiva, ker celi dan doma me naredi tečko (bi rekel moj user posted image ).

Se beremo zvečer.

< Sporočilo je popravil noa1 -- 3.6.2008 11:06:57 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
3.6.2008 11:08:57   
majoli
Bor, bravo za usedanje in ploskanje. In pa seveda za papcanje.

Margareta, ja potem se pa zgleda poznava iz šole. Jaz sem hodila na gimnazijo od 1990 do '94.

Maks ima tudi neke pikice po čelu in bradici. Bom počakali in videli kaj se bo razvilo. Mislim pa, da dobiva novi zobek, ker je prej spet ful jokal. Zanimivo je, da pa takoj pomaga, če mu dam mrzlo vodo po žlički.

Eni, cortek mali. Ful fajn tisti klavir. Aneta, user posted image .

Suzanamaiuser posted image    user posted image . Kje se pa dobi svečke z eteričnim oljem citronke?

Lia, Tej in Zoja vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
3.6.2008 11:24:40   
Klaudia
Prvo vse najboljše Teju, Zoji in pa tudi en mesec mlajšemu Jerneju. Lia časti torto za vse...
user posted image

Danes je tretji dan vročine in vztrajno pada.user posted image Trenutno se je ustavila na 37,2. Zdaj pa čakamo pikice user posted image

Hranila jo bom isto kot do sedaj, ker sem prepričana da je bila kriva trava. Edino jagode bom počakala kašen mesec, pa bomo potem vidli kako in kaj.

noa1 - meso ji dam tisto, ki ga imam. Ali je domače ali pa kupljeno. Je vseeno, ker bo v vrtcu itak jedla samo kupljeno hrano... Kvibo vozi v vse LJ vrtce in pomoje tudi v MB

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
3.6.2008 11:29:27   
VANILI
suzanamai - no upam da je res lažja oblika.moj dedek je fasal, pa je čist ok, edino na soncu ni smel bit, ga je glava začela bolt. a resse lahko cepiš kljub dojenju?

joj kaka luškana je Zoja!!!!! teo se kar smeje ko jozdaj tle gledauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
3.6.2008 11:43:33   
mišk
Punce hvala vam, ker za naju z oktoberko držite pesti!!user posted image
Oktoberka, danes naj bi dobila, oz nedobila user posted image ,  a ne? Kako kaže? Upam, da je nisi dobila!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
3.6.2008 11:44:27   
mama06
Klaudia hvala za čestitko in torko

..ostale so pa pozabile na naju za obmesečnico....user posted image

Počasi šibam na plavanje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
3.6.2008 11:48:16   
majoli
Jernej, naš najmlajši pikec, oprosti. Vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.6.2008 11:48:24   
noa1
JERNEJ user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.6.2008 11:51:18   
jasna
Jernej, vse najboljšeuser posted image . Mama06, oprostiuser posted image . Jaka tudi velikokrat izpadeuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.6.2008 11:58:33   
Margareta

majoli
- takoj, ko sem te videla, sem dobila asociacijo na šolo. Kasneje te pa nisem več videla, da bi te vprašala. Jaz sem končala šolo, že davnega leta 1992.
Ja, Kamnik, - včasih sem živela tam na hribčku, nad šolo tam kjer so vrstne hišice - če se spomniš.

VANILI - a si gledala Sex? Verjetno ne , če si ga prakticiralauser posted image - matr, mi gre ta Živina že na jetra. Čeprav gledam že drugič in vem kako se bo razpletlo. Pa vseeeno. 

Kaj si me nasmejala s tisto škatlico od cigaret. Jaz sem od prvega "taresnega" tudi hranila raznorazno šaro. Eno rožo, posušeno še ene 5 let. Potem sem jo pa stran zabrisala.

jasna - jaz sem pri Valu zapravila celo premoženje, za sandale, ki naj bi bili hkrati tudi malo superge. Kupila sem troje, pa je bilo vse za en drek. Edino teva se je obnesla (vsaj pri nas). Nosil jih je celo poletje. Jeseni, pa celo s štunfi. Ampak samo doma.

mama06 - vse najboljše. Sem pogledala slike. Kolk je luškan, drobižek mali.

Punce, jaz sem pa danes tako lena. Pa spet me čaka gora perila. Sploh ne vem, kako zamažemo tako goro cunj. Ni več gora. Mount Everest.

Pa spet sem bolna - mentalno. Tako bi šla v šoping, po tisti čudežni moderc brez naramnic in hlačke, ki stisnejo trebuh.

Grem raje kuhat.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.6.2008 12:05:45   
metkica1
JERNEJ, TEJ, ZOJA IN LIA vse naj naj za obmesečnico

user posted image user posted image user posted image user posted image vsakem eno torticouser posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.6.2008 12:13:03   
*kinnie*
Noa1: Jaz kupim piščančji file....isto kot jemo mi.

Je katera tu? Bo katera kavico?user posted image

Naš mali je končno zaspal.....in jaz hitro fjuuuu na RRuser posted image .
Se moram prav pohvalit...sem namreč odvisnica poleg RR-ja, še od Coca cole in ostalih gaziranih pijač...... pa je končno prišel klik, da je s tem treba prenehat. In sedaj lahko povem, da sem se odvadila pit to svi*****. Zdaj rabim še en klik za hujšanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.6.2008 12:18:13   
jasna
Hej kinnie, sem tuuser posted image . Pa si grem tudi skuhat en kofe, pol  pa še kosilo... Sva bili v nabavi hrane in sem ko mula vlačla domovuser posted image . Bravo za pijačeuser posted image . Po moje ne rebiš nič ekstra hujšat zraven. A si videla koliko kalorij ima ta vrag?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
3.6.2008 12:21:58   
*kinnie*
Jasna: Jaz sem tisto lightuser posted image user posted image ,. Saj se verjetno sliši butasto, samo jaz sem res padala na te pijače kot kak odvisnik...tako 1,5l na dan user posted image včasih še več.
Jaz bom tudi mogla južno kuhat, danes bo bolj v easy špageti bolognese, da bo hitro.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.6.2008 12:58:55   
lane31
Mama06.....jaz več ne čestitam vsakemu posamezniku ker hitro pozabim pogledati na seznam in koga ven spustim ,tako pa nobenemu več da ni zamere ,ker imam vse oktoberčke rada.....da ti povem ,da sem se šele na citiju zvečer ob 23h spomnila ,da ima moja hči 7 mesecev user posted image  ,no ko bo leto stara sigurno ne bom pozabila in osatlih oktoberčkov tudi ne

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.6.2008 13:03:14   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mama06.....jaz več ne čestitam vsakemu posamezniku ker hitro pozabim pogledati na seznam in koga ven spustim ,tako pa nobenemu več da ni zamere ,ker imam vse oktoberčke rada.....

Jaz tudi....

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.6.2008 13:44:47   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Mama06.....jaz več ne čestitam vsakemu posamezniku ker hitro pozabim pogledati na seznam in koga ven spustim ,tako pa nobenemu več da ni zamere ,ker imam vse oktoberčke rada.....

Jaz tudi....

..jaz tudi ne, samo sem prebrala imena današnjih slavljenčkov poimensko, pa mojega štrumfa ni bilo nikjer. Jaz raje napišem kar vsi slavljenci, pa rešim zadregouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.6.2008 13:53:51   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Jaz tudi....

Tudi jst se podpišem pod tole.user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.6.2008 13:58:16   
Kasija
mišk in oktoberka držim pesti za user posted image user posted image !

suzanamai user posted image  upam, da je čisto rahla komaj opazna oblika

vse fotke in filmčki so user posted image  sem jih vse pregledala

user posted image  Mogoče neumno vprašanje. pa vseeno - elian se zdaj uči vstajat in posledično pada naokrog. ima danes že dve novi buški na glavi user posted image . pa sem umaknila kar se da, dala deke po tleh...ampak on najde tisto luknjo po murphyju. Kaj naj naredim - mu pustim, da pade in se bo že naučil? Kaj ve naredite /kateri se že vstajajo/?

2ursae jaz sem včeraj tudi dala elianu za jest isto kot sebi. Špagate z omako iz paradižnika, cottage sira /tisti v zrncih podoben skuti/ in obilo bazilike. Sebi sem posebaj poprala in dodala parmezan. In je jedel user posted image  še pa še. Tako da, ko bom kuhala zase, bo jedel še on isto.

gh je vso zelenjavo, sadje, sadne in mesne piščančje kupljene kašice, zelenjavnih kašic ne mara, piščančje in puranje meso, jogurt, skuto in beli sir, riž, polento, ovsene kosmiče, špagete, piškote.  Dajem mu tudi vse začimbe in olje. V bistvu računam, da bi začela kuhat zase in zanj isto v kratkem. 
user posted image  A je katera že dajala stročnice - lečo ali čičeriko recimo? To napenja a ne?

kinnie jaz tudi že nekaj let ne pijem gazirano, razen naravno gazirane kot je radenska. pa je to res ena sv***rija. Če kdaj spijem požirek, takoj čutim zoprno v trebuhu. Ko sem jih pa redno pila, pa nisem čutila, da so zanič user posted image

margareta jaz sem tudi bila čisto prestrašena na prvi samostojni vožnji user posted image  Pa čestitke user posted image

sanwebdra čestitke za uvrstitev med najspretnejše gasilceuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.6.2008 14:05:38   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

..jaz tudi ne, samo sem prebrala imena današnjih slavljenčkov poimensko, pa mojega štrumfa ni bilo nikjer. Jaz raje napišem kar vsi slavljenci, pa rešim zadregouser posted image

Mama06, tudi jaz bi kmalu pozabila na naše novembrčkeuser posted image ....vsaka verjetno, ko čestita pregleda seznam na začetku, pa čisto nič hudega sluteča pozabi na naše novembrčke....

lej, nič huda bit, bo tole sedaj za vse naše pozabljenčke
user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.6.2008 14:08:24   
Kasija
Pa vsem iskalkam zaposlitve želim, da dobite službe user posted image user posted image user posted image
Ker vem, kako bedno jo je iskat. Saj bo user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.6.2008 14:10:52   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

- elian se zdaj uči vstajat in posledično pada naokrog. ima danes že dve novi buški na glavi user posted image . pa sem umaknila kar se da, dala deke po tleh...ampak on najde tisto luknjo po murphyju. Kaj naj naredim - mu pustim, da pade in se bo že naučil? Kaj ve naredite /kateri se že vstajajo/?

user posted image  A je katera že dajala stročnice - lečo ali čičeriko recimo? To napenja a ne?

Jaz stročnic še nisem dajala. Bom en malček še počakala.
Glede padanja: jaz bi tudi vse obložila, ampak žal tako je, kakšna buška bo. Mogoče stajica?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.6.2008 14:14:49   
metkica1

Mama06.....jaz več ne čestitam vsakemu posamezniku ker hitro pozabim pogledati na seznam in koga ven spustim ,tako pa nobenemu več da ni zamere ,ker imam vse oktoberčke rada.....da ti povem ,da sem se šele na citiju zvečer ob 23h spomnila ,da ima moja hči 7 mesecev user posted image  ,no ko bo leto stara sigurno ne bom pozabila in osatlih oktoberčkov tudi ne
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.6.2008 14:23:23   
lane31
Kasija....to si mi dala idejo....obožujem cottage sir .....nikoli se pa nisem spomnila na tako kombinacijo user posted image user posted image
Od stročnic je jedla grašek ....ma njo ni nič napenjalo....bova si zdaj v kratkem skuhale stročjo fižolo ,vidim da jo že prodajajo.....joj ej tu pa nimam podna....kar tako z smetano ali golaž kakorkoli jo naredim sedim pri mizi dokler ni enega stroka več nikjer ,pol pa počim user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?