|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
1.6.2008 20:56:08   
2ursae
hujšanje: zame dons en - user posted image . Sem pojedla celo pizzo, čeprav sem že na sredi ratala sita, ampak je bila takooo dobra, da nisem mogla nehat. Pol sem si pa rekla, eh, k mam že minus, bom pa še mal sladoleda user posted image , sej se ne bo poznalo.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.6.2008 21:06:54   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

, eh, k mam že minus, bom pa še mal sladoleda user posted image , sej se ne bo poznalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.6.2008 21:23:40   
mama06
Helouuser posted image

Sem našla toliko časa, da sem dala v album nove slikice. So v albumu 7 mesecev in geslo je takšno, ki ga poznateuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.6.2008 21:29:34   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Srečanje - special gostja Kinnie   je uspelo user posted image  user posted image  user posted image
Prišla še je Noa1, Mehurčica in jaz. Sanwebdra pa se je opravičla. No, naj ji bo tokrat user posted image

Pa tak sem bla jeznauser posted image , ampak kaj češ ... obveznosti ... sem tak hotla Žanija v živo videt ...user posted image

Moja sestrična pa je včeraj rodila FANTKA Aneja, 3030g in 50 cm. Luštnega, čist mami podobnega ... sem ga danes že cartala ... kako pozabiš, da so bili tudi naši taki miceni ... se je reva cel dan matrala, voda ji je že ob 7.00 odtekla, pol pa se ni odpirala, pa ob 11.00 umetni popadki, pa cel popoldan popadki na 2,3 minute ... pol pa zmučena iztis ob 21.15!

Zdaj pa se lahko pohvalim - smo ble 3. na občinskem gasilskem tekmovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pokal je naš!!! Slaba stvar - sem se poškodovala - desna četveroprogna mišica (bedra spredaj nad kolenom) nategnjena ... tak da zdaj ata pedina stvari ... no, bomo še vidli kolko bo trajalo...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.6.2008 21:44:27   
valči
čer!

Najprej pohvalim sina  od mame 06,ker je taki lepi,da joj,res,sem že zadnjič mislila,pa nisem,tako da velja za nazaj.Me na Nino spominja,ker je ravno tako grajena in so mi taki lepi,ko so šlankerji.Pa da ne bo pomote,vsi so lepi dojenčki,samo moji so vsi bolj manekenski,pa zato tako.

Mehurčica,daj meni plus,ker sem pridna,sedaj ko je vroče,tako ne paše jest preveč,k sreči.
2ursae,ne se sekirat,za pico,boš jutri bolj pridna,pa bo,pa še kako kepico za povrh

lane 31,naj ti dragi malo R kišto predela,ko se vedno tako jeziš,ja pa pohvalit ga morem,ker ti je okna opral,priden možekuser posted image

Sedaj pa morem mojega posebej pohvalit,ker se mi zadaj oglaša,da ni nič priden,no pa ga pohvalim,kot najbolj pridnega človeka na svetu!!Ker dela od jutra,do mraka,kot mravljica,tako da vse pohvale mojem user posted image user posted image
Čaka na kišto,se javim zvečeruser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.6.2008 21:56:17   
majoli
Vanili, tole je zate oz. za tvojo Živo: kuharica Preproste, okusne jedi za mamice na robu živčnega zloma, Tehniška založba Slo.
Maks se je pa danes prvič sam usedel user posted image in se dvigoval na kolenčka ob pručki. Je pa začel šibati naokoli po stanovanju in ko je zavil v kuhinjo, sem mu rekla, da zdaj bo pa rabil zvonček, da bom vedela kje je. In ravno, ko sem to rekla, je začel prdkati in tako sporočil svojo lokacijo user posted image .

Lia, upam, da bo vse ok.

Suzanamai, pozdravi se in pazi nase.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.6.2008 21:57:15   
Pandica
Mama06   jaz sem tut pogledala Jerneja, ker sem si zapomnila še od zadnjič geslo user posted image
Lepe slikice.

Sanwebdra  čestitke tvoji sestrični in malemu Aneju user posted image
Joj, boga reva se je kr dolgo matrala, si sploh ne predstavljam, da bi pri meni trajalo tako dolgo. Hb sem bila jaz bolj hitro rešena vsega user posted image

Pa še seveda čestitke za 3 mesto na gasilskem tekmovanju, jeeee, bravo mamica, res si asica user posted image   Zdaj pa še hitro nogo pozdravit, da bosta lahko z Julijo prišli v sredo na srečanje.

Valči   super, da imaš tako pridnega user posted image Pa saj ob 3 otrocih pa ti ja mora pomagat.
In še to: moja user posted image je tut bolj med "šlankercami" , že zdaj pazi na linijo user posted image

Noa1, Lane31 kje sta?  Pa ti Mehurčica?

Kje pa je Kinnie?

Zdaj pa grem pogledat kaj doli delajo.

Aja, še to: jaz sem tut danes zmazala kar 2 porciji sladoleda. Prva je bila celo z smetano in jagodami, druga pa "samo" lučka. Pa ne vem, če še nem ene, ker se mi je spet full lušta, ker so tak dobre, njami.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.6.2008 22:00:05   
jasna
Majoli, drži seuser posted image . Itak ti bo minilo ko bliskuser posted image . Boš pa na naslednji porodniški bolj na iziuser posted image

Ditta, ti tudi. Boš videla, da bo tam prav fajn, oz. še boljše kot sedajuser posted image

Vanili, uau to pa je darilouser posted image . Sicer pa imaš smisel za pisanjeuser posted image . mOgoče se pa ne ustaviš samo pri eni knjigi in potem službe sploh ne boš več iskalauser posted image

Lane, men tudi šteka RRuser posted image . Me je zdejle vmes že dol vrgluser posted image

Mehurčica, držim pesti za službouser posted image

Jenny, bravo za vztrajnostuser posted image . MI smo tudi danes kolesarili. In smo tri letnika pripeli na moje kolo (palica je btw. zakon!) in mi sredi vožnje izjavi: Mami, zakaj pa moram tebe gledat v rit?user posted image user posted image

Suzanamai, Zoja - no commentuser posted image

Klaudia, daj pojdita se vseeno raje pokazat k P. Celje se pa meni zdi najboljša opcija. (Seveda pa je lahko meni govorit, ko sem destinirana 10min stranuser posted image )

Boljš da pošljem...

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.6.2008 22:02:22   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: valči

čer!

Najprej pohvalim sina  od mame 06,ker je taki lepi,da joj,res,sem že zadnjič mislila,pa nisem,tako da velja za nazaj.Me na Nino spominja,ker je ravno tako grajena in so mi taki lepi,ko so šlankerji.Pa da ne bo pomote,vsi so lepi dojenčki,samo moji so vsi bolj manekenski,pa zato tako.

Čaka na kišto,se javim zvečeruser posted image

Hvala za pohvale. Meni je najin otrok tudi najlepši. A ni to čudno(joke)user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je sedaj, če ni večeruser posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.6.2008 22:04:03   
jasna
Aha, še olje. Klaudia, hvala za info. Bom tudi jaz probala. A katera uporablja javorjev sirup? Jaz sem ga začela sedaj, za ta malo. Pa je tudi fantoma všeč in celo limonado, sladkano samo z njim, pijetauser posted image . No, v merkatorju je 375ml 9,5eur, v mulerji pa 250ml 3 euruser posted image .

Še pridem nazaj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.6.2008 22:06:58   
mama06

Sanwebdra  čestitke tvoji sestrični in malemu Aneju user posted image
Joj, boga reva se je kr dolgo matrala, si sploh ne predstavljam, da bi pri meni trajalo tako dolgo. Hb sem bila jaz bolj hitro rešena vsega user posted image

Pa še seveda čestitke za 3 mesto na gasilskem tekmovanju, jeeee, bravo mamica, res si asica user posted image   Zdaj pa še hitro nogo pozdravit, da bosta lahko z Julijo prišli v sredo na srečanje.

Čestitke tudi z moje strani za user posted image in 3. mesto.

Me pa njen porod spominja na mojega, ko sem ob 19:30 prišla v P, ker mi je odtekla voda, rodila sem pa samo z umetnimi drugi dan ob 16. uri. Popadki pa po nastavitvi katetra na 1-2. Sem skoraj umrla. Hvala bagu je dil dragi cel čas z mano in me bodril ter mi na koncu zadnji 2 uri ful pomagal, ker sem bila tešča že 1 dan in na koncu z močmi. Me je dvigoval ob pritiskanju.

Jaz pa že dva dni večerjam gris, ki mi ga skuha dragi. Da ga še jaz malo pohvalimuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.6.2008 22:09:43   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
A katera uporablja javorjev sirup? Jaz sem ga začela sedaj, za ta malo. Pa je tudi fantoma všeč in celo limonado, sladkano samo z njim, pijetauser posted image . No, v merkatorju je 375ml 9,5eur, v mulerji pa 250ml 3 euruser posted image .

Uporabljamo agavin sirup. Mi je boljši okus, pa še cenejši je user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.6.2008 22:16:24   
Pandica
Mi pa gremo zdaj malo remi igrat, pa še pridem pol prečekirat kaj ste napisale vse med tem user posted image
Držite pesti, da bo mi dobro šlo user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
1.6.2008 22:18:45   
mehurčica
dROBIŽEK, SEM TI POZABLA ODgovorit glede postavljanja na nogice in padanja. Jo pustim. Najprej sem jo malo prijela, ampak čisto pri tleh ali pri mizi, da ni glih fasala neke hude buške. Zdaj se ponavadi počasi spusti dol, zaenkrat še izboči rito in se pokne dol, včasih ji pa že uspe pokrčit nogice, da se spusti. Ampak danes je glih blo tako, da ni bilo nobenega zraven, ko se je spustila iz kavča in se je sicer lepo spustila na ritko, ampak jo je prevegalo še nazaj in se je udarila v mizo. Ja, kaj češ, se zgodi. Se je pozneje dosti bolj udarila v arkado, ko je plazila po vseh 4 in se zagnala po igračko tako, da se je zaletela v nogo od stola. Ima modrico.

Vanili, itak da se nam lahko pridružiš. Saj sem rekla, da naj napiše, katera hoče. Ampak jaz sem stroga, tako da kar dobiš minus, če se malo prekršiš.user posted image A ne Lane?user posted image

Jenny Anny, super za kolesarjenje! Upam, da ne boš imela prehudega musklfibra. Jaz pa sem danes po dolgem času doma delala TNZ. No, vsaj nekaj.user posted image

Mišk, lepe slikice!!!user posted image

Suzanamai, tvoja mala je faca.user posted image S tistim robčkom v ustih. Jaz pa morem Eni solato(brei: travo) iz ust pobirat.user posted image

Mehurčica   kako je bilo včeraj na pikniku? A je dobila Eni kakšen čevapčič?

Je bilo fajn ja. Čevapčiče sem samo jaz jedla, perutničko pa sem ji hotla zmiksat v zelenjavo, ampak jih je prehitro zmanjkalo. Je potem dobila tolažilno sladico: 3 gozdne jagode. In je bila ZELO navdušena. Pa ji nisem več upala dat.

Klaudia, upam da porihtate in da niso pikice nič posebnega.

Sanwebdra, čestitke za 3.mesto in za fantka!user posted image
Valči, čestitke tudi za vašega fantiča!user posted image Si pa res pridna pri hujšanju! Kar tako naprej!

in mi sredi vožnje izjavi: Mami, zakaj pa moram tebe gledat v rit?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem gledat, če imam shranjen zs od Mame06 za geslo.....ma kak sem lahko pozabila. Pa sem si prvič zapomnila, zdaj pa mi ni jasno zakaj mi ne prime....Hmmm.....Sej nisi spremenila, ne?

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.6.2008 22:28:06   
mehurčica
Mama06, lepe slikice. Kak uživa v vodi in na terasi. Eni je najraje tak zunaj, na koci, ob/na travici. Je pa faca, ko pride na travo in jo pika v kolena, pa stegne noge in naredi strehico.user posted image

Grem kr spat počasi, če ne, bom šla nekaj jest. Bom raje počakala na jutro, ko bo še bolj pasalo.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.6.2008 22:42:45   
jasna
Suzanamai, enega user posted image  za vajuuser posted image

Mama06, lepe slikiceuser posted image . Mi je pa padlo v oči, kako lepo travco imateuser posted image

Sanwebdra, dobrodošel Anejuser posted image . Ti se pa hitro porihtiuser posted image user posted image . Pa čestitkeuser posted image

Valči, bravo možičekuser posted image user posted image

Bravo Maksuser posted image , pa mamici pomagaj pakiratuser posted image . Majoli, tole z zvončkom je pa dobra idejauser posted image .

Vsem, ki se trudijo ne jest čestitam in navijam za vasuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
1.6.2008 22:54:40   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Dej mi napiši mal večuser posted image . Ne poznam. Kaj pa sladkaš z njim? Kje pa kupuješ? Verjetno na Rudniku, ha?user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.6.2008 23:12:03   
Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Dej mi napiši mal večuser posted image . Ne poznam. Kaj pa sladkaš z njim? Kje pa kupuješ? Verjetno na Rudniku, ha?user posted image

V bistvu povsod, kamor bi drugače dala sladkor. Tudi Lii ga dajem v polento, ker je drugače brez okusa. Kupujem valda na rudniku user posted image , ga pa dobiš tudi v DM. Takole zgleda.
user posted image

vročina - kako vse zbijate vročino? Sem ji dala daleron, pa je imela po eni uri še kar 38,6. Zdej sem ji dala na čelo krpo zmočeno z mrzlo vodo... kaj še?

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 1.6.2008 23:15:15 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.6.2008 23:12:18   
nova10ka
jasna, jaz uporabljam agavin sirup, tko kot Klaudija, pa je res kul ker je po okusu enak sladkorju. A javorjev sirup ima kak svoj okus? ja muller je vedno cenejši. jaz tam mocart kugle kupujem (4€ v mercatorju pa 8)

kokosovo olje
- tiste, ki ste ga uporabljate... ali res ne spremeni okusa jedi? ker jaz ne maram okusa po kokosu, o olju sem pa že toliko hvale slišala, da me vseeno mika nabava...

user posted image Eno vprašanje. Rabim mešalnik (blender oz. mlinček), ki bi lahko med drugim zdrobil tudi mandlje in (predvsem) neoluščeno proso. ali je to možno z navadnim blenderjem? A se keri kaj sanja, če lahko to dobim v enem aparatu?

user posted image aja pa še to - a se kateri mogoče sanja katere so sestavine za madljevo pasto (mandenuss) - tako brez sladkorja, ki jo lahko uporabljaš za babyfood?

sanwebdra - čestitke za uvrstitev! pa kmalu se pocajtaj

vanili - tudi jaz svoji user posted image jagod še ne dam, še sama jih ne jem, ker se dojiva. ker pa dobro prenaša gluten, ji porinem v roko tudi kos kruha ali prepečenec. in dans je cel kos kruha pojedla!! kar zginil je!!! prej pa še govejo juho s korenjem. so kolegice rekle, da ful pali, če tamalim zelenjavo zamešaš v govejo juho in sem probala...in je res. 

margareta - bravo za izpit!!!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.6.2008 23:30:01   
jasna
Klaudia, kje je merjena T? Paracetamol bi moral prijeti nekje v pol ure. Drugače pa je priporočljivo kopanje, da ohlajaš celo telo. Če je T 38,5 pod pazduho, daš dete v vodo z okoli 38 stopinj. Če je večja T razlika, dete zebe. Potem pa dodajaš hladno vodo. Ni pa priporočljivo takšno ohlajanje, ko je T v fazi naraščanja, ker pomaga zelo malo in detece spet zebe. Ko pa doseže vrh pa začneš ohlajat. Pa ko vročina pada je treba otroka manj obleči, da mu ni prevroče. Držim pesti, da bo Lia kmalu boljšauser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.6.2008 23:59:05   
VANILI
oj mamčice!
Sem se že ravnala vsa zaspana v kopalnico, ampak me je nekaj vleklo sem, samo da preberem in evo - sem tok za silo zbujena, da bom par besedic lahko iztisnila iz glave...

danes smo končno krstili bazenček s palmico, je blo žabotu ful všeč, pol se je še Živa zrinla k njemu in je bil žuruser posted image ,no pol ga je preveč sral, kar ven bi on šel pa to, pa sem prinesla zraven bancoza perilo not metat ki je žazlikat, pa mu tam nalila, da je mel svoj raj. In pol je sledilo meni najlepše - zavila sem ga v novi šlafrokec, da je bil kot palček Smuk, je ven kukal in užival. Cel dan smo zunaj uživali, nič delali, tudi na izlet se nam ni dalo, user posted image  ni bilo doma in je bil tak ljui mir,da mi je zdaj jasno, zakaj tako bežim od doma, ko je ona domauser posted image .  zvečer smo hotli na jagode s smetano v en lokal, pa jim je zmanjkalo jagod, pa smo hotli sladoled s smetano, pa tudi smetane več ni bilouser posted image , no pol smo pa samosladoled, pa je bilo tud ok, valda.

in sem bila tko egoistična, da sem gledala cel astitutnotpadu, ker je bila meni fenomenalna gostja, Maakrovička, brez dlake na jeziku in sem res uživala, hkrati pa za žabotom po stanovanju hodila, ker je naredil ekskurzijo po prostoru, odkril marsikaj zanimivega, največ seveda po tleh in pod kavčem, tam se nahaja toliko zakladov, da bi si kakšna veveica komot zalogo za zimske dni naredilauser posted image .

suzanamai - sem se odločila,da bom dojila, ker mislim, da je moj žabo tak, da mu to crkljanje ful pomeni in mislim, da ne bo zaradi tega dobil ad. V to moram verjet, ker če bom v dvomih, pol rajši da neham. Bom pa probala vsaj večerne kašice delat une kupljene kjer je že noter mleko, ker zdaj si svojega črpam.
tebi in Zoji pa veliko user posted image , da bosta hitro ozdraveli!!

majoli - matr ja sej sem res na robu živčnega zlomauser posted image user posted image . Danes je npr. pojedla celi dve gozdni jagodi! i pri kosilu - eno solatko!!ma ona bi lohk živela ob kruhu in mleku, pa čist res!
bravo za maksauser posted image user posted image !
pandica, kaj pa Eros? Se mi zdi, da ga kar malo zapostavljeate.. nič o njemu ne pišeš... bogiuser posted image ... a njega pa nič ne kopaš... pa še to me zanima - a ni Alan doga? A doge majo lahko mehko dlako??  Se mi zdijo take kožasteuser posted image . Sicer so mi doge zelo lepi in elegantni psi. Še raje bi pa mela barzoja, ko je tko ozek kot papiruser posted image .ma nič, še za to našo psičko včsaih nimamo časa, da se mi smili, pa tle sanjam neki. kr neki.

jasna - ma ne nisem nikakšna pisalka knjig, ampak mislim, da bi vsaka od nas mogla napisat kako pravljico za naše otročke. Jz tudi napišem pismo, ob vsakem r.d, in ji bom dala ko bo starejša. dobre pravljice si pa izmišljuje moja mami jaz jih nekaj še zdaj se spomnim. Pa njej govorim, da naj napiše kakšno. Pravi, ko bo v penziji. Nojaz bom Živi malo prejuser posted image

matr sem zaspana...

mrčesovje - danes je letel mimo mene en čudni žužek, častna, imel je turkizno plave oči, tako velike, da se mi je zdelo,da je kar jih obračal in mežikal!! Podoben je bil kačjemu pastirju, ampak v trup pa eni debeli čebeli. uf! jaz pa sredi sobe sredi razmetanih igrač, prav ujeta sem bila!! Ma to je tumač! lani me je pa ena celo pičila v vrat, bila je kot ena vrsta ose, v pasu preščipjena, pa sem jo mlatila z brisačo prav ihtavo histerično, ona pa kar ni hotla crknit!!! brrrrr!!!! jaz pa noseča in cela panik, kaj bo zdaj!pa ni blo nič, samo pekloje.

mama06 - grem pogledat tudi jaz, če mam kje tvoje geslo shranjenouser posted image

sladkor - jaz pa sem kupila kar fruktozo, samo je še nisem sprobala.

kosilo za žabotauser posted image  - joj sem dala riž kuhat in si navila ro, kdaj naj bi bil kuhan, tačas sem bila pa zunaj. Pridem not ob uri, nekaj poka in se kadi. Valda riž zažgala, posoda fuč, žabo je pa na njegovo srečo dobil sadno kosilouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.6.2008 0:04:57   
VANILI
mama06, tale toj Jernej je pa pravi luštkani navihanček!! In, veš da sem opatzila, kako leeeepo travico imaste!!!user posted image user posted image user posted image

zdajpa res grem ker kar v miže tikam

lahko noč vsem

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.6.2008 0:28:21   
janja
Evo me spet. Smo se vrnili iz morja. Uspešno sem krmarila med taščo in tastom. Andraž in Urban pa sta uživala da  je kaj. Vreme smo imeli lepo, tako da smo tudi že plavali. Sem dala nekaj slikic v moj album. Zdele pa čakam eno žehto da opere, pa obesim in grem spat.

Danes ne bom nič komentirala, ker vas nisem brala in vas tud zdele ne bom. Mi že oči skup lezejo.

LAHKO NOČ...

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.6.2008 7:22:09   
Klaudia
Lia je celo noč kuhala. 38,6 merjeno podpazduho. Sem ji dajala obkladke na noge in čelo, da je bilo rahlo bolje. Fleki so se povečali, tako da sva ob 9h naročeni pri P. Držte pesti, da ni nič takega ampak le lažni preplah in so fleki od vročine..

Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.6.2008 8:00:30   
lane31
Mehurčica........eto zakaj mi je štekala rr  -ker mi piškotkov ni spustilo .......tak da vidiš kako resna je moja dieta ,vse kar diši po sladkem leti proč od mene user posted image
Seveda Pandica bom si spet zaslužla minus user posted image  ,če pa ima moja pupa tako rada sladoled ,valda da ga vzamem ,eno kepico v lonček ,pol pa moram hitra biti da kaj proč dobim user posted image  ,pa še četrt pizze sem pojedla ob 19h -a do takrat pa samo eno jabolko (itak vem totalno zgrešeno ) no in kljub 4 minusu ,ki ga mi bo vsak čas pripopala nadzorna vodja user posted image  imam 60 kg kar je 2,5 kg manj kot v ponedeljek user posted image

Klavdija.......po moje jih ima od vročine........vsekakor dobro da greta k p ....kaki boščki so ko jih kuha .......upam ,da veš kdaj se ne rabiš bat ,da gre vročina še višje - dokler ima rokice in nogice mrzle vročina še raste ,ko dobi tople  pa je vročina na zgornji meji in višje ne bo šla

Suzanamai.......komaj čakam, da bo malo akcije pri nas user posted image
A ti tudi bolana....in to poleti ,če to ni hudo....vsaj meni ,se mi zdi da najtežje premagujem bolezen v vročini .....eno zate user posted image  slikice pa so kjut....vidim da j tudi daš kar pač vzame.....moja mami se vedno jezi ,ko ji dovolim da si nese v usta papir ....če pa se najbolj zamoti z kakšnimi robčki -cel paketič -te pa odkriva kje je vhod in pol zgloda kot miška user posted image

SKUŠTRANA........A HOČEŠ POGLEDATI PRI VAS PO ČEM SO FREDI OBROČI  sem ti že pisala pa si najbrž spregledala

Mama06.......ti se nam kar norca delaj user posted image   samo kuhaj ne več user posted image

Sanwebdra.....čestitke za pokal in user posted image  za mišico.....upam ,da si jo hitro porihtaš ,te zadeve so hudič ravno zato ker full traja preden je ok

Vanili.....boga reva........jaz bi že histerijo zagnala plazilci ,letalci in vsemu kar se premika hitro in nepredvidljivo .......mi je prav žal da sem zamudila a si ti tud noter padu .....jaz tudi rada gledam makaričko ,ker je vedno tako ekstravagantnega mišljenja
Pa zelo mi je všeč ideja o knjigi......sama imam tudi rada pisano besedo in ji pišem kar v album moje misli....a boš huda če ti ukradem idejo o pisanju pisem user posted image

Čas da oddam .....upam da se piškoteki ne premislijo user posted image

< Sporočilo je popravil lane31 -- 2.6.2008 8:04:11 >

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?