|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
13.6.2008 19:48:52   
tejči77
ajvy, čestitke še z moje strani. user posted image user posted image Če sem prav razumela, želim  čim lepših user posted image . Joj, kako sem vesela. user posted image   Koliko vas je že nosečih julijk?

Jaz sem pa bila pri g ker še nisem dobila menstruacije in mi je predpisala dabroston, pa me je kar groza to jest. Bom še malo počakala.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
13.6.2008 19:51:08   
tejči77
ulla, kako je v novi službi?

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
13.6.2008 20:10:38   
Anonimen
ma bo kr vreduuser posted image zdej ko se je vse tko speljalo, celo razmišljam da so mi usluga nardili, k  mi niso podaljšaliuser posted image ker v oni službi me neb blo nč doma, cele dneve, popoldan, vse vikendeuser posted image en drek...plača ni bla pa nč boljša kt bo tud, razen potnih stroškov nebo, tist sm pa itak še enkr tolk porabla, kot sem dobilauser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
13.6.2008 20:14:54   
tejči77
no, vsaj nekaj, da bo otrok mel kej od tebeuser posted image . Jaz tudi vedno bolj razmišljam da je to bolj važno kot kak euro več. 

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
13.6.2008 20:36:36   
pupi
Freycha sem ti zagnjavla s to psihiatrinjo kot, da si neki psihič user posted image . Htela sem ti povedat, da ti najbolj veš kako močno ta problem s spanjem tebe ovira in ti greni življenje.

Madejka Naja je spala do 16.30 user posted image  Jo je pa res zdelala ta igralnica, tebe pa očitno tudi, če si morala spat user posted image user posted image user posted image .

Tejči77 user posted image user posted image user posted image user posted image  da bota čim prej Ok z Lariso!!

Res mi je lažje po eni strani, da ne rabim dat tamale v vrtec, non stop neke komplikacije s temi vrtci oz. starši, pa ne leti to na vas Julijke drage user posted image user posted image user posted image . Ve ste prav fajn punce user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
13.6.2008 21:13:59   
kapica
Tejci, fajn da si se spet oglasila. Drzim pesti da vama res gre pocasi na boljseuser posted image .
Ulla, saj mogoce je tak najboljse, da v vodo pades in kaj bo, pac bo. Se ponavadi glih taklrat vse lepo iztece. Pa pridna si bila danes, da si toliko postorilauser posted image . Jaz sem tud komaj po enem letu spucala okne, oz. moja mama jih jeuser posted image .
Freycha, jaz sem imela en cas take probleme z spanjem. Je pa res, da sem tocno vedela kaj me muci(locitev starsev, ceprav je ze 15 let od tega skoraj) in se kaksna druga stvar zraven. Ko sem z tem razcistila, je bilo pa v redu. Sem pa enkrat vzela neko pomirjevalo, ful mocno, ker sem mislila da mi tak nic ne bo neka mala doza, pa sem spala 2 dniuser posted image . Tako da nimam pravega nasveta. Ce persen kaj pomaga, to je bolj rastlinska zadeva, a ne? Mogoce bolj na psihicni bazi, nimam pojma.

Mi smo pa danes sli po prenosno posteljco, 50€user posted image , pa najcenejso smo vzeli (20 € je stal samo jogi). Pa dobro, sam da bo na dopustih lepo spal. Ga bom kr jutri zacela navajat nanjo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
13.6.2008 21:25:45   
angel_rebelde
Ćer user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
13.6.2008 21:35:09   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Mi smo pa danes sli po prenosno posteljco, 50€user posted image , pa najcenejso smo vzeli (20 € je stal samo jogi). Pa dobro, sam da bo na dopustih lepo spal. Ga bom kr jutri zacela navajat nanjo.

Pri nas pa so ful akcije in sem dala za postlco 32 EURov, za jogi pa 9. Sem mela srečo. Kaj pri vas ni nič akcijuser posted image

Čer A_R!! user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
13.6.2008 21:37:07   
corfu
Dober večer

A_R, le pojdi lepo v šolo user posted image . Jaz ob dveh otrocih delam izpite in nekako kar rata, samo moraš imeti neko vizijo, ko boš v glavi poštimala bo vse šlo. Včasih je pač treba mal potrpet, samo na dolgi rok se splača. Potem se ves trud poplača in je zadovoljstvo še večje!!!

Freycha, ne moreš spat, ker samo na morje misliš user posted image , no šalo na stran, to so res teške zadeve, pa res si vzemi Persen, ta ti nimam kaj škodit, pa kako kavo ali coca-colo spusti user posted image .

Ulla, lepo da ti je vse tako lepo ratalo uštimat in da se mala Ula dobro počuti. Jaz sem tudi mnenja da manj kot kompliciraš boljše je, pri nas v vrtcu je uvajanje tri dni oz. prvi dan otroka pripelješ po zajtrku, pač malo na igro za cca 2-3 ure, pred spanjemin kosilom gre domov, drugi dan pride zjutraj na njihov zajtrk in gre domov po kosilu, se pravi pred njihovim spanjem, tretji dan ostane do konca, oz. po res hudi potrebi pokličejo, čeprav tega nimajo v praksi.

Kapica, kako tvoje počutje?

Ajvy, se ti vrti in imaš nizek pritisk? Boga, se mi prav smiliš user posted image . Jaz sem bila kot cunja, samo bruhanje, pa bolnice pa infuzije user posted image user posted image , ampak na koncu se še kako obrestuje, saj zdaj to že sama veš user posted image .

Rumba, vi ste zdržali brez vode, ste imeli zunanji tuš? user posted image

Jaz moram pa še mojo hčerko pohvalit user posted image , začela je spati cele noči, brez hranjenja user posted image , spat hodi enkrat na dan cca 2-2,5 ure, zaspi vedno sama, spi v svoji postelji (no, to smo uvedli že od samega rojstva, tako, da tukaj nisem imela nikoli težav)user posted image  Ima štiri zobke, ne da hodi, teka user posted image user posted image , jaz pa za njo in seveda se smeje kot počena user posted image .

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
13.6.2008 22:05:41   
Kristina_1
Ajvy ČESTITKE za user posted image , pa da čimlažje nosiš!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
13.6.2008 22:46:30   
Kristina_1
Rumba ful lepo, pr nas pa mamo v četrtek zaključek.

A_R jaz bi tud šolo in službo definitivno.

Baja* pod vroč tuš in stiskat, dokler bulice ne izginejo, tud če boli, če ne boš še mastitis fasala.
Pa srečno vožnjo z novim avtom.

Tejči77  da bota čim prej Ok z Lariso!!

Smo se odločli, da gremo v nedeljo na morje in pridem v sredo zvečer nazaj, pol pa ma v četrtek mali zaključek v vrtu, zvečer al pa v petek pa pičimo nazaj na Krk, tko da če bo katera v bližini se lahko dobimo.

Pr nas je teden tud ful motorično napredovala, vstane, se da na kolena, se sama vsede iz ležečki. Še mal pa bomo tud pr nas kobacali. Zdej se po trebuhu poganja v rikverc, po riti pa naprej.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
13.6.2008 23:05:20   
majrim
najprej
ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in en velik poljubčekkkkkkkkkkkk....iiiiiiiiiiiii,ma sem vesela....upam,da pridem kmalu za tabouser posted image
tejčiuser posted image user posted image user posted image user posted image
...pridem jutri kej mimo...služba dela vraga...user posted image ...ne utegnem nič več škilit semuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
14.6.2008 6:41:49   
bojana2
Jutro...

Dans sem pa jaz prva...ja itak...evo kavice kapučinček in čajčki za vse...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A_R tudi jaz ti definitivno priporočam šolo, mogoče bo malo težje, sam se se splača!

Baja res pazi da ne dobiš kakega mastitisa, kot so ti že punce napisale obkladke in malo stiskaj, samo da popusti pritisk...user posted image

Češnca fuul si pridna z magisterijem..jaz bi tud...sam na našem faxu moraš prej ogromno enim stvarem zadostit, da se ga sploh lahko lotiš...mogoče enkrat. Upam, da ti čim prej uspe.

Freycha šit no tole s spanjem...si ne predstavljam, ker imam jaz lih obraten primer - ko se uležem v posteljo sem že koma. Res pa je, da samo jaz ponoči vstajam in sem zjutraj pokonci že okoli 5, tko da sem zvečer kot cunja in res nimam časa razmišljat o stvareh - samo zaspim. Upam, da se kmalu popravi stanje! user posted image

Tejči user posted image user posted image user posted image  da se obe hitro pozdravita!

Poldy kako si??

Zvesta tudi pri nas je zgornja meja 9 ur, ampak razumejo, če je otrok dlje v vrtcu, če starša res ne moreta prej pridit po njega, ni nobenih sankcij. Kriza je pri tistih starših, ki to fuul izkoriščajo in je otrok v vrtcu zjutraj, ko se ta odpre in ga pridejo iskat, ko se vrtec zapira...oni si pa vzamejo čas za kavice in šoping...ja tud taki starši so. user posted image

Corfu Manca je pa res asica ... moram mojmu tamalmu mal prebrat kako njegovi vrstniki sami zaspijo...mogoče bo kaj pomagalo...user posted image

Kristina uživajte na morju...user posted image

Kapica tud mi smo nekaj takega dali za posteljico...je pa fino spremljat akcije, res dobiš kar ceneje. Upam, da se lepo navadi na spanje v njej.user posted image

Punce še nekaj moram vprašat, če katera ve - do kdaj malčki škilijo...moj mali z enim očesom kar precej očitno...sploh na slikah se FUUL vidi...kriza. Sem se kar mal sekirat začela. Moram kako sliko pripopat, da boste videle.user posted image

Lep vikend vsem...user posted image

< Sporočilo je popravil bojana2 -- 14.6.2008 6:44:23 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
14.6.2008 7:23:48   
Ajvy
Vrtec..kar sem htela spisat...mi je bilo smešno ko je na enem sestanku zakomplicirala, kaj šele bo....se mi zdi, da se bo ona težje ločila od otroka, kakor otrok od njeuser posted image

Corfu....a to zdej ko si bla z MAnco noseča, al obakrat....ker se mi zdi ,da sem na dobro poti....vrti se mi skoraj večino časa, slabo mi je za znoret, da najraje ne bi nič jedla ,samo potem je še huje....kako sta pa to z možekom zrihtala...moj pride domov, se stuška in takoj tamalo prevzame...full mam podpore...sam mi je mal smotan, ker vem ,da je včasih tudi on utrujen

Bravo...za vse ki vam prespijo celo nočuser posted image user posted image user posted image

Bojana...hvala za kavo....user posted image user posted image user posted image
PA si vprašala P za uček, če se ti zdi, da ni v redu??

Zvesta...po mojem razumejo, da ni fizično možno, da prideš po otroka, če pa ti nečeš....pa prvi pride in zadnji gre...to je pa mem...no, vsaj meni...

Prišel je dihurček, grem ga prevituser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
14.6.2008 8:42:58   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Poldy kako si??

No ja sej bo počas, morjo tablete ornk prijet....

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
14.6.2008 8:58:57   
kapica
Corfu bravo za mancouser posted image .
Bojana ne vem za skiljenje. Dino ne skili vec, tako da...Je pa P takrat rekla da do enega leta je normalno.
Kristina uzivajte na morjuuser posted image . Bravo za napredekuser posted image .
Pupi, saj posteljca je stala 33€,pol pa jogi 19€. Pa to je bila akcija, tako da. Drugace bi posteljca bla 39€. Se mi je pa mal mudilo, ker ga morem zacet navajat nanjo, saj gremo v zacetku julija ze na dopustuser posted image .
Freycha kako si spala?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
14.6.2008 9:12:19   
bačko
Jutro!
Corfu čestitke za Manco!user posted image user posted image user posted image
Žana spala celo noč samo se pa je obračala ko mala motovilka.Prav smešna je bila.Vse povsod jo je bilo veliko.
Danes imamo tako natrpan urnik.Mož je šel na pošto da bo poslal voziček eni punci.Potem gremo v Kranj v nabavo zame.Grem si končno kupiti kaj za oblečt.Ker v btc-ji nič ne dobim.To pa zato, ker nisem nič kilogramov dol dobila od poroda.user posted image user posted image user posted image Bom zdaj shujšala ko bom začela delati.Potem pa na Ig pospraviti nesnago od polaganja ploščic.Poten pa gremo k moji babici.Naporen dan!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
14.6.2008 9:14:02   
bačko
Bojana hvala za kavo!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
14.6.2008 10:15:33   
Freycha
jutro babike!

tejči user posted image user posted image user posted image user posted image  Zate in Lariso, da bosta čimprej boljše.

pupi sej vem, da me imaš za psihiča, ni panike user posted image user posted image user posted image user posted image

corfu user posted image user posted image user posted image user posted image za tamalo, da ti prespi noč

baja čestitke za nov avto user posted image user posted image user posted image  user posted image varno vožnjo!

bojana če imaš občutek da škili, pa na naslednji posvetovalnici reči P, da ti da napotnico za okulista. Bolje sprečit nego lječit.....

poldy kaj si zamenjala tablete?

kapica spala sem tako tako..... sem vzela persen, pa sem brez problema zaspala, samo sem se ob 1. in še nekaj zbudila in nisem mogla več zaspati nazaj.... samo me je potem zmanjkalo, pa sem spala do 6.40 nekje, pa sem se spet zbudila, pa sem si rekla, da moram nujno še spati, ker ponoči jaz vozim dol, kar pomeni, da ne bom spala več kot 24. ur..... no, pa mi je uspelo potegniti do 8.15... samo sem pa še od včerajšnje noči zmatrana..... bom probala danes čez dan še malo odspati, pa zvečer grem tudi  v posteljo, če mi bo uspelo kako kitico odspati pred vožnjo....

Punce, ste se kdaj s takimi malčki vozile ponoči? a so spali večji del poti? Mi gremo glih zaradi tamale ponoči, da bi čimvečji del poti prespala, nisem pa sigurna, da bo načrt uspel.......user posted image

bačko bodo kilce že šle dol user posted image user posted image user posted image  vzemi si čas!

kje si sanekova?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
14.6.2008 10:23:11   
SANEK1
Evo me, evo me....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
14.6.2008 10:27:18   
SANEK1
Ma ni cajta za pisanje oz. ko mam čas, tak kot včeraj pa me je ta RR razpiuser posted image user posted image , kerv sem mela že tolko napisano, pa sem dala na Oddaj in mi očitno ni oddalo in je vso moje pisanje šlu v kuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa sem si rekla, ti mene že ne boš jeuser posted image  in vse skupaj ugasnila.
Tak, zdaj pa sem dala iz sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
14.6.2008 10:34:08   
tejči77
Jutro.
Mi smo imeli ponoči vsako uro alarm. Revica ne more dihat, potem si pa še dudo tišči v usta. Lubi je moral kar naprej vstajat, kot že zadnjih nekaj noči. Jaz pa tako nisem za nič. Me je čisto povozilo. Pojma nimam kdaj bo bolje, jutri bo že ves teden, kar sva bolane pa nič ne kaže na bolje. Da ne govorim kako kašlja, kot kakšen star kadilec.user posted image user posted image Pediatrinja pa pravi, da mora v ponedeljek v varstvo, dala ji ni pa nič, naročila je samo, naj čim več pije. In dvomim, da mi jo bo varuška sploh vzela.

Glede škiljenja, mogoče res najboljši nasvet napotnica za okulista. Drugače se pa morajo te stvari do enega leta umiriti. Moja tudi še na fotkah rahlo zaškili kdaj pa kdaj, mislim pa da je to normalno, ker še ne more v delčku sekunde naravnat očke, fotoaparati so pa izredno hitri.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
14.6.2008 10:38:36   
tejči77
ponoči je še nisem nikoli vozila. Se mi pa to ne zdi preveč pametno, glede na to, da morajo sedeti v teh sedežih. Je pa res, da jaz gledam na to kako se Larisa obnaša in bi jo raje podnevi peljala, ko bi bila naspana in spočita, ker ne verjamem, da bi se lahko v avtosedežu dobro naspala. Seveda bi se vsake toliko ustavila, da se malo razmiga. So pa otroci seveda različni, mogoče bo za Dito pa ravno to odlična poteza, sploh če se ne vozi več tako rada.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
14.6.2008 10:47:09   
Freycha
tejči sej po svoje imaš prav.... a ona se glih najboljše in najdlje vozi brez tečnarjenja, če spi. Kakor je zbujena, ji pa zna tečno postati. Zato smo izbrali tudi vožnjo ponoči. Pa tudi mi smo na morje vedno hodili ponoči glih zato, da sva midva z bratom zadaj v avtu spala skoraj celo pot do morja in da je šlo hitreje, pa še vročine ni bilo (takrat pač ni bilo klim). Je tudi manj prometa ponoči.

Sanekova to ti čisto verjamem. Mene tudi to noro razjezi, samo nimaš kaj.... sem nekaj časa vse shranila preden sem poslala, potem je bilo nekaj časa ok in tega nisem več delala, ko se mi je pa prvič spet to naredilo, sem pa mislila, da bom znorela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
14.6.2008 11:22:38   
baja*
bojana poznam punčko, staro 10m, ki jo je P poslala k okulistu, ker škili na eno očko, oklust je rekel, da ima malo širšo kost na nosku med očkama, ampak da ni nobene panike. Jaz bi na tvojem mestu šla na pregled, da se prepričaš.
ajvy user posted image  da čimprej mine slabo počutje in lahko začneš uživat v nosečnosti!
freycha mi se še nismo vozli ponoči. Če gremo kam dlje, gremo vedno v tistem času, ko ima Rene dopoldansko spanje, tak da spi v avtu, če ne začne kmalu sitnarit... Mi smo tud vedno hodli ponoči na morje, da sma midve s sestro spale. Mater to so bli pravi podvigi: 4-članska familija + prtljaga zbasani v fičekuuser posted image user posted image user posted image  vsak kilometer je zakuhaluser posted image pa kaka avtocesta... nemauser posted image  smo pa vseeno prišli na cilj, to je važnouser posted image  no ja, danes si bolj težko to predstavljamuser posted image user posted image
Drugače pa užiiiiiiivaaaajteeeeee, če se nič več ne slišimo oz. tipkamouser posted image .  Pa srečno vožnjo!
Tudi vsem ostalim dopustnicam želim, da se imate fuuul lepo!!! Mi še nič ne vemo, kam pa kdaj gremouser posted image  pri nas je vedno vse zadnji cajtuser posted image ... 
tejči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Lariso!
sanekova ka te še vedno ni izučilo, da shrani preden oddaš?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.