Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 13:13:12
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: bačko Zvesta potem pa si ti zelo pridna!Glede šole mislim! Ah, n evem, če sem ravno pridna. Če priznam, bi šla v največji meri zaradi boljše plače oz. boljše službe kdaj v prihodnosti. Pa malo za lastno zadostitev. Saj pravim, je treba preračunat, če se sploh splača vložit denar v to izbrazbo. In se pomatrat. Ali pa je vseeno, če lenobo pasem doma. Ker še najbolj me odbija to, da je študij samo v Lj. No, jst bom magisterij končala zato, ker sem se ga pač lotila... Mogoče bo to nekoč plus tudi za službo, trenutno pa je prej en velik minus... Žal! Sem se pa vpisala tudi zato, ker mi ni pasalo doma "viset", službe pa nisem dobila (razen prek študenta), pa še vbistvu so me na faksu mal vzpodbujal k temu (dnar je le dnar! )...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 13:49:02
|
|
|
|
bačko
|
Pridne ste, ni kaj!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 14:08:29
|
|
|
|
kapica
|
Punce res ste dobre, da ste tak v solo hodle, izpite delale in sedaj o diplomi, magisteriju govorite. Res vsaki posebej cestitke, vem, da je to potrebno veliiko truda. Jaz imam samo srednjo solo, enostavno nisem za ucenje, ker mi nic ne ostane v glavi. Ce se sam spomnim kolk sem se ucila in sam najvec 3 dobila. Pa ne da nisem imela moznosti, ampak kot receno ni za mene. Gotovo. Tako da sama sreca da imam tu sluzbo, mogoce se kdaj pozneje moznost kaksnega solanja zraven. Na bolj enostaven nacin.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 14:11:04
|
|
|
|
kapica
|
Bravo za vse ki so sami zaspali . Madejka jaz sem tud za krajsanje seznama, tako kot je rekla Corfu, ob rojstvu, sesti mesec in eno leto. Kdaj so shodili za mene ni tako pomemben podatek, tako da kakor zelis .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 14:58:24
|
|
|
|
Freycha
|
Mene je tudi stisnilo, da bi šla naprej, ker me psihoterapija full zanima... ampak me s peto stopnjo nikjer ne vzamejo. Zato grem zdej 6. delat (nočem zgubljati časa), potem pa na psihoterapijo, če pridem zraven.... joj, jaz bom znorela sama s sabo..... zaspana sem tako, da komaj gledam, zaspati pa ne morem. Take probleme imam s spanjem, da full težko zaspim. Najraje bi šla na kake uspavalne tablete, ampak potem pa lahko pozabim na to, da bi slišala malo ponoči, ko se joka - torej ne pride v poštev. Ampak danes ponoči nisem skoraj nič spala, zdej ne morem spati. Sem si kupila persene, pa da vidim, če bom s tem lahko zaspala.... sam sem kokoš, ker sem jih pustila v avtu, Peter se pa vozi s tamalo, ker je zaspala na poti domov. Pa je prav namerno mene doma spustil ven, da sem šla spat mene bo to enkrat res v grob spravilo..... mislim, to ni normalno.... zeham ko nilski konj, spat pa ne morem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 14:58:48
|
|
|
|
pupi
|
Helo! Vreme za bruhat. Še dobro da mamo Europrak . Baja škoda, da te ni blo, bi vaju z Renejem res rada vidla, že 1x!!! Maj in Naja sta se naigrala, nadivjala (vsak po svoje ), jaz sem mogla malo zapravljat in sma prispele domov, mala pa spi ko klada . A_R definitivno šolo končat!!!!!!!!!!! Bo že šlo skozi z otrokom, šolo in službo verjemi, samo volja in želja, mora bit in boš vse zmogla. Zvesta magisterij po bolonji pa ni doktorat Še magisterij ni enak kot je bil prej!! Samo informativno. Freycha fajn se mejte na morju, sem vesela da sem še vidla Dito šarmerko pred vašim dopusto, res je prava !! Sanek tebe smo tudi pogrešale !! Drugič se prosim malo boljše zorganizirajte . Lepo bodite se tipkamo še kaj zvečer!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 15:01:18
|
|
|
|
pupi
|
Freycha kaj se ti mogoče sekiraš zaradi česa Če ne bo OK, idi k zdravnici, pa ne kar derikcjone na uspavalne tablete, ker pol si gotova!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 15:17:44
|
|
|
|
baja*
|
freycha kaj pa če preveč kave spiješ? pupi saj sploh nisem vedla, da se dobite do prejle, ko sem napisala prejšnji post... Pa drugič! Lahko pa pridete kdaj v Bistrco češnca sem pozabla včeraj pohvalit vašega "ježka". A spet so se mu laski v luft postavli? Čakamo taščo, pride na kontrolo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 15:33:51
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Zvesta magisterij po bolonji pa ni doktorat Še magisterij ni enak kot je bil prej!! Samo informativno. pupi, saj sem res malo čudno napisala... Samega magisterija po bolonji se mi ne splača delat, ker imam enako stopnjo že z uni diplomo... Potem se mi kvečjemu splača vpisat doktorat po bolonji... Je pa ta bolonja prinesla tak šmorn, da morš ful preštudirat kaj je kaj in kaj se splača....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 15:48:47
|
|
|
|
Freycha
|
pupi moj problem je, da ne znam odklopiti možganov in ko se uležem v posteljo, začnem razmišljati o različnih stvareh.... in potem je konec... ni šans, da bi zaspala...... in potem se samo premetavam, potem se pa razjezim, ker ne morem zaspati, potem pa sploh ne morem... in tako gre lahko celo noč
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 15:48:53
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* pupi saj sploh nisem vedla, da se dobite do prejle, ko sem napisala prejšnji post... Pa drugič! Lahko pa pridete kdaj v Bistrco Ja smo se kar na 1,2,3 zmenle. saj pa ne bo to zadnji kafe, ne? Bomo se pa res zorganizirale in prišle magari v Bistrico, midve pridema kamorkoli .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 15:53:40
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pupi moj problem je, da ne znam odklopiti možganov in ko se uležem v posteljo, začnem razmišljati o različnih stvareh.... in potem je konec... ni šans, da bi zaspala...... in potem se samo premetavam, potem se pa razjezim, ker ne morem zaspati, potem pa sploh ne morem... in tako gre lahko celo noč No jaz tudi ponavadi, ko se vležem v postlo vse možno razmišljam in nikoli ne zaspim takoj. Ponavadi rabim 20-30min. Samo ni tak hudo ko pri tebi. Res ne vzami tega kot nek bav, bav idi k os. zdravnici in se posvetuj, pa ti naj magari da napotnico za psihiatra. Nekaj se zmeni, ker se boš čisto izčrpala. Človek tak kot hrano in pijačo potrebuje tudi spanje!!!!!! Jaz osebno nisem pristaš tablet zato jaz ne bi takoj posegla po njih. Mogoče pa bo boljše, ko boš začela s službo, boš bolj utrujena in te bo zmanjkalo
< Sporočilo je popravil pupi -- 13.6.2008 15:55:28 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 16:36:17
|
|
|
|
madejka
|
Freycha jej jej če maš to skoz, mora bit fejst sitno Jaz imam vsake tolko samo pa mi gre tak na živce, da norim zravn Pupi res je blo fajn! Maj je tud v avtu zaspal pa sem ga prenesla na kavč pa je kar dalje spal Pol so ga pa letala zbudila ko mamo miting čisto tu blizu Zdaj sem ga pa hotla dat spat ko je bil nekaj tečen, az sem zaspala za 20 min, on pa je mirno ležal pa dudal poleg Mislim, kaj takega Zdaj se pa spet igra v stajici in ni nič več tečen al zaspan Čudo prečudno
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 16:37:53
|
|
|
|
madejka
|
A_R jaz bi tud šla v šolo na tvojem mestu, pa mogoče 4urni delavnik... Jaz sem tud nekaj razmišljala o magisteriju oz. doktoratu po bolonjski, samo bi še manj kako službo dobla ko sem v takem čudnem fohu
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 17:05:24
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Freycha jej jej če maš to skoz, mora bit fejst sitno Jaz imam vsake tolko samo pa mi gre tak na živce, da norim zravn mah saj ni skoz tako izrazito... pridejo obdobja, ko je boljše in obdobja, ko je slabše.... samo v osnovi pa že slabo spim, se takoj zbudim, spim izključno samo s čepi v ušesih, ker me vsak šum zbudi... v glavnem spanje mi ne gre ravno dobro od.... od česa pa ti gre? od glave?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 17:20:13
|
|
|
|
madejka
|
... od možganov
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 18:01:41
|
|
|
|
tejči77
|
pozdravljene babike. Moram štartat na 92. strani. Sem toliko zamudila in vas pogrešala. Larisa je bolna, jaz tudi in še sploh nisem šla delat. Fajn sem začela z bolniško Eno virozo ima, jaz pa spet angino in škatlo antibiotikov. Ni prijetno z visoko vročino okoli pediatrov letat, za bolanega otroka skrbet, pa potem še zase okoli dohtarjev letat, eh..... saj veste. Se nama pa stanje počasi izboljšuje, saj je že čas, že od nedelje naju kuha.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 18:07:37
|
|
|
|
tejči77
|
Ja, še tole vam moram povedat, Krvni izvidi za alergijo na kravje mleko so bili negativni. Sem bila čisto paf od sreče ko sem odprla pošto. Samo dohtarca je predlagala še 4dnevni provokativni test v bolnici, kar mi ni. Bi raje sama doma poskusila, bom pa še nekaj časa zagotovo počakala.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 19:10:08
|
|
|
|
tejči77
|
sem odkrila nove julijke 2008. Sem se globoko zamislila. Je res že leto naokoli in bo počasi čas da se umaknemo na kak drug forum . To leto je pa res švignilo mimo mene in nimam nobenega občutka da sem kaj pametnega naredila. Če odštejem našo malo pobalinko.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 19:28:59
|
|
|
|
poldy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77 sem odkrila nove julijke 2008. Sem se globoko zamislila. Je res že leto naokoli in bo počasi čas da se umaknemo na kak drug forum . To leto je pa res švignilo mimo mene in nimam nobenega občutka da sem kaj pametnega naredila. Če odštejem našo malo pobalinko. najprej se podpišem pod tole haloooooo??? kam je ušlo???? ayvy, čestitke in vse naj naj in čimmanj težav, z veseljem te preberem tudi pri februarčicah (pač firbčna, pa saj junijčice tudi berem ) Maj, za prve korake nimam časa kaj več napisat, dobim obiske iz nizozemske vsem ki potrebujete: (sem jo lihkar skuhala in jo pijem, je še topla )
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 19:29:54
|
|
|
|
poldy
|
še čaj pa sok
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 19:39:20
|
|
|
|
Ajvy
|
POldy..ti kar čitaj...je skoraj vse isto kot lani...slabost, pritisk..... Tejči... za vaju z LAriso, da se čimprej pocajtata... Sem bila včeraj na sestanku v vrtcu....kako je ena mamica zakomplicirala...ne morem vam povedat...pa kak je jedilnik, pa kako, za kolk časa in po kkšnem postopku gredo spat, pa kaj k njen ne spi, pa da je 14 dni premalo časa za uvajat, da to je le taka sprememba ki ostane do konca življenja...aja, da povem, uvajala, bo 3,5 leta starega....kaj naj potem me rečemo, ko bomo uvajale pikece..... KAr se nespanja tiče....meni je tudi izredno težko spucat si glavo zvečer, samo če en večer ne spim, potem me itak drugega dol vrže...tak da ti Freycha, kej dost sploh ne morem pomagat.....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 19:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
tkole....sem konkretno izkoristla tale moj dopust dons sem generalno popucala vse, komplet elemente, kopalnco, okne sm umila ( k sm jih nazadnje ko sem bla noseča ) pač res vse v nulo tko, sem dobra zdej za eno leto sem pa crknjena, glava me boli, mal sem prehlajena u glavnem, mi ne štima ene par stvari sam ignoriram...grem pod tuš pa spat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 19:45:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sem bila včeraj na sestanku v vrtcu....kako je ena mamica zakomplicirala...ne morem vam povedat...pa kak je jedilnik, pa kako, za kolk časa in po kkšnem postopku gredo spat, pa kaj k njen ne spi, pa da je 14 dni premalo časa za uvajat, da to je le taka sprememba ki ostane do konca življenja...aja, da povem, uvajala, bo 3,5 leta starega....kaj naj potem me rečemo, ko bomo uvajale pikece..... Pri nas je en ati tak včeraj zakompliciral. S tem, da ima že enega 4-letnika v vrtcu. Bil je tako siten, da mu je pol sama ravnateljica vrtca rekla, da se naj ne sekir, da bo že njegova žena zrihtala. Čeprav meni sestanek ni bil preveč všeč, saj je bilo narejeno za vse skupaj. Mislim, da bi lahko imeli posebej za jaslične in posebej za večje narejeno. Drugače je pa vrtec super, kader tudi. Je eden od dveh vzorčnih vrtcev v Sloveniji, kjer je vzgojiteljica z njimi do 15. ure. Ima pa otrok pravico biti v vrtcu samo 9 ur. Kako bomo pa to uredili, še mi ni jasno. Ker 8 ur delava in vsaj uro in pol rabiva za vožnjo. Če ni gužve.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.6.2008 19:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy pa kaj k njen ne spi, pa da je 14 dni premalo časa za uvajat, da to je le taka sprememba ki ostane do konca življenja...aja, da povem, uvajala, bo 3,5 leta starega....kaj naj potem me rečemo, ko bomo uvajale pikece..... tkole je, če maš cajt komplicirat, jst ga pa nism mela, sem peljala malo v vrtec in jo pustila in po šihtu ponjo, pa kaj naj zdaj....bom firmo tožla, če bo moj otrok psiho zarad travm, ker ni bla uvajana v vrtec se je čist lepo znašla, zaspi sama, bp res je zakon tko da je mogoč res uvajanje samo matranje na obroke tu pri nas ravnateljica ni pristaš tega in niti slučajno se ne uvaja otrok dalj cajta, ampak samo par dni....no, jst k mam mal vez, bi jo kao uvajala cel junij, samo to bi tko zgledalo da bi bila pač v vrtcu in če bi res blo nevzdržno, bi me poklicale da pridem ponjo....in zdej ko ni blo te možnosti, je pa glih tko dobr...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.