|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
13.6.2008 9:43:16   
madejka
Aja Ajvy tnx za kavo!user posted image Zarad vremena taaaaak paše!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
13.6.2008 9:43:59   
madejka
Slonček1 vidim, da nas pogosto bereš... priduži se!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
13.6.2008 9:55:54   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jutro!
Noč boljša kot včeraj ko je spal pri meni, ker drugač ni šlo. Dans se je pa samo 2x zbudiluser posted image

Kje je še več štajerk? Zvesta? Baja? Mateya, Krkatja in Nia se sploh ne javijo večuser posted image Julij pa dela, ne?

Torej Pupi, Sanekova, Freycha in jaz pridemouser posted image

Super za nočko, madejka!

Naju najverjetneje ne bo. Je to glih čas za Izakovo kosilo in spanje in vem, da z igro ne bo nič, saj ga je sama sitnoba potem. Pa še zadnji dan porodniške je danes in moram še neke podatke nest v vrtec in take reči za porihtat.

Mateya se en javlja, ker je Zala bolna. Vas pa se lepo pozdravlja. Imajo neko virozo, a menda gre že na bolje. Krkatja zida, pa menda ne najde časa, domnevam, Nia pa se tudi meni kaj ni javila, razen da so predčasno pobegnili z morja zaradi slabega vremena.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
13.6.2008 10:01:08   
Freycha
no, našo dete je zaspalo... vprašanje kdaj pridemo....... pridemo pa v bistvu zagotovo, ker gremo v DM

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
13.6.2008 11:36:53   
zvesta
Samo dvignem nas in povem, da je Izaku danes uspelo samemu zaspati in zdaj hrčka brez dude in mojega matranja. Odkar zna sedeti in stati, mu še kaj takega ni ratalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
13.6.2008 11:46:09   
bačko
Bravo Izak!Priden fant!user posted image user posted image user posted image
Žana tudi spi.Sva bile na pošti in v mullerju.Punce jaz grem pa 23.6. delat in mi je vedno bolj hudo.Upam, da mi ne bo preveč hudo!Žano bosta čuvala tašča in tast.Se pa v službi govori da razmišljajo o vrtcu.To bi bilo enkratno.Samo da ne bodo predolgo razmišljali.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
13.6.2008 11:50:18   
bojana2
Bačko tudi jaz začnem 23.6. delat...sej mi je tud bed, pa niti ne zato ker bom mogla v službo, ampak ker ne bo mojega sončka zraven mene...user posted image ...po drugi strani pa sem vesela, da imam ok službo in da se mi ni treba še s tem obremenjevat...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
13.6.2008 11:53:35   
bačko
Bojana:Jaz tudi grem drugače rada v službo.Isto bom pogrešala kot ti.Svojo lubico!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
13.6.2008 12:01:28   
angel_rebelde
Punce, ne sekirajte se.. Vse so šle v službo, in vse se je izšlo.. Prvi dnevi bodo seveda drugačni, ampak ko boste prišle s službe, bo pa veselja še več... Jaz sem po eni strani vesela, da sem do septembra doma, po drugi pa ne, ker rabim denar, saj se porodniška drug mesec izteče... In bogve, če bom sploh šla v službo.. Ker me tak vlečeee v šolo nazaj, da imam vsaj srednjo nareto user posted image Ampak resnično nevem, kaj naj, ker ne zdi se mi kaj fajn, da me nekdo preživlja, ker se rada sama z mojim denarjem... Mogoče bo šefica dovolila, da delam le 4 ure na dan, potem še lahko grem v šolo, ampak časa pa tudi ne bom imela dosti za mojega sinčka user posted image user posted image tako, da res nevem, kaj naaaj user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
13.6.2008 12:05:54   
bačko
A_R a ti lahko kako pomagam?Vem, da je težko in bi ti rada čim bolj svetovala.Morala se boš kar sama odločiti.Jaz osebno bi šla v šolo in jo naredlia do konca.Potem pa bi si našla službo.Vem pa da ti je težko.user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
13.6.2008 12:07:16   
zvesta
A_R tudi jaz bi na tvojem mestu stisnila zobe in šla v službo in šolo. Koliko šole in katero pa še imaš za dokončat? Lahko tudi na ZS.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
13.6.2008 12:10:02   
angel_rebelde
Ja no, prvi letnik je narejen, tako da vsaj 3 leta še... user posted image Poklic pa medijski tehnik..

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
13.6.2008 12:10:37   
angel_rebelde
P.S.Bačko, hvala za kartico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2988
13.6.2008 12:11:10   
zvesta
Ja, pol je pa še veliko pred tabo. Pa to hodiš v Mb v šolo? In ti je smer všeč, si želiš delati v tem?

Neposredna povezava do sporočila: 2989
13.6.2008 12:13:56   
angel_rebelde
To je žal v LJ, v šoli za gluhe, sem šla na to šolo, ker sem pač sama naglušna... Mi je pa poklic zelo všeč, ker rada delam na računalniku takšne zadeve in ni šans, da bi kaj druga izbrala.. Tako, da nevem, ker v LJ ne bi hodila... user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
13.6.2008 12:16:13   
bačko
Pa daj pokliči v LJ in se pozanimaj če se da kako drugače šolo narediti.Povej da imaš majhnega otroka!Probaj!Nimaš kaj izgubiti!
Malenkost!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
13.6.2008 12:18:23   
zvesta
Kaj pa kakšna šola na daljavo? Sicer ne vem, če srednjo lahko tudi tako delaš. Doba vem, da ima te programe. Malo se pozanimaj.

Ker šolo se ti res splača dokončat. Prvič bo lažje in boljšo službo dobila, drugič pa boš vzgled svojemu sinu, ki bo tudi enkrat šel v šolo.

Je pa moj hodil v večerno na Ljusko Univerzo Ptuj, pa je bil zelo zadovoljen. Malo še tam poglej, če najdeš kj zase.

Pa kako to, da si opustila šolanje? To že kar nekaj časa pred porodom, ne?

< Sporočilo je popravil zvesta -- 13.6.2008 12:20:18 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
13.6.2008 12:21:12   
angel_rebelde
Hvala, punci, bom poklicala in se pozanimala. Hvala. user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
13.6.2008 12:24:31   
angel_rebelde
Šolanje opustila zarad slabe družbe.. V glavnem ena je name pritiskala, in sem šolo odj.ebala po domače povedano... Za kar mi je pa zdaj prokleto žal user posted image Hvala, se bom pozanimala..

Neposredna povezava do sporočila: 2994
13.6.2008 12:27:45   
bačko
A_R vem kako je to!Če ne bi spoznala Jureta bi tudi jaz pustila šolo!

Neposredna povezava do sporočila: 2995
13.6.2008 12:39:52   
baja*
Šele zaj sem vidla, da se danes dobiteuser posted image . Ja no, tud če pohitim, nama ne bo ratalo prit ob 11-ihuser posted image . Dopoldanski urnik ni glih za nasuser posted image . Sicer je pa tamali prejle zaspal in to prosim lepo sam! user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidim, da je tudi Izak danes na isti valovni, bravouser posted image user posted image . V glavnem, vsaj ena pozitivna stran odstavitveuser posted image . Drugače pa me še vedno psiha daje, res si nisem mislila, da me bo to tak troflouser posted image . Je*at ga, sto ludi sto čudi... sem pač taka... saj par dni bo še hudo, pol se bo pa že poštimalo.user posted image  Joške me še vedno ful bolijo, probam malo stiskat pa boli ko svija in nočem preveč dirat. Pa polno nekih bulic mamuser posted image user posted image  upam, da bojo zginle same od sebe...

Aja, v sredo sem vzela škarje v roko in postrigla Reneja. Ni tak slabo nouser posted image .
Pa avto sma kupla, nekega Forda (saj ne vem, keri tipuser posted image ), no važno je, da smo spet mobilniuser posted image

A_R jaz bi na tvojem mestu definitivno končala šolo. Verjamem, da se je težko spravit zraven, posebej zaj, ko maš otroka, samo ko boš enkrat not padla, bodo pa stvari zalaufale, boš vidla.user posted image  Le pogumno!user posted image
Madejka pozabla včeraj rečt - hvala za ponujeni Aptamiluser posted image ampak bom šaltala kar na KM. Zaenkrat je vse ok!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
13.6.2008 12:39:56   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Šolanje opustila zarad slabe družbe.. V glavnem ena je name pritiskala, in sem šolo odj.ebala po domače povedano... Za kar mi je pa zdaj prokleto žal user posted image Hvala, se bom pozanimala..

Ja, se zgodi tudi to. Zato pa zdaj čimprej pamet v roke, da ti ne bo enkrat žal. Pa še videla boš, da ti bo šlo učenje sedaj veliko lažje, ker boš imela več motivacije pa še vedela boš, zakaj se učiš.
Me te pa bomo že vzpodbujale in v rit brcale, če bo treba.

Jaz pa ravno razmišljam, da bi šla jeseni delat strokovni izpit in mogoče bi celo vpisala magistterij oz. zdaj bo to po bolonji že doktorat. Bo treba razmislit...

Neposredna povezava do sporočila: 2997
13.6.2008 12:57:32   
bačko
Zvesta  potem pa si ti zelo pridna!Glede šole mislim!user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
13.6.2008 13:06:09   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Zvesta  potem pa si ti zelo pridna!Glede šole mislim!user posted image

Ah, n evem, če sem ravno pridna. Če priznam, bi šla v največji meri zaradi boljše plače oz. boljše službe kdaj v prihodnosti. Pa malo za lastno zadostitev.
Saj pravim, je treba preračunat, če se sploh splača vložit denar v to izbrazbo. In se pomatrat. Ali pa je vseeno, če lenobo pasem doma. Ker še najbolj me odbija to, da je študij samo v Lj.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
13.6.2008 13:10:30   
Češnca
Heeeej!

Vidim, da ste zadevo z bananami razrešile! user posted image

Uf...šola, ja! A_R priporočam, da se lotiš dela! To priporočam tudi sebi, a mi trenutno ne steče... user posted image  Pa skoz nekaj berem in kopičim material, ampak pisat se mi reeees ne da! Bi šla rajš še enkrat izpite delat! user posted image  Pa strokovcas se bo tud treba lotit, ja...

zvesta ti se le loti! Meni je magisterij prav fajn, sam sej pravim, resno se ga morm lotit. Mam 20 strani naklofanih...kje jih je še vsaj 100??? Sam upam, da ne bom na koncu tko krajšala, kot sm diplomo. user posted image user posted image

baja nč nisi čudna, da še k sebi prihajaš! To je veeeliiiiiiiika sprememba. user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.