|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
14.6.2008 11:41:50   
angel_rebelde
Daaan...

Hvala punce, sem dobila od Bačko eno informacijo, da je ena šola v LJ, kjer lahko opravljaš le izpite, tako da se bom jaz tu okoli malo pozanimala, in če bo dobro, se prijavim user posted image user posted image

Freycha, ko smo se mi vračali od poroke, šli smo ob 3h ponoči, je Patrick celo vožnjo prespal - 3 ure...Mislim, da bo načrt uspel, ker nočnega spanca ja ne bi lepotička zamudila user posted image user posted image

Jaz se moram pohvaliti, da z dieto res napredujem, tako da par kilc je že šlo dol, in še stare hlače so mi počasi prav.. In nimam več takšnega trebuha, kot da bi bila noseča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
14.6.2008 11:56:53   
siskamiska
Dan!

Bojana naš David tudi kar precej škili in smo bili pri okulistu. Pokazala nama je neke vaje ki jih moramo izvajati. Nič posebnega, težava je le v tem da David noče sodelovati.

Freycha glede na to da je Dita navajena spanja v avtu upam da ne boste imeli težav z vožnjo. Če bo pa začela sitnarit se pa malo ustavite da pretegnete noge in bo verjetno boljše. Kam pa greste oz koliko ur vožnje vas čaka? Verjetno si že napisala in sem zgrešila. Pa lep dopust vam želim in varno vožnjo.

A_R izberi šolo, na daljši rok je to sigurno boljša varianta. Saj ti bojo še starši malo pomagali finančno in bo šlo.

Tejči user posted image user posted image  za vaju z Lariso.
Baja upam da si že ok. user posted image

user posted image user posted image  še enkrat za vse nosečke, verjetno je še kje kakšna za katero še ne vemo user posted image .

Vsem želim čudovit dopust in da bi uživali.

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
14.6.2008 12:31:24   
kapica
Freycha, midva sva z dinotom vedno ponoci vozla, ko je bil se v jajcki. Tud tokrat nameravama, pa si predstavljaj da je voznje vec kot 8 uruser posted image . Ne vem kako bo, spal bo v stolcku, ampak cel ca sverjetno ne. Tako da nimam nekega nasveta, vsekakor se mi zdi voznja ponoci boljsa, kar se otrok tice.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
14.6.2008 15:01:05   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

freycha mi se še nismo vozli ponoči. Če gremo kam dlje, gremo vedno v tistem času, ko ima Rene dopoldansko spanje, tak da spi v avtu, če ne začne kmalu sitnarit... Mi smo tud vedno hodli ponoči na morje, da sma midve s sestro spale. Mater to so bli pravi podvigi: 4-članska familija + prtljaga zbasani v fičekuuser posted image user posted image user posted image  vsak kilometer je zakuhaluser posted image pa kaka avtocesta... nemauser posted image  smo pa vseeno prišli na cilj, to je važnouser posted image  no ja, danes si bolj težko to predstavljamuser posted image user posted image
Drugače pa užiiiiiiivaaaajteeeeee, če se nič več ne slišimo oz. tipkamouser posted image .  Pa srečno vožnjo!

ja, mi smo pa 4. članska familija hodili s stoenko, pa zadaj brako prikolco - smo bili ko tovorne mule. Pa ko smo šli domov, smo samo molili, da nam stojadina ne zakuha na klancu. Nisi vedel, a švicamo od vročine al od napetosti. Je bila vedno full tišina v avtu, pa sam gledal smo pred sabo, koliko imamo še do vrha... ko smo čez Delnice prišli, smo pa vsi ploskali pa vriskali ko bi na lotu zadeli user posted image user posted image user posted image user posted image jaooo kje so tisti časi user posted image

šiškamiška na Pag gremo - malo naprej od Novalje bomo user posted image

kapica, se mi je zdelo, da se vi samo ponoči vozite, ko greste v SLOuser posted image  Pa glede na to, da Dita isto spi v jajčki ali sedaj v sedežu (ker je v bistvu isti sedežek, samo enkrat je gledala nazaj, sedaj pa naprej), ne bo večjega problema zaradi tega...... Se pa verjetno kar pogosto ustavljate, ne? na uro? dve?

A_R točno, vi ste šli tudi ponoči domov.  Če mala spi 3. ure v kosu, smo zmagali user posted image user posted image user posted image  Pa fuuuulll čestitke za kilceuser posted image user posted image user posted image  vem, kaka **** se je držat diete in it kako kilco doluser posted image  kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
14.6.2008 15:29:51   
corfu
Ajvy, imela sem to srečo, da je bil Aljaž že v vrtcu, tako, da sem bila do 16 sama, seveda pa je mož ogromno pomagal, pa tudi babice so vskočile! Saj bo!!! Včasih se bosta z user posted image  spričkala, ker bosta na čase oba obremenjena in bo obdobje začaranega kroga, ampak se vse ušitimauser posted image

Freycha, mi gremo tudi ponoči na pot, Manca ni več v lupinici in je kot grof v sedežu, pa še na leže ga ruknem, tako, da ona prav spokojno spi, Aljaž pa tudi user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
14.6.2008 17:20:03   
zvesta
dvig....

Neposredna povezava do sporočila: 3056
14.6.2008 17:56:41   
SANEK1
Dober dan...

Tašča in tast sta pobrala Živo in jo  prvič peljala  v njunem avtu. Mi2 pa grev v kino in pol še verjetno na pičeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
14.6.2008 18:00:51   
SANEK1
Freycha, da ne pozabim:

Uživajte, uživajte, uživajte....in še 100x uživajteuser posted image user posted image user posted image
pa po pametiuser posted image user posted image user posted image

Skratka želim vam srečno, varno in mirno in seveda prespano( z Ditine strani, ne s tvojeuser posted image ) pot, lepo vreme, dobro hrano, mokro in slano morje, dobro piče, še boljš klapo...če bom še nadaljevala bo že kičastouser posted image

Lp, N&P&Ž

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
14.6.2008 18:21:17   
rumba
Freycha, mi gremo vedno ponoči na morje. Z Anejem ni bil nikoli problem, s Hano pa je bilo prvo leto grozno. Že malo ven z Ljubljane se je zbudila in ji ni uspelo nazaj zaspati.user posted image user posted image  Ne bi opisovala joka.... Najhuje pa je bilo, ker je zbudila tudi Aneja, pol pa še on ni mogel spati. Smo se malo več ustavljali, pa malo jedli in poskušali nekako uspavati.... No, ma smo vseeno prišli živi.user posted image  Smo šli pa vsako leto na Pašman.  Tudi letos gremo ponoči, pa bo kar bo.user posted image
Sicer pa, UŽIVAJTE 100 na URO!!!user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 14.6.2008 18:22:30 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
14.6.2008 19:12:53   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Pa ko smo šli domov, smo samo molili, da nam stojadina ne zakuha na klancu. Nisi vedel, a švicamo od vročine al od napetosti. Je bila vedno full tišina v avtu, pa sam gledal smo pred sabo, koliko imamo še do vrha... ko smo čez Delnice prišli, smo pa vsi ploskali pa vriskali ko bi na lotu zadeli user posted image user posted image user posted image user posted image jaooo kje so tisti časi user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaaaa, to so ble prave avantureuser posted image

A ste že spakirani?user posted image

sanek super za tajmautuser posted image user posted image

Mi smo se pa potepali celo popoldne. Kaj pa češ drugega v takem bednem vremenu? Imam glih tak filing kot da smo tam nekje oktobra, novembrauser posted image user posted image  bekuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
14.6.2008 20:14:48   
Ajvy
Sam ,da vam sporočim, da sem danes uspešno krstila wc školjkouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 3061
14.6.2008 20:23:57   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Sam ,da vam sporočim, da sem danes uspešno krstila wc školjkouser posted image

Predvidevam, da si bruhala user posted image

Ajvy, saj bo boljše user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
14.6.2008 20:25:08   
corfu
Freycha, vam pa srečno pot in lep dopust, predvsem pa veliko lepega vremena!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
14.6.2008 20:25:50   
corfu
Sanek1, uživajta prost večer! user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
14.6.2008 22:35:18   
Freycha
čauči user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
15.6.2008 9:07:50   
kapica
Freycha, sedaj ste pa verjetno ze na cilju kaj? Uzivajte, sem vceraj pozabila zazelet srecno voznjo.
Ajvy, ubogica, saj bo, prvi tedni minejo, pol pa zacnes uzivat v user posted image . Mene se celo kriz ne matra vec.

A vam se zdi da otroci boljse spijo v sedezu kot v lupinici= Ker ravno tega je mene strah, glede na to da je v lupinici bolj lezal in imel mal prostora za miganje. V stolcku pa se mi zdi da bolj sedi, tud ce ga dam v lezeci polozaj. Pa ne more velik mrdat. Tako da voznje domov me ej tokrat res strah. Pa studiram a je boljse it zvecer in celo noc vozit, al pa tak okrog 2-3h in prit dopoldan na cilj.

Pa dobro jutro vsemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
15.6.2008 9:20:13   
bačko
 Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava in čaj!
Tejči za vaju z Lariso!user posted image user posted image user posted image
Žana je celo pot iz Umaga do Ljubljane spala.Je pa tudi prava sitka če mora biti v sedežu in da je budna.Se žačne kregati potem pa je vedno bolj sitna.
A_R ti se kar pozanimaj!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
15.6.2008 9:55:36   
angel_rebelde
Jutro...

A zame pa nič kapučina? Pa si bom sama naredila user posted image user posted image

Kapica,
moj se mi zdi, da res boljše spi v stolčku, ker ko je utrujen, pa moramo kam it, takoj v avtu zaspi, kar prej tega v jajčku ni počel.. Kaj pa vem.. Probati ni greh.. A sama greš na pot z Dinotom?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
15.6.2008 10:36:02   
Ajvy
Jutro...hvala za kavo.....

Evo, cel dan sem izkoristila za ležanje....bilo je super, sam kaj ko si zvečer isto utrujen, kot preden si se ulegel...no, vsaj pasalo je....

Freycha....uživajte na morju....

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 3069
15.6.2008 12:07:37   
baja*
hej :)

Zgleda, da se je naš malček naučil sam zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image  zvečer sploh ni problema, sam zaspi v parih minutah, edino včasih raje vidi, da jaz al pa dragi ostaneva v sobi, ampak ne rabiva ga pa nosit... Čez dan tud ni neke panike... napokam mu par igrač not, malo se špila, včasih malo zajoka, pol se spet zaigra, nato pa naenkrat vse utihne, grem gledat in on spiuser posted image . Kdo bi si misliluser posted image user posted image

No, zdaj ravno spi, jaz bom pa izkoristla ta cajt in grem slike urejat... kaj si nor, kolko jih mam spet za razvit, nekje od božiča naprejuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
15.6.2008 12:37:39   
baja*
Babike, vedno vas pozabim vprašat, če vaši user posted image  jejo kake sladkarije? Jaz sem Reneju do zdaj dala samo plasmon keks pa za rojstni dan je probal tortouser posted image . Čokolade ipd. mu še ne dajem, babice in dedke pa že kar trese od želje, da bi mu dali kaj za koštatuser posted image . Ma saj vem, da se sladkarijam na daljši rok ni možno izognit, sam po drugi strani se mi zdi še prehitro - zakaj bi mu dala čokolado, če lahko gloda japko al pa ananas al pa češnje al pa kos žemlje... Kak je pri vas?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
15.6.2008 12:41:59   
angel_rebelde
Baja, jaz mu včasih dam čokolado kinder, pa neke palčke grin al kaj je to user posted image user posted image user posted image Ampak to je enkrat na kake 2 tedna čokolada, palčke pa dosti krat ko gremo kam na pot..

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
15.6.2008 14:14:12   
kapica
Baja, dino se ne je kaj sladkega. Se mi zdi da sploh ni potrebe, zakaj pa, ce lahko namesto tega dobi mal sadja al pa kruha? kaksnih keksov sploh ne kupujem, ne vem, nekako se ni bilo potrebe.
A_R, kje pa, sama pa res ne grem na pot. Vsi trije gremo, pa vseeno me skrbi.

Punce, a nosite zraven na dopust, tiste ki greste za dalj casa, stolcek za hranjenje? Jaz sploh ne vem kaj naj, a naj ga vzamem al ne, pa za vozicek tud nisem ziher a bi ga al ne. Ko ap tak nerad v njem sedi, ampak vem da mi bo sigurno prav prisel.  Glede na to, da bomo 3 tedne na poti, se mi zdijo taksne stvari pomembne.

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3073
15.6.2008 14:25:42   
corfu
kapica, jaz na potovanjih namesto stolčka za hranjenje prakticiram voziček user posted image

Naša Manc apa tudi že kakšno čokolado dobi, pač imamo starejšega otroka tudi, če ji jaz ne dam ji pa Aljaž naskrivaj podturi kak košček, drugače pa moja tudi je sadje in to ogromne količine, trenutno so zakon maline!

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
15.6.2008 15:48:33   
kapica
Corfu, ampak vozicek lahko zunaj uporabljas al ga nosis tud v stanovanje al tja kjer pac ste? Ker midva bova pri starsih, enih al drugih in bi bilo malo hecno vozicek v sobo nosit. Al kako, nimam pojma.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.