|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
13.6.2008 13:13:12   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Zvesta  potem pa si ti zelo pridna!Glede šole mislim!user posted image

Ah, n evem, če sem ravno pridna. Če priznam, bi šla v največji meri zaradi boljše plače oz. boljše službe kdaj v prihodnosti. Pa malo za lastno zadostitev.
Saj pravim, je treba preračunat, če se sploh splača vložit denar v to izbrazbo. In se pomatrat. Ali pa je vseeno, če lenobo pasem doma. Ker še najbolj me odbija to, da je študij samo v Lj.

No, jst bom magisterij končala zato, ker sem se ga pač lotila... Mogoče bo to nekoč plus tudi za službo, trenutno pa je prej en velik minus... Žal! Sem se pa vpisala tudi zato, ker mi ni pasalo doma "viset", službe pa nisem dobila (razen prek študenta), pa še vbistvu so me na faksu mal vzpodbujal k temu (dnar je le dnar! user posted image )...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
13.6.2008 13:49:02   
bačko
Pridne ste, ni kaj!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
13.6.2008 14:08:29   
kapica
Punce res ste dobre, da ste tak v solo hodle, izpite delale in sedaj o diplomi, magisteriju govorite. Res vsaki posebej cestitke, vem, da je to potrebno veliiko truda. Jaz imam samo srednjo solo, enostavno nisem za ucenje, ker mi nic ne ostane v glavi. Ce se sam spomnim kolk sem se ucila in sam najvec 3 dobila. Pa ne da nisem imela moznosti, ampak kot receno ni za mene. Gotovo. Tako da sama sreca da imam tu sluzbo, mogoce se kdaj pozneje moznost kaksnega solanja zraven. Na bolj enostaven nacin.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
13.6.2008 14:11:04   
kapica
Bravo za vse ki so sami zaspaliuser posted image .
Madejka jaz sem tud za krajsanje seznama, tako kot je rekla Corfu, ob rojstvu, sesti mesec in eno leto. Kdaj so shodili za mene ni tako pomemben podatek, tako da kakor zelisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
13.6.2008 14:58:24   
Freycha
Mene je tudi stisnilo, da bi šla naprej, ker me psihoterapija full zanima... ampak me s peto stopnjo nikjer ne vzamejo. Zato grem zdej 6. delat (nočem zgubljati časa), potem pa na psihoterapijo, če pridem zraven....user posted image user posted image user posted image

joj, jaz bom znorela sama s sabo..... zaspana sem tako, da komaj gledam, zaspati pa ne morem. Take probleme imam s spanjem, da full težko zaspim. Najraje bi šla na kake uspavalne tablete, ampak potem pa lahko pozabim na to, da bi slišala malo ponoči, ko se joka - torej ne pride v poštev. Ampak danes ponoči nisem skoraj nič spala, zdej ne morem spati. Sem si kupila persene, pa da vidim, če bom s tem lahko zaspala.... sam sem kokoš, ker sem jih pustila v avtu, Peter se pa vozi s tamalo, ker je zaspala na poti domov. Pa je prav namerno mene doma spustil ven, da sem šla spat user posted image user posted image user posted image  mene bo to enkrat res v grob spravilo..... mislim, to ni normalno....  zeham ko nilski konj, spat pa ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
13.6.2008 14:58:48   
pupi
Helo!

Vreme za bruhat. Še dobro da mamo Europrak user posted image user posted image user posted image . Baja škoda, da te ni blo, bi vaju z Renejem res rada vidla, že 1x!!! Maj in Naja sta se naigrala, nadivjala (vsak po svoje user posted image ), jaz sem mogla malo zapravljat in sma prispele domov, mala pa spi ko klada user posted image user posted image .

A_R definitivno šolo končat!!!!!!!!!!! user posted image user posted image  Bo že šlo skozi z otrokom, šolo in službo verjemi, samo volja in želja, mora bit in boš vse zmogla.

Zvesta magisterij po bolonji pa ni doktoratuser posted image  Še magisterij ni enak kot je bil prej!! Samo informativno. user posted image

Freycha fajn se mejte na morju, sem vesela da sem še vidla Dito šarmerko pred vašim dopusto, res je pravauser posted image !! Sanek tebe smo tudi pogrešale user posted image !! Drugič se prosim malo boljše zorganizirajte user posted image  user posted image user posted image .

Lepo bodite se tipkamo še kaj zvečer!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
13.6.2008 15:01:18   
pupi
Freycha kaj se ti mogoče sekiraš zaradi česauser posted image  Če ne bo OK, idi k zdravnici, pa ne kar derikcjone na uspavalne tablete, ker pol si gotova!!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
13.6.2008 15:17:44   
baja*
freycha kaj pa če preveč kave spiješ?
pupi saj sploh nisem vedla, da se dobiteuser posted image user posted image  do prejle, ko sem napisala prejšnji post... Pa drugič! Lahko pa pridete kdaj v Bistrcouser posted image user posted image
češnca sem pozabla včeraj pohvalit vašega "ježka".user posted image  A spet so se mu laski v luft postavli?user posted image

Čakamo taščo, pride na kontrolouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
13.6.2008 15:33:51   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zvesta magisterij po bolonji pa ni doktoratuser posted image  Še magisterij ni enak kot je bil prej!! Samo informativno. user posted image

pupi, saj sem res malo čudno napisala... Samega magisterija po bolonji se mi ne splača delat, ker imam enako stopnjo že z uni diplomo... Potem se mi kvečjemu splača vpisat doktorat po bolonji...

Je pa ta bolonja prinesla tak šmorn, da morš ful preštudirat kaj je kaj in kaj se splača....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
13.6.2008 15:48:47   
Freycha
pupi moj problem je, da ne znam odklopiti možganov in ko se uležem v posteljo, začnem razmišljati o različnih stvareh.... in potem je konec... ni šans, da bi zaspala......user posted image  in potem se samo premetavam, potem se pa razjezim, ker ne morem zaspati, potem pa sploh ne morem... in tako gre lahko celo noč user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
13.6.2008 15:48:53   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

pupi saj sploh nisem vedla, da se dobiteuser posted image user posted image  do prejle, ko sem napisala prejšnji post... Pa drugič! Lahko pa pridete kdaj v Bistrcouser posted image user posted image

Ja smo se kar na 1,2,3 zmenle. saj pa ne bo to zadnji kafe, ne? user posted image  Bomo se pa res zorganizirale in prišle magari v Bistrico, midve pridema kamorkoli user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
13.6.2008 15:53:40   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

pupi moj problem je, da ne znam odklopiti možganov in ko se uležem v posteljo, začnem razmišljati o različnih stvareh.... in potem je konec... ni šans, da bi zaspala......user posted image  in potem se samo premetavam, potem se pa razjezim, ker ne morem zaspati, potem pa sploh ne morem... in tako gre lahko celo noč user posted image

No jaz tudi ponavadi, ko se vležem v postlo vse možno razmišljam in nikoli ne zaspim takoj. Ponavadi rabim 20-30min. Samo ni tak hudo ko pri tebi. Res ne vzami tega kot nek bav, bav idi k os. zdravnici in se posvetuj, pa ti naj magari da napotnico za psihiatra. Nekaj se zmeni, ker se boš čisto izčrpala. Človek tak kot hrano in pijačo potrebuje tudi spanje!!!!!! Jaz osebno nisem pristaš tablet zato jaz ne bi takoj posegla po njih. Mogoče pa bo boljše, ko boš začela s službo, boš bolj utrujena in te bo zmanjkalo user posted image  

< Sporočilo je popravil pupi -- 13.6.2008 15:55:28 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
13.6.2008 16:36:17   
madejka
Freycha jej jej če maš to skoz, mora bit fejst sitnouser posted image Jaz imam vsake tolko samo pa mi gre tak na živce, da norim zravnuser posted image

Pupi res je blo fajn! Maj je tud v avtu zaspal pa sem ga prenesla na kavč pa je kar dalje spaluser posted image Pol so ga pa letala zbudila ko mamo miting čisto tu blizuuser posted image
Zdaj sem ga pa hotla dat spat ko je bil nekaj tečen, az sem zaspala za 20 min, on pa je mirno ležal pa dudal poleguser posted image Mislim, kaj takegauser posted image Zdaj se pa spet igra v stajici in ni nič več tečen al zaspanuser posted image Čudo prečudnouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
13.6.2008 16:37:53   
madejka
A_R jaz bi tud šla v šolo na tvojem mestu, pa mogoče 4urni delavnik...

Jaz sem tud nekaj razmišljala o magisteriju oz. doktoratu po bolonjski, samo bi še manj kako službo dobla ko sem v takem čudnem fohuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
13.6.2008 17:05:24   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha jej jej če maš to skoz, mora bit fejst sitnouser posted image Jaz imam vsake tolko samo pa mi gre tak na živce, da norim zravnuser posted image

mah saj ni skoz tako izrazito... pridejo obdobja, ko je boljše in obdobja, ko je slabše.... samo v osnovi pa že slabo spim, se takoj zbudim, spim izključno samo s čepi v ušesih, ker me vsak šum zbudi... v glavnem spanje mi ne gre ravno dobro od.... od česa pa ti gre? od glave? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
13.6.2008 17:20:13   
madejka
... od možganovuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
13.6.2008 18:01:41   
tejči77
pozdravljene babike. Moram štartat na 92. strani. Sem toliko zamudila in vas pogrešala. Larisa je bolna, jaz tudi in še sploh nisem šla delat. Fajn sem začela z bolniško user posted image  Eno virozo ima, jaz pa spet angino in škatlo antibiotikov. Ni prijetno z visoko vročino okoli pediatrov letat, za bolanega otroka skrbet, pa potem še zase okoli dohtarjev letat, eh..... saj veste. Se nama pa stanje počasi izboljšuje, saj je že čas, že od nedelje naju kuha.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
13.6.2008 18:07:37   
tejči77
Ja, še tole vam moram povedat, Krvni izvidi za alergijo na kravje mleko so bili negativni. Sem bila čisto paf od sreče ko sem odprla pošto. Samo dohtarca je predlagala še 4dnevni provokativni test v bolnici, kar mi ni. Bi raje sama doma poskusila, bom pa še nekaj časa zagotovo počakala.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
13.6.2008 19:10:08   
tejči77
sem odkrila nove julijke 2008. Sem se globoko zamislila. Je res že leto naokoli in bo počasi čas da se umaknemo na kak drug forumuser posted image . To leto je pa res švignilo mimo mene in nimam nobenega občutka da sem kaj pametnega naredila. Če odštejem našo malo pobalinko.user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
13.6.2008 19:28:59   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

sem odkrila nove julijke 2008. Sem se globoko zamislila. Je res že leto naokoli in bo počasi čas da se umaknemo na kak drug forumuser posted image . To leto je pa res švignilo mimo mene in nimam nobenega občutka da sem kaj pametnega naredila. Če odštejem našo malo pobalinko.user posted image user posted image

najprej se podpišem pod toleuser posted image  haloooooo??? kam je ušlo????

ayvy, user posted image čestitke in vse naj naj in čimmanj težav, z veseljem te preberem tudi pri februarčicahuser posted image (pač firbčna, pa saj junijčice tudi beremuser posted image )

Maj, user posted image  za prve korake

nimam časa kaj več napisat, dobim obiske iz nizozemske
vsem ki potrebujete:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sem jo lihkar skuhala in jo pijem, je še toplauser posted image )

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
13.6.2008 19:29:54   
poldy
user posted image user posted image še čaj
user posted image user posted image pa sok

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
13.6.2008 19:39:20   
Ajvy
POldy..ti kar čitaj...je skoraj vse isto kot lani...slabost, pritisk.....

Tejči...user posted image  za vaju z LAriso, da se čimprej pocajtata...

Sem bila včeraj na sestanku v vrtcu....kako je ena mamica zakomplicirala...ne morem vam povedat...pa kak je jedilnik, pa kako, za kolk časa in po kkšnem postopku gredo spat, pa kaj k njen ne spi, pa da je 14 dni premalo časa za uvajat, da to je le taka sprememba ki ostane do konca življenja...aja, da povem, uvajala, bo 3,5 leta starega....kaj naj potem me rečemo, ko bomo uvajale pikece.....

KAr se nespanja tiče....meni je tudi izredno težko spucat si glavo zvečer, samo če en večer ne spim, potem me itak drugega dol vrže...tak da ti Freycha, kej dost sploh ne morem pomagat.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
13.6.2008 19:41:48   
Anonimen
tkole....sem konkretno izkoristla tale moj dopust donsuser posted image sem generalno popucala vse, komplet elemente, kopalnco, okne sm umila ( k sm jih nazadnje ko sem bla nosečauser posted image ) pač res vse v nulouser posted image tko, sem dobra zdej za eno letouser posted image
sem pa crknjena, glava me boli, mal sem prehlajenauser posted image u glavnem, mi ne štima ene par stvariuser posted image sam ignoriram...grem pod tuš pa spatuser posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
13.6.2008 19:45:08   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Sem bila včeraj na sestanku v vrtcu....kako je ena mamica zakomplicirala...ne morem vam povedat...pa kak je jedilnik, pa kako, za kolk časa in po kkšnem postopku gredo spat, pa kaj k njen ne spi, pa da je 14 dni premalo časa za uvajat, da to je le taka sprememba ki ostane do konca življenja...aja, da povem, uvajala, bo 3,5 leta starega....kaj naj potem me rečemo, ko bomo uvajale pikece.....

Pri nas je en ati tak včeraj zakompliciral. user posted image  S tem, da ima že enega 4-letnika v vrtcu. Bil je tako siten, da mu je pol sama ravnateljica vrtca rekla, da se naj ne sekir, da bo že njegova žena zrihtala. user posted image

Čeprav meni sestanek ni bil preveč všeč, saj je bilo narejeno za vse skupaj. Mislim, da bi lahko imeli posebej za jaslične in posebej za večje narejeno. Drugače je pa vrtec super, kader tudi. Je eden od dveh vzorčnih vrtcev v Sloveniji, kjer je vzgojiteljica z njimi do 15. ure.

Ima pa otrok pravico biti v vrtcu samo 9 ur. Kako bomo pa to uredili, še mi ni jasno. Ker 8 ur delava in vsaj uro in pol rabiva za vožnjo. Če ni gužve.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
13.6.2008 19:46:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

pa kaj k njen ne spi, pa da je 14 dni premalo časa za uvajat, da to je le taka sprememba ki ostane do konca življenja...aja, da povem, uvajala, bo 3,5 leta starega....kaj naj potem me rečemo, ko bomo uvajale pikece.....

tkole je, če maš cajt komplicirat, jst ga pa nism mela, sem peljala malo v vrtec in jo pustila in po šihtu ponjo, pa kaj naj zdaj....bom firmo tožla, če bo moj otrok psiho zarad travm, ker ni bla uvajana v vrtecuser posted image user posted image
se je čist lepo znašla, zaspi sama, bpuser posted image res je zakonuser posted image tko da je mogoč res uvajanje samo matranje na obrokeuser posted image tu pri nas ravnateljica ni pristaš tega in niti slučajno se ne uvaja otrok dalj cajta, ampak samo par dni....no, jst k mam mal vez, bi jo kao uvajala cel junij, samo to bi tko zgledalo da bi bila pač v vrtcu in če bi res blo nevzdržno, bi me poklicale da pridem ponjo....in zdej ko ni blo te možnosti, je pa glih tko dobr...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.