|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
15.6.2008 16:07:33   
zvesta
Kapica, midva imava v avtu zmeraj tole:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172861

Nam prav pride na obiskih, v restavracijah kjer nimajo stolčka za hranjenje in še kje. Bi pa na vajinem mestu v Ikei kupila antilop stolček. Z mizico vred stane 15 €  in bi ga kar pustila pri starših, saj pridete vsaj 2x na leto sem.

Brez vozička si pa jaz ne predstavljam, da grem kamorkoli.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
15.6.2008 17:45:20   
corfu
Jah, jaz pač ne kompliciram in če peljem voziček v stanovanju, mu samo s mokro krpo obrišem kolesa, glede obiskov, pa tako hodimo po piknikih, da smo 99% časa vzunaj in tudi jemo zunaj, smo pravi nomadi user posted image . Večkrat kot ne ima pa Manca toliko dela, da enostavno hrano naložim na krožnik in šibam za njo user posted image , no s kakšno juho že ne user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
15.6.2008 19:34:57   
corfu
samo malo nas dvigam, da ne pristanemo na drugi strani user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
15.6.2008 20:29:26   
zvesta
Joj, mene pa tako stiska pri srcu.. jutri moram v službo.
Pa niti ni težko mi Izaka pustiti doma, ampak v želodcu imam tal občutek, kot da grem prvič v službo. Cela neka živčna sem, kako bo jutri tam.
Izaku bo pa čisto lepo pri bbabici ta teden. Drug teden ima pa že mož dopust in bo z njim.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
15.6.2008 21:08:47   
tejči77
zvesta, greva skupaj v službo. jaz bi sicer morala že prejšnji teden, ampak jutri grem pa resuser posted image user posted image Jaz mam tud grozen filing, še toliko bolj, ker v sredo začnem poskusno v novi službi, jutri in v torek grem pa še v ta staro. Sej bo, na koncu bo prav fajn, se bom spomnila nate.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
15.6.2008 21:09:00   
corfu
user posted image user posted image      Zvesta      user posted image user posted image user posted image

Meni se je pa danes uradno zaključila porodniška. user posted image  Kako je čas hitro minil user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
15.6.2008 21:24:20   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

user posted image user posted image      Zvesta      user posted image user posted image user posted image

Meni se je pa danes uradno zaključila porodniška. user posted image  Kako je čas hitro minil user posted image

tudi jaz imam danes zadnji dan porodniške...

Tejči, bom pomislila nate, če mi bo hudo...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
15.6.2008 21:33:27   
SANEK1
Zvesta in Tejči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
15.6.2008 21:37:57   
zvesta
Hvala, Sanek...

Zdaj se grem pa stuširat in spat, ker že vidim, kak bom zlamana zjutraj. Ko ne znam tak zgodaj vstajat več...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
15.6.2008 22:48:11   
siskamiska
Zvesta in Tejči naj vama v službi čim prej mine.

Kapica jaz imam isto varianto za sedet kot Zvesta, samo da sem preko Ebaya naročila in pride ful ceneje. Jaz bi na tvojem mestu al kupila to ali pa antilopa, sej ga boš rabila še za drugega otroka. 15€ res ni veliko. Pa voziček bi jaz vzela s sabo na tvojem mestu, saj boste šli verjetno na kak sprehod.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
16.6.2008 7:52:24   
Ajvy
Zvesta, Tejči...stiskam pesti, da ne bo tak groznouser posted image user posted image

Corfu...kaj pa ti, maš zdej dopust??

Siskamiska, kako so fantje??

Dobro jutro vsem....pa je spet vikend za nami....spet sama s pupo...sej bo...vse bo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
16.6.2008 8:20:48   
kapica
Jutrouser posted image !
Corfu, mene je tega strah, da ce ga bom sedaj na dopustu imela izven stolcka, da se bo razvadil in ko bomo prisli domov, v njem ne bo vec hotel sedet. Tvoja Manca je pa tako asicauser posted image .
Zvesta, hvala za link, se mi zdi mal drago, bom preko ebaja pogledala, kot je siskamiska predlagala. Pac sedaj je vse na kupu, pa posteljco sva kupla, pa zdaj se to in in in. Doma imamo antilopa, ampak da bi ga se za slovenijo kupovala, pa nekako nisem na to mislila. Bom videla kaj bom, hvala za idejouser posted image .
Ajvy, tud jaz in dino sva sama, sva ze imela borbe danes zjutraj. Se je zbudil ze ob 6h in temu primerno je tud siten. Sedaj spet spi.
Siskamiska, ja, saj vozicek bo verjetno res sel zraven.Ni mi jasno kako bo slo vse not.
Tejci in zvesta, drzim pesti da vama dan hitro mine in da ne bo prehudo.

Dobro jutro vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 16.6.2008 8:22:10 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
16.6.2008 8:21:57   
baja*
jutro...

Po novem smo spet ful zgodnji, no danes se je zbudil "šele" ob 7-ih. Zajtrk je že padel, zdaj pa grema na teren...

lep dan vsem!

zvesta in tejči še od mene objem... user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
16.6.2008 8:27:21   
siskamiska
Kapica jaz imam od firme Baboz tisti sedežek za na zic. Sem pa vzela 2 in me je prišlo ceneje kot če bi jemala enega od Sack n seat.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
16.6.2008 8:28:31   
siskamiska
Ajvy fanta sta super, jst pa tud user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3090
16.6.2008 8:42:48   
kapica
Siskamiska, ne najdem tega za stolcek preko ebaja.

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3091
16.6.2008 8:54:34   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Siskamiska, ne najdem tega za stolcek preko ebaja.

Kapica imaš ZS

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
16.6.2008 8:55:46   
bojana2
Jutro...

Za nami je obupna noč (smo bili pokonci od 23.30 do 2.30...user posted image ), zjutraj se je pa seveda zbudil že ob 5.30...user posted image ...sem ga dala v velko posteljo in sem še malo dremala, mali pa vzame fon in pritiska na tipke. Čez nekaj minut pa me kliče bratranec, če je vse ok, da zakaj sem ga klicala že pred 6 zjutraj...user posted image ...mali pa sedi zraven mene in se smeje...user posted image ...ja itak ga je on po nesereči poklical...obup. No za piko na i pa je kasneje našel en mali mehki čep in ga veselo grizel, jaz pa cela panična da se ne bo zadušil, sem gledala, če sploh še diha, pa s prstom sem šarila po ustih in ga nikakor nisem našla...mi je kr kri zastala...user posted image ...no potem sem ugotovila, da ga ima pri ličku in mi ga je ratalo ven dat...user posted image ...sem rabla pol ure, da sem k sebi prišla...user posted image
Pa da bi mogla še v službo dans, me pa sam vrže...user posted image

Baja naš mali tud dobi plasmon, kaj več pa niti ne, mogoče samo za vzorček, da spoznava okuse. Pa user posted image user posted image  za Reneja, da sam zaspi! Frajerji...

Kapica jaz stolčka še nisem vzela s sabo, voziček pa obvezno. Je pa naš zapp tko fajn majhen, ko se zloži, da ostane še polno prostora za druge stvari. Hvala za kavo...jih kar nekaj rabim...user posted image

Zvesta in Tejči naj vama čim lepše mine čas v službi...user posted image
Bačko naju pa drug teden čaka akcija...user posted image

Ajvy itak da bo...user posted image user posted image

Kooolk bi šla jaz spat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
16.6.2008 9:05:52   
corfu
Ja, Ajvy, jaz imam sedaj dopust user posted image

A ni Zvesta nekaj omenjala, da imapš 20% večji otroški dodatek, če imaš otroka doma, ko poteče porodniška? Al sem kaj pobrkljalauser posted image

user posted image

pa naša Manca user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.6.2008 19:39:27 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
16.6.2008 9:07:30   
corfu
user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
16.6.2008 9:33:01   
angel_rebelde
Corfu, mislim, da je to Baja omenjala glede višje 20% otroškega dodatka. Je pa res, sem si zračunala, in me pride 20 € več, ampak vsaj nekaj je user posted image user posted image Iiiiiii, kako je tamala luštna user posted image user posted image

Noč - obupna! Pa ne zaradi Patricka, on že dolgo celo noč spi, temveč zaradi mene.. Od 12h do 2h sem samo kašljala ko norc, na koncu sem obupala, šla po vodo in končno brez kašlja zaspala... user posted image user posted image In mali se povrh zbudi ob 5h, ker je mama prišla v sobo, da je vzela neko majčko user posted image  

Bojana, jaz imam taki telefon, ki tipke skrije, pa mu vseeno včasih rata koga "poklicat". Zadnjič je poklical mojega fanta, in se je javil, potem je pa rekel, da se je Patrick nekaj kregal nanj user posted image user posted image user posted image
No, jaz bi tudi pohvalila mojega sončka, da sam zaspi, čez dan seveda user posted image user posted image Dam ga v taveliko posteljo, pa malo sem pa tja plazi, potem pa mrkne, pa ga prestavim v njegovo posteljico in spi user posted image

Hodi že kot "big boy", ne moreš ga zaustaviti, najraje bi na cesto šel, in tako je potrebno letati za njim.. Bo treba ograjo čimprej nabaviti, ker gre skozi desko že user posted image

Zvesta in Tejči, naj vama mine dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
16.6.2008 9:34:41   
zvesta
Lep pozdrav iz službe.... user posted image  Led je prebit in zgleda se bo dalo zdržat. user posted image

Izak je pa potolkel rekor in je spal od 19h pa do 7.40 brez predaha. user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
16.6.2008 9:52:47   
angel_rebelde
Točno 1 mesec še, pa bo moj 1 leto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
16.6.2008 9:53:12   
angel_rebelde
Ooooo, bravo Izak.. Že ve, kdaj mora mami dati mir user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
16.6.2008 10:11:54   
madejka
Jutro babike!
Sem lena za pisanje in branjeuser posted image Pa se bom potrudlauser posted image

Zvesta in Tejči user posted image user posted image za vstop v službo.
Corfu user posted image za dopustuser posted image
Baja naš dobi kaki domači keks pa tu pa tam malo sladoledauser posted image
Izaku čestitke za spanje!
Manca je fuuuuul srček, sploh s tem klobučkom!user posted image Pa kak stoji babika!user posted image
Patricku pa user posted image za letanje, mami pa user posted image , da ga bo dobro lovilauser posted image Pa le čimprej ograjo nardit jauser posted image Našemu so še bolj zanimivi pes Jojo, razne palce, metle, listki, trave... tak da še nimamo panikeuser posted image

Včeraj smo bolj ali manj cel dan preživeli zunaj. Končno malo sončka! Dans je pa spet tako čudno vremeuser posted image
So ukradli poletjeuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.