angel_rebelde
|
Corfu, mislim, da je to Baja omenjala glede višje 20% otroškega dodatka. Je pa res, sem si zračunala, in me pride 20 € več, ampak vsaj nekaj je Iiiiiii, kako je tamala luštna Noč - obupna! Pa ne zaradi Patricka, on že dolgo celo noč spi, temveč zaradi mene.. Od 12h do 2h sem samo kašljala ko norc, na koncu sem obupala, šla po vodo in končno brez kašlja zaspala... In mali se povrh zbudi ob 5h, ker je mama prišla v sobo, da je vzela neko majčko Bojana, jaz imam taki telefon, ki tipke skrije, pa mu vseeno včasih rata koga "poklicat". Zadnjič je poklical mojega fanta, in se je javil, potem je pa rekel, da se je Patrick nekaj kregal nanj No, jaz bi tudi pohvalila mojega sončka, da sam zaspi, čez dan seveda Dam ga v taveliko posteljo, pa malo sem pa tja plazi, potem pa mrkne, pa ga prestavim v njegovo posteljico in spi Hodi že kot "big boy", ne moreš ga zaustaviti, najraje bi na cesto šel, in tako je potrebno letati za njim.. Bo treba ograjo čimprej nabaviti, ker gre skozi desko že Zvesta in Tejči, naj vama mine dobro