|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
12.6.2008 9:19:52   
kapica
Jutrouser posted image !
Sanek, jaz sem se zgubila nekje v jezi danes, nimam pojma kaj sem tak naspidirana in slabe volje. Me je moj ze na jutro razuser posted image user posted image .
Bojana, uh, jaz tud ne bi tako dolgo cakala z obrazom. A je kaos doma ze boljsi? Si kr mislim kaksno izgledauser posted image .
Backo, upam da uspe danes z keramicarjem.

Moz je danes doma, tako da si bom jaz kr dopust al pa bolnisko vzelauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
12.6.2008 9:23:58   
kapica
Zvesta, kam se mi selimo pol, ko pridejo julijke 08?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
12.6.2008 9:42:35   
rumba
Jutro!

Danes nas pa kar nekaj vidim viseti tu gor, samo nekam tiho ste.user posted image
kapica, selili se bomo na Otrok, Čvekamo o naših otrocih.user posted image
Freycha, kak si fajn, ko tako komaj čakaš na morje. No, sej jaz tudi, samo mi še ne vemo kdaj gremo, niti kam. Razen za dopust v drugi polovici avgusta smo ziher, ker ga imamo že dve leti rezerviranega.user posted image  Upam pa, da nam bo julija uspelo malo pobegniti na luštno. user posted image  Vse je pa odvisno od tega kdaj in kako bo potekala selitev.user posted image
bačko, upam, da bo današnji keramičar držal obljubo. Sicer jih pa jaz ne poznam, ta ki nam je delal v tem stanovanju , pa je zaseden za min 2 meseca naprej.

Kako šutasto vreme.user posted image  No, dejte se oglasit, si bomo skupaj krajšale čas.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
12.6.2008 9:58:49   
Freycha
dobro jutro!

sem že na tešče delala razne sezname. En seznam je potujoča lekarna, drug seznam je, kaj je treba za Dito vse vzeti s sabo, tretji seznam pa, kaj je trebe še v DM-u kupiti user posted image user posted image

evo mene sanekova, če si ti še tu user posted image

rumba jaz se vedno vsega tak veselim... sem ko mali otrok. Pa rajsefiber mam zadnje dni tut tak, da se kar tresemuser posted image user posted image user posted image  aja, pa letos sem še toliko bolj vznemirjena, ker sem določila, da bom jaz vozila dol grede. Se mi full ok zdi voziti ponoči, sploh na razdalje in ker štartamo ob ene dveh, treh ponoči, bo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
12.6.2008 10:08:59   
rumba
Freycha, jaz sem tu, samo nisem pa Sanekova.user posted image
Julija se je danes spet zbujala celo noč, vstala ob sedmih, sedaj je bila pa že tako tečna, da sem jo kar odnesla v posteljico, prižgala muziko in ven. Malo je hotela neki pojamrat, pa jo je takoj vzelo.user posted image user posted image  Me res zanima, kako dolgo bo spala, ker je tako gnilo vreme in skor tema.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
12.6.2008 10:13:31   
zvesta
Danes je bila pa pestra noč.

Namreč, ukinjamo nočno flašo in je dva dni palilo brez problema, danes je bila pa enourna intervencija, ampak flaše pa le ni dobil. Se da preživet brez. In zdaj podnevi bolj pridno je.

Je pa posledica nenočnega hranjenja ta, da se zbuja bolj zgodaj. če je prej spal do 8h, je zdaj pokonci med 6.30 in 7.00. Ampak me ne gane, ker bomo itaq od naslednjega tedna vtsajali zaradi službe še prej. Čeprav, v današnjem usranem vremenu bi pa jaz kar spala.

Izak je prvo lepotno kitico že odspal in gloda žemljo tu poleg, jaz pa se bom pčasi spravila kuhat zelenjavno juho z mladim krompirčkom.

Včeraj smo končno dobili nove kuhinjske stole in sem zelo zadovoljna z izborom, saj je kuhinja zdaj res bolj po mojem okusu. Zdaj bo treba samo napraskat še za novo mizo, ven vrečt sajico in bo taka kot mora bit. Ampak to zadnje dvoje bo še malo trajalo.

Danes pa sem bila že v Hoferju, sem takoj zjutraj letela po spodnje hlačke za malčke, ki so danes v akciji. Pa sem še komaj dobila kaj za našega škrata.

Bom pa zelo vesela, če bi seznamčke, Freycha in ostali, delili tudi kaj z mano/nami, ker mene kar glava peče, na koliko reči je treba misliti. In pol na koncu 100% kaj pozabim, drugih reči pa vlečem 100x preveč.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
12.6.2008 10:14:33   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: rumba
 Me res zanima, kako dolgo bo spala, ker je tako gnilo vreme in skor tema.

Eee, to sem se spraševala tudi jaz in računala vsaj na 2 uri. Pa je skup spravil samo 30 minut. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
12.6.2008 10:17:10   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Me res zanima, kako dolgo bo spala, ker je tako gnilo vreme in skor tema.

Eee, to sem se spraševala tudi jaz in računala vsaj na 2 uri. Pa je skup spravil samo 30 minut. user posted image

Ne me strašit, no.user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
12.6.2008 10:25:43   
rumba
Vidim, da nobeni ni do čveka. Grem.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
12.6.2008 11:01:06   
baja*
Jaz sem pa kr fejst žalostna danes, ker se je Rene včeraj odstaviluser posted image . In to kr naenkrat, zjutraj se je še lepo podojil, potem pa ni več htel. Danes tudi noče. Po eni strani sem vesela, da se je SAM odstavil, ker zame je to najlepši možni način prenehanja dojenja, po drugi strani sem pa žalostna. Sem pa tud srečna, da nama je sploh ratalo tak dolgo se dojit, sploh po začetnih težavah!
Zdaj pa premišljujem kak dalje, pa nisem čisto ziher: te dni sem sicer že nekaj malega začela z uvajanjem KM, sam ne vem, al mu naj zaj kr to mleko dajem al naj kupim adaptiranega??? A ve še dajete adaptirano mleko? Če ja, kolkokrat na dan? Malo sem zmedena zajuser posted image .
Ampak joške mi bo pa tud vsak cajt razneslo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
12.6.2008 11:07:37   
zvesta
Izak še kar pije AM. Sem mu 3 dni nazaj poskusila za zajtrk dat KM, pa je cel dan malo driskil. Ampak zdaj 3 dni potem še kar obilno in mokor kaka, tako da ne vem, če je samo KM bilo krivo. Sem pa rekla, da poskusim čez 14 dni ponovno...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
12.6.2008 11:11:47   
Freycha
zvesta a otročki morjo imeti že spodnje hlače? jaz sem mislila, da se začnejo uporabljati šele, ko so brez plenicuser posted image

rumba upam, da julija spi...... pa žal, da me ni bilo user posted image  imam full dela po stanovanjuuser posted image

baja jaz ti ne morem dajati nasveta, ker bo itak skoz na adaptiranem hehehe......sicer pa, če mu daješ skutice pa jogurte, pa mu nič ni, pomoje lahko tudi kako razredčeno mleko daš. Dobi pa 2x zagotovo še mleko, če ne še 3x.....

zvesta zakaj pa ga odvajaš od nočne flaše? mislim, v čem je poanta? ker jaz ji dam tudi 2x na noč, če rabi...... pa če ponoči ne je toliko, se tudi full prej zbudi in je potem vsa tečnauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
12.6.2008 11:15:58   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zvesta a otročki morjo imeti že spodnje hlače? jaz sem mislila, da se začnejo uporabljati šele, ko so brez plenicuser posted image

zvesta zakaj pa ga odvajaš od nočne flaše? mislim, v čem je poanta? ker jaz ji dam tudi 2x na noč, če rabi...... pa če ponoči ne je toliko, se tudi full prej zbudi in je potem vsa tečnauser posted image

freycha, poleti, če bo ful vroče, ga bom imela samo v gatkah... pa za pol, ko se učijo na kahlico navajat... sem kupla malo vnaprej, ker so ful ugodne 5 € 5 komadov, pa še te majhne cifre je ponavadi ful težko dobit...

A zakaj ga flaške odvajam? ker vidim, da lahko zdrži tudi brez in je to samo razvada. In ker potem podnevi lepše in več je. Zgodnje vstajanje me pa ne moti, ker itaq začnem s službo drug teden in bom vstajala še pred njim.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 12.6.2008 11:16:16 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
12.6.2008 11:20:47   
baja*
Kolko mleka pa jim date, približno v ml? In kdaj, med obroki al po obrokih al kakuser posted image . Mater, počutim se, kot da sem spet na začetkuuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
12.6.2008 11:24:57   
zvesta
Izak samo mleko pije zvečer. In spije nekje med 150 in 200 ml.. Odvisno od dneva. Pa do pred kratkim je dobil še ponoči okrog 100 ml.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
12.6.2008 11:28:47   
Freycha
baja sem ti pa čisto pozabila povedati, da sočustvujem s tabo zaradi odstavitve user posted image  te čisto razumem, ker sem jaz tudi kar krizo doživljala zaradi tegauser posted image  ampak saj boš zalaufala, boš videla.

jaz dam Diti ali 210 ali pa 240(+AM)ml mleka ko jo položim v posteljo, da potem takoj zaspi. Ne dobi pa prej nič hrane, ker se je na tak način samo še bolj zbujala in bila lačna.... dobi pa mleko samo zvečer za spanje, pa ponoči 1x ali 2x.... pa tudi kdaj zjutraj dobi mleko, ampak to vedno bolj redko.....

zvesta kahlico? ja hudiča... kdaj se pa začne navajati na kahlico? a ni to šele pri dveh letih ali kasneje?user posted image  
aja, jaz jo imam pa samo v bodiju brez rokav ali pa mogoče celo samo v pleničkah..... nisem niti pomislila na hlačkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
12.6.2008 11:32:25   
bačko
Žana ponoči ne pije mleka že kar kake 2 meseca in ni bilo nobenga problema.Če se je ponoči zbudila sem ji dala čaj.
Pri nas dobi mleko samo zjutraj ob 6 in zvečer ob 21 uri.Ima pa potem čez dan kakšne skutice ali pa jogurte.
Keramičar pridno dela!user posted image user posted image user posted image Me ni zafrknil.user posted image
Žana spi jaz pa sem že zlikala perilo.No popoldne pa gremo po voziček.
Glede seznama kaj vse treba na morje pa vam povem da sem samo za Žano napisala cel A4 list.Polno stvari je.Ne pozabiti pa na toplomer, sirup za zbijanje vročine in kako mazilo proti komarjem.To je bilo pri meni na listu napisano s klicaji.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
12.6.2008 11:35:20   
bačko
Jaz tudi že razmišljam o nakupu kahljice. ji bom kar pojočo kupila.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
12.6.2008 11:37:49   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zvesta kahlico? ja hudiča... kdaj se pa začne navajati na kahlico? a ni to šele pri dveh letih ali kasneje?user posted image  
aja, jaz jo imam pa samo v bodiju brez rokav ali pa mogoče celo samo v pleničkah..... nisem niti pomislila na hlačkeuser posted image user posted image user posted image

ja, prav navajanje na kahlo se prične pri dveh letih.

Jaz pa Izaka malo za navajanje posedam že zdaj. To zgleda tako, da ga odvijem in dam na kahlo. Jaz odnesem pleničko v smeti, si pripravim naslednjo pleničko, zamenjava na kahlici body, če je potrebno, obujeva štunfke in ga vzamem dol in zavijem nazaj in oblečem. V 99% primerov ni v kahli nič. V tistem 1 % se pa takrat bolj po naključju polula, 1x se je pokakal in takrat ga ful ful ful pohvalim. Ko bo pa dobil nek stalni ritem za kakanje ( enkrat začnejo večinoma kakat ob isti uri), bomo pa poskusili ujet tisto uro in ga takrat dat na kahlo. Ker se baje najprej odvadijo kakat v pleničke.

Saj jaz ga imam zdaj, če je toplo, tudi kar v bodiju, ampak če bo tista hica 35 stopinj, bo dobil pa samo gatke.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 12.6.2008 11:39:19 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
12.6.2008 11:38:46   
madejka
Jutrouser posted image

A_R tnx za kavo! Kdaj pa te spiš ti? Si bla nekaj čez polnoč tu, pa nekaj čez 5 spetuser posted image

Freycha nisi tečna z odštevanjem, samo kaj ko bi jaz tud šlauser posted image Mi gremo pa še 49x spat!user posted image

Baja midva se tud ne dojiva večuser posted image Pa nič ne pogrešauser posted image Je pa že nekaj časa jedel jogurte pa sem kar začela s KM in ga je 2-3x na dan v raznih oblikah pa je ok. Če pa se odločiš za adaptirano mleko, imamo še mi Aptamil 1 za oddajo. Dvojke nismo kupovali, ker nam je P rekla, da je 1 bolj hranljiva, če dajemo kot samostojen obrok.
Jaz mu dam zjutraj 1dcl pa kruh zraven z marmelado al pašteto al klobaso, pa zvečer zmešam kašico z okoli 2dcl. To je to... Glej, naredi kot se ti zdi, da ima Rene potrebo, mogoče tud tak kot sta se do zdaj dojila.
Je pa res fajn, da se je sam odstavil. Pa ne bit žalostnauser posted image

Rumba kak si?

Ajvy zakaj pa sta bli pri zdravniku?

Zvesta jaz sem tud imela namen ga met samo v gatkah poleti tu zunaj al pa samo v plenici. Nočnega hranjenja pa nismo imeli že par mesecev.
Kdaj pa greste vi v toplice in v katere?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
12.6.2008 11:41:28   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Jaz mu dam zjutraj 1dcl pa kruh zraven z marmelado al pašteto al klobaso, pa zvečer zmešam kašico z okoli 2dcl. To je to...

Kdaj pa greste vi v toplice in v katere?

Kaj bi jaz dala, da bi hotel Izak to zajtrkovat. On ne prenese nobenih namazov, klobas. Noče, pljuva... Samo kruh.... Pa še to premalo, da bi bil za cel obrok.

Mi gremo 28.6. za en teden v Terme Lendava. Komaj čakam...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
12.6.2008 11:42:12   
madejka
O šit, sem pozabla povedat, da naš otrok hodiuser posted image user posted image Je včeraj prehodil cel hodnik pa kaj spušča se, ko hoče kam prituser posted image Kak je smešen palček ko tak korakauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
12.6.2008 11:45:19   
madejka
Zvesta saj naš tud včasih noče. Kruh mora bit SVEŽuser posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
12.6.2008 11:46:50   
zvesta
Bravo MAj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, naš je kruh tudi če je star. Samo da je brez namaza.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
12.6.2008 11:47:02   
bačko
Zvesta  mi smo bili v Terme Lendava.A greste v apartmaje?Meni so bili apartmaji zelo lepi in bomo še šli.Edino kar me je motilo so notranji bazeni.Voda je malo drugačna kot v Čatežkih.
Madejka čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.