Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 10:44:17
|
|
|
|
bačko
|
Da se čim prej pozdraviš!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 11:39:27
|
|
|
|
zvesta
|
Punce, na nekaj bi vas rada opozorila glede otroških dodatkov: Ker mi je s 30.5. potekla odločba, sem še pred koncem meseca dala noter vlogo. Seveda sem si na strani CSD Šiška že sama izračunala koliko bi naj dobila. In včeraj pride odločba in je bil znesek za nekaj evrov nižji. V bistvu ravno za razliko, kolikor dobiš zraven, če otrok ni vpian v vrtec. Pa sem šla danes vprašat in je situacija taka, da dobim manj, ker se porodniška še ni iztekla. In ker se mi izteče naslednji teden, sem že danes lahko podala zapisnik, da bo otrok doma in mi od naslednjega meseca pripada spet višji OD. Tako da bodite pozorne in kar nazaj na CSD, če ne bo znesek tak, kot si ga izračunate.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 11:42:02
|
|
|
|
zvesta
|
Ste videle? Julijke 2008 so odprle tukaj temo. Torej se kmalu selimo. :)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 11:54:30
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ste videle? Julijke 2008 so odprle tukaj temo. Torej se kmalu selimo. :) Jaaa, selimo see kmalu
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 13:10:50
|
|
|
|
baja*
|
zvesta v kolkem času si dobla odločbo iz CSD-ja? Jaz čakam že skor dva tedna . Pa ne štekam dobro... če je otrok doma, dobiš več danara al kaj? Meni se porodniška izteče jutri teden, pol grem pa na zavod - to jim moram javit, ne? Sicer morš pa itak vsako spremembo javit v roku 8 al 15 dni. Čestitke za službe, vrtec in vse ostalo, kar je dobrega , za tiste, ki vas kaj muči pa en topel objemček
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 13:24:24
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* zvesta v kolkem času si dobla odločbo iz CSD-ja? Jaz čakam že skor dva tedna . Pa ne štekam dobro... če je otrok doma, dobiš več danara al kaj? Meni se porodniška izteče jutri teden, pol grem pa na zavod - to jim moram javit, ne? Sicer morš pa itak vsako spremembo javit v roku 8 al 15 dni. Čestitke za službe, vrtec in vse ostalo, kar je dobrega , za tiste, ki vas kaj muči pa en topel objemček Baja, jaz sem oddala vlogo 23.5., odločba je prišla včeraj... Ja, če je otrok doma, dobiš k otroškim dodatkom 20 %, ko gre v vrtec, moraš pa javiti in vzamejo teh 20 % proč.. Ja, vsako spremembo moraš javiti v roku 8 dni... Jaz bi na tvojem mestu počakala, da se prijaviš na borzo in bi potem novo vlogo nesla not na CSD.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 13:30:12
|
|
|
|
baja*
|
hvala zvesta torej bomo do septembra dobivali teh 20% mi je pa malo čudna ta logika ja, najprej se bom prijavila, pol grem pa javit spremembo... Še to: do kdaj se lahko odda vloga za znižano plačilo vrtca?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 13:38:57
|
|
|
|
bačko
|
Z Žano sva šli rezervirati nov voziček.Imamo marelo od haucka in sem zelo razočarano nad njim.Kolesa cvilijo in štekajo.Na morju sem ga skoraj v morje vrgla tako mi je šel na živce.Pa smo kolesa že našpricali.Mojega danes cel dan ne bo. Imajo v službi ob pol šestih sestanek z generalni direktorjem in se mu nesplača domov za 15 minut.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 14:03:13
|
|
|
|
bojana2
|
Bačko mi mamo zapp-a in smo FUUL zadovoljni! Ga ne menjamo... Joj jaz moram tud za doklade uredit, sam ne vem če se mi sploh splača, k bomo čist mal dobil - kolko pa je najmanj, katera ve?? Pa za znižano plačilo vrtca moram že nest na občino.. Mali nina, jaz si dajem obkladke na obraz, pa zraven še
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 14:11:29
|
|
|
|
bačko
|
Jaz sem bolj antitalent za te vozičke. Mi pa je tudi prodajalka rekla da je bila ena serija slaba.In zgleda imamo mi srečo za slabo serijo. Bo bolje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 14:11:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Še to: do kdaj se lahko odda vloga za znižano plačilo vrtca? mi smo jo morali oddat že pri vlogi za vrtec.... bojana2, za zneske in za izračun pa kar poglej na spletno stran CSD Šiška... imajo tak fajn zrihtano.. pa porodniška je bla nakazana že danes
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 14:34:28
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan babike... Mala spi, jaz sem malo rit dol dala in malo RR čekiram, pol pa spet veselo na delo oz. na kuho Bačko, pa ste dali dosti za vozek Mi imamo srednjo klaso, na najcenejšega, še zdaleč ne najdražjega in smo z njim ful zadovoljni Imamo pa ga od Hartana
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 18:02:16
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Ne morem verjeti, na drugi strani smo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 18:02:40
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Še to: do kdaj se lahko odda vloga za znižano plačilo vrtca? Vloga se mora oddati najkasneje 15 dni pred vstopom v vrtec. Mi imamo Maclarnovo marelo in je zakon!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 18:30:47
|
|
|
|
madejka
|
Mi pa imamo Pikolovega trikolesnika pa je tud zakon
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 19:00:23
|
|
|
|
bačko
|
Cena je 120 eurov. KLIK Tega bomo kupili!Samo je vinsko rdeče barve in malo roza!
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.6.2008 20:52:03 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 19:46:44
|
|
|
|
Ronči
|
Po treh dneh tečnobe.... ima zobek številka dve. Ampak tečnoba ne pojenjuje...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 21:18:02
|
|
|
|
Freycha
|
Čer! No, pogodba je podpisana (ne bom komentirala vsebine ), tamala je pokazala vse buške in zatečeno ustnico babici in dedku, tečna je bila glih prav, da sem takoj po kosilu šla kar domov. Zato se s Taši nažalost nisva videli, se bova pa kmalu, to ti Taši obljubim Je bila pa tako zaspana in zmatrana, da sem bila prpričana, da pol poti ne bo zaspala in se bo samo drla.... ampak je zaspala še preden sem zavila na avtocesto in prespala urnebes, ki se je začel med obema predoroma pred Tepanjem, pa se je malo polegel šele tik pred MB-jem. Groza.... sem komaj videla, kje vozim, tak je nalivalo, da brisalci (pa nimamo slabih brisalcev) niso folgali brisati, na AC je kar stala voda..... groza! Dita je pa kar spala. No, pa sem šla potem do mesta in nazaj, da sva se vozili nekje uro dvajset in se je zbudila šele pred blokom..... res je bila uničena.... bojana jaz bi šla raje na urgenco, če se slabša... ne se s takimi zadevami hecat.... bačko čestitke za bodoči nakup novega vozička ronči čestitke mali za novo pridobitev Ajvy sem prav nalašč poklicala tako "pozno", da ti spotoma (ko sem šla iz službe) dostavim igračke, pa se nisi javila... jah nič, sedaj boš mogla pa malo počakati, da bomo naslednjič v LJ (kar ne bo tako hitro), oz. če vi pridete v MB..... češnca dobrota je sirota.... dobesedno! no, me to cenimo.... mogoče zato, ker imamo otroke in ker vemo, koliko časa naši malčki vzamejo časa corfu daj mi prosim še enkrat tvoj mail... bog si ga vedi, kje ga imam shranjenega tko babike, zdej grem pa z lahkim srcem na dopust! še 3x gremo spat (a sem vam že kaj tečna s tem? )
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 22:01:55
|
|
|
|
corfu
|
Čer in lahko noč! Freycha sem ti poslala ZS, za morje nisi nič tečna, no vsaj meni ne, ko pa grem malo za tabo na morje tudi jaz!!! Rumba, hvala!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.6.2008 0:07:56
|
|
|
|
angel_rebelde
|
No, pa sem vse zlikala Na morje gremo pa 5.julija, in ne 12.julija Jeeeej... Freycha, meni nisi nič tečna s tem, prav luštno je to Ronči, za nov zobek .. Ah, ne da se mi, grem spat. Nočka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.6.2008 5:44:03
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Jutrooo... Kava, čaj, kapučino, .... Postrežite si
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.6.2008 6:48:59
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Hvala A_R za kavo!Upam, da boš uživala na morju. No Žana še spi jaz pijem kavo potem pa grem ponovno na Ig ker naj bi prišel en drug keramičar.Bomo videli. Žana je pridna.Tako lepo zna že reči teta.Stric je pa samo s, babi je baba in dedi je deda.Pridna punca.No si pišemo kasneje! Freycha upam,da boš imela lepše vreme na morju kot mi!
< Sporočilo je popravil bačko -- 12.6.2008 6:50:43 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.6.2008 8:06:16
|
|
|
|
Ajvy
|
Dobro jutro vsem...in hvala za kavico.... Freycha....žal nisva prišli skupaj , sem bila pri zdravnici.....bomo že...če ne prej, septembra, na ta drugem pikniku.... ti kar odštevaj do morja, je lepo vidt, ko je nekdo tako nestrpen in vesel..... AR,...a pridš še k meni zlikat?? Bačko...jst upam, da vam bodo postavli že te ploščice....barabini Ronči...sej bo..tudi zoprnija pojenja Tolk sem zaspana, da je to kar kriza.....pa še ven ne moreva, ker dežuje....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.6.2008 8:09:53
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Midve pa šibava v trgovino, po kruh pa po nekaj sestavin za kosilo Danes bomo jedli torteline v smetanovi omaki s šunko papa, pa hvala za kufe
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.6.2008 8:53:44
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro Tak, Živa je celo nazaj zaspala , zato ma mati malo cajta za RR ...tu pa nobene gor Ki ste se zguble Julijke
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.