|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
11.6.2008 10:44:17   
bačko
user posted image user posted image user posted image user posted image Da se čim prej pozdraviš!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
11.6.2008 11:39:27   
zvesta
Punce, na nekaj bi vas rada opozorila glede otroških dodatkov:

Ker mi je s 30.5. potekla odločba, sem še pred koncem meseca dala noter vlogo. Seveda sem si na strani CSD Šiška že sama izračunala koliko bi naj dobila. In včeraj pride odločba in je bil znesek za nekaj evrov nižji. user posted image  V bistvu ravno za razliko, kolikor dobiš zraven, če otrok ni vpian v vrtec.

Pa sem šla danes vprašat in je situacija taka, da dobim manj, ker se porodniška še ni iztekla. In ker se mi izteče naslednji teden, sem že danes lahko podala zapisnik, da bo otrok doma in mi od naslednjega meseca pripada spet višji OD.

Tako da bodite pozorne in kar nazaj na CSD, če ne bo znesek tak, kot si ga izračunate.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
11.6.2008 11:42:02   
zvesta
Ste videle? Julijke 2008 so odprle tukaj temo. Torej se kmalu selimo. :)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
11.6.2008 11:54:30   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ste videle? Julijke 2008 so odprle tukaj temo. Torej se kmalu selimo. :)

Jaaa, selimo see kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
11.6.2008 13:10:50   
baja*
zvesta v kolkem času si dobla odločbo iz CSD-ja? Jaz čakam že skor dva tednauser posted image . Pa ne štekam dobro... če je otrok doma, dobiš več danara al kaj? Meni se porodniška izteče jutri teden, pol grem pa na zavod - to jim moram javit, ne? Sicer morš pa itak vsako spremembo javit v roku 8 al 15 dni.
Čestitke za službe, vrtec in vse ostalo, kar je dobregauser posted image , za tiste, ki vas kaj muči pa en topel objemček user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
11.6.2008 13:24:24   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

zvesta v kolkem času si dobla odločbo iz CSD-ja? Jaz čakam že skor dva tednauser posted image . Pa ne štekam dobro... če je otrok doma, dobiš več danara al kaj? Meni se porodniška izteče jutri teden, pol grem pa na zavod - to jim moram javit, ne? Sicer morš pa itak vsako spremembo javit v roku 8 al 15 dni.
Čestitke za službe, vrtec in vse ostalo, kar je dobregauser posted image , za tiste, ki vas kaj muči pa en topel objemček user posted image

Baja, jaz sem oddala vlogo 23.5., odločba je prišla včeraj...

Ja, če je otrok doma, dobiš k otroškim dodatkom 20 %, ko gre v vrtec, moraš pa javiti in vzamejo teh 20 % proč..

Ja, vsako spremembo moraš javiti v roku 8 dni... Jaz bi na tvojem mestu počakala, da se prijaviš na borzo in bi potem novo vlogo nesla not na CSD.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
11.6.2008 13:30:12   
baja*
hvala zvestauser posted image
torej bomo do septembra dobivali teh 20%user posted image  mi je pa malo čudna ta logikauser posted image
ja, najprej se bom prijavila, pol grem pa javit spremembo...

Še to: do kdaj se lahko odda vloga za znižano plačilo vrtca?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
11.6.2008 13:38:57   
bačko
Z Žano sva šli rezervirati nov voziček.Imamo marelo od haucka in sem zelo razočarano nad njim.Kolesa cvilijo in štekajo.Na morju sem ga skoraj v morje vrgla tako mi je šel na živce.Pa smo kolesa že našpricali.Mojega danes cel dan ne bo.user posted image Imajo v službi ob pol šestih sestanek z generalni direktorjem in se mu nesplača domov za 15 minut.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
11.6.2008 14:03:13   
bojana2
Bačko mi mamo zapp-a in smo FUUL zadovoljni! Ga ne menjamo...user posted image

Joj jaz moram tud za doklade uredit, sam ne vem če se mi sploh splača, k bomo čist mal dobil - kolko pa je najmanj, katera ve??  Pa za znižano plačilo vrtca moram že nest na občino..

Mali nina, jaz si dajem obkladke na obraz, pa zraven še   user posted image        

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
11.6.2008 14:11:29   
bačko
Jaz sem bolj antitalent za te vozičke.user posted image Mi pa je tudi prodajalka rekla da je bila ena serija slaba.In zgleda imamo mi srečo za slabo serijo.user posted image Bo bolje!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
11.6.2008 14:11:52   
zvesta

mi smo jo morali oddat že pri vlogi za vrtec....

bojana2, za zneske in za izračun pa kar poglej na spletno stran CSD Šiška... imajo tak fajn zrihtano..

pa porodniška je bla nakazana že danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
11.6.2008 14:34:28   
SANEK1
Dober dan babike...

Mala spi, jaz sem malo rit dol dala in malo RR čekiram, pol pa spet veselo na delo oz. na kuhouser posted image

Bačko, pa ste dali dosti za vozekuser posted image  

Mi imamo srednjo klaso, na najcenejšega, še zdaleč ne najdražjega in smo z njim ful zadovoljniuser posted image
Imamo pa ga od Hartanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
11.6.2008 18:02:16   
angel_rebelde
Ne morem verjeti, na drugi strani smo user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
11.6.2008 18:02:40   
rumba

Vloga se mora oddati najkasneje 15 dni pred vstopom v vrtec.user posted image

Mi imamo Maclarnovo marelo in je zakon!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
11.6.2008 18:30:47   
madejka
Mi pa imamo Pikolovega trikolesnika pa je tud zakonuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
11.6.2008 19:00:23   
bačko
Cena je 120 eurov.
KLIK
Tega bomo kupili!Samo je vinsko rdeče barve in malo roza!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.6.2008 20:52:03 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
11.6.2008 19:46:44   
Ronči
Po treh dneh tečnobe.... ima zobek številka dve. Ampak tečnoba ne pojenjuje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
11.6.2008 21:18:02   
Freycha
Čer!

No, pogodba je podpisana (ne bom komentirala vsebine user posted image ), tamala je pokazala vse buške in zatečeno ustnico babici in dedku, tečna je bila glih prav, da sem takoj po kosilu šla kar domov. Zato se s Taši nažalost nisva videli, se bova pa kmalu, to ti Taši obljubimuser posted image  Je bila pa tako zaspana in zmatrana, da sem bila prpričana, da pol poti ne bo zaspala in se bo samo drla.... ampak je zaspala še preden sem zavila na avtocesto in prespala urnebes, ki se je začel med obema predoroma pred Tepanjem, pa se je malo polegel šele tik pred MB-jem. Groza.... sem komaj videla, kje vozim, tak je nalivalo, da brisalci (pa nimamo slabih brisalcev) niso folgali brisati, na AC je kar stala voda..... groza! Dita je pa kar spala. No, pa sem šla potem do mesta in nazaj, da sva se vozili nekje uro dvajset in se je zbudila šele pred blokom..... res je bila uničena....

bojana jaz bi šla raje na urgenco, če se slabša... ne se s takimi zadevami hecat....

bačko čestitke za bodoči nakup novega vozička user posted image user posted image

ronči čestitke mali za novo pridobitev user posted image user posted image user posted image

Ajvy sem prav nalašč poklicala tako "pozno", da ti spotoma (ko sem šla iz službe) dostavim igračke, pa se nisi javila... jah nič, sedaj boš mogla pa malo počakati, da bomo naslednjič v LJ (kar ne bo tako hitro), oz. če vi pridete v MB.....

češnca dobrota je sirota.... dobesedno!user posted image  no, me to cenimo.... mogoče zato, ker imamo otroke in ker vemo, koliko časa naši malčki vzamejo časa user posted image

corfu daj mi prosim še enkrat tvoj mail... bog si ga vedi, kje ga imam shranjenegauser posted image

tko babike, zdej grem pa z lahkim srcem na dopust! še 3x gremo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (a sem vam že kaj tečna s tem?user posted image )

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
11.6.2008 22:01:55   
corfu
Čer in lahko noč! user posted image

Freycha sem ti poslala ZS, za morje nisi nič tečna, no vsaj meni ne,user posted image   ko pa grem malo za tabo na morje tudi jaz!!!user posted image user posted image user posted image

Rumba, hvala!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
12.6.2008 0:07:56   
angel_rebelde
No, pa sem vse zlikala user posted image user posted image user posted image user posted image

Na morje gremo pa 5.julija, in ne 12.julija user posted image user posted image Jeeeej...

Freycha, meni nisi nič tečna s tem, prav luštno je to user posted image

Ronči,  za nov zobek user posted image user posted image user posted image ..

Ah, ne da se mi, grem spat. Nočka user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
12.6.2008 5:44:03   
angel_rebelde
Jutrooo...

Kava, čaj, kapučino, .... Postrežite si user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2821
12.6.2008 6:48:59   
bačko
Jutro!
Hvala A_R za kavo!Upam, da boš uživala na morju.user posted image user posted image user posted image
No Žana še spi jaz pijem kavo potem pa grem ponovno na Ig ker naj bi prišel en drug keramičar.Bomo videli.
Žana je pridna.Tako lepo zna že reči teta.Stric je pa samo s, babi je baba in dedi je deda.Pridna punca.No si pišemo kasneje!
Freycha upam,da boš imela lepše vreme na morju kot mi!user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 12.6.2008 6:50:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2822
12.6.2008 8:06:16   
Ajvy
Dobro jutro vsem...in hvala za kavico....

Freycha....žal nisva prišli skupaj , sem bila pri zdravnici.....bomo že...če ne prej, septembra, na ta drugem pikniku....
ti kar odštevaj do morja, je lepo vidt, ko je nekdo tako nestrpen in vesel.....user posted image user posted image

AR,...a pridš še k meni zlikat??

Bačko...jst upam, da vam bodo postavli že te ploščice....barabini

Ronči...sej bo..tudi zoprnija pojenja

Tolk sem zaspana, da je to kar kriza.....pa še ven ne moreva, ker dežuje....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
12.6.2008 8:09:53   
corfu
Jutro

Midve pa šibava v trgovino, po kruh pa po nekaj sestavin za kosilouser posted image  Danes bomo jedli torteline v smetanovi omaki s šunko user posted image user posted image user posted image user posted image

papa, pa hvala za kufeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
12.6.2008 8:53:44   
SANEK1
Dobro jutro

Tak, Živa je celo nazaj zaspalauser posted image , zato ma mati malo cajta za RRuser posted image ...tu pa nobene goruser posted image

Ki ste se zguble Julijkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.