Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 20:26:32
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, to pa so res dobre novice Češnica, kratko a sladko-glavno da se javiš Bačko, če sem iskrena sem vam tudi deževnega morja fauš ..pa fajn da selitev poteka tekoče Rumba, ful dobro zgleda ta vaš kemping-set Jaz pa sem glih kar iz roditeljskega sestanka...mat so neudobni ti mali stoli, se mi je skoraj prilimal na rit Sem pa bla malo razočarana nad nekaterimi starši, tam nekje 1/3 jih ji ignorirala in imela sbvojo zabavo ter motila nas vestne starše Veste kaj pravijo jabolko ne pade daleč od drevesa...tak da kaki so le njihovi froceki
< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 10.6.2008 20:29:16 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 21:22:02
|
|
|
|
zvesta
|
Ja, tudi mene ta teden čaka vrtec. Me prav zanima kako bo. Sanek, a je katera imela otročka zraven? Jaz trenutno iščem varstvo za takrat, pa zaenkrat brez uspeha. Pa še eno vprašanje. Katera varovala za predale uporabljate? Izak je ratal norc in meče ven vse po spisku. Ena teflonka je že šla, pa ena skodela za kosmiče....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 21:31:48
|
|
|
|
SANEK1
|
Zvesta, so bli, sicer, kar mi ni blo glih najbolj jsano , so bili pari z otročkom Ne samo mamica ali samo ati, ampak oba+otrok Po resnici povedano, so se mi kar smilili, ker so že po dobrih 5 minutah postajali nemirni. Ampak, da ne bo pomote, ni me motilo vriskanje, jokanje, stokanje ( čudno bi blo, če bi me ), temveč sem si mislila; zunaj toplo, sonček, oni bogi pa morejo tu ždet, namesto, da bi npr. ateki šli z njimi malo ven Varovala pa sma mi2 kupila v Ikei, samo še niso namontirana , tak da ti nič ne morem svetovat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 21:38:31
|
|
|
|
zvesta
|
Saj zato sprašujem, ker mi takšni otročki načeloma ne sodijo na tak sestanek. Ampak silom prilike ga bom tudi jaz vzela zraven. Pa upam, da ne bo treba.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 21:42:39
|
|
|
|
siskamiska
|
Mi smo meli tudi danes sestanek v vrtcu. Pri nas je pa na obvestilu pisalo da ne otrok s sabo vlačit, da naj se sestanka udeležijo le starši. Freycha za službo. Glej da se z rdečim kulijem podpišeš .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 22:05:55
|
|
|
|
siskamiska
|
Anja7 živjo, kako je v službi? Dons sm te hotla že na kavo povabit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 22:44:44
|
|
|
|
Taši*
|
Freycha, če boš mela kej viška cajta, poklič! Jutri sem itak cel dan sama z mularijo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 22:56:15
|
|
|
|
Freycha
|
Čer! jaz se vam moram pa javno pravičiti. Sploh tistim, ki ste jedle moje trikotničke na pikniku, pa ste se mogle lagati, da so dobri. Namreč meni matematika ni šla nikoli od rok (bi mi šla lažje od nog če bi znala pisat z nogo), zato sem (kot že nekajkrat do sedaj) zamešala grame in deke. No, mogoče delno tudi zato (iščem izgovore), ker je bilo nekaj sestavin tehtanih v gramih in nekaj v dekah. No jaz sem pa vse sestavine tehtala po gramih in namesto da bi dala 25 dag, kar je 250g, sem dala le 25g. No, zato je bila masa malo čudna in mi sploh ni bila tak všeč kot takrat, ko sem jo probala pri tisti, ki mi je dala recept. Tko, na naslednji piknik zagotovo prinesem s pravo recepturo, pa za opravičilo ablubim, da še kaj zraven Sicer pa Sanekova, te pač moram razočarati za jutri, ker me ne bo....... ampak mi je podpis pogodbe vseeno malenkost bolj pomemben pa kak drug dan, ok? Pa super za sestanek..... btw stolčki so pa za otroke, ne za vas babe šiškamiška a dobiš večjo plačo, če se z rdečo podpišeš? zvesta teh varoval imaš v baby centru ogromno od Safty first....pa jih imamo doma in so ok....... obstaja pa svašta tega na trgu... tudi v kakem bauhausu dobiš lahko kako fajn stvar....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 22:59:00
|
|
|
|
madejka
|
Freycha meni so pa bli dobri trikotnički Mogoče mi pa ne bojo, ko bo pravo razmerje
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 23:02:00
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taši* Freycha, če boš mela kej viška cajta, poklič! Jutri sem itak cel dan sama z mularijo. taši z veseljem.... bom videla kak se bodo stvari odvijale, pa bova na vezi!! aja, ajvy recimo nekje med 11 in 15? res je full razpon ampak ne vem točno, kdaj bom v LJ, kdaj bom uspela podpisati pogodbo, kako se bodo potem stvari naprej odvijale..... lej, jaz bom vzela s sabo in ko bo čas, te pokličem, pa če se javiš se, če pa ne pa ne. Če imaš čas ok, sicer pa pač kdaj drugič...... ajaaaaa pa pozabila sem povedat, da je Dita danes kar 2x telebnila na tla in ima od prvega padca ustnico kot Angelina Jolie (zastonj botox ) pri drugem padcu pa je nastradal čelo, na katerem se je naredila takoj zavidljiva buška Mislim, ne me narobe razumeti, saj je bogica, ampak jaz se s temi buškami sploh ne ukvarjam in mi ni neka full groza...... aja, pa nov telefon imam, ker je prejšnjega tamala tak zaslinila, da so crknili konektorji za polnenje baterije in se ga ni dalo več polniti ..... no, imam pa nov telefon
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 10.6.2008 23:54:35
|
|
|
|
pupi
|
Čer! Freycha za pogodbo! Sanek super za sestanek, jaz sem in vedno bom, da se na sestanke otrok ne jemlje zraven, ker je je bogim revežem res dolgčas, sem 1x nekje brala kako se otrokom fuuuuuul vleče, če morajo kje čakat. Tak, da se strinjam s tabo sanek, da bi bilo boljše če bi bil en od stršev veni z otročkom,... No čeprav bi jaz tamalo verjetno pustla pri babici in bi vzela mojega zraven, ker si jaz ponavadi 3/4 ne zapomnim !!!!! Rumba vau ful dober šotor, joj mi delat elušte stemi morji, jaz pa sploh ne vme če bomo šli na konkreten dopust . Zvesta naša varovala so home made in se jim reče selotejp . V četrtek grem po dolgem, ampak res dolgem času v AUT in to s kolegico, same!! Sma se zorganizirale tamale boma pri babicah pustile in na juriš. Kaj sem žleht, da mi paše malo odklop brez tamale, sploh ne vem če sem že kdaj šla tak brez nje. To pravzaprav me bo fajn, da ne bo nje, ampak mi bo fajn da nimaš nekih skrbi (je lačna, polulalan, pokakakna, zaspana,..????). Lepo bodite, ln
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 0:02:22
|
|
|
|
Taši*
|
Zvesta, nimam pojma, katera varovala imamo, vem pa, da sem jih nabavila v BC in da sem vzela taka, ki se nalepijo na pohištvo, ne prišravfajo. Freycha, jaz bom jutri popoldne v Tivoliju s tamalima (razen, če se ne bo kej ekstra vlivalo. Sicer bom imela družbo (M), ampak če boš ravno takrat imela čas, bomo vsi veseli, da se pridružiš na kavi. A boš sama? Sklepam, da ja, če greš pogodbo podpisat... Sicer se pa itak slišiva, kako in kaj, če bo sploh čas in kje se vidimo, če bo. Aja, pa še dobr, da nisem jedla trikotničkov.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 7:01:16
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Kava in čaj! Midve sva že pokonci zato, ker grem jaz na Ig ker pride keramičar Žana pa bo pri babici. Jaz pa sem ratala vedno bolj živčna in mi gre vsaka malenkost na živce.Strah me je iti v službo.Vse imam na kupu.PA selitev pa služba pa še brez Žane bom.Ne bom z njo cele dneve.Nočem iti v službo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 7:54:44
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Bačko, hvala za kofe, ful je dober...a lahko še eno kahlo Glede tvoje živčnosti, pa bi samo dodala da je to naraven in normalen proces, saj ko se jaz samo spomnim, ko sem šla po dopustu spet v službo, kak sem bla tečmna, pa razdražena... Kaj šele zdaj, ko smo bli tak dolgo z našimi malimi in to 24/7. Jza si tudi ne znam prdstavljat, da bi zdaj mogla v službo, čeprav pa si po drugi strani to ful želim, ker je trenutno nimam Po moje se boš po tednu dni čist vpeljala in sprejela situacijo, Žani pa tudi ne bo nič hudega Freycha, taka pač si...se ne Sem ful vesela, da greš pogodbo podpista in upam, da bo vse tak kot mora bit Pupi, fajn se mej danes...pa pustita še nekja cot za nas
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 8:12:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro...punce... Hvala za kavico..... Freycha....če se ne javim, se pač ne javim, ker si izbrala glih razpon ko midve spiva.... Varoval mi nimamo, edino je besedica NE...in zaenkrat zaleže,....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 8:15:39
|
|
|
|
Češnca
|
Jutro! bačko hvala za čaj in kavico! Sem si prisvojila eno šalco čaja. In Te čisto razumem, vse je na kupu... Pa mene že zdaj skrbi, kako bo, ko bom šla v službo... IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Češnica, kratko a sladko-glavno da se javiš IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Češnca..ti kar pojamraj....zato smo tukaj Ajvy pa morm še enkrat pojamrat... Sm fuuuuuul jezna! Se mi zdi tko grdo, če nekomu uslugo nardiš, pa ti niti hvala ne reče! Sm se matrala s tistim prevodom cel popoldan in še do 23h, pa se ženska še do danes ni oglasila z enim preprostim hvala. Freycha juhej!!! Super za službo! Pa za nov telefon! In prav lepo pozdravi Taši, ko se vidita! Sicer pa... Taši, helooou tudi tu! Nč...grem še mal prevajat (to je drugo, bom mal zaslužla, pa še mudi se ne) dokler mali še spi. Tudi tale njegov podaljšek mi je uganka. Ampak naj kar nina!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 8:53:26
|
|
|
|
kapica
|
Jutro ! Freycha super za pogodbo in nov telefon . Zvesta, jaz sem kupila varovala v dm-u, mislim da en stane nekje okrog 1,70€. Pa so v redu, se zalepijo, je pa res da ko dino to vidi, kr gre naprej. Nic ne vlece ali trga, tako kot pri varovalih za kote, ko so kr dol leteli. Pupi, fajn dan si naredi . Backo, jaz tud mislim da je zivcnost zarad sluzbe. Je ena prijateljica mogla itiv sluzbo ko je bila mala stara 6 mesecev, ker je bilo napredno delovno mesto fraj in so rekli al zdaj al pa nic. In je rekla da je po dveh tednih prisla v nov vsakdanjik in da je bilo vse okej. Cesnca,nic ne mores za take ljudi, zal so tud telebani na svetu ki ne poznajo osnovnih manir. Ronci, Dinotu pustim packat. Dpbi svoj kroznik z malo hrane, in zlicko, jaz mu pa po zlickah naprej dajem. Saj pocasi bo, vcasih ej fuuul popackan, vcasih se mu pa ne da in je okej . Midva pa greva zdaj do banke, pa v drogerijo, pekarno,pa se eno trgovinico pogledat nosecniske zadeve .
< Sporočilo je popravil kapica -- 11.6.2008 8:54:26 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 9:08:22
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan Freycha, Rumba, a lahko zopet dobim vabilo na vajin blog? Hvala
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 9:19:05
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Dober dan Freycha, Rumba, a lahko zopet dobim vabilo na vajin blog? Hvala Poslano. Zdaj se pa šibam zrihtat, da greva ven.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 9:32:51
|
|
|
|
bojana2
|
Ojla... Se spet mal javljam...dnevi grejo tko hitro mim, sej preberem vas sam napisat pa nimam časa. Tolk se nam dogaja...čez vikend polno enih obiskov, zdej pa že tretji dan mal preurejamo stanovanje, barvamo stene... in mamo tak kaos, da je joj... Pa ne vem kaj hudiča mam eno sranje... ...ne vem al me je kaj pičilo, al je kaka alergija, ampak pol obraza mam fuul zatečeno, pa vedno bolj se bliža očesu... ...tko sem obupna, da mi tud na sprehod ni za it... Bačko tud naš mali pogosto spi z ritjo navzgor... ...prav smešni so...pa še en za selitev, službo...sej bo. Ronči...naš mali drži žlico v roki par sekund, pol pa obvezno leti na tla...sam pa tud slučajno še ne je. Češnca fuuul si pridna s prevajanjem , ja glede osnovnega bontona bi pa tud lahka razpravljali .. Freycha bravo za pogodbo in nov telefon... Sanek tud jaz sem bla včer na roditeljskem, in je bilo zlo podobno kot si ti opisala...dva starša in otrok, pol pa jok in stok in vpitje...haalooo..itak da ne morjo bit pri miru in tiho več kot eno uro... Zvesta pri nas varoval nimamo, je dovolj NE - zenkrat. Pupi uživajta s prijateljico v AUT... Taši heelooo... uživajte v Tivoliju... Mah moram tud jaz enkrat v lj uletet...ko bo naslednje srečanje oz. kavica, sigurno prideva z malim...da vas kooončnooo spoznam - vse... Nč, grem zdej pospravljat naprej...upam, da nam dans rata vse naredit. Uživajte v sončku, jutri bo baje že dež...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 10:06:37
|
|
|
|
bačko
|
Tako sem jezna.Eno uro sem čakala keramičarja in ga ni bilo pa še nedosegljiv je bil na mobitel. A pozna katera kakšenga ki polaga ploščice?Nujno!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 10:18:42
|
|
|
|
bojana2
|
Bačko moj tast polaga ploščice, super naredi, pa precej poceni je... ...sam ima dost dela, lahk ga pa vprašam, če želiš.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 10:22:15
|
|
|
|
bačko
|
Bom videla če bo jutri en drug prišel.Če pa me bo tudi ta zafrknil bi pa prosila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 10:25:17
|
|
|
|
bačko
|
Bojana upam da ni kaj hujšega s teboj!Če ne bo izginilo pojdi do zdravnika.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.6.2008 10:42:29
|
|
|
|
bojana2
|
Bačko sem se naročila za jutri, ker res ni nič bolje, pa vedno bolj me boli in srbi... ...sporoči, če boš rabila.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.