|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
10.6.2008 20:26:32   
SANEK1
Freycha, to pa so res dobre noviceuser posted image user posted image user posted image
Češnica, kratko a sladko-glavno da se javišuser posted image user posted image user posted image
Bačko, če sem iskrena sem vam tudi deževnega morja faušuser posted image ..pa fajn da selitev poteka tekočeuser posted image user posted image user posted image
Rumba, ful dobro zgleda ta vaš kemping-setuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem glih kar iz roditeljskega sestanka...matuser posted image so neudobni ti mali stoli, se mi je skoraj prilimal na rituser posted image user posted image user posted image

Sem pa bla malo razočarana nad nekaterimi starši, tam nekje 1/3 jih ji ignorirala in imela sbvojo zabavo ter motila nas vestne staršeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Veste kaj pravijo jabolko ne pade daleč od drevesa...tak da kaki so le njihovi frocekiuser posted image

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 10.6.2008 20:29:16 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
10.6.2008 21:22:02   
zvesta
Ja, tudi mene ta teden čaka vrtec. Me prav zanima kako bo.

Sanek, a je katera imela otročka zraven? Jaz trenutno iščem varstvo za takrat, pa zaenkrat brez uspeha.

Pa še eno vprašanje. Katera varovala za predale uporabljate? Izak je ratal norc in meče ven vse po spisku. Ena teflonka je že šla, pa ena skodela za kosmiče....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
10.6.2008 21:31:48   
SANEK1
Zvesta, so bli, sicer, kar mi ni blo glih najbolj jsanouser posted image , so bili pari z otročkomuser posted image user posted image user posted image
Ne samo mamica ali samo ati, ampak oba+otrokuser posted image
Po resnici povedano, so se mi kar smilili, ker so že po dobrih 5 minutah postajali nemirni. Ampak, da ne bo pomote, ni me motilo vriskanje, jokanje, stokanje ( čudno bi blo, če bi meuser posted image ), temveč sem si mislila; zunaj toplo, sonček, oni bogi pa morejo tu ždet, namesto, da bi npr. ateki šli z njimi malo venuser posted image user posted image user posted image

Varovala pa sma mi2 kupila v Ikei, samo še niso namontiranauser posted image , tak da ti nič ne morem svetovatuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
10.6.2008 21:38:31   
zvesta
Saj zato sprašujem, ker mi takšni otročki načeloma ne sodijo na tak sestanek. Ampak silom prilike ga bom tudi jaz vzela zraven. Pa upam, da ne bo treba.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.6.2008 21:42:39   
siskamiska
Mi smo meli tudi danes sestanek v vrtcu. Pri nas je pa na obvestilu pisalo da ne otrok s sabo vlačit, da naj se sestanka udeležijo le starši.

Freycha user posted image  za službo. Glej da se z rdečim kulijem podpišeš user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.6.2008 22:05:55   
siskamiska
Anja7 živjo, kako je v službi?
Dons sm te hotla že na kavo povabit user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.6.2008 22:44:44   
Taši*
Freycha, če boš mela kej viška cajta, poklič! Jutri sem itak cel dan sama z mularijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.6.2008 22:56:15   
Freycha
Čer!

jaz se vam moram pa javno pravičiti. Sploh tistim, ki ste jedle moje trikotničke na pikniku, pa ste se mogle lagati, da so dobri. Namreč meni matematika ni šla nikoli od rok (bi mi šla lažje od noguser posted image  če bi znala pisat z nogo), zato sem (kot že nekajkrat do sedaj) zamešala grame in deke. No, mogoče delno tudi zato (iščem izgovore), ker je bilo nekaj sestavin tehtanih v gramih in nekaj v dekah. No jaz sem pa vse sestavine tehtala po gramih in namesto da bi dala 25 dag, kar je 250g, sem dala le 25g. No, zato je bila masa malo čudna in mi sploh ni bila tak všeč kot takrat, ko sem jo probala pri tisti, ki mi je dala recept.

Tko, na naslednji piknik zagotovo prinesem s pravo recepturo, pa za opravičilo ablubim, da še kaj zraven user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Sanekova, te pač moram razočarati za jutri, ker me ne bo.......user posted image  ampak mi je podpis pogodbe vseeno malenkost bolj pomembenuser posted image user posted image user posted image  pa kak drug dan, ok?
Pa super za sestanek..... btw stolčki so pa za otroke, ne za vas babeuser posted image user posted image

šiškamiška a dobiš večjo plačo, če se z rdečo podpišeš?user posted image user posted image user posted image

zvesta teh varoval imaš v baby centru ogromno od Safty first....pa jih imamo doma in so ok....... obstaja pa svašta tega na trgu... tudi v kakem bauhausu dobiš lahko kako fajn stvar....

Neposredna povezava do sporočila: 2783
10.6.2008 22:59:00   
madejka
Freycha meni so pa bli dobri trikotničkiuser posted image Mogoče mi pa ne bojo, ko bo pravo razmerjeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.6.2008 23:02:00   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Taši*

Freycha, če boš mela kej viška cajta, poklič! Jutri sem itak cel dan sama z mularijo.

taši z veseljem.... bom videla kak se bodo stvari odvijale, pa bova na vezi!!

aja, ajvy recimo nekje med 11 in 15? res je full razpon ampak ne vem točno, kdaj bom v LJ, kdaj bom uspela podpisati pogodbo, kako se bodo potem stvari naprej odvijale..... lej, jaz bom vzela s sabo in ko bo čas, te pokličem, pa če se javiš se, če pa ne pa ne. Če imaš čas ok, sicer pa pač kdaj drugič......

ajaaaaa pa pozabila sem povedat, da je Dita danes kar 2x telebnila na tla in ima od prvega padca ustnico kot Angelina Jolie (zastonj botoxuser posted image user posted image user posted image ) pri drugem padcu pa je nastradal čelo, na katerem se je naredila takoj zavidljiva buška user posted image user posted image
Mislim, ne me narobe razumeti, saj je bogica, ampak jaz se s temi buškami sploh ne ukvarjam in mi ni neka full groza......

aja, pa nov telefon imam, ker je prejšnjega tamala tak zaslinila, da so crknili konektorji za polnenje baterije in se ga ni dalo več polniti ..... no, imam pa nov telefon user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
10.6.2008 23:54:35   
pupi
Čer!

Freycha user posted image user posted image user posted image  za pogodbo!

Sanek super za sestanek, jaz sem in vedno bom, da se na sestanke otrok ne jemlje zraven, ker je je bogim revežem res dolgčas, sem 1x nekje brala kako se otrokom fuuuuuul vleče, če morajo kje čakat. Tak, da se strinjam s tabo sanek, da bi bilo boljše če bi bil en od stršev veni z otročkom,... No čeprav bi jaz tamalo verjetno pustla pri babici in bi vzela mojega zraven, ker si jaz ponavadi 3/4 ne zapomnim user posted image user posted image user posted image !!!!!

Rumba vau ful dober šotor, joj mi delat elušte stemi morji, jaz pa sploh ne vme če bomo šli na konkreten dopust user posted image user posted image user posted image .

Zvesta naša varovala so home made in se jim reče selotejp user posted image user posted image .

V četrtek grem po dolgem, ampak res dolgem času v AUT in to s kolegico, same!! Sma se zorganizirale tamale boma pri babicah pustile in na juriš. Kaj sem žleht, da mi paše malo odklop brez tamale, sploh ne vem če sem že kdaj šla tak brez nje. To pravzaprav me bo fajn, da ne bo nje, ampak mi bo fajn da nimaš nekih skrbi (je lačna, polulalan, pokakakna, zaspana,..????).

Lepo bodite, ln

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.6.2008 0:02:22   
Taši*
Zvesta, nimam pojma, katera varovala imamo, vem pa, da sem jih nabavila v BC in da sem vzela taka, ki se nalepijo na pohištvo, ne prišravfajo.

Freycha, jaz bom jutri popoldne v Tivoliju s tamalima (razen, če se ne bo kej ekstra vlivalo. Sicer bom imela družbo (M), ampak če boš ravno takrat imela čas, bomo vsi veseli, da se pridružiš na kavi. A boš sama? Sklepam, da ja, če greš pogodbo podpisat... Sicer se pa itak slišiva, kako in kaj, če bo sploh čas in kje se vidimo, če bo.user posted image
Aja, pa še dobr, da nisem jedla trikotničkov.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.6.2008 7:01:16   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava in čaj!
Midve sva že pokonci zato, ker grem jaz na Ig ker pride keramičar Žana pa bo pri babici.
Jaz pa sem ratala vedno bolj živčna in mi gre vsaka malenkost na živce.Strah me je iti v službo.Vse imam na kupu.PA selitev pa služba pa še brez Žane bom.Ne bom z njo cele dneve.Nočem iti v službo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.6.2008 7:54:44   
SANEK1
Dobro jutro...
Bačko, hvala za kofe, ful je dober...a lahko še eno kahlouser posted image user posted image

Glede tvoje živčnosti, pa bi samo dodala da je to naraven in normalen proces, saj ko se jaz samo spomnim, ko sem šla po dopustu spet v službo, kak sem bla tečmna, pa razdražena...user posted image
Kaj šele zdaj, ko smo bli tak dolgo z našimi malimi in to 24/7. Jza si tudi ne znam prdstavljat, da bi zdaj mogla v službo, čeprav pa si po drugi strani to ful želim, ker je trenutno nimamuser posted image user posted image user posted image

Po moje se boš  po tednu dni čist vpeljala in sprejela situacijo, Žani pa tudi ne bo nič hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha, taka pač si...se neuser posted image
Sem ful vesela, da greš pogodbo podpista in upam, da bo vse tak kot mora bituser posted image user posted image user posted image

Pupi, fajn se mej danes...pa pustita še nekja cot za nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.6.2008 8:12:54   
Ajvy
Jutro...punce...
Hvala za kavico.....
Freycha....če se ne javim, se pač ne javim, ker si izbrala glih razpon ko midve spiva....user posted image user posted image user posted image

Varoval mi nimamo, edino je besedica NE...in zaenkrat zaleže,....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.6.2008 8:15:39   
Češnca
Jutro!

bačko hvala za čaj in kavico! Sem si prisvojila eno šalco čaja. In user posted image user posted image user posted image  Te čisto razumem, vse je na kupu... Pa mene že zdaj skrbi, kako bo, ko bom šla v službo...

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1
Češnica, kratko a sladko-glavno da se javišuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Češnca..ti kar pojamraj....zato smo tukajuser posted image

user posted image user posted image user posted image   
Ajvy pa morm še enkrat pojamrat... Sm fuuuuuul jezna! Se mi zdi tko grdo, če nekomu uslugo nardiš, pa ti niti hvala ne reče! Sm se matrala s tistim prevodom cel popoldan in še do 23h, pa se ženska še do danes ni oglasila z enim preprostim hvala. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Freycha juhej!!! Super za službo! user posted image user posted image user posted image  Pa za nov telefon! user posted image  In prav lepo pozdravi Taši, ko se vidita! user posted image  
Sicer pa... Taši, helooou tudi tu! user posted image

Nč...grem še mal prevajat (to je drugo, bom mal zaslužla, pa še mudi se ne) dokler mali še spi. Tudi tale njegov podaljšek mi je uganka. user posted image  Ampak naj kar nina! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.6.2008 8:53:26   
kapica
Jutrouser posted image !
Freycha super za pogodbo in nov telefonuser posted image .
Zvesta, jaz sem kupila varovala v dm-u, mislim da en stane nekje okrog 1,70€. Pa so v redu, se zalepijo, je pa res da ko dino to vidi, kr gre naprej. Nic ne vlece ali trga, tako kot pri varovalih za kote, ko so kr dol leteli.
Pupi, fajn dan si narediuser posted image .
Backo, jaz tud mislim da je zivcnost zarad sluzbe. Je ena prijateljica mogla itiv  sluzbo ko je bila mala stara 6 mesecev, ker je bilo napredno delovno mesto fraj in so rekli al zdaj al pa nic. In je rekla da je po dveh tednih prisla v nov vsakdanjik in da je bilo vse okej.
Cesnca,nic ne mores za take ljudi, zal so tud telebani na svetu ki ne poznajo osnovnih manir.
Ronci, Dinotu pustim packat. Dpbi svoj kroznik z malo hrane, in zlicko, jaz mu pa po zlickah naprej dajem. Saj pocasi bo, vcasih ej fuuul popackan, vcasih se mu pa ne da in je okejuser posted image .

Midva pa greva zdaj do banke, pa v drogerijo, pekarno,pa se eno trgovinico pogledat nosecniske zadeveuser posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 11.6.2008 8:54:26 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.6.2008 9:08:22   
corfu
Dober dan user posted image

Freycha, Rumba, a lahko zopet dobim vabilo na vajin blog?

Hvala

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
11.6.2008 9:19:05   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dober dan user posted image

Freycha, Rumba, a lahko zopet dobim vabilo na vajin blog?

Hvala

Poslano. user posted image
Zdaj se pa šibam zrihtat, da greva ven.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
11.6.2008 9:32:51   
bojana2
Ojla...

Se spet mal javljam...dnevi grejo tko hitro mim, sej preberem vas sam napisat pa nimam časa. Tolk se nam dogaja...čez vikend polno enih obiskov, zdej pa že tretji dan mal preurejamo stanovanje, barvamo stene... in mamo tak kaos, da je joj...user posted image
Pa ne vem kaj hudiča mam eno sranje...user posted image ...ne vem al me je kaj pičilo, al je kaka alergija, ampak pol obraza mam fuul zatečeno, pa vedno bolj se bliža očesu...user posted image ...tko sem obupna, da mi tud na sprehod ni za it...user posted image

Bačko tud naš mali pogosto spi z ritjo navzgor...user posted image ...prav smešni so...pa še en user posted image  za selitev, službo...sej bo.user posted image

Ronči...naš mali drži žlico v roki par sekund, pol pa obvezno leti na tla...sam pa tud slučajno še ne je.

Češnca fuuul si pridna s prevajanjem user posted image , ja glede osnovnega bontona bi pa tud lahka razpravljali ..

Freycha bravo za pogodbo in nov telefon...user posted image

Sanek tud jaz sem bla včer na roditeljskem, in je bilo zlo podobno kot si ti opisala...dva starša in otrok, pol pa jok in stok in vpitje...haalooo..itak da ne morjo bit pri miru in tiho več kot eno uro...user posted image

Zvesta pri nas varoval nimamo, je dovolj NE - zenkrat.

Pupi uživajta s prijateljico v AUT...user posted image

Taši heelooo... uživajte v Tivoliju...user posted image

Mah moram tud jaz enkrat v lj uletet...ko bo naslednje srečanje oz. kavica, sigurno prideva z malim...da vas kooončnooo spoznam - vse...user posted image

Nč, grem zdej pospravljat naprej...upam, da nam dans rata vse naredit.

Uživajte v sončku, jutri bo baje že dež...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.6.2008 10:06:37   
bačko
Tako sem jezna.Eno uro sem čakala keramičarja in ga ni bilo pa še nedosegljiv je bil na mobitel.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A pozna katera kakšenga ki polaga ploščice?Nujno!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.6.2008 10:18:42   
bojana2
Bačko moj tast polaga ploščice, super naredi, pa precej poceni je...user posted image ...sam ima dost dela, lahk ga pa vprašam, če želiš.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.6.2008 10:22:15   
bačko
Bom videla če bo jutri en drug prišel.Če pa me bo tudi ta zafrknil bi pa prosila.user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.6.2008 10:25:17   
bačko
Bojana upam da ni kaj hujšega s teboj!Če ne bo izginilo pojdi do zdravnika.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.6.2008 10:42:29   
bojana2
Bačko sem se naročila za jutri, ker res ni nič bolje, pa vedno bolj me boli in srbi...user posted image ...sporoči, če boš rabila.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.