|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
12.6.2008 14:48:11   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pa dobr punce, 1000 namigov sem vam dala, pa nobena neče ugant, al pa vsaj pogledat moj nov ticker.....user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaaa, Ajvy..... Srečnica.... Mi gre kar na jok.

Lepo nosečnost želim in zdravega bauca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem te že poiskala pri februarčicah.... Pa tak dolgo si nam tajila... ti, ti, ti.... user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 12.6.2008 14:55:24 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.6.2008 14:58:08   
rumba
Ajvy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sem vesela zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo! Pa čimlepšo nosečnost ti želim!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.6.2008 15:02:08   
Ajvy
user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.6.2008 15:06:51   
siskamiska
Ajvy čestitke iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.6.2008 15:07:45   
rumba
Ajvy, smo kure, a? user posted image  Si fajn namigovala, verjetno nas te je imelo kar nekaj na sumu.user posted image  Včeraj pa nisi šla k zdravniku zaradi ORL izvidov, a? C, c,c,...user posted image   

Pa ne nam zdaj k nosečkam zbežat, a prav?user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 12.6.2008 15:08:28 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.6.2008 15:23:00   
corfu
Ajvy, čestitam user posted image user posted image user posted image

Glede kahle, še ne mislim o njej...Aljaž bo star 3,5 let, pa ima še vedno za ponoči plenico, včasih je suh, včasih se pač polula, pa ****t ga....ko bo dovolj zrel in pripravljen bo že sam čas pokazal.

Glede KM, ga uporabljam že kar nekaj časa in prav tako mlečne izdelke, se pa še vedno doji...no ponoči zadnje dni spi od 20.30-7.00 Upam, da ga sedaj nisem posrala ko sem to naglas povedala user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.6.2008 15:25:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, smo kure, a? user posted image  Si fajn namigovala, verjetno nas te je imelo kar nekaj na sumu.user posted image  Včeraj pa nisi šla k zdravniku zaradi ORL izvidov, a? C, c,c,...user posted image   

Pa ne nam zdaj k nosečkam zbežat, a prav?user posted image

Sem, sem...nesla sem izvide, pa še zmenli sva se za bolniško..... G mam pa šele 11.07. tak , da ko na ekrančku vidim pikico, bom zelo zelo veselauser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.6.2008 15:26:28   
Freycha
Ajvyyyy čestitke!!!!!! mater, po pravici povedno, mi tudi potegnilo ni... ma tut na kraj pameti mi ni prišlo user posted image user posted image user posted image  no, ne da ti ne bi želela, samo spomnila se nisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.6.2008 15:31:39   
madejka
AAAAAAAAjvyyyyyyyuser posted image user posted image user posted image Pa glih ko sem prebrala, da si imela v nosečnosti še nižjega sem pomislila na touser posted image user posted image user posted image
Čestitke! In veselo in zdravo user posted image ti želim!user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tuduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.6.2008 15:34:47   
madejka
Rumba te pa res prosim, da pogledaš... če odštejem Freychinih 5 mi manjkajo še 4user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.6.2008 15:42:45   
siskamiska
Aja pa uživajte vsi na dopustih in na morju. Mi bomo šli tud na malto in v švico, komaj čakam. Edino fejst fejst se bomo skeširali, pa saj si more človek tud kaj privoščit a ne? user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.6.2008 15:57:51   
SANEK1
Ajvy, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.6.2008 17:42:16   
baja*
Maj čestitke za prve korake!user posted image user posted image user posted image
Ajvy čestiiiiiikteeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.6.2008 17:53:03   
Freycha
joj pa res, to sem pa čisto spregledala... je ajvy zasenčila vse ostalo user posted image

maj čestitke za prve korake!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.6.2008 17:58:32   
madejka
Mah kaj pa so koraki proti novemu user posted image ? Nič ne zamerimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
12.6.2008 18:01:49   
angel_rebelde
Maj, čestitke za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, iiiiiiiiiiiiii, se mi je kar koža naježila, bravoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veselo in zdravo nosečnost, ter mirno user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.6.2008 18:55:00   
bojana2
Ajvy čestitke...fuul lepo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo nosečnost ti želim.

Maj bravo za prve korake...user posted image user posted image

Sanek in Bačko user posted image ...je vse ok...bepanten plus dela šale...je veliko bolje, ni več tko rdeče in zatečeno, tko da upam, da bo v dnevu ali dveh vse ok. Je pa ponoči blo prav čudno...user posted image ..na strani kjer sem mela zatečeno mi je iz nosu (samo iz te nosnice) tekla po kapljicah, mislim da voda, ne vem...user posted image ...ena tekočina...ma res se čudno sliši, sam pol je blo pa tkoj bolš...user posted image ...ja kr neki. Pa še zdej ne vem, kaj je to sploh bilo...user posted image  upam samo, da se nikoli več ne ponovi.

Moj zdejle drifta in uživa 100 na uro, midva z malim sva mela pa obisk in je blo tud fajn...user posted image
Zdej mam pa še par stvari za zrihtat in sem frej...user posted image

Nočko

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.6.2008 20:10:26   
rumba
madejka, sem malo pobarala, pa pravi mož, da jih špara še za nono in nonota, ki menda delata zbirko. Bom še nono povprašala, kako ji kaže in če ima kaj viška.user posted image

Naš Anej pa gre tudi na morje naslednji teden, za celi teden z vrtcem v Savudrijo.user posted image  Sicer jim vreme ne kaže najbolje, ne vem, kako bo s kopanjem, če jih bodo sploh spravili v to mrzlio morjeuser posted image , ma si bodo pa kake druge dejavnosti izmislili. Sigurno jim ne bo dolgčas.
Danes pa so imeli zaključek v vrtcu. Najprej je bil nastop, pol so jih preoblekli, jim nadeli une diplomantske kape, vsak je imel v roki eno svečko in so prepevali himno. Jaz pa user posted image . Kako so bili lepi!!!! Madona, kak čas beži, kako so že veliki..... Anej je v skupini, kjer so vsi leto starejši in gredo naslenje šol. leto v šolo, on pa še ne, ravno zato so naredili tako slovesen zaključek.user posted image user posted image user posted image  Ne moreš, da nisi ful ponosen na svojega mladiča.user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.6.2008 20:21:15   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dobro jutro
Tak, Živa je celo nazaj zaspalauser posted image , zato ma mati malo cajta za RRuser posted image ...tu pa nobene goruser posted image

Ki ste se zguble Julijkeuser posted image user posted image user posted image

Je že skorej cel dan mimo...ampak...tukej smo...smuser posted image . user posted image user posted image user posted image  Danes je mel moj podelitev diplome in smo si ga šli seveda pogledat. Brez Anžeja, žal...ampak je blo ob 12h, ko gre on mal pod kožo pogledat.

kapica si že kaj boljše volje?

bojana kako je s tabo in tvojim obrazom? U, vidim, da Bepanthen učinkuje. user posted image
Freycha ti kar omenjaj morje, bomo šli kmal za vami, juhuhu!!! user posted image user posted image user posted image

bačko je keramičar prišel? Aha, vidim, da ste se uspešno zmenili! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Bom pa zelo vesela, če bi seznamčke, Freycha in ostali, delili tudi kaj z mano/nami, ker mene kar glava peče, na koliko reči je treba misliti. In pol na koncu 100% kaj pozabim, drugih reči pa vlečem 100x preveč.

zvesta odlična ideja! user posted image  Kar se pa spanca tiče...Anžej je spal eno uro, kar je tudi en mičken premalo in je bil do prejle sitkan. Zdej pa že pridno nina. user posted image

baja user posted image user posted image user posted image  Te popolnoma razumem, samo meni je bila sreča z dojenjem dana le malce več kot do 2m... Anžej je še vedno na AM, mu še nisem probala dat KM. Dobi ga zjutraj in zvečer, samo zjutraj mu ne gre najbolš in bom počasi ukinla. Pred spanjem pa spije 240ml.
maj bravoooooooooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuu, rumba user posted image user posted image user posted image  za spanec! Bi tud meni pasalo, še bol pa mojmu user posted image . Ga je tole vreme čist zdelalo. Na Anžeja pa nima takega učinka. user posted image

Sanek Anžej tud ful spije. Me je mal skrbel zarad cukra, ampak je bla kri ok. Pa sej je fajn, da dosti pije.

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Pa dobr punce, 1000 namigov sem vam dala, pa nobena neče ugant, al pa vsaj pogledat moj nov ticker.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestiiiiitke!!!

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Aja pa uživajte vsi na dopustih in na morju. Mi bomo šli tud na malto in v švico, komaj čakam. Edino fejst fejst se bomo skeširali, pa saj si more človek tud kaj privoščit a ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image  To bo pa dopust za neki časa! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Ne moreš, da nisi ful ponosen na svojega mladiča.user posted image

Prav res, še meni so šle kocine pokonci! Joj, kolk hitro rastejo, no...

Zdej pa prpopam to klobaso čez celo stran...da vidmo! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.6.2008 20:37:44   
Češnca
madejka spet mamo ježka: user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.6.2008 20:50:29   
kapica
Ajvy, cestiiiitamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jooj, kak lepo, se ena nosecka tu goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj bo nosecnost cimbolj mirna in lepauser posted image .
Rumba, ja res, tako hitro gre cas, da je groza. verjamem da je bila predstavitev lepa.
Baja skoda za dojenje, ampak tud jaz mislim da je tako najlepse, ce se sam odstavi. Dino dobi zvecer za spanje flasko(danes 180ml), pa ce je treba dobi tud ponoci(120ml). Cez dan ne. KM se ne dobi, pocasi bom poskusla z jogurti.
Cesnca, kako se mu lepo vidijo zobki na slikiciuser posted image . Ja, sem ze boljse voljeuser posted image . Je bil kr fajn dan, pa velik sem lahko pocivala, ker je bil moz domauser posted image .
Maj, bravo za korakeuser posted image .
Siskamiska, vaauu, vi si pa privosacite a? bravoouser posted image .
Zvesta, tud jaz ga ne odvajam od nocnega mleka. Prejsnji teden sem isto sprasevala, ampak sem se odlocila, da ko bo njemu dovolj, bo sam pokazal. Danes ponoci recimo ni dobil flaske, par noci nazaj tud ne. Tako da mislim da bo pocasi. Si pa hitra z kahlcouser posted image . Jaz sem se odlocila da pred dvema letoma ne bom kaj poskusala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.6.2008 20:58:51   
kapica
Sanek, tud dino velik spije, sem se ze sama sprasevala, ce je to okej. Pa zgleda c emu pase, ne more bit nic narobe. In ce normalno je, ni blema.
Bojana, sreca da je slo nazaj. Mogoce je bila tista tekocina kriva za vse skupaj, pa karkoli je ze bilo.
Madejka, tu je tud bila en cajt nazaj akcija za zoge. In midva sva kr 3 dobila, tolk sva zbiralauser posted image . pa nisva imela kam z njimi in sva jih dala naprej, zdaj bi pa rada imela kaksnouser posted image . Thja, nismo nikol zadovoljni.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.6.2008 21:13:00   
kapica
A spet ni nobene? Mateuser posted image  mam pa res sreco no.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.6.2008 21:19:48   
madejka
Kapica jaz sem tu!
Po 3/4 ure uspavanjauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.6.2008 21:20:41   
madejka
Češnca iiiiii kaki lepi jejž!user posted image user posted image
Pa kake lušne banance maš to! Kje si našla?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.