|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
12.6.2008 12:38:27   
Ajvy
Maj..čestitke za hojouser posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka...sem nesla izvide od ORL..pa da se mal pogovoriva kako naprej...sem mela pritisk 95/55user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
12.6.2008 12:41:20   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Zvesta  mi smo bili v Terme Lendava.A greste v apartmaje?Meni so bili apartmaji zelo lepi in bomo še šli.Edino kar me je motilo so notranji bazeni.Voda je malo drugačna kot v Čatežkih.

Ne, mi smo si rezervirali hotel. Kaj pa je narobe z notranjimi bazeni? Voda je pa termalna, poznam, Smo veliko v Radence in Terme 3000 hodili.

Joj, Ajvy, kako mi jer poznan tak pritisk. Se ti rola kot pijancu.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
12.6.2008 12:43:49   
madejka
Ajvy jaz imam normalen tak pritiskuser posted image user posted image Me vedno sprašujejo ko mi merijo, če se dobro počutimuser posted image V nosečnosti ko bi se naj kao dvignil sem imela 110/60user posted image Verjamem pa, da nbi fajn, če ga nimaš ponavadi takegauser posted image A je to tud zarad vremena?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
12.6.2008 12:47:29   
angel_rebelde
Madejka, spim kolikor lahko user posted image Ponavadi grem spat ob 1h, pa se zbudiva z malim ob pol desetih, samo danes sem bila zgodnja, mi je blo full slabo. Nosečniška slabost? user posted image user posted image user posted image Hahah, da me ne bo katera resno vzela user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
12.6.2008 12:48:44   
angel_rebelde
Aja, seliti bi se pa že morali na Otroci, saj jih je že ene par dopolnilo leto dni, a ne? user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
12.6.2008 12:54:41   
rumba
baja*, te čisto razumem glede dojenja. user posted image user posted image user posted image  Ne bit žalostna! Res fajn, da se je Rene sam odstavil. Tako je najbolje za oba. Ti pa sedaj ne preveč iztiskat mleka, samo toliko da pritisk popusti, pa kake obkledke si daj gor in pod tuš, če bo potrebno.user posted image  Kar se pa KM tiče, ga kamot začni uvajat. Najprej po malo, da vidiš, kako ga sprejme, pol pa kakro vama ustreza.
kahlica: o njej še ne razmišljam. Hano sem začela postopno odvajati okoli 2 let in jo posedati na kahlico, takrat sej ji tudi prvič dala spodnje hlačke, pa je bilo itak po celem stanovanju polulano, še huje, kot bi imeli mladega kužka.user posted image user posted image user posted image  Anej ni želel sedeti na kahlici do malo pred tretjim letom. Potlej se je pa kar čez noč odločil, da ne bo imel plenice, da je že velik in se ni nikoli polulal, ne podnevi ne ponoči.user posted image  No, tako bom tudi z Julijo še kar lep čas počakala, da bom videla, kdaj je za akcijo.
bačko, ful ti odsvetujem pojočo kahlico!!! Saj ko otrok začne lulati, se kahlica oglasi, kar ga prestraši (ali pa kako drugače preseneti) in zato curek zadrži in ni nujno, da bo res do konca lulal. To pa ful ni dobro. Ali pa bo vstala in mem polulala.user posted image  Mi smo jo pri Hani takoj razmontirali, da ni več pela.user posted image
madejka, user posted image , uredu smo.user posted image  Prejle, ko ste klepetale, sem uspela za dve uri zaspati.user posted image user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image  Maj!!! Evo, pa bo tvoj križ končno manj trpel.user posted image
Ajvy, jaz sem tudi v klubu nizkopritiskačic.user posted image user posted image user posted image  Jao, meni se kar vrti, ko je bolj deževen dan, bi lahko kar celi dan spala. V nosečnosti pa se je tudi meni malo povišal. Uau, očitna razlika v razpoloženju.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 12.6.2008 12:55:30 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.6.2008 12:59:16   
madejka
user posted image user posted image user posted image Rumba! Paše takšno spanje, še posebej na tak danuser posted image Mojadva sta mene dala spat do pol enajstihuser posted image user posted image   S tem, da sem prej imela malega od 8-9h, da je možek spaluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.6.2008 13:01:35   
madejka
Pa meni kaka kava nič več ne pomagauser posted image user posted image Je lahko spijem celo kahlo pa grem koj spatuser posted image

Imam eno prošnjo: a ima mogoče katera kaj pik za OMV za dat? Nam jih manjka 9 do druge žoge, pa bi jo taaak radi imeliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.6.2008 13:04:35   
madejka
A_R mislim, da nas med Otroke prestavijo s 1.7.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.6.2008 13:05:51   
Freycha
madejka jaz jih imam kar nekaj.... sam mal, grem jih prešteti..... 5 nalepk. MI jih je pa zadnjič hotela spet pet podturiti, pa sem rekla, da jih ne rabim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.6.2008 13:07:13   
madejka
Freycha a res??? Bi jih donirala v dobrodelne namene?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.6.2008 13:08:58   
Freycha
rumba se ne bi mogla bolj strinjati s tabo glede kahliceuser posted image  sicer pa vsak po svoje...... logično!user posted image user posted image user posted image

midva sva dala pa komaj ob 12.30 malo spat, pa hvala bogu še spi user posted image user posted image user posted image  upam, da bo še nekaj časa.....

rumba koliko časa je Julija spala?

včeraj je Dita na poti domov spala uro in dvajset, pa sem mislila, da bo šla pozno spat, pa jo je pred deveto že pobralo. Spala pa skoraj do pol devetih, kar že dolgo časa ni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.6.2008 13:10:10   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha a res??? Bi jih donirala v dobrodelne namene?user posted image

brez problema... samo v nedeljo gremo na morje, pa ne vem, če bomo kaj po unih koncih hodili user posted image  mislim, sploh smo full v gužvi teh nekaj dni do sobote zvečer..... kak naredimo primapredajo?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.6.2008 13:15:34   
madejka
Freycha mogoče pa mi mimogrede (v mestouser posted image ) uletimo za par minutuser posted image Sej gre za nas, tak da nič se obremenjevatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.6.2008 13:18:45   
Freycha
može..... sam prej pokličite, da smo zagotovo doma in kar se da "primerno" oblečeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.6.2008 13:23:50   
madejka
Zmejeno!user posted image

Zdaj morm pa kuhat, pa Maj se je zbudil po 3/4 ureuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.6.2008 13:25:47   
rumba
Freycha, Julija je spala cca. dve uri in deset minut.user posted image
madejka, pri nas bi se menda tudi še našla kaka nalepka za žoge. Bom malo povprašala.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
12.6.2008 13:30:32   
rumba
Julija mi je vedno fuuuul malo pila, cca. 2 deci na teden vsegaskupaj, sedaj sem ji pa kupila v Hoferju Smoothie in je čisto navdušena. Ga je sposobna popiti celega naenkrat, 250 ml.user posted image  Sem ful vesela, pa še fajn zadeva je to iz 100% sadja, brez kakih dodatkov.user posted image  Tako da Gabi in Neža, hvala, ker ste nas spoznale s tem čudom.user posted image  Aja, pa še s slamico pije kot velika, prej je pa videti ni hotela.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
12.6.2008 13:33:22   
bačko
Rumba hvala za nasvet.Moja sestra je imela pojoča kahlico in nismo imeli nobenih problemov z njo.Bomo videli.
Zvesta  tak čuden vonj je bil.Mogoče nisem navajena.user posted image
Žana ponavadi tudi spi okoli  2 uri.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
12.6.2008 13:55:23   
Freycha
Dita je zdej dobro urco spala in je prav pasalo... sicer spala nisem, je pa vseeno pasalo biti na off... zdej pa gleda čudo od čuda v obliki sesalca user posted image  pa seveda sebe v špeglu user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
12.6.2008 14:03:15   
madejka
Tak, fižol, krompir in klobasa se kuhajouser posted image

Joj naš tud obožuje sokce na slamicouser posted image Celega naenkrat spije. Pa tud sicer je začel pit odkar je vročina, tud po liter in več na danuser posted image Včasih se mi zdi, da sploh ne bi jedel, če bi pil kolko bi hotel...

Mah tud Maj ni spal več kot 3/4 ure, kot je pač običajno zadnje časeuser posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 12.6.2008 14:04:00 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
12.6.2008 14:03:42   
SANEK1
Dober dan...

Bojana2, si se šla pokazat h dohtarju? Upam, da gre na bolje, ti pa vseeno pošiljamuser posted image user posted image user posted image

Maj, bravo fantuser posted image user posted image user posted image

Rumba, samo 2 dcl/tedenuser posted image  Pa v tej vročini tudiuser posted image  
Meni Živa spije tudi več kot liter tekočin na dan, pa še poniči vasj eno celo flaško... a še kateri otrok tolko spijeuser posted image user posted image user posted image
Upam, da ni nič narobeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
12.6.2008 14:23:07   
bačko
Bojana meni tudi zanima kaj si odpravila pri zdravniku?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
12.6.2008 14:42:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy jaz imam normalen tak pritiskuser posted image user posted image Me vedno sprašujejo ko mi merijo, če se dobro počutimuser posted image V nosečnosti ko bi se naj kao dvignil sem imela 110/60user posted image Verjamem pa, da nbi fajn, če ga nimaš ponavadi takegauser posted image A je to tud zarad vremena?

srečnica, meni je v nosečnosti še dodatno padel.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
12.6.2008 14:46:53   
Ajvy
Pa dobr punce, 1000 namigov sem vam dala, pa nobena neče ugant, al pa vsaj pogledat moj nov ticker.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.