Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 7:16:19
|
|
|
|
murkica
|
Kodrana je postala mami? samo čas gre pa res hitro. Meni se zdi, kot da je komaj dobro sporočila, da je nosečka, zdaj pa je že kar mami. No pa saj vidimo, kako gre čas hitro, ko spremljamo našo Erin in Špelco. Saj tudi Beybi še samo malo manjka pa bo dojenček tu... Drugače pa sem jaz danes v službi in sem rekla, da moram iti prvo na RR in skuhat eno kavico, ker že dolgo nisem bila prva... Evo kavica za vas in za vašega dragega [/link] in pa čajček [link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://cms.zurnal24.si/export/sites/z24/_data/images/zdravjefitness/iStock_000004128612XSmall.jpg_138096144.jpg&imgrefurl=http://cms.zurnal24.si/cms/zstil/zdravjefitness/index.html%3Fid%3D11667&h=324&w=325&sz=25&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=_8i_79zyPDeh4M:&tbnh=118&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3D%25C4%258Daj%26um%3D1%26hl%3Dsl%26rls%3Dcom.microsoft:sl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7ADBS%26sa%3DN] za vse nosečke. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Murkica če si čez vikend počivala, je čisto ok. kako pa pri tebi kaže pričakovanje ali nepričakovanje? Pri meni je zaenkrat stanje takšno, komaj konec M in še dolg mesec čakanja pred mano. Zdej se mi je namreč M pomaknila že na 35 dni. No ampak je vsaj točna. Ampak sem sigurna, da je ta mesec tisti pravi. Malo optimizma ne škodi. Jaz imam danes v planu še toliko stvari, da že sedaj ne vem kje se me glava drži. RAda bi šla definitivno malo na kolo ampak bomo videli, če mi bo uspelo. Vsem vam želim prečudovit dan in upam, da vse nečakajoče ne dočakate M. LP murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 7:19:26
|
|
|
|
murkica
|
NO zdej mi pa še neki nagajajo slikce in zaradi tega smotanega oglasa še posta ne morme urediti... V glavnem žal mi je za nastalo packo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 10:09:10
|
|
|
|
ledenka
|
juuuutrooooo stiskamo pesti za Oktavijo, da dobro opravi! ima danes pregled v MB. a kodrana je pa mamica? super murkica, tvoji posti so pa neki premaknjeni ampak tvoj pozitivizem mi je všeč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 10:28:34
|
|
|
|
pikapoka2
|
tudi jaz stiskam pesti za Oktavijo! Ve kdo, kje se je izgubila LuNa??? Čestitke Kodrani!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 10:29:43
|
|
|
|
pikapoka2
|
kdaj pa naš sonček dela test???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 10:45:45
|
|
|
|
pikica36
|
OKTAVIJA -mislimo nate sonček tudi zate da zagledaš magični ++ kodrani pa čestitke za kako kaj špelka?? in pa LUNAAAAAAAAAAAAAA!! njo pa že močno pogrešam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 11:28:19
|
|
|
|
ledenka
|
pikapoka, bolj je vprašanje, kdaj ga ti delaš pikica Špelka počiva, je ok. Lunčika se je pa res nekam izgubila... jo pogrešamo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 11:55:06
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, a ste kej pridne? kaj počnete? Uživate v sončku, kajne? Saj prav. jaz tudi. Želim vam čudovit dan.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 12:03:30
|
|
|
|
pikapoka2
|
oh, sonček kako ti je lepo... jaz bi tud uživala v lepem vremenu pa moram bit v službi sploh se mi ni...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 12:04:09
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pikapoka, bolj je vprašanje, kdaj ga ti delaš danes, po službi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 12:51:49
|
|
|
|
pikica36
|
pika poka - kar pogumno!!!! jaz bi tud uživala na sončku, sem pa zabita v tej pisarni , kjer je poplnoma brez lufta že zdaj...joj.. kaj šele bo poleti. delam pa v eni večjih firm, kjer se vsako leto hvalisjo z full full dobičkom in ne vem kaj še , pa za ene *k....* klime ni denarja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 13:19:33
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jaz bi tud uživala na sončku, sem pa zabita v tej pisarni , kjer je poplnoma brez lufta že zdaj...joj.. kaj šele bo poleti. delam pa v eni večjih firm, kjer se vsako leto hvalisjo z full full dobičkom in ne vem kaj še , pa za ene *k....* klime ni denarja hej pikica, pa midve slučajno ne delama v isti firmi? Saj vem da ne, ampak pri nas je popolnoma enako
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 13:25:37
|
|
|
|
Erin
|
Oj oj Ne bit hude ker se bolj malo javljam ampak ubogam zdravnike in pridno počivam...vas pa redno berem... Za vse vas držim pesti za , vidim da je kar napeto zadnje dni... Kodrana je mamica ja...se spomnim ko jo NISVA skupaj pričakovali 22.9....no jaz sem jo dobila ona pa ne..in sedaj je mamica Še malo pa bom tudi jaz... Sem bila pa hudo pretresena nad usodo naše bivše soborke TamareJ, ki je ta vikend 2 tedna pred PDP umrl v trebušku ... Pretresljivo....upam da si bo opomogla... Kot berem optimistično gleda naprej, kar je prav ampak bolečine iz njenega srčka ne bo mogel nihče izbrisati...upam le da je pred njo veliko lepša in srečnejša prihodnost in ji želim najboljše... Se*-ki...kdaj je ohcet?? Da ne bom zamudila in zamučkala kaj? beyba - kako se ti držiš? sonček - super za tako mišljenje, to je tisto pravo, boš videla...pozitivne misli že pol poti premagajo in ti BOŠ ZMAGALAAAAAAA!! murkica - tudi tebi za optimizem...tako je treba, no, saj se boste naučile In ta mesec BO zmagovalen Ne zamerit ker ne bom omenjala vsake posebej, ampak mislim na vse vas in vam pošiljam tople in miljon
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 14:51:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin *Sem bila pa hudo pretresena nad usodo naše bivše soborke TamareJ, ki je ta vikend 2 tedna pred PDP umrl v trebušku ... Pretresljivo....upam da si bo opomogla... Kot berem optimistično gleda naprej, kar je prav ampak bolečine iz njenega srčka ne bo mogel nihče izbrisati...upam le da je pred njo veliko lepša in srečnejša prihodnost in ji želim najboljše... **Se*-ki...kdaj je ohcet?? Da ne bom zamudila in zamučkala kaj? * Ja, serm prebrala včeraj, ko sem vam ravno mesič poslala. Cel dan mi ne gre iz glave in mislim nanjo... Sem kar brez besed, vse zbledi. Se pridružujem tvojim željam ... **Ohcet bo zadnjo soboto v maju (31.05), organizacija je ok, dokler se ne začnejo vtikat tašče in taščine mame z idejami in tradicijami, ki že nekaj desetletij ne obstajajo oz ki so izgubile smisel že v davni preteklosti (ok, izkašljuem se ) pikapoka: porooočaaaj! (le kako sem te lahko včeraj izpustila? )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 16:14:00
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, kdaj pa bo dekliščina? Pikapoka, luuuuuulaaaaaaj in navijam, navijam, navijam! Erin, super, da si ok! ti kar počivaj, tu pa tam pa se le javi, da ne bomo panike zagnale Pikica, če si daš eno lepo ozadje na računalnik, pomaga Sonček, paziš nase? le glej, da bo plusek še 10 dni, kajne?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 17:03:02
|
|
|
|
oktavija
|
Evo tudi mene! Danes naredila test in spet - , bila sem tudi v MB kjer so me dali na IUI... Zdaj čakam na teto in potem začnem ponovno jemati Klomifen....pol pa IUI, še ta mesec! So se pa v MB postopki čakanja na IVF zelo skrajšali, danes so naročali za september kar je super hitro glede na gužvo ki jo imajo! No toliko od mene za danes, zlaj pa šibam kuhat! PA PA!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 17:15:59
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 20:26:33
|
|
|
|
pikapoka2
|
ni mi uspelo prej, zaj sem lulala oktavija , čeprav sem upala, da bo na testku plusek. Žal mi je za TamaroJ Se* udarit bi mogle dekliščino, a ne? Zdaj bi pa že skor lahko šla pogledat rezultat, tako dolgo sem pisala. Roke in noge imam čisto mehke...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 20:36:16
|
|
|
|
pikapoka2
|
nazaj sem... kaj naj rečem bejbe moje drage... Zagledala sem en velik debeli !! Uspelo mi je! Morem zaj malo k sebi prit... jupi... hvala vam, da vas imam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 20:49:12
|
|
|
|
murkica
|
pikapoka2 čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA pa imamo novo nosečko. Res ti iz srca čestitam....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.5.2008 21:47:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 Zagledala sem en velik debeli !! cestitam!!! ti zelim lepo nosecnost in zdravega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.5.2008 7:27:54
|
|
|
|
sonček33
|
pikapoka2 - iskrene čestitke. polepšala si mi dan. naj bo vse kot mora biti in bodi srečna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.5.2008 8:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
nazaj sem... kaj naj rečem bejbe moje drage... Zagledala sem en velik debeli !!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.5.2008 8:45:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Juuupiii! ČEEEESSSTIIIITKEEEEE pikiiicapokiiicaaa!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.5.2008 8:48:38
|
|
|
|
Serendipity
|
dekliščina - določimo datum? Jaz prinesem pijačo in jedačo (žal nosečke se boste morale delat da pijete virtualno pijačko, ki vam je sicer ne priporočajo) oktavija - čakaj, potem imaš že v septembru datum?????? Jupi! Eto pa en morning coffee (BTW jaz sem že s službe )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?