Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 14:29:06
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, sem te obiskala jazzzi, na strani od s'oliverja ampak mislim, da majo podobne stvari povsod zakaj pa bi imela kaj čez, a misliš, da bo mrzlo? zdaj pa se spravi, da ne boš pozna!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 14:31:39
|
|
|
|
jazzz27
|
pa, pa....bo še govora o tem, mam do nedelje cajt no ja do petka ....jutri... pa, pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 14:37:26
|
|
|
|
ledenka
|
sej v nedeljo zjutraj greš tud lahk v šoping fajn vozi!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 15:26:03
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se pe jaz malo javim... Vikend smo preživeli bolj tako tako, ker je mojega dragega zagrabl v vratu in ga ni mogel nič premikati in zato nismo odšli na vikend... Sva pa lepo preživela vikend na sončku, veliko časa sva preživela s prijatelji in sva se imela odlično. Vidim, da ste se nekatere imele ravno tako lepo, zate Erin pa stiskam pesti, da je vse v redu in da so zdravniki samo nekaj zbrkljali. Kakorkoli že sporoči kako je bilo na pregledu, me vse mislimo nate in držimo pesti, da je vse tako kot mora biti. Sonček-ti kar pridno grej svoji pikici, ker kot sem ti že povedala, ti boš naša nova srečka nosečka... Ledenka- vidim, da si se lepo imela na potovanju in upam, da ste kakšno pikico prešvercali čez mejo.... pikapoka- kaj še čakaš? hitro delat testek in nam sporoči veselo novico... Oktavija- ti pa nič ne skrbi... Prepričana sem, da moraš samo počakati na pravi dan in prikazal se ti bo debel +. Špelka, jazzz, beyba in vse ostale borkice, vas pa lepo pozdravljam in javite se kaj.... Zdej pa šibam kuhati kosilo, ker dragi pride domv čez pol urce. Danes bova malo nezdravo jedla in sicer cordone blue in pomfri.. No pa seveda ogromna skleda solate, da bo vsaj nekaj zdravega LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 18:59:26
|
|
|
|
Erin
|
No pa da še tukaj sporočim ...bom kar kopirala z avgustovk, upam da ne boste hude No u glavnem..vaše PESTKE SO POMAGALE Očitno so bili prejšnji teden pri merjenju trebuščka površni saj je bil pri tokratnem pregledu z UZ pri moji gin v povprečju 232mm Pa naš mali makaron se je spet na rito vsedel tako da bomo spet čakali da bo šel na glavo. Kri je uredu, voda tudi, hematoma ni več videti , kilce so +9, pritisk je še normalen, je bila pa Gin danes toliko bolj pozorna in prijazna - kot prvo si je skoraj 45 min skoraj samo zame vzela, pa še moj je bil zraven in se je mogoče zato bolj potrudila. Bom pa imela bolniško do poroda - jo grem jutri urejat k moji osebni zdravnici. Je pa rekla da bi v primeru še vedno manjšega obsega trebuščka redno delali kontrole in morfologijo in da bi se to dalo pozdraviti oz pomagati...samo ne vem s kakšnimi posegi...se mi je pa skala odvalila od srca, samo da je vse ok I'm sooooooooo happy!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 19:08:05
|
|
|
|
Erin
|
Aja, pa miljavžent poljubčkov in objemčkov za vse vas ki ste mi stale ob strani in mislile name... HVALA VAM! sonček - v vsej moji zmedi sem spregledala kdaj delaš testek? Držim pesti že sedaj in ti pošiljam MAMICA BOOOOŠ!! Sem 100%
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 21:41:14
|
|
|
|
murkica
|
Erin ful sem vesela... Bila sem prepričana, da so zdravniki nekaj zamutili in da je vse tako kot je treba... Super. Sedaj pa le mirno...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 0:00:33
|
|
|
|
*Junona*
|
Erin, zate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 7:49:23
|
|
|
|
sonček33
|
Erin, tvoja novička je nekaj čudovitega. včeraj sem cel dan razmišljala o tebi in tvojem dojenčku. Vesela sem, da so se zmotili in da tvoje dete raste tako kot je treba. To je pa bila živčna vojna, kajne' Zdaj pa zadihaj. Spraševala si, kdaj imam test - no do tega je še daleč - 26.5. Sem se pa včeraj pogovarjala s svojima pikicama. Smo šli po atija v službo in pol nas je peljal na pico :) In danes je res prvič, da sem se zbudila in si rekla- noseča sem. Prav tako se počutim. Vsem ostalim borkam pošiljam poljub na lička in pozdravčke. Zdajle hitim na inštrukcije, pa narediti nov vozniški izpit, pogledat nečaka, pa potem še nahranit račke na Šobec. Potem pa se vam javim. Bodite v cvetju.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 8:20:32
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro! Sonček - full sem vesela da se počutiš kot mamica oz. nosečnica Želim ti da ti 100 % uspe in boš čez 9 mesecev povijala dva sončka Erin - HVALA BOGU da je tvoj malček čist OK, mi je bilo tako hudo ko sem te brala, pomagat pa nisem mogla. Drži se in uživaj v preostanku nosečnosti! Murkiva hvala za spodbudo... Drugače pa pri meni še ni sprememb, tečke še vedno ni in tudi ne kaže na to da se bo pokazala... Sej nevem kaj naj si mislim, do zdaj je najdalši ciklus imel 38 dni kar je prav danes..... Lep dan ti želim!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 8:55:16
|
|
|
|
beyba
|
ERIN IN SONČEK ZA OBE. eRIN SEM REKLA DA SO SEZMOTLI. sONČEK NA POČUTJU NAJ OSTANE TAKO ŠE SLABIH 9 MESECEV POTEM MAŠ PA ZA KAKO LETO DVE DOST !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 10:07:04
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, punce Erin, super novička kolikokrat se G zmotijo, moji svakinji so se tudi v enih meritvah in je bila par dni čist out! itak ste nosečnice bistveno bolj občutljive, tako da bi G morali pazit in raje 3x pregledat, če je res kaj čudnega Sonček, seveda si noseča! in to boš še kake 37 tednov ti se kar pusti razvajat Oktavija, tole o je pa super mogoče pa... držim pesti, da bo čez kak dan en lep plusek in boš namesto v neplodnostno šla na UZ za videt srčka Murkica če si čez vikend počivala, je čisto ok. kako pa pri tebi kaže pričakovanje ali nepričakovanje? Beyba, je noga boljše? Jazzzika, si preživela okulista? IN A SI KLICALA K REŠU??? borkice moje, tud tiste, ki vas ni redno tule in vas noro pogrešam, lepo se imejte!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 11:03:55
|
|
|
|
jazzz27
|
čao!! Najprej čestitke Erin, ker je vse ok...in našim zdravnikom, ker ni večjih strašil!! Sem zelo vesela, ker je vse ok z makarončkom . Očitno je tole stiskanje pesti pomagalo.... ledenkica, no jaz pa sem bila pridna in sem dobila datum 12.6., glih taprav čas po ...če bo prišla....mogoče se pa ustraši Pri okulistu je blo kar...nč tazga kar nebi še vedela. Za oblekce nisem še nič gledala, ker sem včer po pol deseti domov prlutala....tako da danes so spet dobrodošli kakšni nasveti, ker jutri grem v shoping!!!(zvenim kot Nina) Oktavija...mogoče pa bo tale tečka kar počakala devet mesecev....res ti privoščim....jutri bo spet dan za test...jaz že pripravljam in utrjujem rokice, da bomo ploskale!! sonček....ti pa si me ganila, resnično(objokana)! Nosečka naša! Komaj čakam, da se ti uresničijo sanje in zagledaš tisti plus! Ti se kar pogovarjaj s sončkoma, da bosta vedela, da sta zelo zaželjena in da bosta ostala....sama pa se tudi pusti razvajati, pa lepo se čuvaj. beyba, kako si ti? Je kaj novega? polaris, ku ku? kje pa si ti? Javi se kaj, te že kar pogrešam!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 11:04:20
|
|
|
|
anci banci
|
pozdravljena dekleta... sem predprvomajskimi prazniki bila na tej temi...potem smo malce uživali na potovanju sedaj pa zopet v službi:( Imam eno vprašanje, če seveda ima katera podobno izkušnjo 9.aprila je bila laparoskopija, (po besedah zdravnika naj bi dobila v roku tedna dni), pa ni od nikoder(po naravnem ciklusu bi morala jo dobiti 23.4) imam take bolečine že 7 dni kot da bi dobila , seveda o ni ne duha ne sluha, povečan beli tok, napete prsi, ponoči ne morem spati ker me tako špika in boli, kislina me napada... test pa negativen in sedaj ne vem kaj naj naredim, ali naj grem k zdravniku(samo do njega bom lahko prišla šele 4.6) al kam drugam in kam? če je imela katera podobne izkušnje. bi zelo rada dobila kak nasvet kam naj se obrnem pozdravcek vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 11:18:12
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem imela dve laparoskopiji, pa sem po obeh dobila normalno.... imam pa podobno kot ti napete prsi in beli tok, tudi krče in čez dva do štiri dni se prikaže . No, beli tok je obvezen pri meni pred . Po moje je to samo predpriprava na ....no sedaj sem pa že toliko naredila, da bo sigurno prišla....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 11:34:11
|
|
|
|
anci banci
|
no jaz srčno upam da bo prišla, ker ravno zaradi nerednih sem šla na laparoskopijo (PCO)... samo me pa skrbijo te bolečine ker to traja že 7 dni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 11:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hej dečve... jaz sem nekaj zašušmuš in sem mal spremenila nick...no sem pa še vedno stara jazzz27
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 11:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
A katera mogoče ve, če se da račun nazaj dobit? Pa zmer mam jaz ene težave
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 13:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
a sem sama danes tule?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 13:42:38
|
|
|
|
ledenka
|
nisi sama mislim, da napišeš moderatorju en mail in ti to uredijo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 14:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
sem napisala na pomoč..tak da.... ...no ledenka sem bila pridna, sem se za datum zmenila kaj počenjate, ko vas ni nič tukaj gor????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 14:22:46
|
|
|
|
ledenka
|
super, da si poklicala in držim pesti, da ti sploh ne bo treba it
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 15:45:37
|
|
|
|
oktavija
|
Dekleta kaj naj naredim? Moje tete še ni, testek je bil -, jutri pa morem v MB.... Ali naj kupim še en testek in ga naredi jutri zjutraj.... Nimam nobenih znakov ne za eno in ne za drugo... Jaz sem skoraj sigurna da nisem , in ko vidim - na testeku sem full slabe volje.... Kaj bi naredile ve? Sej me bodo jutri pregledali v MB in mi bodo lahko povedali če bi bila slučajno ? Svetujte mi.... pleasssseee!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 16:23:39
|
|
|
|
ledenka
|
Oktavija, ti se kar nič ne sekiraj testek naredi ali pa ne, to ni tako pomembno za pregled. pri pregledu ne bodo nič videli, če si noseča, se bo na UZ videlo šele čez kake 2 tedna sicer pa ti UZ delajo med 15. in 20. dnem, vsaj meni so ga. čim manj se sekiraj in dobro opravita jutri!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.5.2008 20:32:11
|
|
|
|
Serendipity
|
Erin - me veseli, da je vse OK s tvojim sončkom! Sem mooočnoo stiskala pestke! Se spomite kodrane? Je postala mamica! Sploh ne morem verjeti kako hitro gre čas tu na RR! sončece - močno stiskam pestke naša nova nosečkaaa! oktavija - Žal mi je da je ta tečnoba tako zvita oz sumim bolj tele testeke, da so fuj in fej Drži se in poročaj kako bo jutri! Špelinka & beyba - kako pa vama gre? Za vse ostale borke --- pa heads up - še malo pa bo viiikeeend (nič ne de če je pravkar minil) in jaz man ''dekliščino'' /smijikijenadebelopožrlslino/
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?