|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
12.5.2008 14:29:06   
ledenka
oktavija, sem te obiskala user posted image  

jazzzi, na strani od s'oliverja user posted image  ampak mislim, da majo podobne stvari povsod user posted image  zakaj pa bi imela kaj čez, a misliš, da bo mrzlo? zdaj pa se spravi, da ne boš pozna!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.5.2008 14:31:39   
jazzz27
pa, pa....bo še govora o tem, mam do nedelje cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ja do petkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jutri...
pa, pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.5.2008 14:37:26   
ledenka
sej v nedeljo zjutraj greš tud lahk v šoping user posted image  

fajn vozi!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.5.2008 15:26:03   
murkica
No pa da se pe jaz malo javim...

Vikend smo preživeli bolj tako tako, ker je mojega dragega zagrabl v vratu in ga ni mogel nič premikati in zato nismo odšli na vikend... Sva pa lepo preživela vikend na sončku, veliko časa sva preživela s prijatelji in sva se imela odlično.

Vidim, da ste se nekatere imele ravno tako lepo, zate Erin pa stiskam pesti, da je vse v redu in da so zdravniki samo nekaj zbrkljali. Kakorkoli že sporoči kako je bilo na pregledu, me vse mislimo nate in držimo pesti, da je vse tako kot mora biti.user posted image

Sonček-ti kar pridno grej svoji pikici, ker kot sem ti že povedala, ti boš naša nova srečka nosečka...user posted image user posted image user posted image

Ledenka- vidim, da si se lepo imela na potovanju in upam, da ste kakšno pikico prešvercali čez mejo....

pikapoka- kaj še čakaš? hitro delat testek in nam sporoči veselo novico...

Oktavija- ti pa nič ne skrbi... Prepričana sem, da moraš samo počakati na pravi dan in prikazal se ti bo debel +.

Špelka, jazzz, beyba in vse ostale borkice, vas pa lepo pozdravljam in javite se kaj....

Zdej pa šibam kuhati kosilo, ker dragi pride domv čez pol urce. Danes bova malo nezdravo jedla in sicer cordone blue in pomfri.. No pa seveda ogromna skleda solate, da bo vsaj nekaj zdravega user posted image

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.5.2008 18:59:26   
Erin
No pa da še tukaj sporočim ...bom kar kopirala z avgustovk, upam da ne boste hudeuser posted image

No u glavnem..vaše PESTKE SO POMAGALEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno so bili prejšnji teden pri merjenju trebuščka površni saj je bil pri tokratnem pregledu z UZ pri moji gin v povprečjuuser posted image user posted image user posted image user posted image 232mmuser posted image Pa naš mali makaronuser posted image se je spet na rito vsedel tako da bomo spet čakali da bo šel na glavo.
Kri je uredu, voda tudi, hematoma ni več videtiuser posted image user posted image user posted image , kilce so +9, pritisk je še normalen, je bila pa Gin danes toliko bolj pozorna in prijazna - kot prvo si je skoraj 45 min skoraj samo zame vzela, pa še moj je bil zraven in se je mogoče zato bolj potrudila. Bom pa imela bolniško do poroda - jo grem jutri urejat k moji osebni zdravnici. Je pa rekla da bi v primeru še vedno manjšega obsega trebuščka redno delali kontrole in morfologijo in da bi  se to dalo pozdraviti oz pomagati...samo ne vem s kakšnimi posegi...se mi je pa skala odvalila od srca, samo da je vse okuser posted image user posted image user posted image I'm sooooooooo happy!!!user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.5.2008 19:08:05   
Erin
Aja, pa miljavžent poljubčkov in objemčkov za vse vas ki ste mi stale ob strani in mislile name...
HVALA VAM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček -
v vsej moji zmedi sem spregledala kdaj delaš testek? Držim pesti že sedaj in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MAMICA BOOOOŠ!!user posted image user posted image user posted image Sem 100%user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.5.2008 21:41:14   
murkica
Erin ful sem vesela... Bila sem prepričana, da so zdravniki nekaj zamutili in da je vse tako kot je treba...

Super. Sedaj pa le mirno...user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.5.2008 0:00:33   
*Junona*
Erin, zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.5.2008 7:49:23   
sonček33
Erin, tvoja novička je nekaj čudovitega. včeraj sem cel dan razmišljala o tebi in tvojem dojenčku. Vesela sem, da so se zmotili in da tvoje dete raste tako kot je treba. To je pa bila živčna vojna, kajne' Zdaj pa zadihaj.
Spraševala si, kdaj imam test - no do tega je še daleč - 26.5. Sem se pa včeraj pogovarjala s svojima pikicama. Smo šli po atija v službo in pol nas je peljal na pico :) In danes je res prvič, da sem se zbudila in si rekla-  noseča sem. Prav tako se počutim.

Vsem ostalim borkam pošiljam poljub na lička in pozdravčke. Zdajle hitim na inštrukcije, pa narediti nov vozniški izpit, pogledat nečaka, pa potem še nahranit račke na Šobec. Potem pa se vam javim.

Bodite v cvetju.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 934
13.5.2008 8:20:32   
oktavija
 Jutro!

Sonček - full sem vesela da se počutiš kot mamica oz. nosečnicauser posted image user posted image user posted image  Želim ti da ti 100 % uspe in boš čez 9 mesecev povijala dva sončkauser posted image user posted image

Erin - HVALA BOGU user posted image user posted image da je tvoj malček čist OK, mi je bilo tako hudo ko sem te brala, pomagat pa nisem mogla. Drži se in uživaj v preostanku nosečnosti!user posted image user posted image user posted image

Murkiva hvala za spodbudo...user posted image

Drugače pa pri meni še ni sprememb, tečke še vedno ni in tudi ne kaže na to da se bo pokazala...user posted image user posted image  Sej nevem kaj naj si mislim, do zdaj je najdalši ciklus imel 38 dni kar je prav danes.....

Lep dan ti želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 935
13.5.2008 8:55:16   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ERIN IN SONČEK ZA OBE. eRIN SEM REKLA DA SO SEZMOTLI. sONČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   NA POČUTJU NAJ OSTANE TAKO ŠE SLABIH 9 MESECEV POTEM MAŠ PA ZA KAKO LETO DVE DOSTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 936
13.5.2008 10:07:04   
ledenka
user posted image

jutro, punce user posted image  

Erin, super novička user posted image user posted image user posted image  kolikokrat se G zmotijo, moji svakinji so se tudi v enih meritvah in je bila par dni čist out! itak ste nosečnice bistveno bolj občutljive, tako da bi G morali pazit in raje 3x pregledat, če je res kaj čudnega

Sonček, seveda si noseča! in to boš še kake 37 tednov user posted image  ti se kar pusti razvajat

Oktavija, tole o user posted image  je pa super user posted image  mogoče pa... držim pesti, da bo čez kak dan en lep plusek in boš namesto v neplodnostno šla na UZ za videt srčka user posted image

Murkica user posted image  če si čez vikend počivala, je čisto ok. kako pa pri tebi kaže pričakovanje ali nepričakovanje?

Beyba, je noga boljše? user posted image

Jazzzika, si preživela okulista? IN A SI KLICALA K REŠU??? user posted image

borkice moje, tud tiste, ki vas ni redno tule in vas noro pogrešam, lepo se imejte!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 937
13.5.2008 11:03:55   
jazzz27
čao!!

Najprej čestitke Erin, ker je vse ok...in našim zdravnikom, ker ni večjih strašil!!user posted image user posted image Sem zelo vesela, ker je vse ok z makarončkom user posted image user posted image . Očitno je tole stiskanje pesti pomagalo....

ledenkica, no jaz pa sem bila pridna in sem dobila datum 12.6., glih taprav čas pouser posted image ...če bo prišla....mogoče se pa ustrašiuser posted image user posted image user posted image Pri okulistu je blo kar...nč tazga kar nebi še vedela.
Za oblekce nisem še nič gledala, ker sem včer po pol deseti domov prlutala....tako da danes so spet dobrodošli kakšni nasveti, ker jutri grem v shoping!!!(zvenim kot Nina)user posted image user posted image user posted image

Oktavija...mogoče pa bo tale tečka kar počakala devet mesecev....res ti privoščim....jutri bo spet dan za test...jaz že pripravljam in utrjujem rokice, da bomo ploskale!!user posted image user posted image user posted image

sonček....ti pa si me ganila, resnično(objokana)! Nosečka naša! Komaj čakam, da se ti uresničijo sanje in zagledaš tisti plus! Ti se kar pogovarjaj s sončkoma, da bosta vedela, da sta zelo zaželjena in da bosta ostala....sama pa se tudi pusti razvajati, pa lepo se čuvaj.user posted image user posted image

beyba, kako si ti? Je kaj novega?

polaris, ku ku? kje pa si ti? Javi se kaj, te že kar pogrešam!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.5.2008 11:04:20   
anci banci
pozdravljena dekleta...
sem predprvomajskimi prazniki bila na tej temi...potem smo malce uživali na potovanju sedaj pa zopet v službi:(

Imam eno vprašanje, če seveda ima katera podobno izkušnjo

9.aprila je bila laparoskopija, (po besedah zdravnika naj bi dobila user posted image  v roku tedna dni),
user posted image  pa ni od nikoder(po naravnem ciklusu bi morala jo dobiti 23.4)
imam take  bolečine že 7 dni kot da bi dobila user posted image , seveda o user posted image  ni ne duha ne sluha, povečan beli tok, napete prsi, ponoči ne morem spati ker me tako špika in boli, kislina me napada... test pa negativen
in sedaj ne vem kaj naj naredim, ali naj grem k zdravniku(samo do njega bom lahko prišla šele 4.6) al kam drugam in kam? če je imela katera podobne izkušnje. bi zelo rada dobila kak nasvet kam naj se obrnem

pozdravcek vsem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
13.5.2008 11:18:12   
jazzz27
jaz sem imela dve laparoskopiji, pa sem po obeh dobila user posted image normalno.... imam pa podobno kot ti napete prsi in beli tok, tudi krče in čez dva do štiri dni se prikažeuser posted image . No, beli tok je obvezen pri meni pred user posted image . Po moje je to samo predpriprava nauser posted image ....no sedaj sem pa že toliko user posted image naredila, da bo sigurno prišla....

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 940
13.5.2008 11:34:11   
anci banci
no jaz srčno upam da bo prišla, ker ravno zaradi nerednih user posted image  sem šla na laparoskopijo (PCO)... samo me pa skrbijo te bolečine ker to traja že 7 dni

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 941
13.5.2008 11:47:07   
Anonimen
hej dečve...

jaz sem nekaj zašušmuš in sem mal spremenila nick...no sem pa še vedno stara jazzz27

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
13.5.2008 11:59:07   
Anonimen
A katera mogoče ve, če se da račun nazaj dobit?user posted image user posted image user posted image user posted image Pa zmer mam jaz ene težaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
13.5.2008 13:11:49   
Anonimen
a sem sama danes tule?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
13.5.2008 13:42:38   
ledenka
nisi sama user posted image  

mislim, da napišeš moderatorju en mail in ti to uredijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.5.2008 14:10:14   
Anonimen
sem napisala na pomoč..tak da....
...no ledenka sem bila pridna, sem se za datum zmenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj počenjate, ko vas ni nič tukaj gor????

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
13.5.2008 14:22:46   
ledenka
super, da si poklicala user posted image  in držim pesti, da ti sploh ne bo treba it user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
13.5.2008 15:45:37   
oktavija
Dekleta kaj naj naredim?user posted image
Moje teteuser posted image  še ni, testek je bil -, jutri pa morem v MB.... Ali naj kupim še en testekuser posted image  in ga naredi jutri zjutraj.... Nimam nobenih znakov ne za eno in ne za drugo... Jaz sem skoraj sigurna da nisem user posted image , in ko vidim - na testeku sem full slabe volje....user posted image
Kaj bi naredile ve? Sej me bodo jutri pregledali v MB in mi bodo lahko povedali če bi bila slučajno user posted image ?user posted image

Svetujte mi.... pleasssseee!!!!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 948
13.5.2008 16:23:39   
ledenka
Oktavija, ti se kar nič ne sekiraj user posted image  testek naredi ali pa ne, to ni tako pomembno za pregled. pri pregledu ne bodo nič videli, če si noseča, se bo na UZ videlo šele čez kake 2 tedna user posted image  sicer pa ti UZ delajo med 15. in 20. dnem, vsaj meni so ga.

čim manj se sekiraj in dobro opravita jutri!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.5.2008 20:32:11   
Serendipity
Erin - me veseli, da je vse OK s tvojim sončkom! Sem mooočnoo stiskala pestke!

Se spomite kodrane? Je postala mamica! user posted image  Sploh ne morem verjeti kako hitro gre čas tu na RR!

sončece - močno stiskam pestke naša nova nosečkaaa!

oktavija - Žal mi je da je ta tečnoba tako zvita oz sumim bolj tele testeke, da so fuj in fej user posted image  Drži se in poročaj kako bo jutri!

Špelinka & beyba - kako pa vama gre?

Za vse ostale borke ---  user posted image  pa heads up - še malo pa bo viiikeeend (nič ne de če je pravkar minil) in jaz man ''dekliščino'' /smijikijenadebelopožrlslino/ user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?