polaris
|
Jutro dobro... Beyba vredu sem, hvala, čakam na praznike . Ta juniorjeva babi pa je res fajn, kaj šele bo, ko se vidita,... bodo v baby centrih zelo veseli Oktavija, danes si se pa potrudila, čudovita kavica. kar se pa tiče težavic, pa si le rezerviraj termin pri g., če jogurt ne bo pomagal. Čao kitajska turistka (beri erin), pa ne da te že spet hormončki premetavajo kako si kaj, je junior priden? Se* , uživaj v zasluženem dopustku in bodi zlo zlo poredna... saj razumeš, moramo mal dvignit povprečje tle gor, da ne bodo naše tri princeske preveč osamljene LuNči, lep oddih ti želim... pa brez skrbi, ne bo budnice za 1. maj, se pa morda vseeno srečava (če me kje vidiš me kar pocukaj za rokav ) Pikica, a ciprese boste sadili? Super zate pa mal manj za sosede, ker ne bodo več na tekočem, kaj se dogaja pr vas Jazzzzi, saj jaz sem zmeraj tu nekje, sam ti si do včeraj mal slabše vidla Ajsi, kje se pa ti danes skrivaš? A so ti dali delo al kaj? Pa ne v petek... no ja, saj jaz moram danes tud malo mignit Špelkaaaaa, Sončeeeek Sonček nič bit žalostna, tudi ti boš kmalu žogo pojedla... Nič ne pomaga, moram delat (bom pa z eno očko še vseen med vami ) pa pa Ah, pa pozdravček vsem, ki vas nisem omenila, saj veste da mislim na vas
|