|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
25.4.2008 8:53:07   
jazzz27
jutro čvekice
se čist strinjam s pikico, komaj sem prebrala vse kar ste naklepetale!!
Jaz se tudi povabim na piknik, bom pa probala še kakšno štorkljo za Krko ujet!!user posted image user posted image A čaplja tud vela?? Da ne bomo samo ljubljanskih golobov jedleuser posted image user posted image user posted image
polaris, ti ti muhica!! Ko pa mene ni si pa ti tu gor...očitno mamo smenouser posted image user posted image

Aha, včer sem bla pr okulistu....ni čudno,...sploh,dddddddddddd....so mi čist narobne špegle naredil pred dvema letoma, tako da res nisem mogla otrok najdit!!!user posted image user posted image Leče so ble pa itak mim!!

No ja, se še kaj oglasim....

pa, pa

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.4.2008 9:52:34   
polaris
Jutro dobro...

Beyba vredu sem, hvala, čakam na praznike user posted image . Ta juniorjeva babi pa je res fajn, kaj šele bo, ko se vidita,... bodo v baby centrih zelo veseli user posted image  

Oktavija, danes si se pa potrudila, čudovita kavica. kar se pa tiče težavic, pa si le rezerviraj termin pri g., če jogurt ne bo pomagal.

Čao kitajska turistka (beri erin), pa ne da te že spet hormončki premetavajo user posted image  kako si kaj, je junior priden?

Se* user posted image , uživaj v zasluženem dopustku in bodi zlo zlo poredna... saj razumeš, moramo mal dvignit povprečje tle gor, da ne bodo naše tri princeske preveč osamljene user posted image

LuNči, lep oddih ti želim... pa brez skrbi, ne bo budnice za 1. maj, se pa morda vseeno srečava (če me kje vidiš me kar pocukaj za rokav user posted image )

Pikica, a ciprese boste sadili? Super zate pa mal manj za sosede, ker ne bodo več na tekočem, kaj se dogaja pr vas user posted image

Jazzzzi, saj jaz sem zmeraj tu nekje, sam ti si do včeraj mal slabše vidla user posted image user posted image user posted image

Ajsi, kje se pa ti danes skrivaš? A so ti dali delo al kaj? Pa ne v petek... no ja, saj jaz moram danes tud malo mignit user posted image

Špelkaaaaa, Sončeeeek user posted image  Sonček nič bit žalostna, tudi ti boš kmalu žogo pojedla...

Nič ne pomaga, moram delat (bom pa z eno očko še vseen med vami user posted image )

pa pa

Ah, pa pozdravček vsem, ki vas nisem omenila, saj veste da mislim na vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.4.2008 10:37:30   
ledenka
user posted image jutrooooooo user posted image  danes sem petkova in sem komaj zdaj prižgala računalnik user posted image  

kaj je novega, punce moje?

Oktavija, ti kar probaj z jogurtom, ampak mora bit LCA (tisti s kul bakterijami). mal pomočiš tampon not, za sekundo (zato mora bit bolj tekoč user posted image ) in ga vtakneš v spodnje nadstropje. dobiš pa tud ene take svečke al kaj za tam v lekarni, ki so tud naravne (ne vem, kako si imenujejo).

luuunčiiii user posted image  ja očitno moramo res bit poredne za user posted image  nardit user posted image  

beyba, ti maš pa res gnezdi sindrom user posted image  

polaris, bo danes kaj bolj učinkovit dan kot včeraj? user posted image

jazzzika, sam da ma perje pa klun, pol bomo pa spekli pa itak ne bo jasno, kaj je user posted image  ampak golobov res ne, se mi total gabijo user posted image

sonček user posted image  se zavedaš, da si naslednja na vrsti, kajne???

Erin, ti pa že sitno brojiš user posted image  ja, še mal, pa se boš pridružla dietnicam user posted image  

Se*, a ti pa kar dopustniško? kam pa jo ti mahaš?

pikica user posted image  mene pa čaka sajenje rož za okna user posted image  to fuuuul rada delam! sam spravit se moram it v šoping, ker hodim v eno vrtnarijo, ki je mal izven LJ user posted image  pa ene 3 ure cajta rabim... predno se za barvno kombinacijo odločim user posted image

maša, kdaj začneš z IUI? user posted image  

trinity, nf, titi, vse borkice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.4.2008 10:46:18   
polaris
Oj Ajsi, delam delam, pa mi tud danes ni preveč,... še sreča, da je petek user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.4.2008 11:09:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Oj Ajsi, delam delam, pa mi tud danes ni preveč,... še sreča, da je petek user posted image

user posted image  ja, še dobr, da maš net... kaj bi drugače delala? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.4.2008 11:10:39   
polaris
user posted image user posted image user posted image  sva že dve

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
25.4.2008 11:12:53   
ledenka

user posted image user posted image user posted image  sva že dve

ah ne, jaz mam fuuuuuul dela... pa se mi nič ne da user posted image  žal to pomeni, da bom morala naslednji teden nadoknadit user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 582
25.4.2008 11:22:13   
polaris
Tud jaz user posted image  Ma saj se nekaj trudim, pa mi očke vedno znova pobegnejo skoz okno proti sončku,...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.4.2008 11:34:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

babe moje... se beremo enkrat po 1. maju... da vam sam neki povem... jst najboljš, da se itak izpišem iz tega RR, ker sploh ne vem kdaj bom mela cajt še kej napisat... delo kr kaplja..oz. lije ko iz škafa... od doma grem ob sedmih zjutri, pa se domu vrnem ob osmih zvečer... al pa še kasnej....

v nedeljo pa jo šibnem na en urlavbek.... jeeeeeee....

lepo se mejte.. pa sej vete...pridne bit! user posted image

KAJ BI SE TI?! IZPISALA?!?!?! JOK BRATE ODPADE....jaz te ne dam, pa ostale tud neuser posted image user posted image user posted image ...vidiš, nimaš izbire...dokler te ne damo ne moreš ituser posted image Naša si za vse večne časeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj na počitnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image pa kakega slepega potnika nazaj pripeljiuser posted image user posted image user posted image

oktavija - tudi jaz mislim da je samo vnetje ja...na vložek si daj malo (mislim da probiotičnega) jogurta ali pa tampon not pomoči in daj not...punce pravijo da zelo pomaga...

jazzi - sedaj boš mela pa take sexy očalca da te bo user posted image user posted image user posted image skoz oblegal pa še otročke bosta našla...ma idealnouser posted image user posted image user posted image samo ne se it samo kitajskega turista kot jazuser posted image user posted image

polaris - ma morajo me hormončki dajat...lej koliko šasa je že suša v moji puščavi, koliko časa že nismo s škorenjčkom po luži čofotal,..(sej razumeš ane?user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image ...pa koliko časa nisem že enga dobrga pirčka spila...smao kuham pa pospravljam...sploh  si nisem podobna...taka...mami ratujemuser posted image user posted image user posted image user posted image Mali je priden, včeraj je atija tako brcnil ko je glavo gor naslonil da je še mene zaboleluser posted image ...tedva si bosta še nagajala - konkurenca pri mamici aneuser posted image
beyba, ledenka, sonček in ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.4.2008 11:46:53   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

babe moje... se beremo enkrat po 1. maju... da vam sam neki povem... jst najboljš, da se itak izpišem iz tega RR, ker sploh ne vem kdaj bom mela cajt še kej napisat... delo kr kaplja..oz. lije ko iz škafa... od doma grem ob sedmih zjutri, pa se domu vrnem ob osmih zvečer... al pa še kasnej....

v nedeljo pa jo šibnem na en urlavbek.... jeeeeeee....

lepo se mejte.. pa sej vete...pridne bit! user posted image

KAJ BI SE TI?! IZPISALA?!?!?! JOK BRATE ODPADE....jaz te ne dam, pa ostale tud neuser posted image user posted image user posted image ...vidiš, nimaš izbire...dokler te ne damo ne moreš ituser posted image Naša si za vse večne časeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj na počitnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image pa kakega slepega potnika nazaj pripeljiuser posted image user posted image user posted image

Pa to se sam tak reče nooooooooooo.... Ker sploh nimam ne cajta ornk kej prebrat...pa kej napisatuser posted image user posted image ... tak, da sploh ne vem zakaj sem prjavlena... ampak, spet se to sam tak reče user posted image .

Vidve! Ja vidve, Ajsi pa Polaris - delajta, pa nehajta men lušte delat po nedelu... a sta vidve na delovni dieti???user posted image  Pišuka... komej začnem kej pisat... evo, se že en alarm oglasi..... Pismooooooooooooo!user posted image  Dijoooooooooo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 585
25.4.2008 11:49:01   
ledenka
Lunčika, če se izpišeš, te bom tolk cajta žgečkala, da se boš nazaj vpisala user posted image  veš da  vemo, da maš delo, ampak brez tebe... borba ni to! to velja tud za vse ostale borkice, da ne bo pomote! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 586
25.4.2008 11:53:02   
polaris
Erin, ne se sekirat, se bom jaz med prazniki žrtvovala namest tebe, bom user posted image  k nora, pa kak pir si bom tud privoščila,... zato pa smo prijatli, a ne?user posted image

Ti kar uživaj v svoji novi vlogi,... pridemo tud me zadaj user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 587
25.4.2008 11:54:25   
ledenka

Erin, ne se sekirat, se bom jaz med prazniki žrtvovala namest tebe, bom user posted image  k nora, pa kak pir si bom tud privoščila,... zato pa smo prijatli, a ne?user posted image

se bom tud jaz žrtvovala, sicer s težkim srcem user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 588
25.4.2008 12:00:56   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še naj kdo reče, da nismo dobre...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
25.4.2008 12:11:57   
oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še naj kdo reče, da nismo dobre...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem se že včeraj žrtvovala in se bom z veseljem še nekaj časa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 590
25.4.2008 12:14:51   
oktavija
Drugač pa najlepša hvala dekleta za nasvetuser posted image user posted image user posted image , mi je bilo malo nerodno vprašat user posted image ...ampak če smo že tako iskrene zakaj nebi bile do konca....user posted image user posted image user posted image  Bom poskusila s tamponi namočenimi v LCA jogurt... Kako dolgo in pogosto pa se to daje v nožnico???user posted image  Pa pol nesmem več user posted image user posted image dokler vnetje ne izgine?user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 591
25.4.2008 12:16:14   
polaris

Vidve! Ja vidve, Ajsi pa Polaris - delajta, pa nehajta men lušte delat po nedelu... a sta vidve na delovni dieti???user posted image  Pišuka... komej začnem kej pisat... evo, se že en alarm oglasi..... Pismooooooooooooo!user posted image  Dijoooooooooo

nisva, sam tebi delava lušte, da se nama pridružiš user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.4.2008 12:21:42   
LuNa73
Smotke.... kr delajta mi lušte... men se pa sline cedijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Packi sta! user posted image
Sam za info - s Špelko je vse O.K., sam z njenim računalnikom je vse narobe - je crknu!user posted image user posted image  Sam, to sem hotla povedat, da ne bo panike...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 593
25.4.2008 12:27:26   
Erin

Smotke.... kr delajta mi lušte... men se pa sline cedijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Packi sta! user posted image
Sam za info - s Špelko je vse O.K., sam z njenim računalnikom je vse narobe - je crknu!user posted image user posted image  Sam, to sem hotla povedat, da ne bo panike...

U hvala LuNči, sem jo že mislila klicat pa kregatuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 594
25.4.2008 13:02:54   
titi3
Pozdrav punce tudi z moje strani. Danes sem tako čorava od tega Suprefacta, da vam sploh ne morem sledit. Pa še jutranjo kavo sem zamudila. user posted image

Sem pa prebrala vprašanje Oktavije in ti še jaz eno prispevam. V moji bibliji zelišč starih mamic piše, da si daš pri vnetjih v gazo malo potolčene čebulo zaviješ in noterrrrrr.

Samo tvojega odstrani, da se ne vstraši. Osebno sicer nisem še imela prilike probat, ampak pravijo, da deluje. user posted image

A je katera že kaj jedla??? Jaz upoštevam, da moram pred IVF pojest na dan 60g proteinom in zdaj mi losos skoz uha gleda.  Nisem navajena jest toliko mesa.

Ima katera kak nasvet glede proteinov. A se jih dobi še kje poleg mesa v večji količini?

Zdaj me boste pa zalovile, ker vam s temi kalorijami forum kvarim. user posted image user posted image user posted image user posted image

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.4.2008 13:03:58   
titi3
Jeeeeee 200 objav! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.4.2008 13:28:56   
sonček33
Bravo titi - za dvestotko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.4.2008 13:33:46   
sonček33
ja ajsika zdaj je pa vrsta na meni. jupi. komaj čakam ponedeljek, da vidimm kolk in kakšne sem pridelala, pol pa konec tedna akcija.

Kako si ti? jo kam mahneš čez praznike? No, če boš seveda pridno delala danes in ne skoz visela na rr user posted image .

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 598
25.4.2008 14:43:12   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: titi3

Sem pa prebrala vprašanje Oktavije in ti še jaz eno prispevam. V moji bibliji zelišč starih mamic piše, da si daš pri vnetjih v gazo malo potolčene čebulo zaviješ in noterrrrrr.

Dan!!

Si nisem mogla kaj....al pa kar celo čebulo not vstaviš, sam merkaj, da bo še perje gor, da jo lahko ven dobiš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, ve ste že na vikendu....danes sem kar vesela, da nisem mela spet tri strani za prebrat......

ajsika...bom fazana ujela, skoz tle okol hiše mojih staršev hodi....grem v akcijo....ga dam v skrinjo!!user posted image user posted image user posted image

pa,pa

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 25.4.2008 14:44:06 >

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 599
25.4.2008 15:37:03   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Drugač pa najlepša hvala dekleta za nasvetuser posted image user posted image user posted image , mi je bilo malo nerodno vprašat user posted image ...ampak če smo že tako iskrene zakaj nebi bile do konca....user posted image user posted image user posted image  Bom poskusila s tamponi namočenimi v LCA jogurt... Kako dolgo in pogosto pa se to daje v nožnico???user posted image  Pa pol nesmem več user posted image user posted image dokler vnetje ne izgine?user posted image user posted image

po Pušenjaku ene 3x na dan za kako uro ali dve, pa če čez 3 dni ni bolje, moraš po kaj močnejšega. slončkat pa raj ne, ker si lahko s tvojim potem prenašata bacilčke - on jih dobi in ti jih naslednjič da nazaj user posted image  pa umivanje tu žal ne pomaga

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ste športniki?
muška

z dušo in telesom (12%)

samo rekreativen (50%)

nikoli (8%)

raje počnem kaj drugega (17%)

nikakor (7%)

sem, in to prenašam tudi na podmladek (7%)

Število vseh glasov: 334

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!