|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
24.4.2008 11:52:08   
oktavija
Kaj boste pa ve danes kuhale? user posted image
Jaz morem mojegauser posted image  nahranit ko pride domov, da nebo še njega pobralao od moje dijete, pa nimam ideje kaj naj mu skuhamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.4.2008 11:57:33   
oktavija
user posted image user posted image Zdajle sem klicala dragega in mu povedala, da če danes ne bova user posted image user posted image , bo pa posiljen, zdaj bomo pa videli katero varjanto bo izbraluser posted image user posted image user posted image , on je skor umrel od smeha...user posted image user posted image user posted image  jaz pa upam da bo moja jajca zdržala do večera da pridejo na obisk plavalčki....user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 527
24.4.2008 11:59:37   
polaris
user posted image  Oktavija, jajca bodo že vzdržala do večera, zate pa nisem povsem prepričana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 528
24.4.2008 12:01:00   
ledenka
oktavija, si spet pridna user posted image  veš da resno razmišljam, da bi tri tedne šla na tole dieto user posted image  pa probala kilco na teden spravit dol. sej vem, da si poslala link, ga lahko še enkrat, prosim?

kuhala? kaj je že to? user posted image  med tednom se oba prehranjujeva zunaj, tako da bolj malo kuham user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.4.2008 12:08:45   
polaris
user posted image  tud midva, tako da ne bo nič z idejami. Ti Ajsi, a ti misliš resno s to divjo dijeto? Jaz si moram tud nekaj izmislit, ker se poletje že neusmiljeno pribljižuje user posted image . Ja Oktavija, daj prilep še enkrat

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.4.2008 12:10:25   
anci banci
čau bejbe!

ja berem... ste prov zanimive za čitat:)
ker sem trenutno na bolniški in ne smem nič fizičnega počet malce prebiram, da mi ni dolgčas

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.4.2008 12:19:30   
ledenka
anci banci, upam, da ni nič resnega user posted image  in dobrodošla med nami!

oktavija, do večera bojo ziher zdržala user posted image  pol pa napaaaad!

polaris, kaj pa vem... fin bi bil že sam kak zelenjavno/sadni teden, no, al pa vsaj dan user posted image  danes se mi je črevesje popolnoma spuntalo, noče več cukra user posted image  sam še vlaknine! dobr, da mam par jabolk v pisarni user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.4.2008 12:34:43   
polaris
Jaz pa nič, lahko začnem sam kulije glodat user posted image , ven pa se mi tud ne da. Joj kak sem lena danes... Dijeta, ja sam mora bit kaj takšnega, da ne rabiš non stop nekaj kuhat in pripravljat, ampak sam kupiš v štarcuni in poješ user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.4.2008 12:44:02   
anci banci
ni nič resnega... bolniška po laparoskopiji
srečna sem samo da je ta stvar za mano

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
24.4.2008 12:49:37   
ledenka
a, laparo si imela. kje pa? a je bila samo diagnostična ali so ti tudi kaj delali?

polaris user posted image  mi imamo sicer avtomat s cukrom, ampak... imam točno 20 centov zraven user posted image  tako da moram kar ostat lepo na jabkah. ti pa ne bodi tako izjemno lena in si lepo pojdi kupit!

Neposredna povezava do sporočila: 535
24.4.2008 12:55:32   
polaris
mi pa imamo samo kafe avtomat, pa nič cukrov user posted image  Bom še potrpela ti dve urci in pol, potem pa šus v štarcuno user posted image

Do kolkih pa ti delaš (oz. se delaš, da delaš)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.4.2008 12:59:04   
ledenka
danes bom po moje do kake pol petih, ker imam ob 6h pilates user posted image  sem takoooo zakrnela da je joj. ležanje na kavču 14 dni se mora nekje poznat user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.4.2008 12:59:42   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image  A sem vas malo vspodbudila... To je bil moj ciljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da nebom sam jaz jamralauser posted image user posted image user posted image  Tukaj so vse dijete, pa si kar same izberite kera vam najbolj odgovarja: http://www.smsdieta.si/diete/

Moja pa je tale: http://www.smsdieta.si/dieta/hitra-dieta-z-jajci/

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.4.2008 13:01:01   
anci banci
ni bila diagnostična... drilling jajčnikov in odstranitev polipa....drugo je baje vse ok, čakam še izvide ker nisem uspela po operaciji vprašat vsega
sedaj pa čakam da bo prišla user posted image  pa jo kr ni

v službi ste ? joj moram kr priznat da mi paše biti na bolniški, ker je bil prejšni mesec preveč stresen...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.4.2008 13:07:34   
ledenka
user posted image  bo že prišla, ne skrbi user posted image  razen, če je prej nisi imela, potem pa ne vem.

oktavija, vse te diete so huuuudeee user posted image  malce brskam pa ne vem, a bi se za katero odločla ali ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
24.4.2008 13:15:18   
anci banci
prej sem jo imela samo zaradi tablet... bomo videli

vidim da govorite o dietah....
jaz sem uporabljala (sicer ne vem imena) tako, da nisi smel uporabljat ogljikovih hidratov oz samo določeno število gramov OH... se pravi odpade kruh, krompir, testenine, riž, stročnice, česen, čebulo, sadje (grenivka in kivi lahko)...sladkarije tudi odpadejo
sme se pa jesti meso, ribe, mlečne izdelke (seveda tiste ki imajo nizek odstotek OH v sebi)
petkrat na dan obrok, nazadnje ob 6 in seveda veliko vode....
discipline se navadiš samo jaz sem po dveh tednih sanjala špagete in podobno... ampak sem zdržala 1 mesec(ni priporočljivo dlje) in izgubila 6 kg
sedaj jem sicer vse, ampak v manjših količinah in kile se niso vrnile

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.4.2008 13:19:32   
titi3
Jaz sem pa danes jedla kuhane orehove štruklje in koruzno juho. user posted image

Anci banci
a česen tudi odpade? Kaj ima OH? Ne me strašit! Jaz ga jem v kapsulah za povečanje pretoka krvi do maternice. user posted image

Sicer ne hujšam, ampak pred IVF ni dobro jest preveč OH.

"A man can be destroyed but not defeated."

Neposredna povezava do sporočila: 542
24.4.2008 13:30:07   
anci banci
pri dieti odpade česen, sicer ne vem zakaj točno možno da res vsebuje kar nekaj OH, drugače če ga ješ zaradi zdravja, kar nadaljuj...
tukaj sem ti nekaj našla in skopirala kaj ima OH

Ogljikove hidrate pridobivamo predvsem iz rastlin, ki rastejo iz zemlje (žita, zelenjava, stročnice in sadje) in mlečnih izdelkov, ki so edini pomembnejši vir ogljikovih hidratov živalskega izvora. Ogljikovi hidrati se delijo na tri tipe: sladkor, škrob in vlakna. Razvrstimo jih lahko v dve kategoriji, glede na način, kako jih telo prebavi.
- Enostavni ogljikovi hidrati:
Hidrati iz enostavnih sladkorjev. Enostavne ogljikove hidrate najdemo v mleku, sadju, nekateri zelenjavi in predelanih žitaricah. Najbolj običajen vir ogljikovih hidratov pa so sladkorji ki se jih uporablja pri procesiranju hranil – sukroza, fruktoza, glukoza)
- Kompleksni ogljikovi hidrati:
Hidrati sestavljeni iz večjih verig enostavnih sladkorjev. V to skupino ponavadi sodijo škorbi in vlakna, saj jih telo dalj časa razgraja. Vlakna so tako kompleksna, da jih telo ne more razgraditi in gredo čez telo skoraj nespremenjena. Zaradi tega ne sproščajo kalorij, toda imajo pomembno vlogo pri čiščenju prebavnega trakta in še nekaj drugih zdravstvenih prednosti. Kompleksne ogljikove hidrate najdemo v žitih (kruh, kosmiči, testenine) ter v nekateri zelenjavi, kot je krompir in koruza.
Nasveti:
- v svojo prehrano vključite več kompleksnih kot enostavnih ogljikovih hidratov, ker imajo več vlaken in jih telo prebavi počasneje.
- kompleksne hidrate iz škroba (krompir, beli riž, bel kruh, testenine) skušajte nadomestiti s kompleksnimi ogljikovimi hidrati, ki so minimalno predelani (polno zrnat kruh, polno zrnati kosmiči, polno zrnate testenine, stročnice ter rjav ali divji riž), ker imajo več vlaken.
- Ko se odločite za enostavne ogljikove hidrate izberite surovo sadje ali zelenjavo (tudi zato ker so bogatejša z vlakni in se počasneje prebavijo) in mlečne izdelke z malo maščobami.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 543
24.4.2008 13:39:32   
titi3
hvala! user posted image

Drugače pa česen reči kri in ga uporabljajo v zdravstvene namene za boljšo prekrvavitev tako kot recimo Reš, da Aspirin po IVF. Je baje totalno isti princip delovanja, samo nima stranskih učinkov. Eno raziskavo sem brala, ker sem imela po drugem mesecu Klomifena zelo tanek endometrij in so mislili, da me bodo zdravili z "Superovulacijo".  Piše, da poveča dovod estrogena v ciljne celice.
thefamilybiz.org/ThinEndometrium-pineapple.doc

Bom pa manj testenin. user posted image

"A man can be destroyed but not defeated."

Neposredna povezava do sporočila: 544
24.4.2008 13:44:51   
polaris
Oktavija, tud jaz sem zdaj malo preletela te tvoje dijete,... pa mislim, da bom s hujšanjem še malo počakala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.4.2008 13:45:39   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Oktavija, tud jaz sem zdaj malo preletela te tvoje dijete,... pa mislim, da bom s hujšanjem še malo počakala user posted image

tud jaz user posted image  čeprav je ene par kar ok varjantuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 546
24.4.2008 13:59:35   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sam enega črnca bi še potrebovala, da mi to pripravi user posted image , papala bi že sama user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.4.2008 14:06:29   
ledenka

sam enega črnca bi še potrebovala, da mi to pripravi user posted image , papala bi že sama user posted image

user posted image  a njega user posted image user posted image user posted image  
in ja, danes me pomlaaaaad daaaaje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.4.2008 14:28:05   
polaris

user posted image  a njega user posted image user posted image user posted image  
in ja, danes me pomlaaaaad daaaaje user posted image user posted image user posted image

ja, njega sem mislila user posted image user posted image user posted image

Ajsi, kaj če bi se midve raje dobile na kafeju, kot da preganjava cajt v pisarni? Si za?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.4.2008 14:36:07   
ledenka

ja, njega sem mislila user posted image user posted image user posted image

Ajsi, kaj če bi se midve raje dobile na kafeju, kot da preganjava cajt v pisarni? Si za?

sam jaz sem v LJ user posted image  tak da bi to kar dolgo trajalo user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!