beyba
|
ledenka če boš štorklo sklestla, ko jo boš vidla, je že prepozno, kaj pa če tebe išče, pa je ravno na tem da te najde, ti jo boš paa sestrelila.... Polaris dolgo te ni blo tuki..kako si kaj....sevda merkamo svoje pikice, moji je babi ravno danes kupila košek za spanje,quiiny torbo za k vozičku pa copatke ... Oktavija seveda is pridna pri dijeti...kar tko naprej! anci banci....Če nič ne boli, pa si lahko lena ka rpaše mal dopusta, tako da se kar pusti crkljat, mogoče pa sploh ne bo.... naslednjih vsaj 10 mesecev.... Erin kako kaj počutje, pa za kilce se nič ne sekirat, je že tko da je to skorj nujni stranski produkt, obtežitve...sej veš sm spredaj bi se prevallna na nos, zato dobiš zadaj na riti in bokih mal uteži,,,, Sonček pa jst sem štorklo poslala k erin, pa erin, špelči, tebi, ledenki, polaris, lunci.....Zdej nič ji nisem dala vrstnega reda sam seznam ma pa sigurno napolnjen z vami borkami!!! Ne obupat more kmal prit.... Se * klepetulja pa kje ri ti...dajmo!!! prste mal trenirat... Aja mislim da sem zasledila dve novi, pa vaju nisem nič pozdravila in vama zaželela dobrodošlico, pa bom zdej to naredila a prov.....Dobrodošli in veliko klepetov o čimlepših temah! Ddrugače pa so naju spet mal nategnil, tko da bo avtodom jutri, sem bla z mami v Baby centru in piše kaj je kupla moji pikici(zgoraj), pa zadnji dan je danes delala, sem šla z njo v firmo, kjer sem tut jst delala včasih-no v Vrtec ubistvu, pa sva se pripeljale tja, pa so jo vsi zunaj pričakal s transparenti pa oglasi, na drevesih so visel, full balonov okrog vrva razobeženih, žvižganje na piščalko, glasen aplavz....Full lepo!!!! sam je vesela da bo zdej mal doma, tko kot ji je bilo sigurno tut mal hudo...Bla sem v ljubljani dans, sem nesla papirje da mi jih bodo izpolnil za CSD in potem poslali na dom. Zdej dam pa mojemu mal računalnik da maile prebere če bo čist nesrečen... Včasih sem tko jezna nanjega .....da mu potem mal tko nagajam, da ga ne pustim za računalnik, da še njega mal zjezim če že on mene.... Trenutno me moti da sem za vse sama...Res je da dela v službi in da finišira še v svojem novoodprtem podjetju. Ko mu pa rečem naj kaj naredi( pa nikoli ni tega dela za več kot 10 minut pa vzroji da kdaj naj pa to naredi, kot bi bil na dan doma 5 minut zjutraj in 5 minut popoldne ,potem je pa dan končan...na kar reče da on po 7 uri zvečer ne bo nič več naredil da od 7 naprej počiva, s tem da jst mu pa lahko posebej zanj skuham večerjo in ko rečem da naj pospravi od večerje pa reče sej nisem jst kuhal..... nič mu bom vseen mal odstopla računalnik Ostalim borkam
|