|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
25.4.2008 15:38:45   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kako si ti? jo kam mahneš čez praznike? No, če boš seveda pridno delala danes in ne skoz visela na rr user posted image .

bom kar lepo v službi naslednji teden 3 dni in potem v LJ user posted image  zaradi postopka nisem delala nobenih planov user posted image  na sporedu bo pa počivanje

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.4.2008 16:48:21   
titi3
jazzz27 ja oprosti. Pred jo daš v gazo jo OBVEZNO OLUPI. ! Drugače pa lahko kako šalotko nabaviš, ker je bolj podolgovata in majhna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Česen ne deluje tudi, če je primerne veličine!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.4.2008 18:33:10   
Fargesia
ledenka, z IUI začnem ob naslednji M...ki naj bi prišla drug teden...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.4.2008 22:14:18   
LuNa73
No punce, ko ste vse tak lepo pr dietkah pa to.. je treba tud migat ob dobri glasbi user posted image . Sicer je pa ta komad men dober v orginalu... tale pa ni slab, ob misli na dieto user posted image .

Pol ko pa ste tak utrujene, paše kej bolj umirjenga ... no tud ta mi je v orginalu boljša....

Ajsi, pa Polaris, pa ostale k se premikamo tak počas k istemu desetletju user posted image  pa bi ob miganju in nostalgiji na čase gezbi hlač, obvezno zavihanih, da so se vidle obvezno dve črti (rdeča pa modra) živo belih štunfov, pa bi mogoč pomagal tile komadi: 1., 2., 3. zdaj migamo vsi! Ja, user posted image Polaris iz naftalina jih vlečem....user posted image  Sej bi še kakega, pa se mi več ne da mislit, kaj smo še po diskačih poslušaluser posted image  No, pr tazadnem komadu sem bla taprva na plesišču, pa še taprva sem farbala....user posted image

nč bejebe...bodte "pridne"....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 604
25.4.2008 22:26:14   
sonček33
LuNa -sprehod skozi vse tri komade je bil - utrujajoć in poln spominov...Jason, jupi jupi ja...jaz znam še eno tako avtorsko koreografijo...še iz šolskih dni...škoda, k nam nikol ni uspel pridt do premiere...kljub vsakodnevni vadbi in pazi to -že izdelanimi vstopnicami za starše, brate in sosede iz ulice...namreč to je bila posebna skupina treh prjatlc, ki se je sestajala na dvorišču user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.4.2008 22:46:48   
LuNa73
ooooo sonček, sej pa je 6 komadovuser posted image  . ... a ti si tok migala, da si že pr treh sopihala user posted image . Evo še ena vaja za  aerobiko. mogoč še pa kej najdem pa vas razmigam user posted image .

Evo sem že našla tole.

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 25.4.2008 22:47:40 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.4.2008 23:09:58   
LuNa73
Tak tole pa je res vse za dons...user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.4.2008 23:43:02   
ledenka
tale je bila pa moja user posted image  sej ne, da sem jo mela komu pet, ampak bla je kul user posted image  

lahko noc, bejbe!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.4.2008 0:56:56   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ajsi, pa Polaris, pa ostale k se premikamo tak počas k istemu desetletju user posted image  pa bi ob miganju in nostalgiji na čase gezbi hlač, obvezno zavihanih, da so se vidle obvezno dve črti (rdeča pa modra) živo belih štunfov, pa bi mogoč pomagal tile komadi: 1., 2., 3. zdaj migamo vsi! Ja, user posted image Polaris iz naftalina jih vlečem....user posted image  Sej bi še kakega, pa se mi več ne da mislit, kaj smo še po diskačih poslušaluser posted image  No, pr tazadnem komadu sem bla taprva na plesišču, pa še taprva sem farbala....user posted image

user posted image user posted image user posted image si pa faca,... le od kot se ti jemlje. Jaz sicer nisem hodila v zavihanih gezbi hlačah in belih štunfih,... sem pa v zguljenih kavbojkah in razvlečenih puloverjih vsak četrtek štemplala kartico v Pristanu na rocku,... user posted image  

< Sporočilo je popravil polaris -- 26.4.2008 0:59:23 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.4.2008 13:09:22   
ledenka
user posted image

ena kavica za vas user posted image  in uzivajte tole lepo soboto!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.4.2008 18:26:43   
beyba
Jst sem ap tolk žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jokam ko dež pa se spet potolažim pa spet jokam....

Mam čudovito enkratno ,nenadomestljivo, najboljšo psičko po imenu sintija, zlata prenašalka, moja kuža, ki sem jo sicer po selitvi pustila staršem ampak je od malega spala pri meni-zdej pri starših na postli, vedno je bla noter nikoli v pesjaku...ko član družine...tako osebnost ma da nam jo zavida vsak ki jo uspe spoznat, nikol se ni stepla z nobenim psom, merkala je na otroke-sploh nečakinjo, bla z njimi potrpežljiva.....

Sam je problem v temu ker je že približno dobre pol leta na protibolečinskih tabletkah, da lažje hodi zaradi obrabe kolkov, zdej ji je pa v petek zvečer odpovedala leva zadnja noga, in ne  komaj pride do vrta da gre lulat, pa kakat s pomočjo apavrinov, zato smo se odločil, da jo ne bomo matral in da ne bomo egoisti, da je zanjo najbolje da jo damo uspavat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   K sreči pozanmo veterinarko, ki bo prišla na dom in to naredila pri nas doma, da bo zanjo najmanj stresno...Medtem ko mi vsi že od včeraj umiramo od žalosti cela familija.... Tako da smo se zmenili za jutri zjutraj ob 9-ih. Itak bi mi bilo lažje če nebi bila zraven, sam tako čutim da sem ji dolžna tudi v tem koraku stati ob strani, glede na to da je bla ona z mano v najtežjih trenutkih mojega življenja,, pa me tolažla, ko mi je blo hudo, sploh ni hotla it stran od mene, je skos hotla da se stiskava, pa crklava, itak bi me polizala od glave do nog če bi ji pustla....

Uglavnem jutri bom čist fertik.....pa potem še nekaj časa.....

Lepe praznike tistim ki greste na dopust

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.4.2008 18:42:41   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je beyba....

Živali (še posebej psi in mački) velikokrat postanejo del naše družine in prav je da se od njih na tak način tudi poslovimo, v krogu najbližjih. Ko si izbereš žival za družabnika v življenju  moraš žal pričakovati da imajo kratke življenske dobe in da se boš nekoč soočil tudi z bolečino ob izgubi. Ampak živela bo še naprej v tebi, v tvojem srčku in od tam je ne bo mogel nihče vzeti...
Naj te tolaži misel da je z vami imela lepo življenje in da ste za njo naredili vse kar ste lahko.
Žal mi je, res...bodi močna jutri...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.4.2008 19:24:08   
ledenka
beyba user posted image user posted image user posted image  zal mi je... zivalce kar postanejo del druzine in je slovo tezko. drzi se  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 613
26.4.2008 22:41:05   
polaris
Beyba user posted image user posted image user posted image ... zdaj jokam tudi jaz. Tudi moje Taje že sedmo leto ni več ob meni. Čeprav je od takrat minilo že veliko časa, še vedno mislim nanjo in jo neizmerno pogrešam,... Za njeno življenje sem bila pripravljena dati in narediti vse kar je možno na tem svetu, iskala pomoč pri največjih strokovnjakih veterinarske medicine, tako doma kot v tujini,...  danes pa se sprašujem, če sem se odločila pravilno,... al sem delala medvedjo uslugo le sebi, ker nisem znala ispustiti in nisem prenesla misli, da se njena pot počasi končuje... Danes bi se, zaradi nje,  vrjetno odločila drugače...

Mislim nate user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 614
27.4.2008 12:44:40   
ledenka
user posted image

punce, kaj zdaj to, nikjer nobene user posted image  komu pa naj kavico kuham user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 615
27.4.2008 13:47:58   
Serendipity
Ojla miške maške!

Danes je res pravljično lepa, sončna nedelja user posted image  ...

beyba - velik objemček tebi. Vem kako boli & skeli, ko se poslavlja naš najbolj zvest in iskren prijatelj. Drži se, to da si bila ti njena lastnica je bilo najlepše darilo in najlepše življenje, kar si ji lahko podarila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsika -mnjaaaaaami, kak je pasala kavica! Hm, saj ne d akompliciram ... ampak, kaj sladkega pa ni, kaj? user posted image

ti sunshine - kam si pa ti izginila?

maša, zadnjič sem našla en tvoj mesič, a refleksoterapijo - hvala za infouser posted image , bom še premislila v tej smeri, LJ mi je malo predaleč ...

Objemček vsem!

ps: Hm, katera je že povprašala za moje počitnice - preživela jih bom doma, za knjigami. Sem dobil ahud izziv in hudega nasprotnika .. pa je treba zmagat user posted image  user posted image  user posted image  Ziher sem večja trma user posted image user posted image Torej moje počitnikovanje je na rajskem user posted image  učenja .. Jupi. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
27.4.2008 13:49:06   
Serendipity
No, pa še nekaj sladkega .... user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.4.2008 17:07:54   
sonček33
Serendipity - pozdravlejna izgubljenka
Jaz se borim s svojimi hormoni, jajčniki in prešpikanim trebuhom. Toko kot je mensezdi rekla že Špelka - sem kot kanglica za rožce zalivat. na tistih borih 10 cm kože sem si v zadnjem mesecu dala 36 inekcij...Niti ne upam kaj prveč spit, ker se bojim , da bo skozi luknjice v trebuhu skozi špricalouser posted image
Jutri imam Uz, upam, da mi za več kot 2 dneva ne bodo podaljšali fiksanja ...potem pa konec tedna punkcija. Drugače pa sem Končno proti koncu vabil :), še 5 jih moram narediti. danes sva se dogovorila glede slavja. Kje bosta kupila obleko zanj? Se mi zdi, da bo najbolje zaviti kar v Muro, no al pa v laboda. Bomo vodieli.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 618
28.4.2008 9:19:20   
jazzz27
jutro!!

Ste že kar vse dopustniške??

beybauser posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed, lahko ti rečem samo, da mi je žal. Kot si sama rekla je to zanjo odrešitev. Drži se!!!

Ostale čvekice...user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo kaj na RR pridrsat!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 619
28.4.2008 9:47:47   
titi3
sonček33 36 injekcij!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti boš pa res spuščala. 

Jazzz27
kaj ti pa sama tu skačeš? Jaz čakam kavico! Sama jo ne znam prilepit in sem žejna.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 620
28.4.2008 9:50:28   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Serendipity - pozdravlejna izgubljenka
Jaz se borim s svojimi hormoni, jajčniki in prešpikanim trebuhom. Toko kot je mensezdi rekla že Špelka - sem kot kanglica za rožce zalivat. na tistih borih 10 cm kože sem si v zadnjem mesecu dala 36 inekcij...Niti ne upam kaj prveč spit, ker se bojim , da bo skozi luknjice v trebuhu skozi špricalouser posted image
Jutri imam Uz, upam, da mi za več kot 2 dneva ne bodo podaljšali fiksanja ...potem pa konec tedna punkcija. Drugače pa sem Končno proti koncu vabil :), še 5 jih moram narediti. danes sva se dogovorila glede slavja. Kje bosta kupila obleko zanj? Se mi zdi, da bo najbolje zaviti kar v Muro, no al pa v laboda. Bomo vodieli.

ooo...sončece - tebe pa res mučijo tele špike špoke. Držim pesti, da je to dober znak za piko poko v tvojem bušiju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva kar v Muro zavila .... Pa so mu sešili lepo po meri. Tak, da jaz osebno priporočam Muro ... Vabila, pa so za nama .... Zdaj še moram nekaj za rož'ce uredit.... P aše kake malenkosti ... UH, bo to hitro tu ... user posted image

jazzzika - Jutro! Naše čveke počitnikujejo, pa so zaspanke user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 621
28.4.2008 9:51:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: titi3

Jaz čakam kavico! Sama jo ne znam prilepit in sem žejna.

ti jo jaz skuham .... user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 622
28.4.2008 9:52:35   
Serendipity
Izvoliš: user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
28.4.2008 9:58:24   
titi3
Hvala Serendipity Jazzz27 mi najbrž že čebulovo omako kuha! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj ko ne smem kave pit mi se že prav blede in jo vidim prav tako kot si mi jo ti skuhala.

Je pa ta kava res neki posebnega. Šla sem na limfno, da se sčistim nekih zdravil in mi je po enem tednu kar sem nazadnje kavo pila, ko sem lulala user posted image dišalo po kavi.

Koliko časa pa ta kava ostane v telesu????? Halo!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
28.4.2008 10:12:38   
jazzz27
hej, pa le nisem samauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je blo že kar mal hudo, sem mislila, da ste vse ušle na dopust....samo jaz doma.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?