Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.4.2008 15:38:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kako si ti? jo kam mahneš čez praznike? No, če boš seveda pridno delala danes in ne skoz visela na rr . bom kar lepo v službi naslednji teden 3 dni in potem v LJ zaradi postopka nisem delala nobenih planov na sporedu bo pa počivanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.4.2008 16:48:21
|
|
|
|
titi3
|
jazzz27 ja oprosti. Pred jo daš v gazo jo OBVEZNO OLUPI. ! Drugače pa lahko kako šalotko nabaviš, ker je bolj podolgovata in majhna! Česen ne deluje tudi, če je primerne veličine!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.4.2008 18:33:10
|
|
|
|
Fargesia
|
ledenka, z IUI začnem ob naslednji M...ki naj bi prišla drug teden...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.4.2008 22:14:18
|
|
|
|
LuNa73
|
No punce, ko ste vse tak lepo pr dietkah pa to.. je treba tud migat ob dobri glasbi . Sicer je pa ta komad men dober v orginalu... tale pa ni slab, ob misli na dieto . Pol ko pa ste tak utrujene, paše kej bolj umirjenga ... no tud ta mi je v orginalu boljša.... Ajsi, pa Polaris, pa ostale k se premikamo tak počas k istemu desetletju pa bi ob miganju in nostalgiji na čase gezbi hlač, obvezno zavihanih, da so se vidle obvezno dve črti (rdeča pa modra) živo belih štunfov, pa bi mogoč pomagal tile komadi: 1., 2., 3. zdaj migamo vsi! Ja, Polaris iz naftalina jih vlečem.... Sej bi še kakega, pa se mi več ne da mislit, kaj smo še po diskačih poslušal No, pr tazadnem komadu sem bla taprva na plesišču, pa še taprva sem farbala.... nč bejebe...bodte "pridne"....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.4.2008 22:26:14
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa -sprehod skozi vse tri komade je bil - utrujajoć in poln spominov...Jason, jupi jupi ja...jaz znam še eno tako avtorsko koreografijo...še iz šolskih dni...škoda, k nam nikol ni uspel pridt do premiere...kljub vsakodnevni vadbi in pazi to -že izdelanimi vstopnicami za starše, brate in sosede iz ulice...namreč to je bila posebna skupina treh prjatlc, ki se je sestajala na dvorišču
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.4.2008 22:46:48
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooo sonček, sej pa je 6 komadov . ... a ti si tok migala, da si že pr treh sopihala . Evo še ena vaja za aerobiko. mogoč še pa kej najdem pa vas razmigam . Evo sem že našla tole.
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 25.4.2008 22:47:40 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.4.2008 23:09:58
|
|
|
|
LuNa73
|
Tak tole pa je res vse za dons...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.4.2008 23:43:02
|
|
|
|
ledenka
|
tale je bila pa moja sej ne, da sem jo mela komu pet, ampak bla je kul lahko noc, bejbe!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.4.2008 0:56:56
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Ajsi, pa Polaris, pa ostale k se premikamo tak počas k istemu desetletju pa bi ob miganju in nostalgiji na čase gezbi hlač, obvezno zavihanih, da so se vidle obvezno dve črti (rdeča pa modra) živo belih štunfov, pa bi mogoč pomagal tile komadi: 1., 2., 3. zdaj migamo vsi! Ja, Polaris iz naftalina jih vlečem.... Sej bi še kakega, pa se mi več ne da mislit, kaj smo še po diskačih poslušal No, pr tazadnem komadu sem bla taprva na plesišču, pa še taprva sem farbala.... si pa faca,... le od kot se ti jemlje. Jaz sicer nisem hodila v zavihanih gezbi hlačah in belih štunfih,... sem pa v zguljenih kavbojkah in razvlečenih puloverjih vsak četrtek štemplala kartico v Pristanu na rocku,...
< Sporočilo je popravil polaris -- 26.4.2008 0:59:23 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.4.2008 13:09:22
|
|
|
|
ledenka
|
ena kavica za vas in uzivajte tole lepo soboto!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.4.2008 18:26:43
|
|
|
|
beyba
|
Jst sem ap tolk žalostna jokam ko dež pa se spet potolažim pa spet jokam.... Mam čudovito enkratno ,nenadomestljivo, najboljšo psičko po imenu sintija, zlata prenašalka, moja kuža, ki sem jo sicer po selitvi pustila staršem ampak je od malega spala pri meni-zdej pri starših na postli, vedno je bla noter nikoli v pesjaku...ko član družine...tako osebnost ma da nam jo zavida vsak ki jo uspe spoznat, nikol se ni stepla z nobenim psom, merkala je na otroke-sploh nečakinjo, bla z njimi potrpežljiva..... Sam je problem v temu ker je že približno dobre pol leta na protibolečinskih tabletkah, da lažje hodi zaradi obrabe kolkov, zdej ji je pa v petek zvečer odpovedala leva zadnja noga, in ne komaj pride do vrta da gre lulat, pa kakat s pomočjo apavrinov, zato smo se odločil, da jo ne bomo matral in da ne bomo egoisti, da je zanjo najbolje da jo damo uspavat.... K sreči pozanmo veterinarko, ki bo prišla na dom in to naredila pri nas doma, da bo zanjo najmanj stresno...Medtem ko mi vsi že od včeraj umiramo od žalosti cela familija.... Tako da smo se zmenili za jutri zjutraj ob 9-ih. Itak bi mi bilo lažje če nebi bila zraven, sam tako čutim da sem ji dolžna tudi v tem koraku stati ob strani, glede na to da je bla ona z mano v najtežjih trenutkih mojega življenja,, pa me tolažla, ko mi je blo hudo, sploh ni hotla it stran od mene, je skos hotla da se stiskava, pa crklava, itak bi me polizala od glave do nog če bi ji pustla.... Uglavnem jutri bom čist fertik.....pa potem še nekaj časa..... Lepe praznike tistim ki greste na dopust
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.4.2008 18:42:41
|
|
|
|
Erin
|
Žal mi je beyba.... Živali (še posebej psi in mački) velikokrat postanejo del naše družine in prav je da se od njih na tak način tudi poslovimo, v krogu najbližjih. Ko si izbereš žival za družabnika v življenju moraš žal pričakovati da imajo kratke življenske dobe in da se boš nekoč soočil tudi z bolečino ob izgubi. Ampak živela bo še naprej v tebi, v tvojem srčku in od tam je ne bo mogel nihče vzeti... Naj te tolaži misel da je z vami imela lepo življenje in da ste za njo naredili vse kar ste lahko. Žal mi je, res...bodi močna jutri...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.4.2008 19:24:08
|
|
|
|
ledenka
|
beyba zal mi je... zivalce kar postanejo del druzine in je slovo tezko. drzi se
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.4.2008 22:41:05
|
|
|
|
polaris
|
Beyba ... zdaj jokam tudi jaz. Tudi moje Taje že sedmo leto ni več ob meni. Čeprav je od takrat minilo že veliko časa, še vedno mislim nanjo in jo neizmerno pogrešam,... Za njeno življenje sem bila pripravljena dati in narediti vse kar je možno na tem svetu, iskala pomoč pri največjih strokovnjakih veterinarske medicine, tako doma kot v tujini,... danes pa se sprašujem, če sem se odločila pravilno,... al sem delala medvedjo uslugo le sebi, ker nisem znala ispustiti in nisem prenesla misli, da se njena pot počasi končuje... Danes bi se, zaradi nje, vrjetno odločila drugače... Mislim nate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.4.2008 12:44:40
|
|
|
|
ledenka
|
punce, kaj zdaj to, nikjer nobene komu pa naj kavico kuham
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.4.2008 13:47:58
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla miške maške! Danes je res pravljično lepa, sončna nedelja ... beyba - velik objemček tebi. Vem kako boli & skeli, ko se poslavlja naš najbolj zvest in iskren prijatelj. Drži se, to da si bila ti njena lastnica je bilo najlepše darilo in najlepše življenje, kar si ji lahko podarila. ajsika -mnjaaaaaami, kak je pasala kavica! Hm, saj ne d akompliciram ... ampak, kaj sladkega pa ni, kaj? ti sunshine - kam si pa ti izginila? maša, zadnjič sem našla en tvoj mesič, a refleksoterapijo - hvala za info , bom še premislila v tej smeri, LJ mi je malo predaleč ... Objemček vsem! ps: Hm, katera je že povprašala za moje počitnice - preživela jih bom doma, za knjigami. Sem dobil ahud izziv in hudega nasprotnika .. pa je treba zmagat Ziher sem večja trma Torej moje počitnikovanje je na rajskem učenja .. Jupi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.4.2008 13:49:06
|
|
|
|
Serendipity
|
No, pa še nekaj sladkega ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.4.2008 17:07:54
|
|
|
|
sonček33
|
Serendipity - pozdravlejna izgubljenka Jaz se borim s svojimi hormoni, jajčniki in prešpikanim trebuhom. Toko kot je mensezdi rekla že Špelka - sem kot kanglica za rožce zalivat. na tistih borih 10 cm kože sem si v zadnjem mesecu dala 36 inekcij...Niti ne upam kaj prveč spit, ker se bojim , da bo skozi luknjice v trebuhu skozi špricalo Jutri imam Uz, upam, da mi za več kot 2 dneva ne bodo podaljšali fiksanja ...potem pa konec tedna punkcija. Drugače pa sem Končno proti koncu vabil :), še 5 jih moram narediti. danes sva se dogovorila glede slavja. Kje bosta kupila obleko zanj? Se mi zdi, da bo najbolje zaviti kar v Muro, no al pa v laboda. Bomo vodieli.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 9:19:20
|
|
|
|
jazzz27
|
jutro!! Ste že kar vse dopustniške?? beyba nimam besed, lahko ti rečem samo, da mi je žal. Kot si sama rekla je to zanjo odrešitev. Drži se!!! Ostale čvekice... dajmo kaj na RR pridrsat!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 9:47:47
|
|
|
|
titi3
|
sonček33 36 injekcij!!!!! Ti boš pa res spuščala. Jazzz27 kaj ti pa sama tu skačeš? Jaz čakam kavico! Sama jo ne znam prilepit in sem žejna.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 9:50:28
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Serendipity - pozdravlejna izgubljenka Jaz se borim s svojimi hormoni, jajčniki in prešpikanim trebuhom. Toko kot je mensezdi rekla že Špelka - sem kot kanglica za rožce zalivat. na tistih borih 10 cm kože sem si v zadnjem mesecu dala 36 inekcij...Niti ne upam kaj prveč spit, ker se bojim , da bo skozi luknjice v trebuhu skozi špricalo Jutri imam Uz, upam, da mi za več kot 2 dneva ne bodo podaljšali fiksanja ...potem pa konec tedna punkcija. Drugače pa sem Končno proti koncu vabil :), še 5 jih moram narediti. danes sva se dogovorila glede slavja. Kje bosta kupila obleko zanj? Se mi zdi, da bo najbolje zaviti kar v Muro, no al pa v laboda. Bomo vodieli. ooo...sončece - tebe pa res mučijo tele špike špoke. Držim pesti, da je to dober znak za piko poko v tvojem bušiju! Midva sva kar v Muro zavila .... Pa so mu sešili lepo po meri. Tak, da jaz osebno priporočam Muro ... Vabila, pa so za nama .... Zdaj še moram nekaj za rož'ce uredit.... P aše kake malenkosti ... UH, bo to hitro tu ... jazzzika - Jutro! Naše čveke počitnikujejo, pa so zaspanke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 9:51:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: titi3 Jaz čakam kavico! Sama jo ne znam prilepit in sem žejna. ti jo jaz skuham ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 9:52:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Izvoliš:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 9:58:24
|
|
|
|
titi3
|
Hvala Serendipity Jazzz27 mi najbrž že čebulovo omako kuha! Zdaj ko ne smem kave pit mi se že prav blede in jo vidim prav tako kot si mi jo ti skuhala. Je pa ta kava res neki posebnega. Šla sem na limfno, da se sčistim nekih zdravil in mi je po enem tednu kar sem nazadnje kavo pila, ko sem lulala dišalo po kavi. Koliko časa pa ta kava ostane v telesu????? Halo!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 10:12:38
|
|
|
|
jazzz27
|
hej, pa le nisem sama Mi je blo že kar mal hudo, sem mislila, da ste vse ušle na dopust....samo jaz doma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?