|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
24.4.2008 14:39:06   
polaris
Nič hudega, jaz sem bila včeraj tud 2x user posted image , torej prideš danes ti sem user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
24.4.2008 14:44:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Nič hudega, jaz sem bila včeraj tud 2x user posted image , torej prideš danes ti sem user posted image

a v LJ si bila 2x??? in ti nisi tega javla, da bi vsaj pokofetkale??? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 552
24.4.2008 14:54:14   
polaris
Sem bila ful v gužvi, pa še zgubila sem se in prišla na cilj z enourno zamudo, besna k ris user posted image

Ti drugič javim ko bom spet v ¨tvojih¨ krajih oz. si pošljeva št. gsm na ZS. Kdaj pa pripilotiraš kaj home?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 553
24.4.2008 14:56:16   
oktavija
Punce jaz pa sem dodala eno dijeto za PCO na vrh našega foruma:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

Ko končam z mojim hujšanjem, se bom zagotovo držale te Glikemične deijete oz. Montignaca!

Tule piše še več: http://www.neplodnost.info/forum/viewtopic.php?t=3158

Zanimiva pa je tudi tale - ZELENI SLAP:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1280

Še nekaj o dijetah:
http://www.mojrecept.net/hitradieta/stran.asp?Naslov=Opis_diet

< Sporočilo je popravil oktavija -- 24.4.2008 15:13:23 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 554
24.4.2008 15:02:24   
ledenka
oktavija, super, hvala! zato je tista tema gor, da se napišejo take informacije user posted image  da se potem ne rabijo ful iskat okoli.

polaris, nimam pojma user posted image  že fuuuul dolgo nisem bila, po moje enkrat marca user posted image  moji prihajajo skos v LJ

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.4.2008 15:08:03   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oktavija, super, hvala! zato je tista tema gor, da se napišejo take informacije user posted image  da se potem ne rabijo ful iskat okoli.

polaris, nimam pojma user posted image  že fuuuul dolgo nisem bila, po moje enkrat marca user posted image  moji prihajajo skos v LJ

šele marcaaa user posted image user posted image user posted image  kirga leta pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.4.2008 15:21:39   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

polaris, nimam pojma user posted image  že fuuuul dolgo nisem bila, po moje sem bila enkrat marca user posted image  moji prihajajo skos v LJ

šele marcaaa user posted image user posted image user posted image  kirga leta pa user posted image user posted image user posted image user posted image

res ne vem, kdaj user posted image  maja in junija imamo ene rojstne dneve, pa bomo vidli user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.4.2008 15:28:26   
polaris
Pa javi ko prideš user posted image , danes pa še vzdrži teh par minutk do pilatesa. Jaz počasi zaključujem (sicer ne vem kaj user posted image ), pa se kaj beremo zvečer.

Lep popoldan

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.4.2008 15:42:47   
ledenka
ja itak da bom javla user posted image  pa še lunco pobaševa in gremo na kavo.

uživaj popoldan!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.4.2008 15:47:04   
oktavija
Tudi jaz se za danes poslavljam!user posted image user posted image

Želim vam lep preostanek dneva!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.4.2008 15:55:35   
ledenka
hvala in enako, oktavija! user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.4.2008 16:39:02   
Erin
Kva a tukaj vse samo še hujšate?user posted image user posted image user posted image Še mal pa bomo Nova dieta se pripravljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa vsak teden z več kguser posted image user posted image user posted image

Špelkaaaaaaaa, Se-kiiiiiiiiiiiii...kje sta pa vidve????

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.4.2008 16:42:42   
sonček33
Erin - no tale zadnja izjava je bila pa mal kost, a ne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 563
24.4.2008 16:43:07   
ledenka
nič ne hujšam user posted image  samo razmiiiiiišljaaaaam o tem user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 564
24.4.2008 16:53:22   
Erin
sonček - kaka kost?user posted image user posted image user posted image Hm...sem se na govejo župco spomnila...ej pa ana argojuhco, kje se pa ona potika?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.4.2008 17:07:02   
sonček33
Jah kost - nam tukej, ki bi se z veselje m redile, če bi nam le bog dal to možnost

Argojuhca - javi se nam. te pogrešamo. povej, kako si, kaj počneš? akcija?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 566
24.4.2008 17:16:51   
Erin
Ja no...sej se boš ti tud kmalu začela nooooooooo....to je tako...jaz mislim že za pol leta naprej ve pa tudi...user posted image user posted image user posted image ve boste takrat občudovale vzhajajoči trebušček jaz bom pa vsak dan veselo po vagi plesala ko bomo šlaufke zgubljal...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.4.2008 17:19:55   
Erin
Kot sem ti zadnjič rekla, ti samo verjemi da boš in NIKOLI ne izgubi upanja...boš videla da Bogec tudi zate skrbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.4.2008 17:29:39   
sonček33
A veš da mi je v ponedeljek pol po naši kavici ful zabediral. v nulo. negativa čist. Kr neki.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.4.2008 20:09:21   
beyba
ledenka če boš štorklo sklestla, ko jo boš vidla, je že prepozno, kaj pa če tebe išče, pa je ravno na tem da te najde, ti jo boš paa sestrelila....
Polaris dolgo te ni blo tuki..kako si kaj....sevda merkamo svoje pikice, moji je babi ravno danes kupila košek za spanje,quiiny torbo za k vozičku pa copatke ...

Oktavija seveda is pridna pri dijeti...kar tko naprej!user posted image user posted image user posted image

anci banci
....Če nič ne boli, pa si lahko lena ka rpaše mal dopusta, tako da se kar pusti crkljat, mogoče pa user posted image sploh ne bo....user posted image   naslednjih vsaj 10 mesecev....

Erin kako kaj počutje, pa za kilce se nič ne sekirat, je že tko da je to skorj nujni stranski produkt, obtežitve...sej veš sm spredaj bi se prevallna na nos, zato dobiš zadaj na riti in bokih mal uteži,,,,

Sonček pa jst sem štorklo poslala k erin, pa erin, špelči, tebi, ledenki, polaris, lunci.....Zdej nič ji nisem dala vrstnega reda sam seznam ma pa sigurno napolnjen z vami borkami!!!  Ne obupat more kmal prit....

Se * klepetulja pa kje ri ti...dajmo!!! prste mal trenirat...

Aja mislim da sem zasledila dve novi, pa vaju nisem nič pozdravila in vama zaželela dobrodošlico, pa bom zdej to naredila a prov.....Dobrodošli in veliko klepetov o čimlepših temah!

Ddrugače pa so naju spet mal nategnil, tko da bo avtodom jutri, sem bla z mami v Baby centru in piše kaj je kupla moji pikici(zgoraj), pa zadnji dan je danes delala, sem šla z njo v firmo, kjer sem tut jst delala včasih-no v Vrtec ubistvu, pa sva se pripeljale tja, pa so jo vsi zunaj pričakal s transparenti pa oglasi, na drevesih so visel, full balonov okrog vrva razobeženih, žvižganje na piščalko, glasen aplavz....Full lepo!!!!  sam je vesela da bo zdej mal doma, tko kot ji je bilo sigurno tut mal hudo...Bla sem v ljubljani dans, sem nesla papirje da mi jih bodo izpolnil za CSD in potem poslali na dom.

Zdej dam pa mojemu mal računalnik da maile prebere če bo čist nesrečen...

Včasih sem tko jezna nanjega .....da mu potem mal tko nagajam, da ga ne pustim za računalnik, da še njega mal zjezim če že on mene....   Trenutno me moti da sem za vse sama...Res je da dela v službi in da finišira še v svojem novoodprtem podjetju. Ko mu pa rečem naj kaj naredi( pa nikoli ni tega dela za več kot 10 minut pa vzroji da kdaj naj pa to naredi, kot bi bil na dan doma 5 minut zjutraj in 5 minut popoldne ,potem je pa dan končan...na kar reče da on po 7 uri zvečer ne bo nič več naredil da od 7 naprej počiva, s tem da jst mu pa lahko posebej zanj skuham večerjo in ko rečem da naj pospravi od večerje pa reče sej nisem jst kuhal.....  

nič mu bom vseen mal odstopla računalnik

Ostalim borkam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.4.2008 20:15:47   
Serendipity
Ku-kuc!

Hm .. take klepetulje ste! user posted image  Ampak nimam časa brat za nazaj.. Si bom vzela dopust in naslednji teden preštudiram kaj pametnega ste napisale. se oglašam le toliko, da vsaki posebej zaželim sladko nočko (saj veeem, da je še prerano, ampak jaz sem tok srce, da vam prva to povem) in big hug za vse moje borke (tudi tanove!)

Cmoka & POREDNE bojte (kak te mislite da deca ratajo? S pridnostjo? A-a. A ne beyba & Erin & Špelinka?)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.4.2008 21:17:58   
Erin
Uuuuuuuuuuuu jest sem bla fest poredna ko smo user posted image delaluser posted image user posted image user posted image sej se spomnite ane...LuNa kako si me že takrat opisalauser posted image ..se ne spomnim...ampak, se je obrestovala porednost....user posted image ampak k*** ko sedaj pa že nekaj mesecev stolpič od mojega samo opazujemuser posted image ...samo še fotoaparat mi manjka pa bom ko en kitajski turistuser posted image

Nočko babe mojeeeeeeeeeeee....

< Sporočilo je popravil Erin -- 24.4.2008 21:18:37 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.4.2008 23:08:54   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Uuuuuuuuuuuu jest sem bla fest poredna ko smo user posted image delaluser posted image user posted image user posted image sej se spomnite ane...LuNa kako si me že takrat opisalauser posted image ..se ne spomnim...ampak, se je obrestovala porednost....user posted image ampak k*** ko sedaj pa že nekaj mesecev stolpič od mojega samo opazujemuser posted image ...samo še fotoaparat mi manjka pa bom ko en kitajski turistuser posted image

Nočko babe mojeeeeeeeeeeee....

Zdej pa si me tak nasmejala, da sem se skor polulala... ammmmmmmm, ka sem že rekla.... ni bla seksualna manijakica... nekej druzga... grem iskat user posted image ... pa ne dans...dans grem spat... enkrat po prvomajskih user posted image . hudiča, jst se spomnim, sam da je štala bla zarad tega...da je argojuhca misla da si se izpisala....

babe moje... se beremo enkrat po 1. maju... da vam sam neki povem... jst najboljš, da se itak izpišem iz tega RR, ker sploh ne vem kdaj bom mela cajt še kej napisat... delo kr kaplja..oz. lije ko iz škafa... od doma grem ob sedmih zjutri, pa se domu vrnem ob osmih zvečer... al pa še kasnej....

v nedeljo pa jo šibnem na en urlavbek.... jeeeeeee....

lepo se mejte.. pa sej vete...pridne bit! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.4.2008 7:58:48   
oktavija
Helov deklineuser posted image user posted image user posted image !

Najprej dobro jutro z eno dišečo kavico
user posted image

in enim sadnim napitkom za nosečke
user posted image

Kako ste kaj danes?
Imam eno malce nerodno vprašanje oz. meni je nerodnouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Prvič se srečam s tako težavo.... Imam malo močnejši sluz iz nožnice, ki me srbi in malo peče, pa vse čas čutim srčni utrip tam spodaj in neko vročino (kakor da vse gori)... pa me zanima če katera ve kaj je to?user posted image user posted image
Ali je mogoče to kako vnetje? Kako naj si pomagam? Malo nasvetov prosim!!!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.4.2008 8:23:35   
pikica36
jutrooooo!!!!!!!!

oktavijauser posted image user posted image  najverjetneje  imaš vnetje. če te srbi in peče poskusi tampon namočit v jogurt in si ga vstavit.(pomaga pri glivicah)
če pa ne bo pomagalo  pa ginekologuser posted image

komaj sem vas utegnila prebrat , zdaj ko začnem pisat pa moram iti delatuser posted image user posted image user posted image
nč.... sam da je petekuser posted image user posted image  za vikend bomo sadili ciprese okol hiše tako da bo pestrouser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

sindarin

Ali vaši otroci imajo oz bodo imeli LEGO kocke?

da (85%)

ne (4%)

še ne vem (11%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!