|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
28.4.2008 10:16:01   
spelka12
Hojla babuške kako?
Nisem še nič za nazaj prebrala, računalnik končno usposobljenuser posted image .
Ste vse zdrave, mamo že kakega novega člana npr.beybo ml.?user posted image
Mi smo o.k. Počasi novica potuje okoli.
Lepo se imejte vse.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.4.2008 10:20:06   
ledenka
jutro! no... sem že pridno v pisarni user posted image  in sem ravnokar ugotovila, da sem si krilo polila s kavo user posted image  in krilo je svetle barve user posted image user posted image user posted image  

pa še kavica za vas

user posted image

da ne bom sam jaz poflekana user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.4.2008 10:52:03   
spelka12
ajsikaaaaa in ostale borke kolk sem vas pogrešalauser posted image user posted image .
Najprej tebi beyba - res mi je žal za tvojo lubljenko. Imam labradorko in točno vem kako je to, tudi naša počasi izgublja bitko.
ajsika - flek spremeni v kako rožico pa reči, da je kikla pač unikatnauser posted image .
lunca da se ne bi slučajno še enkrat tako zafrkavala. kaj se to pravi izpisat od nas. user posted image  Pa hvala, ker si jim sporočila mojo zagato, srček si.user posted image
erin lubica kako kej dete? Hlače so pa bomba. Mal še prevelke ampak jih pridno filam.
sonček držim pesti danes. Upam, da si si dala zadnje špikice.
polaris, evo končno se več javljaš mene pa ni gor.
oktavija - sem počla od smeha pri tvojih rumovih kroglicahuser posted image . Kaj čmo, včasih si morš dat duška, drugač bo še slabš, se boš od zraka redilauser posted image .
titi in ostale nove in stare borke npr. Se*, pikapoka, argojuhca, nf, štumfek, tinkamiška - dobri recepti, čebulno omako bom sigurno probala narest. Jest sem namreč nora na čebulo, povsod jo dam zraven, če le paše. Najrajš jo imam pa ob mladem krompirčku, pa svež peteršilj pa......hudiča sem že lačna. Drugač pa čimmanj hujšat in več uživat, življenje je kratko, mi se pa staramo.

Zredila sem se že za 1 kg, ampak sem v prvem mesecu 5kg izgubila, tko da še 4 dobim pa bom na isti teži kot prej.user posted image
Najin stari avto se že prodaja na internetu in komaj čakam da gre, ker je nov že zagledan. Pa spalnico sva naročila prejšnji teden tko da se bom končno lahko preselila k mojemu. Tele bolniške mam že polhn kur..., samo ležim, gledam tv al pa berem knjigeuser posted image . Za znoret. Včasih grem kar v službo ker me res tolk matra, pol pa samo zdim na klopi pa se smilim sama sebi.
Zdej grem pa na balkon dat stol in brat knjigo, da malo barve dobim.
Lepo se imejte pupe, se tipkamo kasneje.
Aja mi smo pa včerej odprli sezono pečenja na žaru. Mi je kera folš? Pa toooolk je blo dobr. Ati mi je celo prinesel wurštle iz Avstrije, ker jih obožuuujem.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.4.2008 10:57:36   
jazzz27
hej!!

No lepo da se počasi javljate....je blo kaj zanimivega??
Ledenkica ste že naredili pingvinčka???
spelika, ti si vredu??? Se kaj čuvaš?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.4.2008 10:59:14   
ledenka
špelči, mi smo žar sezono odprli že prejšnji vikend, pa včeraj spet user posted image  tko da ne, ti nisem fauš user posted image  je pa lepo videt, da si fino in da uživaš! kdaj imaš NS? pa ti kar lepo polni tvoje nove hlače user posted image  ne stradaj fižolčkov!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 630
28.4.2008 11:01:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ledenkica ste že naredili pingvinčka???

pingvinčka? user posted image  ah ne, lepo počasi delamo navadne bebe user posted image  moja O je še kak teden daleč, pa zdajle vadimo, da bomo vedli, kaj je treba user posted image user posted image user posted image  no, sicer pa po teh hormonih itak ne vem, kako bo tekel ciklus user posted image  in nimam namena računat

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.4.2008 11:02:06   
jazzz27
mis mo tudi že odprli sezono žara....e res tako fajn....mislim, da je to kar lahka hrana za takle čas....sem že komaj čakala!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 632
28.4.2008 11:04:28   
jazzz27
ajsika, ušpam, da nisi zamerlauser posted image
ja sej bolš, da kaj preveč ne računamo!! Vidva kar vadita, pa nikar se ne obremenjuj s cikli in O!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.4.2008 11:14:53   
titi3
Vaja dela mojstra!

Mi bomo vse imela tako pametke in lepe otroke, da bo groza. Bomo dvignile povprečni IQ v Sloveniji! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 634
28.4.2008 11:17:20   
ledenka

ajsika, ušpam, da nisi zamerlauser posted image
ja sej bolš, da kaj preveč ne računamo!! Vidva kar vadita, pa nikar se ne obremenjuj s cikli in O!

zakaj pa bi user posted image  sam res ne razumem, zakaj pingvinčki user posted image  (ker v IVF žargonu to pomeni, da so zamrznjenčki - lepi zarodki, ki jih zamrznejo po oploditvi, ker jih je več, kot se lahko porabijo v enem postopku).

včeraj sem žal dobila samo puranje čevape... pa ga ni čez običajne user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.4.2008 11:35:53   
jazzz27
jah...pingvinčki zato, ker si ti ledenkica!!user posted image user posted image user posted image user posted image Je katera že probala pleskavico s sirom....mmmmm.božansko!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.4.2008 14:09:26   
jazzz27
hej, zaspanke, kje pa ste? Dans vam pa ni toliko do čveka...no pa vsaj popoldaski čajček...
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.4.2008 14:13:24   
ledenka

jah...pingvinčki zato, ker si ti ledenkica!!user posted image user posted image user posted image user posted image Je katera že probala pleskavico s sirom....mmmmm.božansko!!!

dokler niso kar ledene kocke, je vse ok user posted image  

pleskavica s sirom... jaaaa user posted image  sicer sem zdajle sita user posted image  najraje imam tole... leskovačko pleskavico, ki je prešpikana s sirom, pa šunko itd. pa zraven obvezno kajmak.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.4.2008 14:15:10   
jazzz27
no pa še nekaj za zraven...
user posted image
user posted image
dober tek

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.4.2008 14:16:09   
ledenka
pa hvala za čajček in sadje in čokolado user posted image , prav prileže se user posted image  

sem bila prej z nečakinjo na sprehodu, sva šli malce na sončka. in v službi je precej umirjeno, tako da je kar fajn user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 28.4.2008 14:17:32 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.4.2008 14:18:28   
jazzz27
ja men vse tako diši, kar je z žara...se mi  zdi kar lahka hranauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 641
28.4.2008 14:20:37   
jazzz27
danes je pa res lepo vreme!! Jaz sem tud kar mal zunaj lutala....se počasi pripravljam za kosilo...velika skleda solate, juhica, govedina....no ja....jedilnik včerajšnjega dneuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 642
28.4.2008 14:21:43   
sonček33
jazzz sem glih pojedla popečene malancane (na žaru) in razmišljala, al je zdej to lahka hrana la ne. No pa mi ve povejte? Torej, malancane, nasoljene in z amlo olivneg aolja?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.4.2008 14:23:07   
ledenka
user posted image  ja, žar je tako zdrav user posted image  ni nič maščobe, ko gre vse ven user posted image user posted image user posted image  (o kancerogenosti pa ne bi danes user posted image ). men je tudi super na žaru user posted image  sploh kurje perutničke in čevapi, ki pa morajo bit dobra, taprava mešanca user posted image  niso vsi dobri. sicer mislim, da bomo kake ribice tud začeli pečt, sam se bojim, da nas bodo sosedje potem izselili, ker ribe pa RES smrdijo user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 644
28.4.2008 14:23:55   
ledenka
sonček, kako je  bilo na UZ? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
28.4.2008 14:26:10   
sonček33
Eh, sem ravno na iVf napisala - nič kaj spodbudno, čeprav so tam rekli, da to ni slab rezultata in da tudi če gre bolj počasi je ok. no jaz sem razočarana in me je tole danes amlo podrlo. Izkupiček: 13,13,16,12,12 in nekaj manjših.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
28.4.2008 14:29:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Eh, sem ravno na iVf napisala - nič kaj spodbudno, čeprav so tam rekli, da to ni slab rezultata in da tudi če gre bolj počasi je ok. no jaz sem razočarana in me je tole danes amlo podrlo. Izkupiček: 13,13,16,12,12 in nekaj manjših.

a maš v sredo spet? meni se ne zdi slabo, so precej enakomerni, pa čez par dni bo stopka, kajne user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 647
28.4.2008 14:31:23   
sonček33
ja, v sredo mam spet uz...bomo vidl no..sej je blo že v prvenm postopku bolj leno vse skupaj...pa sem bila pol na koncu zadovoljna s šestimi celicami, je pa res, d ani bilo nič zamrznjenčkov..Jaz boi pa rada ene dva pingvinčka imela, za vsak slučaj

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
28.4.2008 14:48:34   
jazzz27
sonček, kdaj je pa še bla zelenjava kalorična???user posted image user posted image user posted image user posted image njam, njam!
Držim pesti za engauser posted image , da se posreči tokrat...no ja pa tud za pingvinčka, če boš čez leto spet hotla metuser posted image !!user posted image user posted image

ledenki, čevapi, da so kncerogeni? veš, da jih bom jedla vseeno!!! Kaj pa bučke na žaru? Ni čudno, da vam primankuje pernatih živali k vse pojesteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 649
28.4.2008 14:49:32   
ledenka
saj veš - ena (ali dve) taprava je zadosti user posted image  meni se zdi 5 celic zelo lepo, sploh, če so enakomerne. kaj ti jih pomaga 10, če večinoma niso zrele. in morda bodo še kakšne majhne zrasle, ti jih kar lepo s pivom in jajčki hrani, pa pozitivne misli jim dovajaj user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?