murkica
|
No pa da se še jaz malo javim... Tale vikend res prehitro mine. Se mi zdi, da je bil komaj petek, zdaj pa je že ponedeljek in jaz moram biti v službi. Bi se človek kar zjokal. Midva z dragim sva pa včeraj precej pozno gledala ene nadaljevanke in sem zdele totalno sesuta. Ko mi je zjutraj ura zvonila, sem jo najprej za 10 minut preslišala, potem pa sem šele dojela, da zvoni meni in ne mojemu dragemu. No ampak bomo preživeli. Jaz sem imela pa včeraj čistilno akcijo. Tok se je nabral enih zadev v hiši, pa na splošno je bla za spucat, tako da sem včerajšnje popoldne preživela ob pospravljanju. Smo pa v soboto malo popili s prijatelji pri nama, no jaz sem samo enega pirčka, (mislim, da mi je Ledenka rekla, da je dober, če delaš na )... Tako, da smo se imeli prav fino. Včeraj pa sva se zjutraj(beri ob nekje 11h ) dobila s prijatelji in smo šli v mest s skolesi in tam na eno kafetko. Prav fino je bilo po dolgem času piti kavico v mestu. Namreč drugače se vsak dan dobimo v sosedenjem lokal in je bila prav čudovita sprememba. Vidim, da ste kljub vikendu nekaj napisale in je bilo pav fino, ker sem lahko v miru pojedla zraven zajtrk. No jaz sporočam, da sem izgubila 1,5 kg, samo s tem, da sem prenehala s prehranjevanjem po 6-uri. No če sem res ful lačna pojem eno banano ali pa eno šalčko sladoleda. Draga Beyba, upam, da se je s tvojo Elo vse v redu in da se kaj takšnega nikoli več ne ponovi. Viidm, da ima naša Erin tako polne roke s cartanjem Tilna, da se ni nič javila. Erin mislimo nate in ko boš imela kaj časa se javi in sporoči kako se počutiš kot mamica. Se*- hvala za kavico. Sonček- Upam, da si se včeraj fino odpočila. Luna- NO toliko o tem, da si se podoljšala ... Hitro se javi, da te res ne bo dala katera čez koleno. Živa- Kako si kaj danes? Nič se ne javljaš več tako pogosto kot si se. Pikapoka- Ti samo počivaj in bo sigurno vse v redu s tvojim ... Ti pa pošiljam za srečo... Aqua- Zakaj pa ne greš danes v ZD na krvni test? Pri nas za bežigradom je mislim, da tako, da če prideš zjutraj ti ga naredijo, samo nekaj moraš plačat. Ti pa bi lahko naredila isto, da potešiš našo radovednost Vsekakor ti želim, če boš čakala da 14.8., da ti G sporoči veselo novico. kleja- ja pri nas je vedno zatišje ob vikendih. Jst sem se že navadila, da ponavadi nobene ni in si potem tisto branje, ki je, pustim za v ponedeljek zjutraj za službo. Ledenka- Sem mislila, da si se res ustrašila zgodbe o Ledenki, pa si se vseeno javila. Sam kok sem se pa nasmejala zraven. Oktavija- Kako napreduje dieta? No sigurno sem katero pozabila in žal mi je, ampak vsem pošiljam pozdravčke in vsem želim najlepši možen dan.
< Sporočilo je popravil murkica -- 11.8.2008 7:46:31 >