Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 12:34:17
|
|
|
|
pikapoka2
|
...vse so na terenu... aqua ti pa pridno čvekaš veš kaj, tud jaz nisem imela znakov, razen da mi je M zaostajala. Pa nisem hotla naredit testa, ker sem že tudi en kup zmetala denarja za njih... In sem si govorila, da če bi bila , pol bi imela kak znak... Ko mi je pa 15 dni zaostajala, sem pa končno naredla test in je bil . Veš, da držimo pesti zate!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 12:42:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 ...vse so na terenu... aqua ti pa pridno čvekaš veš kaj, tud jaz nisem imela znakov, razen da mi je M zaostajala. Pa nisem hotla naredit testa, ker sem že tudi en kup zmetala denarja za njih... In sem si govorila, da če bi bila , pol bi imela kak znak... Ko mi je pa 15 dni zaostajala, sem pa končno naredla test in je bil . Veš, da držimo pesti zate! eden more dvigovati temo, da smo skoz na vrhu!!!! sem očitno bolj čvekave sorte..... hvala za info... pa za pestke... aja tvojga gesla, za slikice gledat pa še nimam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 12:45:09
|
|
|
|
aqua77
|
kokoš jaz, sem zdaj vidla, da sploh nimaš slikice zaklenjene.... koooooolk maš lepega bušija.........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 12:54:52
|
|
|
|
pikapoka2
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 12:58:14
|
|
|
|
aqua77
|
pikapoka, pa sej ti si že na polovici!!!!.... kam gre ta cajt...... kako se pa počutiš? a si AS kupla pa poslušaš pikico??? kaj pa boste mel, a si že vprašala, al pa to kar čutiš??? jaz sem v prvo skoz vedla da bo fantek....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 12:59:25
|
|
|
|
pikapoka2
|
Res ni sledu o nobeni... Jaz pa sem doma, že 3 dni ležim, ker se bojim za pikico Če pa sem vsake tolk časa kako uro po konci in ne delam druga kot sedim, pa je tud vredu al ne, al bi mogla res samo ležat?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 13:03:28
|
|
|
|
pikapoka2
|
ja, res je šel čas hitro ful... zdaj ko pa so spet problemi, pa ne mine nikamor AS sem kupila že na začetku, men je zakon Kaj bomo imeli še ne vem, je pa če sem G prav prebrala namig na . Sicer pa mi ni važno res ne, rada bi to pikico, samo da donosim do konca in da je zdrava, pa naj bo ali . Občutek pa imam za zakaj, po čem, pa me ne vprašaj, ker ne vem...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 13:04:40
|
|
|
|
pikapoka2
|
Kako si vedela da bo ? Več katera reče, da je vedela že od začetka... In da je potem res tako tudi bilo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 13:13:22
|
|
|
|
aqua77
|
Ti kar lepo počivaj, pa bo vse OK, boš vidla.... Ja, jaz sem odkar sem zvedla v prvo da sem vedla da bo fantek... ne vem zakaj, enostavno kot da bi čutla. Sem si kupla majčko na kateri je pisalo v angleščini, da bom ponosna mama bejbi boju....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 13:27:08
|
|
|
|
pikapoka2
|
Zanimivo... Pa si G vprašala za spol, da ti je potrdila, al si dobila potrditev ob porodu? Bom počivala ja, kolikor mi bojo pogoji dopuščali. Upam, da čimveč! In nekako si moram še to spravit iz glave, strah, ker razmišljam samo o tem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 13:32:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 Zanimivo... Pa si G vprašala za spol, da ti je potrdila, al si dobila potrditev ob porodu? Bom počivala ja, kolikor mi bojo pogoji dopuščali. Upam, da čimveč! In nekako si moram še to spravit iz glave, strah, ker razmišljam samo o tem Potrditev prišla ob porodu!!! Ti se pa ne sekiraj, saj tako ne bo nič boljše, samo nervozna boš. Vem, da je veliko lažje napisat, kot pa to sprovest, ampak vseeno misli na lepe stvar, pa ti bo lažje. A imaš voziček pa stvari za pikico že izbrane?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 13:41:03
|
|
|
|
pikapoka2
|
Za pikico nimam še nič izbrano. Dosti stvari dobim od kolegice, ki ima zaj bejbija. Pa tudi sestrična ima bejbija. Tako, da bom kupovala bolj proti koncu , kar mi bo manjkalo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 13:43:28
|
|
|
|
pikapoka2
|
všeč mi je tvoj podpis! Ampak je težje to storiti kot napisati, kaj ne? Upam, da si ti dočakala! In da je tvoja odšla! Kmalu bomo spet čestitali...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 13:50:31
|
|
|
|
pikapoka2
|
zdaj pa grem počivati... pa pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 14:18:01
|
|
|
|
ledenka
|
cao, bejbe sem brala vceraj debato o Ledenki sem se ful narezala!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 14:48:22
|
|
|
|
benika
|
Več katera reče, da je vedela že od začetka... In da je potem res tako tudi bilo! Se bom kr uštulila zraven, če smem Jaz sem tudi od samega štarta v 1 vedela, da bomo dobili . Kaj pa vem, vedno se mi je sanjalo le o sinu, nikoli o hčerkici, pa tudi, ko sem božala trebušček sem se z njim vedno pogovarjala kot s fantkom. Tudi imena za deklico nisva imela izbranega, tako sem bila prepričana o spolu. Za spol pa prvič sploh nismo vprašali ampak smo izvedeli šele ob rojstvu. A ste prebrale, kakšne težavice ima Beyba s svojo Elo ? Ubožica mala se je začela ponoči dušiti. Beyba, pojdi k P, bolje takoj, kot pa da do česa pride. Drugače pa Eli kar krepko dvigni vzglavje. Jaz sem Jakoba polagala kar na precej debel vzglavnik, tako da je imel glavico precej dvignjeno. Pa držim pesti, da se vam tole čimprej porihta. Čisto razumem tvoje skrbi in vem kako je poslušat otročka, ki se duši.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 16:31:28
|
|
|
|
~Biba~
|
joj uboga bejba in Ela...upam, da bo čim prej porihtano. kaj je to? zatišje pred nevihto?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 17:54:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika A ste prebrale, kakšne težavice ima Beyba s svojo Elo ? Ubožica mala se je začela ponoči dušiti. Beyba, pojdi k P, bolje takoj, kot pa da do česa pride. Drugače pa Eli kar krepko dvigni vzglavje. Jaz sem Jakoba polagala kar na precej debel vzglavnik, tako da je imel glavico precej dvignjeno. Pa držim pesti, da se vam tole čimprej porihta. Čisto razumem tvoje skrbi in vem kako je poslušat otročka, ki se duši. beyba - Držim pesti za malo Elo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 18:10:11
|
|
|
|
aqua77
|
Beyba, upam, da se čim prej poštimate... A mogoče mali Eli refluks nagaja? Mi smo to meli, pa je nekaj časa dobival mali nekaj v mleko zvečer predno je šel spat, da se je mleko bolj zgostilo.... Potem je bilo super.... Upam, da se čim prej poštimata......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 18:10:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka cao, bejbe sem brala vceraj debato o Ledenki sem se ful narezala! sej si se mela za kaj.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 18:23:18
|
|
|
|
aqua77
|
punce, danes dopoldne sem brala eno temo težave z zanositvijo.... mislim da se imenuje: umetna oploditev Postojna ali pa nekaj takega.... sem se tako , pa sem drugače kar diplomat po duši, ampak.... nekateri gredo pa čez meje.... ena dečva sprašuje, kao za kolegico, če se da spol otroka zbirat v Postojni na umetni.... poleg tega je bejba zdrava in že ima dva sina in zdej bi šla - zdrava in ima lahko otroke - na umetno, da ji naredijo punčko.....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 10.8.2008 18:31:18 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 18:39:53
|
|
|
|
Serendipity
|
aqua - KAAAAJ? ok, tu bi pasal smijli z izrazito izbuljenimi učkami! WTF?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 18:52:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - KAAAAJ? ok, tu bi pasal smijli z izrazito izbuljenimi učkami! WTF? e, ja svašta po tem svetu hodi naokoli.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 18:54:59
|
|
|
|
aqua77
|
evo to je njeno vprašanje........ pa mi vi povejte če je ta svet še normalen? al sem jaz čudna..... Zdravo punce. Imam eno vprašanje, če katera mogoče ve, sprašujem pa zaradi prijateljice, ki jo zanima in sicer ima dva fantka in si strašno želi punčko. Imela bi tretjega otroka ampak samo če je punčka drugače ne. Pišlo pa ji je na ušesa da je v Postojni možna umetna oploditev s tem da je spol znan. Hvala za odgovore.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 18:57:48
|
|
|
|
aqua77
|
ja nič pupice moje... vidim, da spet smevam.... grem jaz spet kot stara mama dnevnik gledat, pa si tipkamo..... pa, pa....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?