Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:25:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Dan!!! Ouuuu, kako ste pridne!! Imama sedaj sigurno deset strani za nazaj prebrat.... grem brat....če pa ne uspem, pa držite pesti jutri zame....gremo Rešu....mogoč pa dobimo postopek!!! bom stiskala pestke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:33:29
|
|
|
|
matt
|
Hoj! .. nisem vas zapustila, samo v službi mi ne dajo dihat in komaj kdaj poškilim k vam, kaj šele da bi kaj zapisala…. Ampak danes moram dat iz sebe, ker ne morem dojeti in sem presrečna in srečo je treba deliti … V soboto zjutraj sem prvič in ker sem neverni Tomaž, še danes zjutraj drugič..... ugledala sem en debel + … precej slabo mi je, ampak kar naj mi bo, hi,hi samo da mi ni treba v IUI .. po vseh preiskavah je to kar težko verjeti. zdaj pa moram še mal delat, čeprav mi misli nenehoma bežijo... pa-pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:33:52
|
|
|
|
Fargesia
|
jazzika, držim pestke! špelka, pozdravi Erin. beyba in Ela... nove slikice so v albumu...geslo ostaja enako
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:34:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: matt Hoj! .. nisem vas zapustila, samo v službi mi ne dajo dihat in komaj kdaj poškilim k vam, kaj šele da bi kaj zapisala…. Ampak danes moram dat iz sebe, ker ne morem dojeti in sem presrečna in srečo je treba deliti … V soboto zjutraj sem prvič in ker sem neverni Tomaž, še danes zjutraj drugič..... ugledala sem en debel + … precej slabo mi je, ampak kar naj mi bo, hi,hi samo da mi ni treba v IUI .. po vseh preiskavah je to kar težko verjeti. zdaj pa moram še mal delat, čeprav mi misli nenehoma bežijo... pa-pa maaaaaaaaatttttttttttttttttttt!!! Tu maš - moje solze sreeeečeeee! juuupiiiii!!! ČESSSSTIIITAM!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:36:37
|
|
|
|
Fargesia
|
matt
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:37:23
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, a si se preoblekla!? pa kleja se je tud...pa živa...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:39:24
|
|
|
|
spelka12
|
Se* sexy avatar živa a tvojedva pa hubba bubba balončke delata . pa hvala za helouuuuu kleja tvoj depresiven moj pa nedolžen. Glih za skup sta . Čakamo, da ena da kako ornk lisičko gor, da ju ozdravi teh bolezni. jazzzika jutri držim pesti, da bo ata Reško usmiljen do vajinih denarnic pa do vajinga časa. Go girl. spps sej ti ne boš delala dekliščine. Ti jo bodo druge nardile. matt oooooo kako lepoooooo. Sej te nismo pozabile. Čestitke za ugledani + .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:39:51
|
|
|
|
aqua77
|
matt,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:40:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, a si se preoblekla!? pa kleja se je tud...pa živa... se še preoblačim ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:41:31
|
|
|
|
aqua77
|
Se*, kaka seksi oprava..... hudo.... a to si spet ti na slikici??....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:42:39
|
|
|
|
aqua77
|
živa, tvoje dva huba - bubota sta pa tud nekam "živa"....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:44:13
|
|
|
|
~Biba~
|
opa matt...ko sem te prebrala, sem kar na stolu pol pa je treba želve lovit namest , al kako? vglavnem čestitke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:44:51
|
|
|
|
jazzz27
|
matt....čestitke....ja res bi se lahko mal bolj pogosto javljala....sicer pa si sedaj dobrodošla !! Če je + je +!!! Vso srečo!!!! Erin vidim, da se pridno ukvarja s Tilnom, Ledenkico so pojedli, kleja okna išče, živa je šla nazaj v službo, nekdo je spet bučke omenjal , murkica je zaposlena kot vedno, polaris spet ni, Se* ima dva dni do testa, aquica ima morsko bolezen, ker je spužvo pojedla, ki se bo polčasi začela napihovat,...Oktavija je na jajcih ,...pri nas doma pa pojstla škripa No in kaj je novega?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 11.8.2008 13:46:38 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:51:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 matt....čestitke....ja res bi se lahko mal bolj pogosto javljala....sicer pa si sedaj dobrodošla !! Če je + je +!!! Vso srečo!!!! Erin vidim, da se pridno ukvarja s Tilnom, Ledenkico so pojedli, kleja okna išče, živa je šla nazaj v službo, nekdo je spet bučke omenjal , murkica je zaposlena kot vedno, polaris spet ni, Se* ima dva dni do testa, aquica ima morsko bolezen, ker je spužvo pojedla, ki se bo polčasi začela napihovat,...Oktavija je na jajcih ,...pri nas doma pa pojstla škripa No in kaj je novega? ti pa si ena pojava...... kolk sem se pa jaz zdaj temu nasmejala..... stiskam pesti za obisk pri Reškotu in naj ti bo sreča naklonjena draga moja....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 13:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheheheheh si pridna jazzika veliko nas ima novo oblekico
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 14:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Nove slikice v mojem albumčku Geslo ostaja enako...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 14:06:50
|
|
|
|
murkica
|
Matt čestitke .... Evo to pa je novica!!!!! jazz- stiskam pesti!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 14:11:37
|
|
|
|
jazzz27
|
jp, bog je car...sam prej mora pa še to dokazat ...naj vsaki eno pikico da v buhija!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 14:13:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jp, bog je car...sam prej mora pa še to dokazat ...naj vsaki eno pikico da v buhija!! pod to se pa podpišem........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 14:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jst tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 15:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ste čvekalke??? Meni se danes da Sem dodala še nekaj slikic sej veste................................ v službi sem
< Sporočilo je popravil živa25 -- 11.8.2008 15:19:44 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 15:37:18
|
|
|
|
aqua77
|
naredila prejle BC mini in mi je pokazal en velik-------------------------------------------------------
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 15:50:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 naredila prejle BC mini in mi je pokazal en velik------------------------------------------------------- P* pa kaj je te zdaj s temi prf* testi??????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 15:54:43
|
|
|
|
trinity22
|
aqua matt jupi, jupi, iskrene čestitke in lepo nosečnost , bravo, kako lepa novička po tolikem času jaz sem vas prišla malo pozdravit, drugače sem pridna in se učim, kuham, psa kopam, pospravljam, skratka vse kar pač moram naredit kot pridna žena zdaj pa čakam da pride možek iz službe, da greva jest- lačna pridne bodite, rade se imejte in veliko se smejte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.8.2008 16:05:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 naredila prejle BC mini in mi je pokazal en velik-------------------------------------------------------
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?