Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:42:56
|
|
|
|
aqua77
|
še neki... ta je sicer mal bolj oblečen, ampak je pa fejst.... nej mu bo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:44:12
|
|
|
|
aqua77
|
kam ste pa zdej vse ušle.... enga desca gor nalimam, ste pa po vse tih....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:45:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 gledam po sladoledni skrinji in zbiram sladoled.... in glej koga not najdem........??????????? našo LEDENKO da skrajšam.... včeraj zvečer pojedla VSE ŠTIRI LEDENKE.... in zraven mislila na vas pupe.... pa res dobra je tale LEDENKA..... ha ha ha .. joj si me zdaj nasmejala! A zato pa ni danes naše ajsike sem? Se te preveč boji verjeten je začutla kej..... če bi me vidla, na bojnem pohodu z žlico v roki, se bi se še kdo drug ustrašu!!!! o ajsi, si tud kle..... a se ti je kej kolcal prejle.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 18:53:55
|
|
|
|
aqua77
|
nč, grem jaz gledat dnevnik.... ko stara baba... vas pridem pol pogledat, če bo kakšna za debato........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.8.2008 19:33:05
|
|
|
|
sonček85
|
tale dec je pa hooootttttttttttttttttttt.ta bi pa bil .in kako si aqua?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 8:43:48
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro čveke!!!! a včeraj pa niste nič čvekale??? nekam tiho ste za vikende, sam mene je dost tukaj.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 8:55:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutro čveke!!!! a včeraj pa niste nič čvekale??? nekam tiho ste za vikende, sam mene je dost tukaj..... Jaz sem tud mislila,da bo kakšna debata za prebrat po tistem,ko sem šla dobr,da si ti tukaj,da nekdo skrbi,da se nekaj dogaja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 8:59:45
|
|
|
|
sonček33
|
dobro jutro zgleda da se vse bolj potepamo med vikendi... midva sva bila na pikniku, je nečakinja praznovala rd danes bo pa bolj umirjeno....sem bila včeraj res utrujena agua - je že nedelja, komaj čakam jutri, da nam kaj lepega zaupaš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 9:29:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dobro jutro zgleda da se vse bolj potepamo med vikendi... midva sva bila na pikniku, je nečakinja praznovala rd danes bo pa bolj umirjeno....sem bila včeraj res utrujena agua - je že nedelja, komaj čakam jutri, da nam kaj lepega zaupaš nč ne bom zaupala, ker nimam več nobenega testa doma in ga tudi ne mislim več kupit, ker sem ta mesec že skoraj 100 € dala za te kur**ve teste....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 9:30:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutro čveke!!!! a včeraj pa niste nič čvekale??? nekam tiho ste za vikende, sam mene je dost tukaj..... Jaz sem tud mislila,da bo kakšna debata za prebrat po tistem,ko sem šla dobr,da si ti tukaj,da nekdo skrbi,da se nekaj dogaja en more mal dežurat..... boste še rekle, da nimam toplega doma, ker sem skoz kle gor.........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 9:33:32
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dobro jutro zgleda da se vse bolj potepamo med vikendi... midva sva bila na pikniku, je nečakinja praznovala rd danes bo pa bolj umirjeno....sem bila včeraj res utrujena agua - je že nedelja, komaj čakam jutri, da nam kaj lepega zaupaš sonček, kako pa kaj počutje, a si imela kaj na začetku???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 9:35:52
|
|
|
|
sonček33
|
AGUA- ne vprašaj! 2,5 meseca sem bila čisto fertik. slabosti in bruhanje. Celo ponoči, kadar sem se zbudila, sem morala it bruhat. Zdaj se umirja. Pred tremi dnevi sem še zjutraj bruhala, zdaj pa HB nič več. Sicer pa počutje zelo spremenilji8vo. Od zelo dobrega do zelo slabega. Ampak vse bomo preživeli, da le dobimi tole pikico.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 9:38:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 AGUA- ne vprašaj! 2,5 meseca sem bila čisto fertik. slabosti in bruhanje. Celo ponoči, kadar sem se zbudila, sem morala it bruhat. Zdaj se umirja. Pred tremi dnevi sem še zjutraj bruhala, zdaj pa HB nič več. Sicer pa počutje zelo spremenilji8vo. Od zelo dobrega do zelo slabega. Ampak vse bomo preživeli, da le dobimi tole pikico. super sonček, to je prava pozitiva..... kdaj so se pa slabosti začele????? pa še eno vprašanje, kadaj si pogruntala da je to to, da si ? že pred testom, al potem, ko si se polulala na palčko???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 9:42:00
|
|
|
|
sonček33
|
Agua -kako pa si ti imela v 1. nosečnosti? kaj slabosti? Veš darga agua, midva sva bila na umetni oploditvi. In ko si an tem in veš, kdaj ti vstavijo in veš, kdaj približno naj bi bil test pozitiven ali negativen, potem nimaš kaj kalkulirat. Jaz nisem imela nobenih posebnih znakov. Tja do kakšnega 6 tedna. Čeprav sem vedela da sem noseča, no vsaj krvni izvidi so to pokazali. Test sva naredila dan pred krvnim testom v kliniki in je bil pozitiven.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 9:51:39
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Agua -kako pa si ti imela v 1. nosečnosti? kaj slabosti? Veš darga agua, midva sva bila na umetni oploditvi. In ko si an tem in veš, kdaj ti vstavijo in veš, kdaj približno naj bi bil test pozitiven ali negativen, potem nimaš kaj kalkulirat. Jaz nisem imela nobenih posebnih znakov. Tja do kakšnega 6 tedna. Čeprav sem vedela da sem noseča, no vsaj krvni izvidi so to pokazali. Test sva naredila dan pred krvnim testom v kliniki in je bil pozitiven. to pa vem, da sta bila na umetni.... veš da te sledim.... ampak sej veš, poraja se mi tisoč in eno vprašanje, pa je najlažje vprašat nekoga, ki mu je uspelo in je bil pred kratkem v podobni situaciji čakanja na +....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 10:02:35
|
|
|
|
sonček33
|
agua - ti kar vprašaj...če bom znala odgovorit ti bom z veseljem. Kakšno pa je tvoje počutje? Je kaj sprememb? Joške?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 10:13:31
|
|
|
|
aqua77
|
Ma nevem več.... Pred M me vedno bolijo... Zdaj pa nič... Mojga sprašujem, če se mu zdijo kaj večje, pa mi reče, da so njemu fajn..... Moški.... Mogoče, če jih mal stisnem so rahlo bolj občutljive, to je pa vse.... Pa tud bradavice gledam, če so kaj bolj temne pa se mi zdi da ne... Ah, kaj pa vem... Nočem preveč računat na kar koli, da ne bom imela potem preveč dolg nos, ko ne bo nič... Bom ko oštržek okoli hodila.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 10:16:56
|
|
|
|
aqua77
|
Sicer smo pa že ponovno v akciji ,ta teden bo O, tako da če ni nič, bo pa drugi mesec.... Se je moj zadnjič hecal, če mu mal ušesa zarobiva, al pa če mu kakšno družbo notri narediva, ker je očitno bolj plašne sorte in se noče pokazat na testkih.... Probava čim bolj sproščeno gledat na situacijo in puščava možnosti odprte....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 10:32:36
|
|
|
|
spps
|
aqua,vsaka nosečnost je drugačna in se ne moreš glih zanašat na znakce jaz nisem mogla verjet,da nam je ratalo,ker tisti dan,ko bi mogla M prit sem imela občasne krče,da sedet nisem mogla,pa sem bila ziher,da bo tisto noč prišla,pa ni drugače nimam nobenih znakov,razen PO dolgem času,spet vem,za kaj so modrci-prej sem ga nosla bolj za okras tak,da mojmu sem rekla,naj si naredi sliko za spomin,dok bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 10:49:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aqua,vsaka nosečnost je drugačna in se ne moreš glih zanašat na znakce jaz nisem mogla verjet,da nam je ratalo,ker tisti dan,ko bi mogla M prit sem imela občasne krče,da sedet nisem mogla,pa sem bila ziher,da bo tisto noč prišla,pa ni drugače nimam nobenih znakov,razen PO dolgem času,spet vem,za kaj so modrci-prej sem ga nosla bolj za okras tak,da mojmu sem rekla,naj si naredi sliko za spomin,dok bo , verjamem, da se tvojemu cedijo sline, jaz sm imela v prvo take granate, da nisem mogla verjet.... sam kaj, ko sem potem tri leta sina dojila, pa je šlo vse v......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 11:05:42
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro, a ste že jah vikend je, moj je doma, in spet "dekoriramo" hiško..danes ji bom pofarbala nohte(cevi od radiatorjev)..moj pa ji bo...moj pa jo bo položil ..keramiko mislim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 11:15:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps aqua,vsaka nosečnost je drugačna in se ne moreš glih zanašat na znakce jaz nisem mogla verjet,da nam je ratalo,ker tisti dan,ko bi mogla M prit sem imela občasne krče,da sedet nisem mogla,pa sem bila ziher,da bo tisto noč prišla,pa ni drugače nimam nobenih znakov,razen PO dolgem času,spet vem,za kaj so modrci-prej sem ga nosla bolj za okras tak,da mojmu sem rekla,naj si naredi sliko za spomin,dok bo , verjamem, da se tvojemu cedijo sline, jaz sm imela v prvo take granate, da nisem mogla verjet.... sam kaj, ko sem potem tri leta sina dojila, pa je šlo vse v...... jaz sem dojila sam pol leta in sem v kratkem času precej shujšala,pa je od mojih jošk ostalo-nič od nič
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 11:16:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja dobro jutro, a ste že jah vikend je, moj je doma, in spet "dekoriramo" hiško..danes ji bom pofarbala nohte(cevi od radiatorjev)..moj pa ji bo...moj pa jo bo položil ..keramiko mislim a vi ste pa taako pridni?lepo a tvoj bo pa polagal?sej mu boš lahk pomagala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 11:56:39
|
|
|
|
aqua77
|
oj, klejči...... vidim, da boste pridni..... kar pomagaj polagat......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.8.2008 11:59:07
|
|
|
|
aqua77
|
kje je pa jazzzika ta vikend, pa živa, pa ajsi, pa Se*...... vse užitkarijo doma.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?