juniorka
|
Vidim, da bo stotka, pa moram neki napisat. Hvala za čestitke za službo, sem že kar not padla. Namesto 20 ur, sem dobila že 10 nadur, tako da je pestro, ker imam s šolo in prakso zdaj 46 urni delovni teden. Posledica tempa je tudi prehlad, ki traaaaaaaaaaja, ker pač ne počivam, Na srečo je mali zdaj ok. Malo je bilo težav, ker delam ob večerih in je moral moj spravit malea spat, pol pa ga pozabi dat v spalko ali kaj podobnega... no, počasi se bo že navadil. Tako sem zdaj res malo doma z malim in ga kar pogrešam, ampak v službi si pa tudi psihično spočijem- vsaka stvar je za nekaj dobra. Prejšnji teden je tudi naš imel vročino, 39,5 in to tri dni, pa še pol dva dni 38, pa mu ni dr. nič našel, jaz sem sumila 6 bolezen, pa slinavko, ampak so bili samo zobki zgleda. Zdaj mu še zadnja štirka ven leze. Ja, kuhinje mi ne bomo kupovali , čeprav mu je posoda zelo zanimiva, posebej palični mešalnik in podobne zadeve, pa kakšno mojo verižico in torbico si tudi navesi nase včasih in moje čevlje, ampak zakon so pa avtki. Dobro, da sem najdla knjižnico z igračami, da mu lahko občasno menjavam vozila. A ja, ena me je vprašala- delam v trgovini, na oddelku s cunjami- ne boste verjele, kako so tu cunje poceni in to ful lepe in kvalitetne. Sploh za punčke je izbira fenomenalna, jopice, plaščki... Kavbojke so po 2 evra, majčke tudi ali manj... Ma ne bom vam več razlagala, samo žalostno je, da so v Sloveniji cene višje, dohodki pa manjši- nekje za polovico, če gledamo pač delovni razred. Pečica- imamo ventilatorsko tukaj, se sploh ne da ventilator izklopit, tako da ni nikoli vroča zunaj, ampak ga kljub temu vedno opozorim vroče!, ko je prižgana in dobro ve, da se ne sme dotikat, al pa na hitro tikne, da se prepriča, če mu govorim resnico . Govor- samo angleške besede, kratke, kar mu je všeč in ko njemu paše...eh, bo že. Velik je pa približno 89cm in 14 kg. Pa kar priden, moram rečt, sicer zna zajokat, ko ni po njegovo- trmast jok s kašljanjem, ampak ignoriram. Drugače pa še vedno lepo pobere papirček s tal in ga vrže v smeti ali pa list, ki ga ati prinese not s čevlji! No, lepo martinovo, mi imamo pa remembrance day- spomin na padle vojake v vojnah. Nič kaj veselo. Sicer smo pa imeli veselo za halloween- žal je Nelson zamudil, ker je imel vročino, pol je pa bila še bonfire night- noč ognjemetov in smo imeli nooooooroooo! Dva dni prej in še kasneje, jaz kaj takega še za novo leto nikoli nikjer nisem vidla. V vsakem parku, ja, pa teden prej so imeli predstavitve ognjemetov... Drugače je že vse okrašeno za božič, smrekce, lučke v nakupovalnem centru, v trgovinah prodajajo okraske in božične zadeve, čokoladice..že od sredine oktobra. Sem bla včeraj v šopingu in me vzgojiteljica vpraša, če sem bila po božičnih nakupih...!! Se še kaj javim, ko bo čas. Veliko zdravja vam želim.
|