mojčca
|
Jutro punce Vikend smo preživeli. Včeraj sta bila oba take tečnobe, da to ni res. Sem vama kar "fovš" Piškotek in Taška. V soboto je Matic čez dan spal uro in pol, včeraj pa eno uro. Kosilo sploh ni hotel jesti, popoldne je jokal ali eden ali drugi, za piko na i pa je potem Matic ugriznil Manco v nogo in to kako. Je imela kar zatečeno, pa vse plavo. No, ko je videl, da je naredil narobe, pa je rekel ti, ti Matic, tekel po hodniku in prav lepo padel. Ja, jok, eden na hodniku, drugi na sedežni v dnevni, jaz pa sem bila čisto na koncu z živci. Ko sta šla pa spati, sem bila pa prav veselo, ker sem imela potem malo miru, da sem se zrelaksirala. Mojega pa tako cel dan ni bilo, ker je delal. Danes pa pridejo polagati ploščice . Lonib, no, kako je bilo v soboto. A je bilo veliko pijanih na cesti??? Zoom zoom, joj, a pri vas še ne bo miru pred boleznimi???? Vam že privoščim končno zdravja, res. Kar se tiče moških, ah, se bom rajši kar vzdržala komentarjev. Thumbelina, čestitke za tako odločitev (hujšanje po Montignacu). Jaz imam doma tudi knjigo, samo prebrati jo moram. Vem edino, da je strogo prepovedan krompir, ostale pa ne vem nič. Taška, ti pa kar -5 kg????? čestitke, no, če kakšen kg pogrešaš, ti ga pa jaz z veseljem odstopim. Aprilčica, ja bogi vas otroček. No, imate srečo, da ni bilo kaj hujšega in da nima po celi roki mehurček. Temu bi se pa lahko reklo sreča v nesreči. Grem počasi delati, uživajte.