|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
13.11.2008 7:48:05   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Kaj je sedaj s srečanjem???? A sva za samo jaz iz Zalbi???? Punce, a res nobeni ni do čveka user posted image user posted image user posted image .

Meni je do čveka, še kako, samo kaj ko sem domenjena z drugimi prijateljicami (to je tiso, ko sem že omenila da gremo ven še za RD) Tako da meni je iskreno žal da ne morem z vama na pijačko in klepet.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.11.2008 7:56:00   
zalbi
Dobro jutro!

Uhhh - ja včeraj je bil res naporen dan.

razgovor - super. So mi rekli na razgovru, da jih bega, da mam predobro izobrazbo, ampak drgač pa sem ji fajn, k že imam izkušnje s tega področja. Men je blo všeč, ker bi imela bolj dinamično delo, delo z ljudmi - kaj pa drugega naj pričakujem v študentskem referatu. Skratka - zdej spet ćakam, kaj bo - pa še od petka čakam na odgovor - sicer bi rajš mela službo k sem bla v petek na razgovoru, ampak ta od včeri je tut čist super - v bistvu pa je bistvo da se poberem od tuki stran....

Pa včeri smo mel še cepljenje - uspelo nam je. Velika je 81, pa težka 11.4 kg - je rekla zdravnica da ma celo kilo več kot bi mogla met - če pa skoz je.

mojčca -sem se ful nasmejala - dan medvedov, noč medvedov... hudo kaj vse jim ne pade na pamet.

sem vesela da je že četrtek - sam še jutri pa vikend... no razen če delam v soboto, pol ne bom tolk vesela.

balančki - en koš zdravja... moram na kavo...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.11.2008 9:49:42   
lilka
Hej, hoj....

Joj pa res malo pišemo zadnje čase....user posted image

Zalbi: moja je velika 83 in ima 11,7 kg, pa ni nič rekla, da jih ima preveč, sej jih tudi nima(se ji nič ne vidi), ima zgleda nabite kosti kot njen ati, on je bil tak, ko je bil majhen, jaz pa kost in kožauser posted image
No super, da je šel fajn razgovor in da te služba veseliuser posted image

srečanje: jaz se jih itak ne udeležujem, pri nas to ne laufa, da bi se jaz z njo kam vozila in tam sedela in čevkala, ni šans, nebi imeli nič od tega...user posted image

mojčca: hvala za čestitke, bolje pozno kot nikoliuser posted image , eh sej ta god, to se možu zdi ful pomembno, da imamo še za koga posebej razlog praznovati martinovo
user posted image , je pri župniku vztrajal da bo Martina in ne Kristina krščena in da naj bo tista Martina, ki je god na Martinovo, župnik se mu je smejal....

Tinka je že boljše, se ji je vrnil apetituser posted image in danes ponoči ni več tako zelo kašljala, je že začela izkašljevati, tako da mislim da bo. Hvala za koše zdravjauser posted image

Midve sva včeraj popoldne preživele pri mojem očetu, mož je šel pa gume na avtu menjat in pri dedku Tinka zelo uživa, gremo bolj redko k njemu(z mojo mami sta šla narazen pred 2 letoma, po 35 letih zakona, eh dolga zgodba), dedek ji igra na kitaro in potem pojeta, Tinka že zelo obvlada besedila nekaterih pesmic...in dedek ji v vsem ustreže in se ji popolnoma posveti in zato valda da uživauser posted image .

Taška30: je pa res faca Julija, moja se takoooo dere, ko ji dam fiziološko, da ti ne znam povedat, še pol ure po tem je jezna name, samo pomaga pa res.....

Takole zdej pa šibam imam ob dedstih eno skupino, pa morem še enga pokadit prej....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.11.2008 12:09:40   
aprilčica07
Ojla,

lilka: super, da je tamal bolje z zdravjem in da  se ji apetit normalizira:):):)
zalbi: no, pa boš le najdla tako službo, ki ti bo odgovarjala..  je vseeno fino, da delaš vsaj neki, kr te vsaj malo veseli, da ne hodiš z blaznim odporom v službo, ker ko prideš do te točke je za znoret....
mojčca: he, tudi pr nas je bil včeraj težek dan, vpliv nevem katere lune, ma je blo na trenutke res divje.. dobro, da danes malo lažje dihamo,ker je četrtek:):) sicer imamo pol neka predavanja, sej veste, ta pooblaščenka Pirc Musarjeva je nardil cel kaos in posledice itak nosimo zdaj vsi... za kozlat, res
taška: si ne predstavljam, da bi jst našemu sredi noči spirala nos  z fiziološko, še čez dan, ko mu vsake tolko spiramo nos, je tak kažin, da to res ni, nevem pa kaj bi blo ponoči... no, v tolažbo, tudi naš lump spi po novem celooo noč z nama.. mislim, tudi jst nisem na volji, da bom zdej zganjala neke nočne šole spanja, ker če je z nami spimo vsi trije kot topi... saj bo, enkrat bo treba nardit red, samo voljo in krajžno moram zbrat:)
piškotek: a tvoj Nejc kaj govor? pr nas je še vedno tema pr govoru, neki po svoje, ma da bi govoril, nič od niča.. me že kr nervira vse to..
 hariba: upam, da je Zoja bolje in da je bla ta noč mirnejša.. mali deklic pa en koš zdravja..

grem delat, ker me lovijo.. ufffa.........

lp.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.11.2008 12:12:57   
aprilčica07
lilka: sem pozabla pokomentirat zgodbico tvojih  staršev.. veš, da poznam tudi jst en tak primer, po 37 letih poroke sta se ločila in zdaj sta za moje pojme, vsaj tako kot zgleda srečna in zadovoljna vsak zase, pa pomladila sta se, oba, on in ona..... upam, da je pr tvojih starših  tudi tako, ker to res ni enostavno po tolkem cajtu, ne za njih, niti za vas kot otroke: 

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.11.2008 12:21:17   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

piškotek: a tvoj Nejc kaj govor? pr nas je še vedno tema pr govoru, neki po svoje, ma da bi govoril, nič od niča.. me že kr nervira vse to..

NE, naš Nejc še ne govori vse skupi nič - reče mami, tati (ne oči kot si mi "želimo" user posted image ), babi, dedi, kai (to je naš kuža ki mu je res tako ime), to je pa to! Občasno prileti še kakšen ala (hvala) ali kaj mogoče ponovi za mano, drugače pa da bi sam kaj povedal, razen itak v njegovem jeziku, to pa ne. Ah, samo jaz se ne sekiram user posted image , bo že ko bo hotu, do šole pa bo valda že govoril user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.11.2008 12:24:13   
*piškotek*

lilka: sem pozabla pokomentirat zgodbico tvojih  staršev.. veš, da poznam tudi jst en tak primer, po 37 letih poroke sta se ločila in zdaj sta za moje pojme, vsaj tako kot zgleda srečna in zadovoljna vsak zase, pa pomladila sta se, oba, on in ona..... upam, da je pr tvojih starših  tudi tako, ker to res ni enostavno po tolkem cajtu, ne za njih, niti za vas kot otroke: 

Maja letos sta se moja starša ločila po 30 letih zakona! Oči ima drugo žensko (ki je kao baje sploh nima, a jo ima že ene 5  do 8 let user posted image  ), mami se pa še pobira, jo je ločitev ful prizadela in srčno upam, da bo kmalu vsaj malo boljše. Saj na ven se trudi bit tako zadovoljna, dobre volje, samo kaj ko jo toliko poznam, da ko jo malo opazujem, točno vem, da jo v srcu tako zelo zelo boli. Upam, da bo tudi ona kmalu zaživela boljše življenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.11.2008 12:33:18   
hariba
Ta noč je na srečo bila bolj mirna. Do 4 h je spala potem se je pa na 1 uro prebujala in ob 7h vstala. Je pa zato čez dan tečna za znoet,kar za mano hodi in govori mami mami, tudi na wc ne morem brez nje. Pa tipkat hoče ona tudi,če me vidi in otem malo tolče po tipkovnici in na koncu moram to sprintat pa še kakšno slikico zraven in se smeji ko list ven prihaja,
loputa z steklenimi vrati od knjižne omare v dnevni sobi,joj obup moram nehat tipkat in jo fizično odstranit,ker besde nehaj trenutno ne razume.

Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.11.2008 12:57:45   
aprilčica07
Maja letos sta se moja starša ločila po 30 letih zakona! Oči ima drugo žensko (ki je kao baje sploh nima, a jo ima že ene 5 do 8 let ), mami se pa še pobira, jo je ločitev ful prizadela in srčno upam, da bo kmalu vsaj malo boljše. Saj na ven se trudi bit tako zadovoljna, dobre volje, samo kaj ko jo toliko poznam, da ko jo malo opazujem, točno vem, da jo v srcu tako zelo zelo boli. Upam, da bo tudi ona kmalu zaživela boljše življenje

A tvoja tudi? joj, joj.. itak, da je hudo po tolkem času nardit tak drastičen rez, sej moraš začet vse znova... kako si pa ti to prenesla? če samo pomislim, da bi se moja ločila... nevem, mi je kr nekako tudj to..

še to: vsaj, da je kje  še kašen otroček, ki ne govori kot strgan dohtar, ker  na momente me kr grabi paranoja glede govora (čeprav pr sebi vem, da bo prej ali slej začel govorit, ker zastopi vse, tudi kar ni treba), ma me spravljajo drugi bo živce z vprašanji, kaj pa če je kej narobe?? brrrrrrrrr....

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.11.2008 14:45:14   
*piškotek*

A tvoja tudi? joj, joj.. itak, da je hudo po tolkem času nardit tak drastičen rez, sej moraš začet vse znova... kako si pa ti to prenesla? če samo pomislim, da bi se moja ločila... nevem, mi je kr nekako tudj to..

Jaz mogoče tega ravno nisem "občutila" v zelo veliki meri, ker sem se dve leti nazaj preselila v svojo hišo in pač nisem več živela pod njuno streho. Mi je pa, itak da, zelo hudo, ni mi bilo vseeno in mi je bilo vse skupaj ful čudno, ko kar naenkrat nista več prišla recimo skupaj k meni na kavo, ampak najprej en, potem drug,...
Ah, tu so se dogajale čudne stvari, je preveč dolga zgodba,... Mogoče mi je bilo tudi "lažje" sprejet to dejstvo, da smo se na to "pripravljali" že eno leto in pa še to, da sem bila itak na starni mamice (ker sva se z očijem že davno odtujila eden od drugega + dejstvo da on vara mamico).
Je težko, samo se kljub vsemu privadiš.

še to: vsaj, da je kje  še kašen otroček, ki ne govori kot strgan dohtar, ker  na momente me kr grabi paranoja glede govora (čeprav pr sebi vem, da bo prej ali slej začel govorit, ker zastopi vse, tudi kar ni treba), ma me spravljajo drugi bo živce z vprašanji, kaj pa če je kej narobe?? brrrrrrrrr....

Ne obremenjuj se z drugimi, pa jim povej, da pa obvlada kako drugo stvar veliko boljše in da bo že prišel pravi čas tudi za to. Vse ob svojem času!

Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.11.2008 14:54:06   
zalbi
govor - maj mami velikokrat pove - da ona baje do svoje tretjega leta sploh ni spregovorila besede - so jo že začeli vozit k zdravniku, ker so mislilil da je nema - potem pa se ji je govorni svet odprl in še zdaj v svoji zgovornosti prekaša celo družino....

Kar pa se Sare tiče - zgleda da ima gene od babice, le da že zdej govori kot strgana, poje, razglablja, tut po pol ure skupi ponavlja - ja pa kot papiga je - vsako besedo ponovi....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
13.11.2008 15:26:26   
zalbi
uuu še to vam moram povedat - klical so me iz včerajšnega razgovora - danes teden me čaka še en razgovor, baje da me morajo še malo testirati - pol pa bom vidla kako in kaj se bodo odločili:). Tako - zdaj pa šibam na angleščino:).

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
13.11.2008 20:19:57   
mojčca
Ojla

No, Matic že spi, sem ga danes dala prej spat, Manca pa trenutno v sobi poje, pa na vsake par minut iz sobe slišim: mami, pridi sem, ti moram nekaj povedati. No, trenutno pa poje, na planincah sončece sije. Zjutraj, ko je treba vstati (7.15), pa noče vstati, je danes kar pobegnila nazaj v svojo posteljo, da bi spala naprej. Ja hudo, ampak take imamo zjutraj. Prejle, ko sem ji pripravila oblačila za jutri v vrtec, pa se je gospodična zmišljevala, da teh hlač in majic pa ona ne bo nosila. Je včeraj protestirala, da ne bo oblekla spodnjih hlač oz. bokserc bele barve z srčki, ampak je pobegnila v sobo in si vzela druge hlače. Drugače sem pa ta trenutek ful jezna, ker v sobi že tako kriči, da bo zbudila Matica. Močno upam, da se Matic ne zbudi, ker ji bo slišala, sem jezna ko sto user posted image . Ne vem, kdaj ji bo zmanjkalo baterij, da bo končno zaspala.

Zalbi, močno upam, da dobiš drugo službo, ker si v tej očitno res nezadovoljna. Držim pesti, da se na testih čim boljše obneseš in da te sprejmejo v službo.

Lilka, a tudi tvoja starša sta ločena??? Se mi zdi, da je tega skoz več, ločitev mislim.

Aprilčica, pa kaj potem, če spite vsi trije v isti postelji. Važno, da ste zjutraj spočiti in naspani.

Joj, sedajle grem pa v sobo narediti red. Kar je preveč, je pa preveč.

Joj, mulc majhen. Pridem v sobo in mi gospodična prijavi, da naj pišem Miklavžu, da naj ji nič ne prinese. Tudi prav, bomo pa prihranili kakšen evro user posted image user posted image user posted image

Punce, se mogoče javim kasneje, ker sem sedajle ful jezna in se moram malo pohladiti.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
13.11.2008 21:09:22   
mojčca
Pred petimi minutami je Manca končno utihnila po enournem pogovarjanju, petju, skoraj kričanju. No, meni so se pa izpraznile baterije (prevod, sem utrujena), tako da grem pogledati, če je kaj pametnega po televiziji, malo pospraviti in spat.

Nočko vsem skupaj

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
13.11.2008 21:24:05   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Ampak zaenkrat je vsaj tako, da takoj zaspi nazaj zraven mene. In to me ne moti tolk. Ko bo pa spet začela žurat po 2 uri in skakat po meni sredi noči, bomo pa ukrepali.user posted image

Bolje, da bi bila jaz včeraj tiho. No, 2 uri ni bilo dovolj.user posted image Od polpolnoči do treh zjutraj ga je sračkala Julija današnjo noč. Jaz upam, da je to le vpliv polne lune, ampak enostavno se je zbudila in ni zaspala nazaj. Te tri ure in pol je na najini postelji: pela vse pesmice, ki jih zna, govorila 4 besedne stavke, preplezala mene in mojga 100x, skakala kot na trampolinu po najini postelji, imela hude debate s pikapolonico, dudo in flaško, 3x uspela slečt spalno vrečo, pa še kaj verjetno, ampak kakšno malenkost sem mogoče predremala, veliko pa ne, tko da če seštejem vse skup, sem spala ponoči natanko 3 urce.user posted image  Čist sem hin, grem kar spat počasi. 'Nočno šolo spanja' si je s tem podvigom sicer definitivno zaslužila, ampak trenutno nimam moči, pa še upam, da je bila to res polna luna. Ji dam še eno šanso.user posted image

user posted image  Na 100-ti strani smo, a bomo kej praznovale?user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
13.11.2008 21:45:02   
aprilčica07
taška: tako lepo si opisala vaše nočne zgodbice, da sem se nasmejala do solz user posted image , ampak vem, da tebi ni smešnouser posted image

mogoče je res luna, je baje danes ali pa je bla včeraj, nevem točno, ma če sklepam po vzdušju v službi je že cel teden neki v zraku..brrrrrrrrrrrrr
zalbi: držim pesti, da najdeš šiht, ki ti bo ustrezal in boš z njim zadovoljna in z veseljem hodila delat..
mojčca: so pestri pr vas večeri..no, pr nas je blo relativno hitro danes, smo se samo ulegli in takoj zaspali.. sem ga kr pustila na naši postelji, jst visim tle, mojga ša itak ni..
piškotek: verjamem, da so take situacije težke.. ma ko te berem vidim, da si se s tem sprijaznila in živiš dalje, kar je edino pametno, čeprav je zihr prekleto težko..  .. imam lih eno kolegico (ko sem gori pisala, da sta se starša ločila in sta oba srečna)no, v tem primeru se pa ta njuna hčerka s tem ne more sprijaznit in je kr naprej v  depresijah in  sitna in žalostna in vsem nam je hudo, ma pomagat ji žal ne moremo, ker se mora le sama postavit spet na noge...zato sem te pač vprašala, kako je s tabo in s lilko, če bi mogoče kaj za to deklico izluščila iz vajine zgodbe..

Tako, še malo tv, ali pa knjiga, pol pa tuš in spat, sem trudna ko pes:(

lp.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
13.11.2008 21:46:50   
mojčca

Ampak zaenkrat je vsaj tako, da takoj zaspi nazaj zraven mene. In to me ne moti tolk. Ko bo pa spet začela žurat po 2 uri in skakat po meni sredi noči, bomo pa ukrepali.user posted image

Bolje, da bi bila jaz včeraj tiho. No, 2 uri ni bilo dovolj.user posted image Od polpolnoči do treh zjutraj ga je sračkala Julija današnjo noč. Jaz upam, da je to le vpliv polne lune, ampak enostavno se je zbudila in ni zaspala nazaj. Te tri ure in pol je na najini postelji: pela vse pesmice, ki jih zna, govorila 4 besedne stavke, preplezala mene in mojga 100x, skakala kot na trampolinu po najini postelji, imela hude debate s pikapolonico, dudo in flaško, 3x uspela slečt spalno vrečo, pa še kaj verjetno, ampak kakšno malenkost sem mogoče predremala, veliko pa ne, tko da če seštejem vse skup, sem spala ponoči natanko 3 urce.user posted image  Čist sem hin, grem kar spat počasi. 'Nočno šolo spanja' si je s tem podvigom sicer definitivno zaslužila, ampak trenutno nimam moči, pa še upam, da je bila to res polna luna. Ji dam še eno šanso.user posted image

user posted image  Na 100-ti strani smo, a bomo kej praznovale?user posted image

Taška, sem si rekla, preden ugasnem računalnik pokukam sem gor, če je katera napisala še kaj pametnega in verjemi, se je splačalo. Joj, kako sem se jaz sedajle nasmejala, do solz, res user posted image user posted image user posted image . No, če bi se meni ponoči dogajalo kaj takega, mi sigurno ne bi šlo na smeh, ampak bolj na user posted image . Joj, naši aprilčki so pa res eni živahni otročki, tako podnevi kot ponoči.

Je bila tašča z Maticem danes v Mercatorju na igralih in je bila tam tudi mamica s kakšen mesec mlajšim fantkom. Je tašča rekla, da je mamica gledala in gledala Matica, potem pa le vprašal taščo, če je naš škrat non stop tako živahen. Je tašča rekla da je, pa pravi mamica, ja bogi, saj otrok ni na miru niti sekundo. Ja, tako je to. Ma naj bodo živahni, naj počnejo traparije, tudi če ponoči skačejo po postelji, važno, da se imamo radi in da so ZDRAVI. In to je to.

NO, da še nazdravim naši 100-tki user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj se pa res poslavljam od vas. Se beremo jutri.

Nočko

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.11.2008 8:02:31   
zalbi
dobro jutro!

Uhh - naša noč je pa bla ok, ampak se je pa sara zbuila že malo čez 5 in ni in ni hotla zaspat nazaj - pol pa sem jo v spalnico odnesla in - ja na postelji sedela, skala, tv hotla, pa radio, pa luč, pa lubčke talala, pa nevem kaj, vglavnem, še dobr da sem včeri zaspala pred tv-jem ob po desetih, se vmes parkrat zbudila in malo pred enajsto sem padla dol...

Ja res so živci naši malčki - ej Sara tut ni sekunde pr miru - je en v zd gledala v sredo, k je sara skoz neki skala, pa čvekala, pa je rekla da ma ona lih tolk starga fantka, pa da je velik bolj miren...

mojcča - ja zgleda da ni nič s tem našm srečanjem - mogoče bi se mogle zment decembra - bo bolj vzdrušje morda??? kaj ti misliš????

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.11.2008 8:32:28   
mojčca
Jutro punce.

No, pa je končno petek. Danes pa delam samo do 10.30, potem pa grem v vrtec po Manco in nato na terapijo. Potem pa greva malo po trgovinah.

Zalbi, kar se tiče srečanja je res boljše, da malo prestavimo. Zaradi mene lahko sediva in čvekava tudi sami, še boljše pa je, če nas je več.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.11.2008 9:34:13   
lilka
Hej, hoj....

Zalbi: jaz sem navajena, naša spet vstaja 5 in 15, pa je že par mesev do malo čez 6 spala, po premiku ure, se je pa spet začelo, tako da smo tudi čez vikend že ob pol šestih v polnem pogonu, zato pa jaz hodim že ob osmih spat, sej mi drugega ne prostane...user posted image

Ja res so divji naši lumpi, naša cele dneve čveka in poje, petje ji pa res gre od ust, samo gledamo jo lahko, kako si zapomni besedila pesmic in potem pač pojemo, sploh, ko se vozimo v avtu hoče skos petuser posted image , pa knjige so zakon, povsod jih vlačimo s sabo, zdej je aktualna Medo Jaka pri božičku, vsak večer in vsako jutro jo pogledamouser posted image

Mi smo pa včeraj šli v Merkur, smo mogli vrečke za seslec kupit in zdej ko ni še gužve, smo lahko v miru gledali praznično dekoracijo, Tinka je čisto onemela ob miganju palčkov....seveda smo kupili velikega snežaka imajo letos neke nove, ful so lepi, pa enakega rudolfa, zdej ko še Tinka ni, pa midva s takimi stvarmi norivauser posted image , sva oba na to vržena...naša glavna tema za praznike je rudolf, med letom pa sove, po celi bajti jih imamo različnih oblik in materialov....user posted image

mojča: res je kar si rekla, jaz tudi včasih živce zgubljam, ko je pa bolana sem pa čisto nesrečna, tako da je res najpomembnejše da so ZDRAVI, pa tudi če so živi, zahtevni, razvajeni sitni....

taška30: joj sem se smejala Julijnim vragolijamuser posted image , si kar predstavljam kako je zgledalo, res so posrečeni, samo kaj ko v neprimernem časuuser posted image , ti verjamem da tebi ni blo zabavno.....

mojčca: moja starša živita že 2 leti narazen, uradno še nista ločena, jaz se trenutno borim za to, da mi ati podari svoj del hiše, ker če bo prišlo do ločitve in delitve premoženja, lahko mi trije brez stanovanja ostanemouser posted image . Se je strinjal da mi prepiše svoj del, pa da bo šel k odvetnici, ki jo pozna to uredit, pa še ni blo kaj iz tega, ga morem malo prijet....
Ati je že dalj časa imel ljubico, mami je to vedla in ni hotla sprejet, potem je pa enkrat pop....in je ati spokal, ko smo bli mi v službi in se odselil k ljubici. Naš ati je pač umetnik, razred zase pri vsem....mami ima zdej drugega partnerja(naš Joži je res fajn moški enen pripombe nimam čez njega), pisanega njej na kožo, tako da zdej živimo lepo in se glede tega prav nič ne jezimo, nam je zdaj lepše, ko imamo Jožija pri hiši, Tinka ga obožuje on se veliko igra z njo, jo pazi, gre ponjo v vrtec, opravlja zunanja opravila za katera moj mož nikoli nima časa itd.....v glavnem tak jekonec zgodbe, konec dober vse dobro.....že prej bi moglo do tega prit ne pa da smo v neki kregariji zmeraj živeli....

Takole zdej sem pa dovoljnačvekala, grem še malo delat......

lep, dan in lep vikend, se bremo kaj v pobnedeljek!!!!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.11.2008 12:34:01   
hariba
Zdaj vam bom pa spet malo jaz zatežila,kot da že dolgo ne bi a ne.  Tako se čudno počutim,saj ne znam svojega razpoloženja opista,saj  ne vem a sem jezna,zaskrblena,prizadeta,kaj pa vem še najbolje rečeno malo potrta,čeprav vem,da ni bilo slabo mišljeno,a meni ni bilo všeč. Pa saj ne vem kaj si naj mislim.Z Zojo sva bili na kontroli zaradi ušes. Njena zdravnica je zbolela,zato so jo dali k drugi. Takoj ko je Zojo vidla,je rekla,da je ful suha kar je res,čeprav,ko ni bolana za moje pojme ogromno pije,ja v gibanju je pa tudi skozi zato ni čudno,da se je nič ne prime in je kot trlica. Je poklicala sestro,da jo stehta. Je pokazalo majn kot 10 kg,visoka je 88 cm skoraj 1 kg majn kot na posvetovalnici,to je zato,ker sedaj  ko je bolana nima apetita,le pije veliko. Ona pa je začela sparševat,če ima redne obroke in kako velike,pa kakšno je naše finačno stanje,če mi dopušča da kupim dovolj hrane za vse. Joj saj vem,da je čedalje več takih družin,a meni je bilo to vprašanje tako bad..tako mučno in neprijetno. No za hrano pa na srečo še imamo dovolj. Potem je rekla,da naj ji dodam v čokolino,gris in mlečni riž še žlico sladkorja ali medu pa rozine ali suho sadje,da bo čim bolj kalorično,v zelenjavno juho še makarončke in kruh zraven,pa med obroki še kdaj kako banano ali polnozrnat piškot. Sem bila kar šokirana no,so mi taka pitanja ful sporna. Ko sem ji razlagala kaj vse poje sem iz njenega obraza razbrala,da mi ne verjame. Samo moj tastarejši tudi veliko poje in je suh,tamal je bil kot dojenček kost in koža,zdaj ga je pa kar malo preveč skupaj,ja je rad. Samo ne bi rada,da bi se pa naekrat zredila in mi potem to kdaj očitala. Naslednji teden moram poklicat njeno zdravnico in se dogovorit za ponovno tehtanje. Ji bom takrat rekla naj ji da za vsak slučaj ščitnico pregledat.
Ma bom nehala težit. Ampak čeprav mislim,da smo se o tem že pogovarjale povejte mi prosim koliko vaši pojejo,da malo primerjam. Bom jaz za njo kasneje,zdaj moram sdkuhat do konca,da ne bo še bolj podhranjenauser posted image
Aja taška tudi Zoja zna takšno žurko uprizorit,s tem, da še ona tv in stolp prižge,zato ker govori še bolj malouser posted image .
aprilčica Zoja tudi ne reče več kot 20 besed,pred 14 dnevi jih je le 5. Moj tastarejši je pri 20 mesecih rekel le ata papa mama in teta,za avto pa nisem ziher več. Sedaj ima 13 let in so nejgove govorne sposobnosti zelo razvite,mu je težko priti do konca,takoj zabije nazaj. Je pa tudi meni šlo na živce,ko so tuji ljudje filozofirali,da ga je treba na govorne vaje k logopedu pri 2 letih peljat,pa eden me je vprašal,če je gluhonem.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.11.2008 14:32:47   
zalbi
za nasmejan dan:

RECEPT

"Tako strašno kašljam, da celo noč ne morem spati!"
"Si že poskusil s kislim zeljem in litrom  DONATA ?"
"Ne, za to pa še nisem slišal!"
"No, poskusi, pa boš videl, da bo pomagalo!"
Naslednji dan:
"Si poskusil moj recept?"
"Sem."
"In še kašljaš?"
"Ne, si ne upam!"

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.11.2008 17:43:56   
tejkag
Oj!
Naša bejba je tud malo boljše kar se zdravja tiče-spanje je še vedno slabo...
Danes je vstala že preden sem jaz šla v službo. Je imela že pred sedmo pevske vaje, je pela; joza maminauser posted image (roža mamina- se razume).
Jutri spet delam, pol pa še inventura user posted image , no sem pa zato v nedeljo in v ponedeljek frajuser posted image .
O.k. grem

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
14.11.2008 18:17:51   
sabri
Zalbi: res dober vic za nasmejat, prav paše.
hariba: količinsko, koliko naša poje za primerjavo, zjutraj 2dl mleka spije ali actimel, potem skoraj 2 uri nič, potem pa okoli 10 zajtrk pol hrenovke, brez kruha, ali pa en manjši kos kruha namazan, včasih pa nič ali pa samo grizlja kaj do kosila, malo jabolka, piškot...Če črto skup potegnem dopoldan bolj pije mleko in sok, malo je. Preden gre spat ji dam največkrat juho z rezanci in kosi kruha notri, ali pa samo skutko s sadjem. Od 15 do 16 pol manjšega zrezka ampak samo meso, krompir ni šans, solata en listek, količinsko se pravi spet bolj tako, zvečer pa čokolino ali pa gres v lončku za 3dl in poje vse. Se pravi čez cel dan bolj melje po malem razen zvečer pa vedno poje vse. Velika je 82, težka 11,5. Se pa ne sekiraj, ker imajo najbrž prakso taka vprašanja postavljat pri otročkih, ki niso po jusu. Maš pa prav, da raje fizično pogledate, da je zdrava, da si potem brez skrbi. Poznam dosti primerov, ko so bili res presuhi otročki, so se mame sekirale brezbeze, ker so zdaj ok. So pa izjeme, kot moj nečak, ki je bil isto suhica, so pa ugotovili, da ima cielakijo in je zaradi tega hujšal.
Jaz sem pa take čudne volje zadnje čase, prvič da tako čudno razmišljam, ker sem načeloma večen optimist, ki mi ne zmanjka energije in najraje vidim, da se skos kaj dogaja. Zdaj sem pa na taki točki, ko se mi zdi, da mi nič ne gre, doma ne poštimam zadev glede stanovanja oz. če bi imela denar, bi jih žeuser posted image , služba za kozlat, zunaj nisem bila že ola la...Najbrž me je to počivanje po tem sranju mal zamorilo, kar nisem navajena. Ja treba se bo v red dat.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.11.2008 19:33:57   
JAPE
hariba:
naša je tudi bolj suhica. Na pregledu je imela 10440 g in 83 cm. Mi je tudi rekla, da je za to višino teža prenizka. Ampak se mi zdi, da poje kar veliko.
Zjutraj 2 dl gresa, polente, čokolina,...
za malico kakšen sadje, piškot... (samo grižljajčki)
pred spanjem jogurt+kruh, skutico, juhico s kroglicami......,
za kosilo je vse, čeprav količinsko ne veliko ( ne poje polnega krožnika, ki drži 2 dl) (meso 1/4 zrezka)
po kosilu pred večerjo, le še kak grižljajček...sadje, piškot,...
večerja čokolino 2 dl ( isto kot zajtrk)

Pije pa zelo zelo malo. In ne vem kako naj jo vspodbujam, naj več pije. Kaka pa tudi po 3x na dan.
Kakšne jedilnike imate ostale?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (82%)

Negativna. (18%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!