lilka
|
Hej, hoj.... Zalbi: jaz sem navajena, naša spet vstaja 5 in 15, pa je že par mesev do malo čez 6 spala, po premiku ure, se je pa spet začelo, tako da smo tudi čez vikend že ob pol šestih v polnem pogonu, zato pa jaz hodim že ob osmih spat, sej mi drugega ne prostane... Ja res so divji naši lumpi, naša cele dneve čveka in poje, petje ji pa res gre od ust, samo gledamo jo lahko, kako si zapomni besedila pesmic in potem pač pojemo, sploh, ko se vozimo v avtu hoče skos pet , pa knjige so zakon, povsod jih vlačimo s sabo, zdej je aktualna Medo Jaka pri božičku, vsak večer in vsako jutro jo pogledamo Mi smo pa včeraj šli v Merkur, smo mogli vrečke za seslec kupit in zdej ko ni še gužve, smo lahko v miru gledali praznično dekoracijo, Tinka je čisto onemela ob miganju palčkov....seveda smo kupili velikega snežaka imajo letos neke nove, ful so lepi, pa enakega rudolfa, zdej ko še Tinka ni, pa midva s takimi stvarmi noriva , sva oba na to vržena...naša glavna tema za praznike je rudolf, med letom pa sove, po celi bajti jih imamo različnih oblik in materialov.... mojča: res je kar si rekla, jaz tudi včasih živce zgubljam, ko je pa bolana sem pa čisto nesrečna, tako da je res najpomembnejše da so ZDRAVI, pa tudi če so živi, zahtevni, razvajeni sitni.... taška30: joj sem se smejala Julijnim vragolijam , si kar predstavljam kako je zgledalo, res so posrečeni, samo kaj ko v neprimernem času , ti verjamem da tebi ni blo zabavno..... mojčca: moja starša živita že 2 leti narazen, uradno še nista ločena, jaz se trenutno borim za to, da mi ati podari svoj del hiše, ker če bo prišlo do ločitve in delitve premoženja, lahko mi trije brez stanovanja ostanemo . Se je strinjal da mi prepiše svoj del, pa da bo šel k odvetnici, ki jo pozna to uredit, pa še ni blo kaj iz tega, ga morem malo prijet.... Ati je že dalj časa imel ljubico, mami je to vedla in ni hotla sprejet, potem je pa enkrat pop....in je ati spokal, ko smo bli mi v službi in se odselil k ljubici. Naš ati je pač umetnik, razred zase pri vsem....mami ima zdej drugega partnerja(naš Joži je res fajn moški enen pripombe nimam čez njega), pisanega njej na kožo, tako da zdej živimo lepo in se glede tega prav nič ne jezimo, nam je zdaj lepše, ko imamo Jožija pri hiši, Tinka ga obožuje on se veliko igra z njo, jo pazi, gre ponjo v vrtec, opravlja zunanja opravila za katera moj mož nikoli nima časa itd.....v glavnem tak jekonec zgodbe, konec dober vse dobro.....že prej bi moglo do tega prit ne pa da smo v neki kregariji zmeraj živeli.... Takole zdej sem pa dovoljnačvekala, grem še malo delat...... lep, dan in lep vikend, se bremo kaj v pobnedeljek!!!!