|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
4.11.2008 21:10:07   
taška30
Sporočam, da sem dvignila belo zastavo in kapitulirala.user posted image  
Najbrž bo vsak rekel, da sem nora, ampak j.e.b.a.t. ga, Juliji sem dala dudo. Po 3 tednih. Ne morem več! Enostavno še ni zrela, ne zna zaspat, muka od muke, prejle sem jo točno pol ure božala, vsakič tisti moment ko sem umaknila roko: dretjeeeeeeee. Potem se je še 15 minut drla, men se je kr mešalo, sem privlekla ven vrečko z dudami, ji nesla eno, vtaknila v usta, v 10 sekundah je utihnila in zaspala.user posted image

Vzporedno imamo pa še eno borbo in sicer Mancino kakanje, sploh ne vem kaj je, nikoli ni imela problemov, za vikend pa 2 dni ni šla, včeraj je pa od 19-ih do 23.30 tulila, da jo ritka boli, da ne more kakat. Sem ji dala svečko je blo še slabš, ker jo je očitno še dodatno zvijalo, rit je skupaj tiščala da je bila cela trda kot deska, jok, jok, jok, tam proti 23-i je bila že tolk utrujena, da je v sekundi zaspala in še isti moment malo spustila v nočno plenico, in tako še ene prakrat, v 20 minutah sem ji zamenjala 5 plenic, na koncu sem ji na previjalni tako tiščala njene skrčene noge na trebuh, da je uspela eno kroglico (kar kroglo) ven spravit, očitno jo je to matralo. Potem celo noč in cel dan mir, zdajle zvečer pa spet jovo na novo, tiščanje riti skupaj in tuljenje. Domači zvarki (slive, čaj) ne delujejo, jutri grem po kak odvajalni sirup za tolk da se ji vse sčisti. No in če si na to podlago predstavljate še Julijino dretje, pa sama sem doma....

Enkrat bo bolš, a ne?user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
5.11.2008 7:10:08   
aprilčica07
Jutro,

taška: ja, če ne gre, pač ne gre. Jst bi najbrž nardila isto, samo, da ne bi poslušala dretja...Naj bo pač duda še en cajt, saj naši otročki niso še tako veliki, da bi bla duda krizna. Važno, da zaspijo brez dretja in vsega kar gre zraven.
Ma boga Manca.... veš kaj tudi ful pomaga (nevem sicer če bi tvoja Manca to pojdela) laneno seme, daš v jogurt in zmešaš... Zagotovo deluje in to relativno hitro. Ali pa če ji v čaj umešaš malo postanega in pogretega donata. Sem skoraj doktorirala iz teh reči, ker imam konstantne probleme s prebavo, pa mi kljub vsemu znanju še najbolj pomaga (žal) na tešče črno kafe in čikuser posted image user posted image user posted image user posted image
Taka situacija pa je normalno da te znervira, sama, pa da se obe dereta.. joj, ma bo bolše. saj mora bit!
mojčca: jap, danes je sreda, pa bomo tle viseli do poznih ur. Po drugi strani pa HB, da imamo službo. Sicer nas bojo nas zdej še kr en cajt vlačili po tv-ju in časopisih, sej veste uslužbenci, ki so kontrolirali heleno blagne in ostale slavne slovence.. jao, jao, sem brez komentarja...
zalbi: glede službe na banki... nevem kolkor jst vsaj tle na našem koncu pozna, je solidno na NKBM in na NLB. Iz Abanke Vipa pa ljudje množično bežijo stran.
Glede službe v javni upravi, pa nevem no....  saj ni tako slabo, služba ja gvišna en tolko (jst sem bla prej na carini pa so mi  rekli, da carina bo pa ja večna in evo smo šli v evropo in kaj je ratalouser posted image ), plače so bolj šwoh, ni neke fleksibilnosti (vsaj pr nas ne), pa zelooo dosti je odvisno od vodstva.... Pa pr nas je DEFINITIVNO PREVEČ ŽENSK, in je pol pač tako kot je. Če povzamem, ni  tako slabo, bi pa blo lahko dosti bolše.

Jutri pa grem v LJ, na en seminar. Volje nobene, tema, ki mi ni niti malo blizu. Domov bom šla le zobe umit, ker imam pol še zobota, zvečer pa še pevske vaje. Skratka jutri bo Jakob ima res dosti od mene... DPa itak je ko zacuprano, da kadar imam jst kaj, dela tudiuser posted image popoldan ali ponoči ali je dežuren, brez možnosti menjave in je pol Jakob več ali manj cel dan z mojo mamo ali taščo. Saj mu ni hudega, ker uživa z njimi, ma jst imam občutek kot, da ga zanemarjamo.. Saj vem, neumno....user posted image

Grem na kafe, pol pa delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
5.11.2008 7:33:14   
Mojca B
Taška: mah daj no!! Dala si ji pač dudo so what? Je otrok zadovoljen? JE!!! Torej, to je najvažnejše...  Pr nas smo ji pa dudo hotli uturit, k je bla še dojenček pa ni hotla. A zdaj pr 1,5 letu bi pa gospodična dudo. In pol jo vsepovsod,  samo da jo vidi krade in beži z njo.. Prav hecno je tole vse skupaj...Se mi pa kr smiliš boga reva. Ja najbolje je, če sem zvečer sama doma, oba za umit, pa spat spravit, pa po možnosti še koga kaj matra... adijo pamet...se ti pa res začne trgat...Glede zaprtja pa tega ne vem kaj dosti...kaj pa kakšne hruške? Ji nič ne pomagajo?

Srečanje:kje nameravete tole srečanje organizirat? Lj?

glede debate o javni upravi... Jaz sem nekje vmes delala 1 leto na DURSU... Ma saj nič ne rečem... Ampak tam so nekateri ljudje tkooo prekleto zacementirani, pa tkoooo prekleto dobro plačani... sploh ni važen al si sposoben al nisi.. kar vse na nekih VIP karticah. Mene je sodelavka s srednjo šolo, se pravi V. stopnjo, jaz pa VII nesla v plači več k  2x - res je, da ona z 10 let. del. izkušenj, jaz pa 2 leti - delavno mesto je bilo enako!!!Ampak, če dobiš cca. 600 EUR al pa cca 1.200 EUR pol se pa malo vprašaš ane?!!! Tud jaz bi počasi menjala službo.... bomo tam po novem letu začeli malo brskati...

ma kva sem pa jaz ena depresivka zadnje čase!! zdajle sem tole prebrala. Adijo pamet!!! mah saj bo punce...

Važno, da so sončki zdravi...

a ja pa aprilčica držim pesti, da čim prej uspe...user posted image

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
5.11.2008 8:06:15   
mojčca
Jutro punce. Sem se potrudila in vam skuhala

user posted image

Ja aprilčica, pa je spet tadolga sreda. No, jaz delam pa še v soboto, tako da bo sploh pestro.

Taška, če brez dude ne gre, pač ne gre. Si bila pa kar vztrajna, da si poslušala tri tedne joka. Kapo dol pred tabo, res. Kar se tiče Julije pa poskusi kar so ti rekle ostale. Drugače ji daj pa za večerjo kislo mleko, đus, potem pa še kakšen kivi. Upam, da uredita zadevo in da ne bo zvečer več taka bogica.

Mojca B, ščc, stran od depresije in nasmešek na obraz. Zjutraj, ko se zbudiš, si najprej zapoj: vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tako naprej.

Srečanje: kar se tiče srede, ob teh dnevih tudi jaz ne morem, ker cel dan visim v službi. Za ostale dni pa ni panike. Sem pa jaz za Zbilje, saj se mi zdi tam lušten ambient. Lahko pa tudi kje drugje, vi, samo predlagajte. A bi kakšen petek a vam bolj odgovarja kakšen drug dan.

Grem delati, ker imam stranke.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
5.11.2008 8:14:28   
zalbi
Dobro jutro!

taška - jst te občudujem da si tolk časa zdržala... in te popolnoma razumem - že pr Sari vidim, k mava jutranjo borbo da iz sobe ne prnese vse od plenice do dude, pa ne ene ampak tri, vglavnem, zame je zmagoslavno že to da zutri ne gre z dudo v vrtec... tako da bo že pravi čas prišel, ko bomo naše dudomanke odvadili dud.

aprilčica - ja veš kako je na bankah - solidno in dobro je ko si zaposlen pri njih 10 let - ker imamo ful visoke dodatke za stalnost - jst pa k sem šele začela, pa ej bolj tako tako - mislm, kjer koli bi s svojo izobrazbo dobila več - sam kaj ko je tolk težko dobit službo. V petek grem na en urad na razgovor za službo... kaj pa vem, mogoče pa kej rata...

srečanje - zdej se mormo zment kera bi pršla - pol uskaldit dan, in nazadnje so vsekakor predlogi za lokacijo dobrodošli...

nč, letim na en sestanek zdele... 

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
5.11.2008 9:03:24   
lilka
Hej, hoj....

mojčca : hvala za kavico, rogljička ne bom, se po ločevalni še vedno pazim in do 12.00 jem samo sveže sadje.....user posted image

Evo končno lahko povem nove mere: 11.700 g 83 cm.
Na pregledu je bila zelo pridna, ko je bla cepljena sploh ni jokala, vpila je pol, ko sem ji plenico gor vlačila, ji ni blo za ležat. P. je vprašala, če kaj govori, pa sem rekla vprašajte jo kako ji je ime in kako se piše in je seveda povedala in pol se je razgovorla, da je samo debelo gledala, pa spraševala me je če vredu je, če je zbirčna, koliko spi, če gre po stopnicah in podobno in nič posebnega vglavnem.

Taška30: pa sej prav če mene vprašaš, če ne gre, pač ne gre no, pa kaj bi matrali otroka in sebe vse ob svojem času, bi jaz rekla, sej je vredu, sej nisi kaj slabega naredila, ne se jezit, mi te podpiramo. To je kot bi kdo meni iz danes na jutri čike vzeluser posted image , sej se hecam.....

Mož je ta teden celodnevni, se je že spet začelouser posted image , ba babi je popoldanska, jaz imam pa tudi kar naprej nekaj v službi, ne vem kako bomo zvozili. Za jutri sem taščo nasrala, če gre ponjo, jaz imam pevske vaje pol pa moram nujno k frizerju ker v petek vodim eno prireditev v službi, v glavo sem pa taka ko kura, me pride sestrična danes pobarvat imam pol glave narastka....Eh bo že, če pa nimam časa no, sem mislila, ko se bom ta teden v miru spedenala, ker sem res že grozna, ker bi mož moral biti jutranji, zdej pa mam.....

Nič grem zdej delat, da bom šla ob dveh domov, ker moram po Tinko.....

Lep dan vam želim!!!!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
5.11.2008 15:35:31   
tejkag
Ojla!
No, danes tud jaz nisem bila v službiuser posted image , ampak smo imeli neko predavanje.
Imamo pa pri nas en problem, Lani se je odkrušil zobek in to enka zgoraj.  Zobozdravnica je rekla, da se ne da nič narediti in naj se ne sekiram...res mi je ful bed, pa ji umvam zobe, pa ne pije flaše, pa dudo ma tud zelo zelo malo, pa ne je dost sladkega. Sicer sem tud jaz kot otrok imela slabe zobe, zdaj pa so čist o.k. Zgleda, da bo bejba po meniuser posted image .
O.k grem jest-je mama pico spekla.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
5.11.2008 20:14:19   
zoom zoom
Živjo,

moram se (tako na bolj potiho) pohvalit, da je naša mala ihtica že drugo noč zapovrstjo zaspala takoj ko je šla v posteljo. PRej pa je jokala do max 5 minut. Tako da sedaj će kakšen teden noben ne leži zraven in zabija čas, ko zraven leži in bi lahko počel kaj drugega. Pa sedaj tudi bolj hitro zaspi kot prej, se pa ponoči več zbuja.  Ko se še to porihta bo pa super.

Je pa tudi taka trma. Če ji kaj ni prav, začne cepetat, vpit , jokat, se naredi čisto  mehko, da je ne moreš dvignit, v glavnem teži dokler ne doseže svoje. Danes sem pri večerji malo glas povdignila, me je šokirano pogledala in se pripravila, da bo še težila, ampak ker semjo grdo gledala je takoj nehala. V glavnem hoče delat vse po svoje, hoče sama jest (se ji ne sme pomagat, če ni lih pri volji), sama pit iz kozarca, raje vse na tla ali po mizi polije kot da bi si pustila pomagat. JE kar hudo. Starejši ni bil nikoli tak. JE pa tudi tak cukrček oz priliznjenka, da ji ne moreš zamerit te trme, čeprav ko jo zagrabi je grozno, ampak ko popusti je pa čist ok, kot angelček.

Pije pri nas ponavadi navadno vodo ali mleko. Soka niti ne mara, razen če vsi pijemo sok. V vrtcu pa pijejo sladkan čaj.

KAštrun, imela si super porod. Tudi jaz sem si želela takega (itrega), pa na žalost ni šlo. Pa super, da sta obe ok.

Taška: po eni strani škoda za dudo, po drugi pa dobro za živce. Odvadili se boste pa že, do šole sigurnouser posted image , mi pa tudi (upam).

Bolanim želim čim prejšnjo vrnitev v službo in ozdravitev.

Grem zdej malo na kavč, potem pa spat.

p

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
6.11.2008 7:51:02   
lilka
Jutro!

Joj zadnje čase pa tako malo čvekamo.....

tejkag: jah pravijo, da z zobmi je tako kot je v genih, midva imava oba lepe zobe, jaz nimam pri 31- ih še nobene plombe, mož pa eno. Tako da upam, da bo tudi Tinka imela lepe in močne, ker ima dudo in flašo pa še umivamo jih bolj približno....5.12. imava zobozdravnika pa bomo videli, če so vredu. Je pa smotano, če se zobek tako odlomi, kot se je tvoji punčki, meni tudi nebi blo vseenouser posted image .

Jaz sem pa včeraj ugotovila, da je naša Tinka včasih živi obup, če se imaš čas ukvarjati samo in zgolj z njo, je pridna kot cukerček, včeraj pa ko me je setrična prišla pobarvat, pa ko sem si pol mogla še glavo oprat, pa posušit in to, je pa takooo sitnarilauser posted image , da vam ne znam povedat. Tistih 20 minut ni mogla zdržat je tako tulila in sitnarila, da vam povem, da bi jo tako pritisnila....in zmeraj je tako ko hočem jaz kaj na hitro naredit, če sva sami, pripravit oblačila za naslednji dan ali pač nekaj, je tako tečna, se me za nogo drži in tuli, in hoče da jo dvignem, prav nič ne morem zraven nje, če se pa na trosed uležem, se bo pa ona v svoji kuhinji igrala, ali pa s kockami kot da je niuser posted image

zoomzoom: super da napredujete pri uspavanju,user posted image držim pesti da se vam kmalu porihta, si kar ne predstavljam teh scen, ker kolker je Tinka zahtevna, pri uspavanju nikoli nismo imeli težav pa gre vedno spat ob sedmih.
Trma. evo naša je ista kot si ti napisala, tako trmari, da je groza, sama jest, sama pit, zadnjič ko ji je babi hotla namesto hlač tza v vrtce dom trenerko oblečt ni hotla in je tako trmarila, da je babi obupala, naša je tudi takoo sladka, da se ji res težko upreš, po drugi pa tako trmasta, da bi ji včasih ne vem kaj naredil, jaz morem tako zobe stiskat....ima zelo močen karakter(je taka kot midva z možem, sej ne more bit drugačna) in potem vztraja na svojem in je ne premakneš in vačasih mi zmanjka živcev in sem pol čisto utrujena zvečer ko me tako matra zdej že 3 dni, ko sva sami.....

tekočina: še vedno samo vodo, v vtrcu čaj, ko gremo v trgovino ali gostilno pa jagodni sokuser posted image

Evo sem si izborila, da grem danes k frizerju, sem tašči rekla, če je lahko malo dlje pri njima pustim, pa je rekla, da ni problema. Pa sej po eni strani, tako redko prosim za varstvo, samo res nujno rabim frizerja, ne morem taka jutri vodit prireditve.....

No tako, zdej sem se načvekal, zdej grem pa delat.

Lepo bodite in naj vam uspe dan, karkoli boste že počele....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
6.11.2008 8:23:18   
zalbi
hej hej!

Joj ta dež - čist ubija, prou na živce mi gre. brrrrr...

trma - joj, ja isto kot sta vidve napisali, trmari da je joj. Včeraj sem ji kupla novo kapico in danes je blo trmajenje na polno, in jo je dol vlekla in jokala, vpila, težila, kr neki, pa drgač ni problema s kapo. mah, bo že. ja pa itak vse sama, jest, pit, sitnari na polno če je treba za vsako stvar. Ja pa tako kot si napisala lilka - nč ne morem zraven nje nardit... ful teži, če se ne ukvarjam samo z njo.

lilka - a tinka ima uno svojo kuhinjo (k si napisala da se igra v svoji kuhinji) - tako k je za postavit - ji je všče? se zna že s tem igra? Ker že malo razmišljam kaj bomo kej kupal za darila, pa tko da vem, če je to fajn zadeva?

nč, grem delat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
6.11.2008 8:48:28   
mojčca
Jutro punce. Že diši po kavici, jeeeee

user posted image

Kar se tiče trme pri Maticu rajši ne bom izgubljala besed, ker je na čase obupen. Je bila Manca proti njemu pravi angelček, spala nam je celo noč, bila zgovorna na veliko, Matic pa je kotra. Govori vse skupaj nič. trmast, ni da ni.

Zalbi, kar se tiče kuhinje jo naš Matic obožuje. Eno imamo pri nas v dnevni, eno pa pri starših in sta oba čisto navdušena. Ti priporočam, da si jo kupite. Lahko pa prideš k nam na kavico, pa bova midve spili kakšno pijačko, otročki se bodo pa zabavali po svoje user posted image user posted image user posted image .

Se oglasim pozneje, sem ravno dobila stranko.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
6.11.2008 9:02:01   
mojčca
Evo, sem že nazaj.

Tejkag, boga Lana in njen zobek. Meni tudi ne bi bilo vseeno, po drugi strani pa se lahko potolažiš, da so to mlečni zobki. Vem, slaba tolažba.

Zoom zoom, čestitke za hitro uspavanje vaše princeske user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče otročkov se pa meni zdi, da je bila Manca veliko bolj pridna in mirna kot Matic. Saj ne rečem, saj je priden, ampak je živc, se mu dogaja 100/uro, na miru ne more biti niti minuto, z igračami se pa zamoti par minut, potem pa konec. No, edina stvar, ki ga interesira je otroška kuhinja z priborom, likalnik in pa sesalec. In to je to.

Lilka, ti bom dala eno domačo nalogo. Ko prideš od frizerja v roke fotoaparat, potem se slikaš in prilepiš slikco sem gor. Tudi meni v tem ali naslednjem tednu čaka obisk frizerja in to pod nujno.

Tiste, ki imate fantke. Dajte mi povedat, kje naj najdem kakšne žametne hlače za Matica. To je za pop...... Iščem, iščem, pa jih nikjer ne najdem. Saj jih imam od Mance in to 4 pare, od tega dvoje modre (ene na zvonec, druge tudi z roza odtenkom), potem ene roza in vijolčne. Ja, cela zbirka, ampak vse punčkaste. Sem včeraj pospravljala sobo, ful punčkastih cun.

Letim, drvim, spet imam stranko.

Aja, še glede srečanja. Kaj pa, če bi kar določile datum in sicer 14.11. ob 21, Zbilje????? Jaz sem za.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
6.11.2008 9:51:41   
mojčca
No, danes imam pa jaz samogovore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
6.11.2008 10:31:33   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Zalbi, kar se tiče kuhinje jo naš Matic obožuje. Eno imamo pri nas v dnevni, eno pa pri starših in sta oba čisto navdušena. Ti priporočam, da si jo kupite. Lahko pa prideš k nam na kavico, pa bova midve spili kakšno pijačko, otročki se bodo pa zabavali po svoje user posted image user posted image user posted image .

tale ideja mi je zelo všeč... ni švoh... no ker men so te kuhinje noro lepe, sam sem mislila, da je še premejhna da bi ji to kupili... no hvala za mnenje....

srečanje -  men je ok - jst sicer verjetno delam v soboto, ampak mi je ok...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
6.11.2008 14:32:55   
hariba
tejkag Kvaliteta zob je do neke mere vejetno res v genih zapisana. Mojemu tastarejšemu sta se pri 2 letih obe zgornji enki odkrušili in počrneli,mlečni dvojki pa tudi nista bili veliko lepši. Hm ja  tudi moja krivda je bila zraven pri njemu je bila vsaj delno kriva flaša z sladkanim čajem s katerim se je ponoči nacejal,sicer sploh ni spal,do neke mere pa antibiotični sirupi,ki jih je do 3 let res spil ogromno,tako je zobozdravnica rekla.
Sedaj ima pri 13 letih čudovite stalne zobe,tudi izjava zobozdravnice. Jaz sem mlečne tudi imela zelo grde mlečne,stalne imam pa v redu. Upam,da bo tudi pri Lani tako.
pitje Za žejo oziroma med obroki in ponoči pije samo vodo,tudi v vrtcu,ker za žejo imajo tam nesladkan čaj,da bi to pila ni šans. V vrtcu in doma za zajtrk sladkan čaj pa pije. V trgovini običajno izbere čokoladno mleko ali pa mali sok po trenutnem navdihu,no katera slikica na soku ji je najbolj všeč,v gostilni tudi ona pije jagodni sok.
zalbi Zoja ima tudi svojo stoječo kuhinjo mislim,da 64 delno s pečico in pomivalnim strojem,no je še od Lare in se stem poleg Denisove garažne hiše najrare igra. Je pa taka trpežna iz debele plastike,skratka neuničljiva,čeprav se je že večkrat prevrgla,ko jaz kuham,si jo privleče v kuhinjo,no včasih hoče dat plastične posodice gor na moj štedilnikuser posted image  pa o tem da kuha za avtomobilčke tudi ne biuser posted image  in da so ti že bili v njeni pečici,važno,da se samka zabava ane in je malo miru.
Vreme je pa obupno,vsakih 5 minut drugačno. Dežuje pa neha,pa spet začne.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
6.11.2008 20:57:51   
aprilčica07
Ojla čveke,

evo mene, danes sem bolj večerna:) sem bla na eni delavnici v LJ.. in da vam ne povem, da sem se izgubila v Lj in sem se komaj spravla ven iz kaosa in najdla ta naš GDU.. Sem falila izvozuser posted image in zalutala proti Kranju.. Ljubljane ne poznam in me je skoraj kap, kosem ugotovila, da sem nekje kjer se mi ne sanja kje dejansko sem... In pol mojga na telefon in počasi počasi me je pripeljal do GDU-ja.. sem bla tako potna in taka panika me je grabla, da HB, da sem srečno pršla do tja.. za nazaj pa ni blo panike..

trma: imamo  doma enga takega trmača, da zna bi na momente nemogoč... kaj vem, včasih vklopim gumbek IGNORE in me ne ganejo njegovi izpadi, včasih mi pa take dvigne pritisk, da bi ga kr zmlela...
kuhinja: tudi naš obožuje brkljanje po lončkih in kozicah, še najraje pa ima  lijak ,ki je seveda poln vode in on tam šari.. tudi jemo zadnje cajte nekje v kuhinji, ali pr lijaku, ali na pultu, povsod samo za mize ne gre več.. tudi zbira kaj bo jedel, v glavnem smo na mineštrah in  pašti na sto in en način... da ne govorimo o kinder čokoladkah, ki bi jih pojedel tolko kolkor jih najde (itak jih skrivamo)
tejkag: joj zobek... upam, da ne bo hujšega in da se to kar je okrušeno tamali ne bo poznalo...
lilka: kako mi je poznano to, da kadar si barvam lase je tamali kr na meni in pr meni, prej pa niti ne ve, da sem kje zravenuser posted image
mojčca: hvala, da nam vsako jutro skuhaš kavico:)
zalbi: ma danes je blo v Lj super vreme v primerjavi s tem, kar je pr nas zdaj in kar je blo prej.. dež, dež dež...user posted image hariba: : ma te občudujem kako postrojiš tvojo četico in kako vse zmoreš.. res, pridna si. jst še Jakoba na momente komaj krotim, ti pa imaš štiri mulčke, kapo dol..

Tako, zdej še malo pred tv, pol pa tuš in spat. Zobozdravnika sem za zdej končala, še enkrat spomladi, pol pa upam, da bo miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir. Na vaje pa nisem šla, ker preprosto nisem več mogla in se mi ni dalo.
lp.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
7.11.2008 7:19:35   
mojčca
Jutro

user posted image

Lilka, pridna, da se še kar držiš diete. Jaz tudi zbiram pogum za hujšanje že ful, ful dolgo, pa kar ne pride tisti dan. Rabim močno brco v rit, da se spravim k sebi.

Hariba, 64-delna kuhinja je super zadeva. Sploh pa takrat, ko gredo otročki spat in potem po celem stanovanju iščem žličke, vilice, posodice in ostale stvariuser posted image user posted image . Kar se tiče avtomobilčkov v pečici pa, očitno barva na avtomobilu ni dosti zapečena in je to treba popraviti.

Aprilčica, kar se tiče poznavanje Ljubljane, sem nekje tam, kot ti. Če se izgubim, adijo pamet. Škoda, ker nisi ostala kar na izvozu za Kranj, bi prišla do Kranja, pa bi šli na kakšno kavico in čvek.

Srečanje: dajte povedati, tiste, ki ste za čvek. Več nas bo, boljše bo. Močno, močno upam, da ne bo spet vse padlo v vodo, tako kot že večkrat letos user posted image user posted image .

Grem na kavico, pa še beremo, ko bo čas.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
7.11.2008 8:06:11   
Mojca B
jutro!!

Zdaj ste me pa navdušuile nad telimi otroškimi kuhinjami. lahko vpašam katere imate ve? Quelle, Necker. ...? Mojčca nikje ne najdem 64 delne? hariba katero imate vi?

nič punce... še danes doma, v ponedeljek pa veselo na delo...:) Vsaj ne bom več zaprta med tele stene...

A ja še tole.. Trma... jao, jao.. mah saj bo tudi to minilo. Naša si v svojem navalu trme in tuljenja najprej porine obe roki, pazi to obe roki- dlani cele v usta in potem tuli in tuli... in nato, k vidi, da ni haska se vleže pod mizo in nadaljuje svoj ritual še kakšno minutko no potem pa počasi popusti. Seveda pride izpod mize vsa zabuhla od joka, pa vsa razpotegnjena okrog ust pa s smrkljem namazana povsod...Vsekakor obvlada izsiljevanje... ampak kaj ko je tak cukerček, saj nimaš srca da ne bi.. No ampak se popravljam. Vidim, da sem pr gaju naredila too much napak. Počasi se učimo vsi skupaj, popravljamo za nazaj, kar se popraviti da in pripraljamo teren za naprej..Moram rečt, da nam nekako gre na bolje..

Ej a imajo vaši otroci tudi v vrtcih že bralno miško? Super zadeva...pri nas štartajo vs kupini 4-5 let. Povedati morajo 3 knjigice in 1 pesmico in opravijo bralno miško. Knjigice so določene - ene 20 jih je in si jih otrok poljubno izbere. nato na to teme nariši risbico, prinese knjigio v vrtec in nastopajo pred drugimi... in so kr navdušeni..Je pa določeno, da je bralna miška smo ob torkih vsak teden...:) Eno smo že povedali.. bravo Gaj....user posted image user posted image user posted image . In to še našo staro Fižolček, ogeljček in slamica.. se spomnite še te?

Nič mejte se lepo

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
7.11.2008 8:06:39   
zalbi
dobro jutro!

danes mi je uspelo it v službo s kolesom - vsaj da bi zdržalo do pol štirih vreme ko grem domov... no al pa vsaj do dveh - ker imam ob 13h en razgovor, pa ne bi rada pešačila tja.... pa bla pol vsa mokra....

Sara je spet začela ful kašljat - sploh nevem kaj naj še nardimo, skoz kašlja. V sredo naj bi imela končno cepljenje, no bomo vidl kako bo... mal sem spet skeptična al bo ratal al ne...

aprilčica - jej, ti uboga reva, vidš mene bi mogla poklicat, pa bi ti komot pomagala, sej k si tuki doma že ni tko hudo, sam gneča ubija...

Tako, moram neki narest, pol mam sestanek s šefom, pol pa grem na razgovor, pa bo hitr tale delovni del dneva minil... upam...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
7.11.2008 10:18:42   
*piškotek*
Živjo aprilčice user posted image

Se vam javim bolj na hitro, toliko da vas pozdravim. Saj veste, sedaj nočem niti vklopit RR, ker drugače bi kar klepetala z vami, pa ne morem, moram bit pridna, da mi bo uspelo napisat čimveč diplome. Je pa res grozna tale stvar, ko se že itak s tistimi izpiti tolk zafrkavaš, potem pa še tole pisat,... Ah,...

Brala vas nisem kaj dosti za nazaj, zato upam da ne boste hude.

Nejc je kar uredu, upam samo da mi ne bo privlekel domov tistega virusa z bruhanjem in drisko, ker ful razsaja v vrtcu.

Srečanje: jaz sem ZA, upam da ne bodo moje 3 prijateljice, ki se že tudi dolgo dogovarjamo da gremo ven (pa moj in od ene teh prijateljic RD je bil vmes in morava malo "počastit") izbrale ravno petka, tako da bom lahko prišla na Zbilje k vam!

Ob 12 pa imam zobozdravnika, pa do mojga user posted image  grem na kavo v službo, potem pa nazaj domov.

Lepo se imejte in lep vikend vam želim user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
7.11.2008 10:58:28   
lilka
Hej, hoj...

Tinka je bolanauser posted image user posted image user posted image , so me klicali iz vrtca če lahko pridem ponjo ker ima močno drisko. Sem vedla, da se nekaj kuha, ker ni hotla flaše ne zvečer in ne zjutraj, je dedek šel ponjo, se bosta uštimala, je že kupil suhe borovnice, prepečenec, linx in ne vem kaj še vse, on to obvlada sem brez skrbi., ker danes pa res ne morem iz službe, ker vodim prireditev.....

Zalbi: Kuhinja: ja Tinka ima tisto otroško kuhinjo, tisto ta višjo(moreš paziti pri višini so različne), je ravno prav zanjo, ona se še kar igra, mi kuha kavico, pa vodo nataka, pa v pečico daje...jaz sem jo kupila, ker sem vidla kako se pri prijateljici vedno samo s tem igra, zdej jo je kupil še dedek in jo mata s sestrično tudi pri njem, jaz imam tako domačo COUNTRY, dedek pa tako moderno z ravnimi linijami, steklokeramično ploščo in čudo vsegauser posted image , samo ji je naša bolj všeč.

mojčca: ti povem da mi ta ločevalna dieta res paše, shujšala sem 8 kg v 3 mesecih in zdej vzdržujem, jem normalno, samo do 11.00 ure sveže sadje, to je vse in sem manj požrešna in manj lačna postala.
Joj sem šele danes prebrala domačo nalogo, ko frizure skoraj več ni, mi je kodrčke nardila, čeprav nimam dolgih, pa sej so se kar obdržali, samo za slikat ravno niuser posted image

Zdej pa morem šibat, sem že kar živčna.....

Lep dan vam želim....

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
7.11.2008 12:20:50   
mojčca
Punce, link od kuhinj

http://www.toysrus.at/spielwaren/kuechen-kauflaeden/

No, pri nas imamo pa tako, jo je dobila Manca od božička.

http://cgi.ebay.de/Elektronische-Kueche-Disney-Winnie-Pooh-Smoby-TOP_W0QQitemZ150307973306QQcmdZViewItem?hash=item150307973306&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1230%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting

Pri naših imata pa malo višja, pa zraven ful enih krožničkov, skodelic, posodic  (zoom zoom, s tem sem mislila, da je kuhinja 64-delna in da je potem juhuju, ko vse skupaj pospravljaš):

< Sporočilo je popravil mojčca -- 7.11.2008 12:24:18 >

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
7.11.2008 12:38:39   
zalbi
mojčca - ful hvala za link. Sem gledala mal primerjavo cen - v pikapolonici ista kuhinja - 20eurčkov dražja - mislm ej....Pa ful mi je luštna vaša kuhinja.
A ti mogoče veš kje je točno ta trgovina v celovcu?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
7.11.2008 12:53:05   
mojčca
Midva sva jo kupila v Toysrusu in sva dala takrat zanjo 60 eur. Če bova hodila v bližnji prihodnosti kaj gor, ti lahko pogledam, kakšna je sedaj cena (če jo sploh še imajo, sem gledala po netu, pa jo ne najdem).

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
7.11.2008 14:33:45   
zalbi
mojčca - kje v  Toysrusu v Celovcu al v Grazu?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?