lilka
|
Jutro! Joj zadnje čase pa tako malo čvekamo..... tejkag: jah pravijo, da z zobmi je tako kot je v genih, midva imava oba lepe zobe, jaz nimam pri 31- ih še nobene plombe, mož pa eno. Tako da upam, da bo tudi Tinka imela lepe in močne, ker ima dudo in flašo pa še umivamo jih bolj približno....5.12. imava zobozdravnika pa bomo videli, če so vredu. Je pa smotano, če se zobek tako odlomi, kot se je tvoji punčki, meni tudi nebi blo vseeno . Jaz sem pa včeraj ugotovila, da je naša Tinka včasih živi obup, če se imaš čas ukvarjati samo in zgolj z njo, je pridna kot cukerček, včeraj pa ko me je setrična prišla pobarvat, pa ko sem si pol mogla še glavo oprat, pa posušit in to, je pa takooo sitnarila , da vam ne znam povedat. Tistih 20 minut ni mogla zdržat je tako tulila in sitnarila, da vam povem, da bi jo tako pritisnila....in zmeraj je tako ko hočem jaz kaj na hitro naredit, če sva sami, pripravit oblačila za naslednji dan ali pač nekaj, je tako tečna, se me za nogo drži in tuli, in hoče da jo dvignem, prav nič ne morem zraven nje, če se pa na trosed uležem, se bo pa ona v svoji kuhinji igrala, ali pa s kockami kot da je ni zoomzoom: super da napredujete pri uspavanju, držim pesti da se vam kmalu porihta, si kar ne predstavljam teh scen, ker kolker je Tinka zahtevna, pri uspavanju nikoli nismo imeli težav pa gre vedno spat ob sedmih. Trma. evo naša je ista kot si ti napisala, tako trmari, da je groza, sama jest, sama pit, zadnjič ko ji je babi hotla namesto hlač tza v vrtce dom trenerko oblečt ni hotla in je tako trmarila, da je babi obupala, naša je tudi takoo sladka, da se ji res težko upreš, po drugi pa tako trmasta, da bi ji včasih ne vem kaj naredil, jaz morem tako zobe stiskat....ima zelo močen karakter(je taka kot midva z možem, sej ne more bit drugačna) in potem vztraja na svojem in je ne premakneš in vačasih mi zmanjka živcev in sem pol čisto utrujena zvečer ko me tako matra zdej že 3 dni, ko sva sami..... tekočina: še vedno samo vodo, v vtrcu čaj, ko gremo v trgovino ali gostilno pa jagodni sok Evo sem si izborila, da grem danes k frizerju, sem tašči rekla, če je lahko malo dlje pri njima pustim, pa je rekla, da ni problema. Pa sej po eni strani, tako redko prosim za varstvo, samo res nujno rabim frizerja, ne morem taka jutri vodit prireditve..... No tako, zdej sem se načvekal, zdej grem pa delat. Lepo bodite in naj vam uspe dan, karkoli boste že počele....