mojčca
|
Jutro punce. Bi vam tudi rekla dobro, ampak imam že cel dopoldan v mislih našo Sabri in mi je ful hudo zanjo. Sabri, , ful mi je hudo, ko sem prebrala, kaj te čaka danes. Sem v mislih s teboj. Mogoče grdo rečeno, ampak če je z kaj narobe, je res boljše, da se je zgodilo tako, kot se je. Ja vem, to je lažje napisati in biti pameten, ko se to zgodi komu drugemu, če pa si sam na tem mestu, pa na vso situacijo gledaš drugače. Drži se. Če pa rabiš kakšno ramo, na kateri se lahko zjokaš in če bi vse skupaj rada dala ven iz sebe, tukaj imaš nas, pa ko prideš k sebi, se obvezno dobimo na kavici. Juniorka, čestitke za službo. Imate pa pri vas res zanimive razgovore. Zalbi, Piškotek, upam, da sta otročka že boljše. Zalbi, ti sigurno že uživaš na Štajerskem. Spočij si, v ponedeljek je nov delovni dan. Kako pa kaj z iskanjem nove službe???? Aprilčica, sredo si preživela, obilne padavine tudi, tako da drži se šđe naprej . Jape, sedaj je pa res že čas, da se kakšen dan dobimo na kakšni kavici. Saj tako daleč pa spet nisva oddaljeni ena od druge, da se ne bi dobile na kakšen čveku, preden dobite novega družinskega člana. Zoom zoom, kar se tiče zdravja pri vas, imate pa tudi non stop pestro. Upam, da se vsi skupaj pozdravite in da se vas začne bolezen izogibati na daleč. MojcaB, vodenih koz ti pa nisem nič fovš. Ja, pravijo, da je za odrasle osebe to kar huda zadeve. Hitro se pozdravi, pa čim manj se praskaj (ja, govoriti je lahko, če si pa sam na tem in te srbi, bi se pa spraskal do krvi). Saj bo boljše, mora biti. Taška, kako pa kaj tvoje mini počitnice. Da ne bosta s tvojim pretiravala s (vidva kar dajta, da vama bomo ostale malo f.... ). Ojoj, sta mi Manca in Matic čisto zdemolirala dnevno sobo, tako da imam komaj toliko prostora, da hodimo naokoli. Oh, bo že. Grem, ker mi je Matic spet ušel na stopnice. Čau bau