lilka
|
Jutro bejbe! Junijorka: čestitke za službo , zanimiv pristop, bi se mogli tudi mi kaj boljšega lotit in ne samo klasičnih razgovorov, ko se nič ne pokaže, potem pa take ljudi včasih zaposlimo, da glava peče. Ful se veselim, da bomo zdaj 3 dni skupaj , mož je bil popldanski ta teden, se nismo nič družili. Jutri gremo v MB na pokopališče, potem pa k njegovi sestri v Kungoto na kosilo. Se veselim, tam je zmeraj prijetno, pa Tinka tudi rabi malo spremembe, je tako vreme da smo veliko doma in to ji pač ne paše. govor.:naša pa zdej že take stavke seka, da samo še debelo gledamo. Včeraj je prišel mož domov, midve sva ga že stuširani, zaviti v koco čakali na kavču in Tinka mu brez zdravo najprej reče: "ati flašo naredi". Pa knjigo sva gledali in vidim zajčka,in rečem kako že gre tista pesmica zajček dogloušček in ona meni: "bel ima kožušček", sem mislila ,da me bo kap. Pa danes zjutraj, ko smo se že zbasali v avto, se mož spomni, da je nekaj pozabil, rečem Tinki :ati je nekaj pozabil je šel iskat in ona reče :"denarnico"?Ja take ima zadnji teden, se ji samo čudimo. posvetovalnica: mi jo imamo v torek po praznikih, me prav zanima, kaj jo bo naša P. preizkušala, ker je res zelo različno, eni ful sparšuejejo in testirajo eni pa nič. JAPE: pa sej ima čisto vredu težo in velikost, pa če mene vprašaš je boljše malo manj kg kot preveč, od moje setrične pupa je zelo zelo močna, pa njena mami tega sploh ne vidi in jo še vedno fula s hrano, ne vem no....prav take podbradke ima da se ji kar naprej vname, no mogoče bo boljše ko bo hodit začela, ne vem no, jaz sem zmeraj pazila, da nebi Tinko preveč poredila. Nič, zdej grem pa delat. Lepo preživite čas med prazniki, če ne drugega, smo pa lahko vsaj malo več skupaj.....