taška30
|
hojla, Valika, pri nas je isti šmorn. V ponedeljek sva bili na kontroli po končani kuri amoksiklava, vse v redu, evo, včeraj popoldne je zakuhala na 38,5, iz učka ji je spet začel tečt zelen gnojček, pa po ušesu se je praskala. In sva šle danes k P in je dobila drug antibiotik, ker ima ful vneto drugo uho kot zadnjič. Je imela pa tolik masla oz. ne vem česa, da ji je najprej moral sčistiti uho (kar s pinceto je vlekel čepek masla ven, joka oz. dretja raje ne omenjam , ampak mi je sestra rekla, da imam še srečo, da mu je ratalo, drugače bi naju najprej poslali na ORL sčistit uho), da ji je potem sploh lahko pogledal noter z lučko, ker se prej ni nič videlo. Imamo pa zdaj Cedax sirup, ki se jemlje 1x na 24 ur, če katera pozna, mi ga imamo prvič. Smo za jutri planirali, da obe počitničarki odpeljemo k moji tašči na 'krompirjeve' počitnice, zdaj bomo pa malo prestavili, vsaj tolk da AB prime in vročina zgine. Eh ja... Ooo, Lilka, si se javila? A moram sploh kej komentirat, da sem fouš, fouš, fouš!!! Jaz bi tud cel dan v kopalnem plašču tekala naokoli od masaže do masaže. Novi avti: ja, čestitke vsem, dobro ste tole naštimale. No, Thumbelina, tebi pa lahko rečem tudi, HB, da se je v redu končalo. Jaz moram pa Julijo malo pohvalit, kako se lepo sama zaigra zadnje čase. Danes npr. ko sva bile zjutraj doma jo skoraj 1 uro ni bilo iz Mancine sobe toliko dela je imela. Je 3 pliškote dajala spat, pokrivala, jim dajala pit, jih božala, vozila z vozičkom naokoli in seveda ves čas komenirala zraven. Še vedno smo brez dude!!! Večerno uspavanje se počasi izboljšuje, čez dan je pa itak sploh ne omeni. Mislim, da smo zmagali. Kaštrunčica pa še ni rodila najbrž al kako? Jaz se vsak dan spomnim nanjo. In me ful zanima kakšno ime so izbrali za pupiko.
|