|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
24.10.2008 13:41:04   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

lilka: so se mi kr sline pocedile, ko sem brala kako se ste imele. Ma super, res :):):):)  Se pa sprostiš kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po takih babjih večerih:):):):) Superca!

A še to: naj vam nov avto dobro služi!user posted image user posted image

Pod tole se pa samo podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res super, jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
24.10.2008 13:50:05   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Zalbi: mi imamo tudi naslenji mesec RA. Kdaj jo imaste pa vi? Glede fizioterapije smo pa zaenkrat brez in čakamo, kaj bo b razvojnoi rekla. Samo pomoje je ne rabimo več.

18. 11. - mislim da ob 18h - vidve?

4.11., 18.30.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
24.10.2008 14:10:52   
sabri
Lilka: jaz bi tudi...user posted image , ma super da ste uživale, kar skomine si naredila.
Piškotek: a kar avtouser posted image , super, naj ti služi. Čestitam pa še ne v naprej.
Zalbi: midve greva pa jutri sami na štajersk, moj dela cel dan jaz grem pa malo pogledat, ker že dolgo nisem bila. Če bo čas, se mogoč kaj slišmo za kako hitro kavo, a.
Grem malo ven na sonček, dokler je še.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
24.10.2008 15:10:49   
zalbi
sabri - po zadnji informaciji mojega user posted image  bova jutri s Saro doma, on dela, pa še avto imam, pokliči če boš za kako hitro kavo v lj?

lp B

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
24.10.2008 15:30:18   
hariba
lilka the best,jaz bi tudi si enkrat privoščila tak odklop.
piškotek Ja super da iamš tako fajn bratrance,ki to znajo in jim le naročiš. Jaz pa nimam,zato bo Zoja po vsej verjetnosti dobila Mali princ pohištvo ali kakšno drugo masivno,če kje kaj najdemo. Samo najprej mora začet spat celo noč,ker bo moj iz Larine  ful velike sobe naredil 2,no še 1 majnšo za Zojo,zato tudi pride mali princ v poštev,ker je to pohištvo primerno za prostorsko stisko. Saj tiste sobe iz iverice so lepe,samo to je za take pridne punčke kot je Lara,za divjakinje kot je Zoja pa ne. Pri tavelikih 2 razbojnikih je bilo treba že večkrat popravljat.
piškotek,thumbelina,lilka in če še ima katera nov avto želim vam srečno vožnjo.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
24.10.2008 20:02:38   
Anonimen
ojla!
no, nas pa so danes že spet klicali iz vrtca, da ima spet vročino. pa sma bile do torka doma za radi vnetja ušesk.
priletim v vrtec in se mi je zdela ful čudna, pa sem šla direkt k DR. tam sem ji zmerila vročino in to pod pazduho je imela 39,5. jo je celo pregledala,  ampak ni ugotovila zaenkrat ničesar. je rekla, da moramo malo počakati, da vidimo kaj se bo izcimilo - pa še vikend je pred vratiuser posted image .
je potem popoldan bila OK - sedaj zvečer pa sept 39,5. sem ji dala svečo in spi.

ostalim bolančkom veliko zdravja!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
24.10.2008 20:09:19   
hariba
O valika imate pa res smolo. Lari želim hitro okrevanje in stiskam peesti,da se ne izcimi kaj hujšega,da ne bojo spet kaki antibiotiki potrebni. Žiga je bil tudi tak,da je bil  10 dni doma,3 dni v vrtcu pa spet 1 teden doma. Po operaciji žrelnice je bilo boljše.
Zdaj sem pa živčna. Čakam,da me tastarejši pokliče,je šel na šolski ples heloween. Upam,da je vse o.k.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
24.10.2008 21:07:09   
taška30
hojla,
Valika, pri nas je isti šmorn.user posted image  V ponedeljek sva bili na kontroli po končani kuri amoksiklava, vse v redu, evo, včeraj popoldne je zakuhala na 38,5, iz učka ji je spet začel tečt zelen gnojček, pa po ušesu se je praskala. In sva šle danes k P in je dobila drug antibiotik, ker ima ful vneto drugo uho kot zadnjič. Je imela pa tolik masla oz. ne vem česa, da ji je najprej moral sčistiti uho (kar s pinceto je vlekel čepek masla ven, joka oz. dretja raje ne omenjamuser posted image , ampak mi je sestra rekla, da imam še srečo, da mu je ratalo, drugače bi naju najprej poslali na ORL sčistit uho), da ji je potem sploh lahko pogledal noter z lučko, ker se prej ni nič videlo. Imamo pa zdaj Cedax sirup, ki se jemlje 1x na 24 ur, če katera pozna, mi ga imamo prvič.
Smo za jutri planirali, da obe počitničarki odpeljemo k moji tašči na 'krompirjeve' počitnice, zdaj bomo pa malo prestavili, vsaj tolk da AB prime in vročina zgine. Eh ja...

Ooo, Lilka, si se javila?user posted image  A moram sploh kej komentirat, da sem fouš, fouš, fouš!!! Jaz bi tud cel dan v kopalnem plašču tekala naokoli od masaže do masaže.user posted image

Novi avti: ja, čestitke vsem, dobro ste tole naštimale. No, Thumbelina, tebi pa lahko rečem tudi, HB, da se je v redu končalo.

Jaz moram pa Julijo malo pohvalit, kako se lepo sama zaigra zadnje čase. Danes npr. ko sva bile zjutraj doma jo skoraj 1 uro ni bilo iz Mancine sobe toliko dela je imela. Je 3 pliškote dajala spat, pokrivala, jim dajala pit, jih božala, vozila z vozičkom naokoli in seveda ves čas komenirala zraven. user posted image
Še vedno smo brez dude!!!user posted image Večerno uspavanje se počasi izboljšuje, čez dan je pa itak sploh ne omeni. Mislim, da smo zmagali.user posted image

Kaštrunčica pa še ni rodila najbrž al kako? Jaz se vsak dan spomnim nanjo. In me ful zanima kakšno ime so izbrali za pupiko.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
24.10.2008 21:15:25   
taška30
Zoom zoom, glede kapljic v oko: meni ne rata po predpisih (pod spodnjo veko). Ker tudi tišči učke skupaj kot za stavo. Jaz ji kar kapnem v kotiček (zaprtega) očesa (leži na hrbtu), itak si hoče z rokicami obrisat, ampak ji držim rokice tolk časa, da odpre oči in kapljice nekak stečejo noter.user posted image  Zvečer, ko imamo pa mazilo pa isto. Ji kar potegnem črtico mazila čez zaprte očke, potem si pa sama razmaže noter, ko si mane.
Prav to ni, ampak očitno deluje, ker pri nas je že po 2-3 nanosih gnojček izginil.

< Sporočilo je popravil taška30 -- 24.10.2008 21:16:21 >

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.10.2008 7:40:23   
zoom zoom
Živjo,

pri nas 3 od 4 članov bruhamo, moj p aše driska zraven. JE res noro stanje. Samo perem, perem in perem. Močno upam, da starejši ne bo nič pokasiral in bo vsaj on zdrav. Meni je bilo danes ponočl tako slabo, pa tamala je kar naprej nekaj bruhala, ob 5h sem, še jaz. Vstali smo ob 6h in trenutno sem že pol ure v službi, ker imam ravno danes delovno soboto. V glavnem sta me drugi dve kar poslali naj grem v drugo sobo in trenutno ne delam nič. Imata obe plane za nasledni teden in ker sem kužna nisem zraven. Po eni strani mi je ful bedno, da sem sploh prišla, samo zjutraj oz. ponoči ne bi mogla nobene druge zamenjave najdit, če me pa ne bi bilo bi bil pa cel halo. Bo že upam,d a bo hitro ura 13.
Če bo tamala popoldan še bruhala in imela vročino jo bom pa na Metelkovo peljala pokazat.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.10.2008 10:20:17   
zalbi
hej!

Pa kaj to dogaja - evo mis mo na istem kot pri tebi valika in taška - Sara je včeraj spet zakuhala. Zgodba taka kot pri vama, že prejšni vikend smo bili doma, ker je ve petek imela vročino, zdaj pa isto - sem klicala v ZD - pa so rekl, da je ful viroz, da naj kr malo počakam, če se bo kej razvilo, pa ful kašlja... nevem no...

tako, pa smo doma, pa jutr bo polna bajta ljudi, Sara p ataka, mi sploh nč ne paše... brrr...

Vsem bolančko - Juliji, Lari, Taji in zoom zoom, pa še kateri če sem pozabla - pa en koš zdravja...

aprilčica - kako je ritka od vašega korenjaka?

Tko, zdej pa grem barat zbudit, d bo pazil Saro, da grem po meso, k mam zmenjeno pr mesarju...

se še javim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 2311
25.10.2008 10:41:39   
marijaa
Se bere verjetno zlobno sam mal sama sebe potolažim k vidim,da ni samo Patrik nonstop bolan.Glist smo se rešili,ima pa hudo vnetje ušes. So me v četrtek iz vrtca klicali,da je bruhal in ima vročino. Sm ga pol k zdravniku peljala smo spet na ab. Iz srede na četrtek je spal celo noč,to mi je tk nenavadno,čez par ur pa taka vročina in boleča ušesa. Včeri jo je mel zvečer 40 zvečer. 2 noči zapored se je drl boli,boli,tako da sem kaka kot bi me kamion povozil,čeprav sm že 2 kavi spila.
Smo mel za ta vikend it na Štajersko mamo obiskat in povableni smo na krst za jutri. Zdej je pa vse v vodo padlo. J e  bi ga,tk je otrok je na prvem mestu.
Vsem bolančkom želim,da se čimprej ozdravijo.
thumbelina samo,da sta vidve celi.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.10.2008 13:46:18   
mojčca
Ojla punce moje user posted image user posted image user posted image .

Se vam po dolgem času spet javljam user posted image . Enostavno nimam časa, služba, potem k tašči na kosilu in preden uspemo priti domov, je ura vedno 18 ali pa še več (pa še v trgovino je tudi treba iti, kupiti kakšno stvar). Mi so po starem. Maticu se govor počasi odpira, kar pomeni, da me je včeraj pomotoma poklicam mami, zastopi vse, govori pa bolj tako. Če se spomnim Mance, je bila zgovorna na veliko, tudi stavke je sestavljala, Matic je pa Matic. Živ je 100/uro (mami pravi, da malokrat srečaš takega živca, kot je naš), ponoči nam zadnje čase še kar spi (so se zobki pomirili in se mi zdi, da je tudi spanec boljši). Sem bila pa ta teden na bolniški, no, včeraj sem šla pa delati, ker se v službi selimo v novo pisarno in nisem hotela, da mi izgubijo pol stari. Na bolniški sem bila pa, ker sem si v ponedeljek dala odstraniti dve znamenji in si tudi približno nisem predstavljala, da me bo vse skupaj takol bolelo user posted image . Pa od takrat naprej, imam non stop glavobole. Me je včeraj v službi tako bolela glava, da sem mislila začeti kar user posted image . Ja, boge tiste, ki imajo migrene in pa večkrat glavobole. Do ponedeljka nisem vedela, da lahko glava tako zelo boliiiiiiiii.

Matic trenutno spi, Manca je pri tašči na počitnicah (že tretji vikend zapored v petek zvečer ostane v Kranju na počitnicah, da gresta potem v soboto dopoldan v gledališče user posted image user posted image user posted image ) in punca uživa na veliko. Je pa sedaj ful važna, ker ima nov album in zbira sličice Kraljestvo živali. Kdaj bo poln, če bo sploh kdaj, pa rajši ne pomislim. Veste, koliko čokolad bo treba še pojesti??? user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa še ena resna stvar in to je  SREČANJE. Ja, kričim, ker sedaj je pa res že zadnji čas, da se vse skupaj malo organiziramo in se spravimo skupaj na eno kavo. Kar na dan s predlogi. Jaz edino 8.11. na morem, ker imamo delovno soboto user posted image .

Grem hitro malo pospraviti, potem pa vas počasi preberem za nazaj in malo pokomentiram. Pa obljubim, da se vam bom bolj pogosto oglašala.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.10.2008 20:36:59   
tejkag
Oj!
Naša Lana tudi nekaj kašlja, ji dajem slezov sirup. Prej sem jo glih po kopanju oblačila in je začela kašljat, tako da je bruhala zraven. Upam, da ponoči ne bo kaj podobnega, ker že itak ne spi.
Kaštrun-joj mene tudi zanima, če je že rodila. Verjetno že.
Drugače pa zdaj bejbo ati spat spravlja-no je vsaj za nekaj koristenuser posted image , jaz sem danes itak bila na šihtu,smo imeli gužvo 100 na uro, še malice si nisem privoščila, crkneš no.Popoldne pa sva tudi bili sami doma.
O.k grem se rihtat za spanje, user posted image danes odpade zaradi "glavobola"user posted image user posted image user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
25.10.2008 21:38:22   
Anonimen
ojla!
hvala za držane pesti in želje...
no, danes podnevi je bila še kar živahna, vročine dopoldan ni imela. popoldan je pa bila malo topla, ampak ker je bila živahna, je nisem mantrala s termometrom. zvečer pa jo je začelo spet kuhat - je imela spet 39 vročine. ker drugega ni (ne bruhanje ne driska ne nič) mi je to vse skupaj malo čudnouser posted image . tudi po ušesku se ne praska - to kar se je prejšnji teden, ko je imela vneta. tako da res nimam pojma kaj ji je. mogoče pa nam kak nov zobek rine na plano....edino kaj je , da kašlja - sem ji dajala danes sirup prospan - ki je za izkašljevanje.
v glavnem smo danes cel dan prečepeli doma - groza - pa še opoldan je spala samo dobre pol ure...

joj, vidim, da nismo edini , ki smo bolani - to pa je ta smotana jesen....in pa seveda vrtecuser posted image . v glavnem vsem en koš zdravja in hitro pocajtatuser posted image

aprilčica - kako kaj ritka? upam da je že bolje - ker to je res grozno - naša lara je imela samo 1x - in vem kako je to grozno - vedno ko odpreš plenico z grozo opazuješ, kako je....

mojčca - a boga ti, da si imela tako hud glavobol. jaz sem imela enega časa ful migrene - in to je res nepopisno, preden je nimaš, sploh ne veš, kako je to. moram potrkat, da je že dooooooolgo nisem imela.

hariba - hehe, pri ples.... joj, raje ne pomislim na to, kako bo ko bo moja eva šla na prvi ples....

(odgovor članu tejkag)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.10.2008 23:43:05   
taška30
Tale novi AB sirup za 1x na dan je pa očitno zelo močan, ker je naši Juliji že po prvi dozi zagrabil. Danes je bila kot nova, brez vročine, dobre volje...skratka zdrava. Ampak smo bili noter, sicer je pa tudi vreme za en k...

Tako da jutri pakiramo 2 potovalki za naši počitničarki in ju peljemo k tašči. Jaz imam pa že toliko planov kaj vse bom počela naslednji teden, ko bom (bova) sama doma, da mi bo dnevov zmanjkalo.user posted image  Upam samo, da bo tašča preživelauser posted image , tamali dve bosta ziher uživali, za to se sploh ne bojim.

Valika držim pesti, da ne bo hujšega pri Lari in da bo tole minilo samo od sebe.

Zoom zoom, mi smo lani takle čas fasali en bruhalni virus in smo tudi popadali ko domine, vsako noč je naslednji začel bruhat. Prav hecno. Je pa menda to Calici virus (kot rota virus, le v blažji obliki) in ponavadi izzveni v 24 urah. Naj vam čimprej odleže.

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Na bolniški sem bila pa, ker sem si v ponedeljek dala odstraniti dve znamenji in si tudi približno nisem predstavljala, da me bo vse skupaj takol bolelo user posted image . Pa od takrat naprej, imam non stop glavobole. Me je včeraj v službi tako bolela glava, da sem mislila začeti kar user posted image .

To je pa ful čudno. Jaz sem prejšnji mesec dala odstanit dva na hrbtu, par dni nazaj pa še enega na trebuhu in me ni bolelo nič. Ko je lokalna popustila, sem se bala kaj bo, ampak sploh nisem čutila nič bolečine, le malo me je cukalo kot če bi npr. imela na koži nalepljen selotejp, naslednji dan pa nič.
Ne morem si mislit zakaj bi bil glavobol posledica tega.user posted image  Mogoče zaradi lokalne? Ali zaradi psihe - te je bilo strah posega? Drugače je pa zakon Saridon, pomaga tudi pri najhujših migrenah. Nabavi za drugič.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.10.2008 23:44:59   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Pa obljubim, da se vam bom bolj pogosto oglašala.

Aha.user posted image  Me prav zanima če res.user posted image  Čisto si nas zanemarila.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
26.10.2008 13:56:14   
zoom zoom
Mi smo že bolje. Včeraj je bilo res katasofalno. Sem prišla iz službe s skoraj 39* stopinjami vročine, zeblo me je ful,s em mogla odležat in odspat 2 uri. vsaj toliko so me pustili pri miru, pa ponoči je bilo kar ok, danes sem pa že super. Vročine nimam več, počutim se tdui veliko boje. Moj je tudi že bolje, starejši je ratal sicer smrkav, amoak zdrav, tamala pa še vedno po malem driska, vroine nima več, bruha tudi ne več, nima pa nobenega apetita, ampak vsaj pije kolikor toliko. Ima pa jutri spet kontrolo pri dr. in upam, da bo ok.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
27.10.2008 7:14:12   
aprilčica07
Bolančki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim prej se pocajtajte!

ritka od tamalga je malo boljše. Sem šla v Italijo istakt uno pasto, ki se je pr nas ne dobi in je boljša od praške paste, sej se mu je ritak v enem dnevu občutno popravila. Nima več tistih grdih krvavih flekcov, grintice se počasi sušijo in tudi previjanje ni več taka muka. No, bomo vidli kako bo naprej.

mojčca: lepo, da si se oglasla, pridna! provaj se javit bolj pogosto!
taška, valika, marijaa, zoom zoom, zalbi: ma joj, bogi otročki..... zgleda, da je kej v zraku, ker me je lih včeraj sodelavka klicala, da je ne bo delat, ker je tamali zakuhal, kr iz celelga, popoldan vse ok, zvečer pa vročina 39 in čez.V glavnem vam želim, da se čim prej pocajtate!
Naš Jakob se zaenkrat kr drži, sicer je nekaj kihal in smrkal včeraj, ma ni blo hudobije.

Oljke smo pobrali, smo trgali cel vikend, v soboto je blo bolj zoprno, ker je ful pihalo in je dvigovalo mreže in so oljke letele na vse strani, včeraj je bla  pa milina trgat. Sonček, toplo, okoli 23 stopinj... Tamali je užival, je metal oljke ven iz gajbic in jih mastiluser posted image vragec mali, mami je pa za njim dirkala in ga krotila. No, olja bo okoli 300 litrov , v glavnem za nas, pa za ostale, ki so pobirali, nekaj malega gre v prodajo.

Govor: še kr nič, mama, tata, dvakrat na teden in amam večkrat na dan, pa vsi tako čakamo, kdaj se mu bo odprlo in bo začel čvekat.
taška: bravo za dudo!
piškotek: zapoznele čestitke za rojstni dan in seveda srečno vožno!

Zdaj pa grem še na kafe, ker mi je doma zmankalo mleka in blo kafe takooo zanič, da ni za opisat:):):)

lp.

Neposredna povezava do sporočila: 2319
27.10.2008 7:39:28   
BarbaraE
Taška - cedax sirup je imela pri nas Nika se mi zdi. A je rdeč napis in okus po jagodi? Pa glede čiščenja ušeska pri P. Ja, res dobro, da ji je on lahko, Nejcu so na ORL spirali. To je šele dretja. Najprej oljček v ušesa, pa potem počakaš, potem pa spiranje s toplo vodo. Potem pa malo osuši in enkrat vem, da se ni najbočj posušila v notranjosti pa je morala z eno ful ostro zadevo v uho, da je posušila. In potem mi še reče, da naj bova pa sedaj res pri miru, da ne bo kaj poškodovala. Ja, itak - Nejc se je tako boril, jaz sem bila vsa potna, ko sem ga kolikor toliko pri miru držala in sem samo upala in čakala, da bo čim prej posušeno.

Drugače smo pa mi zdravi. (trkam na les).

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
27.10.2008 7:54:29   
Mojca B
hej punce...
Danes imam zaslužen dan dopusta. Ugane katera kaj bom počela?!!! PUCALA!!! Adijo pamet kam smo prišli..

jaz sem pa čist out...:) Berem vas že po malem, pišem pa res nulto! Itak pr nas vse dneve izkoritimo in smo isto minutko, ko smo doma tudi že zunaj... Saj veste radosti podeželja so to.. medtem k so ob sobotah zjutraj malo nižje še v meglo zakopani pri nas že ob 8-ih sonček in seveda šibnemo vem. Itak otroke komaj polovimo, k pridemo iz vrtca, da jih vsaj v druge cujne pa čevlje preoblečemo. Potem pa akcija do večera.. se pravi teme...

Vidim, da imate vse žie aprilčke. Naša je naspidirana 100/ uro. Ponoči še kar enkrat vstajamo. Spati hodimo okrog 8-ih zbudimo se ob 6-ih... ma ja rana ura, zlata ura... Je pa mala papiga. Čeblja non stop, ponavlja vse, poje ringa raja - sicer po svoje ampak pol pa zadene, pa kuža laja. če dobi flomaster v roke poriše čisto vse... ampak res vse.. ma pravo nasportje Gaja k je bil tolk star...

Smo pa ravnokar preboleli koze - Jona. Joj je bla boga!! Vročine sicer ni imela, je imela pa večino svojih koz po ritki in luliki.. auča je to peklo... Ma smo kar pleničko odmontirale pa gatke gor in potem je bilo veliko bolje. Gaj jih še ni imel.. zdaj samo čakamo. Trenutno je na počinicah z našima dvema v radencih... Naj uživa!!

Vidim, da si ve tudi znamenja odstranjujete. Jaz jih imam tudi nekj za ven dat. Kje ste jih pa dale odstranit? To dobiš lokalno?

Nič mejte se!!!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
27.10.2008 7:55:28   
zalbi
piškotek - Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše dragi piškotek, vse najboljše za ta...user posted image user posted image user posted image

Tako, jaz in Sara spet doma. Vročine sicer včeraj ni imela, ampak fulll grdo kašlja, pa neki se za ušeska grabi. Čez pol ure imava zdravnika, pa naj ona pove, da je vse ok. Dvakrat je ponoči bruhala od kašlanja, čist krvav iz nosa je mela - mislm prou revček je. Tako da danes bova doma, pol pa še nevem, odvisno kaj P reče.

Vikend je minil, včerajšne kosilo tudi, kljub Sarinemu nerazpoloženju - itak da je bla vsa naveličana, če pa je mogla bit skoz notr.  Danes bo bolj miren dan - no razen tega da že sušilc laufa - ker perem od sare vrečo za spat, pa rjuhe - mam samo dve - pa obe pobruhi (no še eno imam za skrajno rezervo).

Tako - zdej pa šibam k P.... tipkam pol...

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
27.10.2008 7:57:25   
*piškotek*
Živjo user posted image

Najprej hvala vsem za čestitke, aprilčica07 nisi pa nič zapoznela, ker imam danes rojstni dan user posted image
Moram vam povedat, kakšno presenečenje me je včeraj čakalo doma user posted image  :

Mi smo bili pri bivši sošolki na rojstnem dnevu, tudi še ostali 2 sošolki (ki smo bile skoz skupaj in se še sedaj dobivamo) in smo se imeli lepo. Potem po torti pa smo se odločili da gremo domov - vse 3 punce (slavljenka je ostala tam user posted image ) in se pač poslovimo kot ponavadi. In moj user posted image  nas pelje domov in bolj ko smo se bližali domu bolj je "tišal" na gas. In ko pridemo domov - šok zame - veliko presenečenje. Imela sem polno dvorišče ljudi (sosedi, prijatelji, sorodniki,... in seveda tudi tisti dve prijateljici ki sta se prej prav "hinavsko" poslavljali od mene user posted image ), so mi postavili mlaj s 30 baloni in rožico v kateri je pisalo 30 user posted image  Moja mami je vse pripravila (hrana, pijača, torta,...) Moj user posted image  se ni izdal niti za pikico in pravzaprav niti nobe drug ne. In moram rečt, da jim je presenečnje res uspelo 100/h, ker nisem niti pomislila da bom sploh imela kako "Žurko" za rojstni dan.
Danes me malo glava boli (ja, saj vem kaj pa "piješ" če nisi navajen user posted image user posted image user posted image ), spala sem ok, je še Nejc danes spal celo noč, ker je bil totalno utrujen in sem ga tudi kasneje peljala v vrtec. Zdaj pa grem na eno dobro kavico z mojim user posted image , potem pa moram delat, ker imam gužvo user posted image .
Avto je pa super in sem res zelo zadovoljna z njim user posted image

Bolančki: želim vam res vsem skupaj, da se vam zdravje čimprej povrne user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam en lep dan user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
27.10.2008 9:35:19   
lilka
Haj, hoj!

piškotek:ob tvojem rojstnem dnevu ti želim veliko naspanih noči, pridnih otrok, poljubčkov in objemčkov tvojih sončkovuser posted image user posted image user posted image

bolančki:Tinka še vedno izkašljuje zelo in nos ima spet zabasan, pa temu res ni konca no...mah od vseh prijateljic tamali so nekaj bolani, največ jih zelo kašlja, pa ena je rekla, da bodo verjetno tudi ušesa jo danes pelje, eh pa naj gre nekamuser posted image user posted image user posted image . Vsem bolančkom želim, da boste čim prej boljšeuser posted image user posted image user posted image , pa to ni res no, prav vsi so nekaj bolani......user posted image user posted image user posted image

Midva sva bila v soboto na praznovanju 40 let od enega prijatelja, ful smo se imeli fajn, jaz sem bila tako naspidirana kot že dolgo ne, sem še moža prekosila v alkoholu in vzdržjivostiuser posted image , ful smo se meli fajn, pa drugi dan nisem mela niti malo mačka, sem že ob destih bajto sesala, tako naspidirana pa že od faksa nisem bla, čsito se mi meša zgleda, sem vse presenetila.

Avto: ja naš Picasso je tudi super, pa vsem ostalim tudi čestitam za novo pridobitev in varno vožnjo vam želim

Takole, zdej grem pa delat. upam, da bodo jutri naši user posted image  malo boljše no, pa če greš naše poste brat, prav vsi otroci so bolani...

lep dan vam želim in veliko zdravja za vse

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
27.10.2008 10:06:31   
aprilčica07
O Lilka: sem se nasmejala  tvojemu postu, da si v alkoholu moža premagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tudi meni je to že uspelo) pa pol tolko energije, pridna pupa!
piškotek: ma so ti pa uštimali praznovanje! lepo, verjamem, da je blo presenečenje. No, če imaš pa danes rd pa še enkrat vse najboljše!

Že grem delat.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!