juniorka
|
Da vas še jaz na hitro pozdravim! Sem končno prebolela prehlad/gripo, je trajalo 14 dni! Smo pa nabavili avto in se navajamo vožnje po levi! Meni je hecno, ko sedim zraven, bi kar prestavljala , če pa vozim, pa hočem z desno roko prestavno ročico zagrabit, pol pa je ni in hitro menjava rok na volanu in prestavljanje z levo! Na cesti so pa povsod puščice, da vidiš, če si na napačnem pasu ! Ma, človk se vsega navadi, a ne?! Naš lump je tudi taka čveka, da ga skor nič ne zastopiš . Prnese pa že kakšno novo besedo iz vrtca, zdaj je na tapeti 'this'. Pa malo je začel ponavljat, kar rečem, poleg še vedno istih mama, dadi, bus in najnajvšečna baj baj. Vse ob svojem času...kot pravite! Zobki- še zmeraj 6, ne vem, kdaj bomo mi teh 20 pridelali Do šole že ! marijaa-ubogi Patrik, vas pa res vse najde, enkrat naj že zmanjka teh bolezni... za njega, da čimprej ozdravi! Glede vrtca..do takrat se bo že pozdravil, pa glede na to, da je raziskovalen tip, mislim, da te nima kaj skrbet, da se ne bi vklopil. Glede tega, da se bodo pa vsi poznali in da pride kasneje, pa se ne obremenjuj. Izognili se boste največjemu kaosu na začetku, pa malčki še ne sklenjajo prijateljstev, ampak jim je vse novo zanimivo, tako jim bo tudi vaš fant, verjemi! Pa nekaj te hočem zmeraj vprašat, kje pa delaš, če seveda želiš povedat! Jaz še nisem začela iskat službe tukaj, nam zaenkrat z moževo plačo gre ok..No, ampak že zaradi spremembe okolja in družbe moram malo začet na tem delat..je malo zoprno brez kakršnekoli zunanje družbe! Sem tudi malo preveč gospodinja postala, že kruh pečem( v pečici, ne kruhomatu) . mojčca- nate se velikokrat spomnim, sploh tistega pogleda iz okna, na dobre ritke , no, v glavnem, tukaj ni nič pametnega za pogledat , ma same grozne face...mogoče bi morala začet samo v spodnje dele gledat ! Ostale pa še jutri kaj pokomentiram, grem zdaj film pogledat- Hudičevka v Pradi, ga še nisem. Nočko vsem
|