|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
28.8.2008 14:35:20   
sabri
sobota 30.08.: Mojčca, BarbaraE, JAPE , sabri

nedelja 31.08. po 15h: Mojčca, Zalb, sabri

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
29.8.2008 7:40:13   
zalbi
dobro jutro...

user posted image user posted image user posted image  za petek. Še tole oddelam, pol pa šibam na Štajersko. Greva sami s Saro, no pa moji starši, ker user posted image  dela še jutr, midve pa greva na piknik v Velenje... tko da zvečer se vračava.

Sara na polno hodi - zdej ej res napredovala, sicer me ej na betonu tko mal strah, na travi pa ni panike, tm pa se meče pa pada, pa vstane, tko da bo danes pomojem ful uživala na štajerkem...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
29.8.2008 8:19:36   
BarbaraE
Včeraj smo imeli rod. sestanek za vrtec in je v Nejčevi skupini 14 otrok, od tega kar 9 fantkov. Po opisu sodeč so vsi samosvoji, živahni, trmasti, radi plezajo itd. Kot kaže jim ne bo dolgčas. Imamo pa vzgojiteljico stare generacije (iz časov tršic, ker še sama sebi pravi tršica user posted image ) in pa pomočnico vzgojiteljice - absolventko pedagogike. Upam, da bosta tako fajn kot sta od ta starejše. Naslednji teden imam tako cel teden dopust, da bomo našega fanta brez problema uvedli v vrtec. Upam, da ne bo prehude krize.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
29.8.2008 8:57:25   
mojčca
user posted image

Punce, ena kavica za dober dan.

Mi smo v redu, edino razočarana sem bila včeraj, ker so našo Manco dali v vrtcu v tamalo skupino, njene prijateljice (ena je celo pol leta mlajša od nje) pa v srednjo skupino. Ja haloooooooooo? Moram iti v vrtec in se malo pozanimati, kakšne čudne kriterije imajo. Če bo v vrtcu s ful mlajšimi od sebe (drugače je vrtec od drugega leta naprej, ampak naredijo očitno tudi izjeme, ker je v Mančini skupini otrok, ki je rojen decembra 2006) potem je skoraj vseeno, če jo imam doma, pa naj se še naprej igra z Maticem. Se mi zdi trapasto, da bo v skupini s toliko starimi kot je Matic (OK, štiri mesece starejšimi), pa še prav pošteno jim bom plačevala za to.

Imam stranko, čau bau.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
29.8.2008 10:06:40   
lilka
Jutro čvekice!

Smo našli vzrok Tinkine slabe volje, je včeraj dobila vročino in celo noč je bla boga, sem jo peljala k P: in ima vnetje ušes, je dobila antibiotik Primotren. Je vprašal Tinko kje te boli in je tinka desno uho pokazala. Revica moja, pa sej bo menda hitro prijel antibiotik, da je ne bo več bolelo....

BarbaraE: pri moji Tinki je tudi 14 otrok v jaslih in od tega 9 fantov, zanimivo, če se pa v naši okolici same punčke rojevajo. Moja Tinka je tudi aprila imela tako vzgojiteljico, zdej je pa šla v pokoj in imamo eno mljašo pa sta mi obe všeč, vsaka na svoj način.

zalbi: bravo za Saro, ja trava ni problem na tlakovcih je pa naša takeeeeee buške dobivala, pa ravno tam je hotla hodituser posted image

Zdej pa ne vem kako bo jutri, ko bi midva morala na abrahama, če se bo Tinka zelo slabo počutila, je ne bom dala spat k tašči in tastu, čeprav ju je zelo navajena in večkrat tam spi, ampak bo pač mož doma z njo(glede na to da ima moja teta 50 let in moj bratranec 30 let bom jaz šla ne on)user posted image , ker je Tinka zadnjih 14 dni čisto na atija mahnjena in samo nejga kliče, tudi ponoči, to ne bo problem. Bomo vidli, mogoče bo pa jutri zvečer že čisto vredu, ko bo antibiotik prijel, bomo vidli....da ne bom res preslaba mama....user posted image

Zdej pa morem delat, sem že itak med službo Tinko k P. peljala, zdej morem pa še kaj naredit....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
29.8.2008 10:25:13   
aprilčica07
Lilka: user posted image user posted image za Tinko, da se čim prej pocajta in da bo spet v formi.. v tolažbo, naš je tudi imel že vnetje uhc in je antibjotik prijel res v 12 urah, je bil drugi dan tamali ko novuser posted image

se oglasim kasneje, imamo guuuuuuuuuuuuuuužvo

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
29.8.2008 14:31:57   
sabri
Mali popravek: soboto prideva na Zbilje, v nedeljo ne morem.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
29.8.2008 14:48:47   
thumbelina
Evo mene, doma, danes sem bila doma, pa še Matevža sem imela, da sva se še zadnjič naužila drug drugega. Mal sva šla v vrtec pogledat, pa na sprehod (se mi je strmal, ker noče bit več v vozičku, po cesti bi gospod hodil pa kr tako na freestyle brez moje roke). Med njegovim spancem sem oplela en del vrta, zašila krilo do konca, s emi zadrga ni najbolj posrečila, ampak imam itak tak vamp, da bom morala kakšno ohlapno mikico čez oblačit in pol se zaj e b sploh ne bo videl. Se mi ne da vse še 1x razdirat in popravljat. Se bojim da se tudi moje obdobje šivanja končuje...
MOj mož ima danes 33 let. Sem mu spekla višnjevo tortico, pa še Jercobom naluštala, naj mu kaj nariše. Za darilo pa mu nisem nič kupila, ker sem mu za obletnico poroke par tednov nazaj kupila en ful drag kouter. Dost ma.

Matevž ful lepo hodi, teče, ritensko hodi, brca žogo, ni da ni. Govori itak kot en strgan dohtar...

Tako se mi ne da več pisat, lepo se imejte še naprej.

V ponedeljek gre zares...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
29.8.2008 19:16:34   
JAPE
Ojla, kdaj se jutr dobimo v Zbiljah? Dopoldne al popoldne? A grejo vaši tud ob 12 spat?

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
29.8.2008 19:49:31   
mojčca
Punce, jaz pa jutri ne morem. Se je moj user posted image  s svojo mami zmenil, da jutri po celi hiši generalno ščistimo okna in okvirje, ker je vse umazano od muh in mi postane kar slabo, če pomislim, kako se bomo namučili, da bo šlo to stran. Pa še moje mami ni doma, ker gre nekam pomagati pobirati krompir, tako da ni šans, da pridem.

Pa drugič, na žalost user posted image . Edino, če je kakšna zainteresirana za nedeljo, se lahko dobimo.

Grem počasi Maticu umiti zobke, potem pa hop v posteljo in spati. Za njim pa po hitrem postopku še Manca.

Je tamau tak živc, da stoji zraven mene in mi nagaja, tako da moram nehati pisati user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
29.8.2008 22:21:17   
sabri
jape: lahko se dopoldne na kavici ob kake 10, ker gre naša tudi ponavadi po 12 spat in nam bodo lahk potem v avtu že zadremali in jih samo preložimo v posteljicouser posted image . Če pa kateri bolj paše popoldan, pa lahk tam po 14 najbrž. Meni vseeno, mal se pofočkajte, katera pride. Mojčca, škoda za jutri no, drugič ali pa že drug teden.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
30.8.2008 8:23:52   
JAPE
Ok, danes ob 10 na Zbiljah!
Se vidmo, čao čao!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
30.8.2008 8:32:50   
sabri
Se vidimo, Jape, še katera, Zalbi, Marijaa...?

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
30.8.2008 9:08:27   
marijaa
Ne zdaj dopoldan žal nikakor ne morem sem v službi do enih. Jutri popoldan ima tašča abrahama. Upam,da se spet kmalu dobite,za naslednji vikend nimam nič v planu še.
Imejte se ful ful lepo na Zbiljah!
Jaz sem tud bila včeraj na sestanku za vrtec. V tej skupini bo 6 fantkov in 6 punčk,glih pol poluser posted image . Je ful fajn ravnateljica predstavila njihovo delo,če bo res tk k je govorila bo super. V pondeljek bom Patrika za 1 uro  in pol pelala,da sploh vidi kk je. Bi ga že ta teden,če ne bi bil bolan.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
30.8.2008 9:55:23   
tejkag
Ojla!
Lana je z atijem na sprehodu, jaz pa sem nekaj prošenj sprintala, mogoče bo tokrat kaj več sreče..
A so vaši lumpi tudi taki pretepačiuser posted image Naša bejba je ful groba, no ja, pač rada ščipa in te udari. Kaj mislite,da jo bo minilo? Zadnjič me je uščipnila in sem ji rekla,da bo mama šla k enemu fantku,ki jo bo imel rad in jo bo pocartal, pa mi je rekla boga boga in me je pobožalauser posted image kaj pa ji naj?

umivanje zob-joj joj joj, pri nas je postalo nočna mora. Ne pusti,da bi ji kaj jaz delala po ustih- dretje na kubik!!Sem zdaj kupila tisto ščetko za na prst in jo pač primem za glavo in sčistim zobe-žal ne gre drugače. No pa kolko si sama, ne vem če je glih učinkovito, drugače ful rada vlači ščetko po ustih.

Uživajte na srečanju!

lep dan

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
30.8.2008 15:00:30   
sabri
Oj, no smo bile same punce danes, jaz, Jape in naše pikice, no razen v japinem trebuščku pa ne vem, kaj se skrivauser posted image , prav super je bilo, punci sta bili kar nekak isti kaliber in sta se prav luštn razumeli, tako da aprilčice, malo okregat, da se bomo v večjem številu še kaj dobile.
Grem kuhat dokler še spi, je v avtu zaspala inše kar spi.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
30.8.2008 19:35:04   
JAPE
Ojla!
Res je blo luštno danes na Zbiljah! Taja in Klara sta se ful ujeli, ju je bilo full fajn gledat.
A Taja je pa tako pridna, da je potem tako dolgo spala. Klara je spala malo manj kot 2 uri, pa je bilo že to zelo veliko zanjo.

Ja punce, se bomo mogle dobiti v malo večjem številu!

Naj povem, da sva bili popoldan še na obisku, kjer je punčka 3 mesece strejša. Je bila tak razbojnik, da se jo je Klara ful bala. Klara je itak taka plaha, boječa punčka. Ta pa jo je hotela z robčki po glavi, vlekla jo je za majico,..... na koncu je bla Klara že tako razdražena, da je samo še jokala in to vedno bolj. Joj, kaj šele bo......

< Sporočilo je popravil JAPE -- 30.8.2008 19:36:14 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
31.8.2008 9:20:49   
zalbi
Hej!

Na hitro se javim - ja škoda da včerj nisem uspela priti - sem bla na štajerksem, sva šli s Saro na en piknik v velenja.

Vidm da za danes bolj slabo kaže - a sva same z mojčco, al je še kira kandidatka - no očitno bomo prestavile naše popoldansko druženje...

lepo nedeljo...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
31.8.2008 10:42:57   
sabri
zalbi, ja škoda, mogoče nam uspe drug teden, jaz danes ne morem. Se pokamo proti Postojni. Lepo nedeljo.
jape: ja naša je kar dolgo spala potem, ponovimo čimprej

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
31.8.2008 20:07:50   
*piškotek*
Vsem našim aprilčkom in aprilčicam želim jurti in vse naslednje dni, tedne in mesece, da jim čimlepše minejo v vrtcu, sploh pa tistim ki gredo jutri prvič!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 31.8.2008 20:08:35 >

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
31.8.2008 20:47:43   
thumbelina
O hvala piškotek, naš gre namreč jutri prvič v vrtec z očijem, mami namreč nemore, ker se jutri začne tudi služba. PO skoraj dveh letih grem spet nazaj v šolo pred tablo in razred poln otrok. KOmaj čakam.....

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
31.8.2008 21:46:33   
taška30
O, Thumbelina, lep začetek službe ti želim.user posted image Kateri razred pa učiš?

Jaz sem bila pa včeraj/danes na pikniku od sodelavca in je bilo super, edino mal sem neprespana, danes sem prišla ob 12-ih domov. 'Klub grdih mam' ste že ustanovile tačas?user posted image  Moji trije so se super porihtali, na splošno ugotavljam, da se moj boljš znajde z obema al pa jaz preveč (pa čeprav mislim, da ne) kompliciram. Včeraj so šli popoldne na en piknik, danes ju je peljal v staro Ljubljano na kavico (sebe), sok (punce), v pekarno, na sladoled, na igrala...recimo men na kraj pamet ne pade da bi šla sama z obema kam dlje kot pred domači blok ali v trgovino.user posted image

Jutri pa začnemo zares. Z vrtcem (Piškotek hvala za lepe želje). Manca je že vsa iz sebe, 2 meseca ni bila v vrtcu in se ful veseli, pa se mi zdi, da ima kar malo tremeuser posted image , Julija še ne ve kaj jo čaka.user posted image  Jutri smo sicer tam skupaj, naslednji dan pa jih že pustimo malo same. Mam cel teden dopust za to.
BarbaraE tudi uvaja, tko da se bova zmenile za kakšno kavico tule pri nas dopoldne.
Roditeljskega sem prešpricala zadnjič, tako da ne vem koliko bo punčk/fantkov, bomo videli jutri.

user posted image za Tinko, naj se čimprej pozdravi.
Joj me zanima kolk časa bomo mi zdržali pri zdravju. Ko je šla Manca prvič v vrtec, je prvo bolniško udarila že tam okoli 20.-ega septembra - viroza. Eh ja.user posted image  Mi je pa fajn, ker mi je varuška v petek (zadnji dan) rekla, da ima zdaj do novembra fraj in da če rabim varstvo kadarkoli, da pripeljem Julijo, brez problema. Recimo za zadnje dni bolezni, ko je otrok praktično zdrav, pa vseeno bolš da je še doma. Sem ful vesela.

Tako, zaenkrat se drugega ne spomnim.

Lepo bodte, papa

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
1.9.2008 7:04:26   
*piškotek*
Dobro jutro

Naš lumpi je pa takooooo jokal v vrtcu - saj itak sploh ni čudno, da je - nov vrtec, novo okolje, nova vzgojiteljica.... Pa brez vsakršnega uvajanja - ker smo hodili že prej v vrtec, pač samo v drugo enoto, nam ne pripada uvajanje (pa s tem mislim samo dan, maksimalno dva) vsaj toliko da bi se navadil na novo oklje, če ne drugega user posted image user posted image user posted image
Tako da sem zdele čist adijo, tolk žalostna... user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da se bo čimprej navadil na vse skupaj!!! Dobro je edino to, da ima že zjutraj tam enega sovrtičkarja, s katerim se druži tudi v popldanskem času (ker sva mamici prijateljici user posted image ), čeprav vem da se še ne igrajo tako zelo skupaj, ampak vsaj enega poznanega vidi.
Upam da je pri vas veliko boljše user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
1.9.2008 7:19:25   
mojčca
Jutro punce

user posted image

No, pa je vikend za nami. V soboto smo imeli cel dan čiščenje oken in okvirjev user posted image , včeraj pa smo šli popoldan na Jezersko in seveda nam je Manca par km pred ciljem zaspala. Ker jo nismo hoteli buditi, smo se potem peljali naprej v Avstrijo, čez Železno kapljo in smo se nato vračali čez Ljubelj. Ker smo bili lačni smo šli ša na pizzo, je v našem koncu nova pizzerija, kjer imajo ful velike pize, potem pa hitro domov, pod tuš in spat.

Tako kot je napisal že Piškotek, vsem tistim, ki greste danes prvič v vrtec želim uspešno uvajanje. Nas to čaka po dopustu, 15.9. Ja, Manca gre takrat prvič v vrtec, Matic pa se bo pazil pri tašči. Si ne predstavljam, da bi šel Matic v vrtec. Boge vzgojiteljice, ne vem, kaj bi počele z njim, ker je ful živc.

Jaz pa že odštevam dneve, ko gremo spet na dopust. Ja, bo prav hitro nedelja. Komaj čakam in držim pesti, da bi imeli lepo, sončno vreme, pa da bi nama z lilko uspelo spiti kakšno kavico.

Sabri in Jape, vidim, da sta uživali na Zbiljah in se tudi načvekali. Sem med čiščenjem oken večkrat pomislila na vaju in če verjameta ali ne, rajši bi sedela z vama na Zbiljah in čvekala.

Lilka, kako je bilo na praznovanju Abrahama????? A si šla sama, a sta šla z tvojim skupaj. Upam, da je tvoja princeska že boljše in da je antibiotik pomagal.

Thumbelina, ja prijeten prvi delovni dan. No, pa smo se končno vse aprilčice vrnile nazaj na svoja delovna mesta, ene delajo že kar nekaj časa, druge pa malo manj user posted image .

Tejkag, tudi naš Matic na veliko ščiplje, vsaj mene. Ja, pa tudi grize rad, ampak sem ful huda in mu rečem ne, on pa na tla in v jok, joj, trma moja mala.

Taška, ojoj, a kar dva dni si bila na pikniku, otroci pa doma pri tvoji boljši polovici. Si absolutna zmagovalka v klubu "grdih mam". Zgleduj se po nas, ostalih, ki smo cele dneve doma z otročki user posted image user posted image user posted image  (pa ne okol govort, midva sva bla v soboto zvečer zunaj, pa sva prišla domov šele ob 2 zjutraj, pa že tako sta bila otročka celo popoldne v varstvu).

Zalbi, kako pa kaj z razgovori in novo službo???? A se kaže kakšna možnost za boljšo službo?? Če me spomin ne vara, premišljuješ, da bi šla naprej v šolo. Dobro si, da premišljuješ o tem, če pa se še odločiš, potem pa samo kapo dol pred tabo user posted image user posted image .

Marijaa, vidim, da gre Patriku že na boljše in da se mu pikice sušijo. Želim vam, da se vas začnejo bolezni že končno izogibati in da boste od sedaj naprej zdravi.

Dosti čvekanja, uživajte in se beremo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.9.2008 7:22:24   
mojčca
Piškotek, ja kaj naj ti rečem, bogi Nejc. Verjamem, da je bil za njega šok, da gre zjutraj v čisto nov vrtec, da odložiš tam in greš. Prestavljaj si sebe, tudi tebi ne bi bilo prijetno. Mi je pa čudno, da ga ne moreš uvajati, če je vse na novo. Vsaj en dan, da bi se malo navadil.
Daj mi še povej, a te pot kdaj zanese v Kranj???? Če hodiš kaj tam okoli, zavrti telefon, pa se dobiva.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?