mojčca
|
Jutro punce No, pa je vikend za nami. V soboto smo imeli cel dan čiščenje oken in okvirjev , včeraj pa smo šli popoldan na Jezersko in seveda nam je Manca par km pred ciljem zaspala. Ker jo nismo hoteli buditi, smo se potem peljali naprej v Avstrijo, čez Železno kapljo in smo se nato vračali čez Ljubelj. Ker smo bili lačni smo šli ša na pizzo, je v našem koncu nova pizzerija, kjer imajo ful velike pize, potem pa hitro domov, pod tuš in spat. Tako kot je napisal že Piškotek, vsem tistim, ki greste danes prvič v vrtec želim uspešno uvajanje. Nas to čaka po dopustu, 15.9. Ja, Manca gre takrat prvič v vrtec, Matic pa se bo pazil pri tašči. Si ne predstavljam, da bi šel Matic v vrtec. Boge vzgojiteljice, ne vem, kaj bi počele z njim, ker je ful živc. Jaz pa že odštevam dneve, ko gremo spet na dopust. Ja, bo prav hitro nedelja. Komaj čakam in držim pesti, da bi imeli lepo, sončno vreme, pa da bi nama z lilko uspelo spiti kakšno kavico. Sabri in Jape, vidim, da sta uživali na Zbiljah in se tudi načvekali. Sem med čiščenjem oken večkrat pomislila na vaju in če verjameta ali ne, rajši bi sedela z vama na Zbiljah in čvekala. Lilka, kako je bilo na praznovanju Abrahama????? A si šla sama, a sta šla z tvojim skupaj. Upam, da je tvoja princeska že boljše in da je antibiotik pomagal. Thumbelina, ja prijeten prvi delovni dan. No, pa smo se končno vse aprilčice vrnile nazaj na svoja delovna mesta, ene delajo že kar nekaj časa, druge pa malo manj . Tejkag, tudi naš Matic na veliko ščiplje, vsaj mene. Ja, pa tudi grize rad, ampak sem ful huda in mu rečem ne, on pa na tla in v jok, joj, trma moja mala. Taška, ojoj, a kar dva dni si bila na pikniku, otroci pa doma pri tvoji boljši polovici. Si absolutna zmagovalka v klubu "grdih mam". Zgleduj se po nas, ostalih, ki smo cele dneve doma z otročki (pa ne okol govort, midva sva bla v soboto zvečer zunaj, pa sva prišla domov šele ob 2 zjutraj, pa že tako sta bila otročka celo popoldne v varstvu). Zalbi, kako pa kaj z razgovori in novo službo???? A se kaže kakšna možnost za boljšo službo?? Če me spomin ne vara, premišljuješ, da bi šla naprej v šolo. Dobro si, da premišljuješ o tem, če pa se še odločiš, potem pa samo kapo dol pred tabo . Marijaa, vidim, da gre Patriku že na boljše in da se mu pikice sušijo. Želim vam, da se vas začnejo bolezni že končno izogibati in da boste od sedaj naprej zdravi. Dosti čvekanja, uživajte in se beremo.