lilka
|
Helou bajbe! Sem skočila med službo iskat copatke za tinko za v vrtec, pa če ta Koroška ni zabačena, eno trgovino imamo, ki prodaja ciciban pa nimajo 20 št. copatkov na ježka..... Joj ta naša Tinka, samo mama-mama, včeraj cel dan od dveh do sedmih sem jo mogla cartat pa nosit, danes gre dedek ponjo v vrtec, mož pa po njo k dedeku sem rekla da naj ne hodita domov pred šesto, da si malo odpočijem, malo operem perilo, pa polikam in to, mož je še v soboto celodnevni in v nedeljo dežuren, mi je že kar slabo, zgleda spet prihajajo tisti dnevi ko imam vsega preveč..... lonib:jah jaz še čakam na aneks, čeprav sem si že na netu pogledala, sem v 30 plačilnem razredu, količnik se mi ne bo nič zvišal, pa naj gre nekam, že 5 leto sem tukaj, pa še nisem napredovala v plačilni razred, kar neke dodatke za vodenej mi nabija, ko mi ne prinesejo več kot 0,0008 procentov....eh, brez veze sploh debatirat, ko lahko zamorjene ratava, jaz imam kot vodja samo odgovornosti, plače pa ne, me tako razjezi včasih, sem danes iz jeze šla s službenim avtomobilom po privat nakupih med službenim časom, tako iz maščevanja voziček: naša dva vozička že več kot 2 meseca nista v uporabi, odkar Tinka hodi, voziček niti pogledat noče, kaj šele da bi se peljala, ju bomo počasi(beri ko bo čas) oprali in pospravili, kao šparamo za drugega otroka(za katarega vsak dan pomislim da ga ne bo)pa vendar šparam vse..... poganjalec: je dobila enega takega pikapolončeka od soseda, pa ga sploh ne mara, tako da mi tega ne bomo nabavljali, bomo prišparali Hariba: le spočij si malo, ko ni mularije doma, Zojo boš pa ja obladala, ti ko si toliko otrok navajena, zame si prava carica, jaz že za eno nimam živcev. Sem ravno zdej razmišljala, ko ti pišem, kako dolgo te jaz že takole poznam, odkar sem zanosila, se pravi več kot 2 leti, pa še nisva kakšne kave skupaj spili Zdej grem pa še malo delat, potem pa na malico, danes je beljakovinski dan, sem pa v treh tednih na 4 kg minusa, napredujem Lep dan vam želim!