|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
18.8.2008 19:34:45   
hariba
Moje mularije pa ni doma so v angleškem taboru mladih v Dolenskih toplicah in uživajo 100 na uro. Se sploh nimajo časa z menoj pogovarjat po gsm. Meni se pa tudi zdi,da je kot v raju,ko je samo Zoja,čeprav je žleht za 4. A z računalnika me pa vseeno nihče ne podi,ima trenutno zoja veliko dela z kamionom,notri je pa zokne in klupce za perilo obešat nadevala.
Je mularija včeraj mogla bit ob 17h tam,smo šli še pred tem v ZG živalski vrt,ker je nekako v isti smeri in meni je bolj všeč kot ljubljanski. Je pa Zoja ful drisko imela,tako da je enkrat kar malo po nogah priteklo iza plenice pa kratke hlače premočilo,je bila 8 krat pokakana včeraj,tako,da sem se kar bala,da se velikim driska v taboru pojavi,a zaenkrat se hvala bogu ni. Je Zoja bila danes z mamo od mojega doma,vendar je samo enkrat kakaakla in to gosto. Je pa res včeraj cel večer in danes cel dopoldan pila borovničev čaj.
Je pa mami na Kozjanskem predvčerajšnjim toča uničila streho na štali,ful lukenj.
Zdaj pa moram Zojo počasi pripravit na spanje in ji pred tem še pravljico prebrat,jih ful rada posluša.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
19.8.2008 7:03:24   
thumbelina
Pri nas po starem, čakamo na pogreb, da vse skupaj mine. Z možem sva oba kot ena smrklja, nič kaj produktivna. POvrhu vsega je pri možu v službi zavrelo, delovni pogoji so nikakvi in včeraj v je v luči zadnjih dogodkov dozorela odločitev, da mož da odpoved. BOmo že kako. Zdajle bo nekaj časa doma, se malo spočil, kaj naredil na hiši, denar bo itak od špilov, tako da slabo živeli ne bomo, itak bom dala za vrtec in otroške doklade ponovno prošnjo, pa bomo videli. Bejž ga s  r at da se matraš za nekaj, kar ti samo živce pije...
Tako da pri nas smo bolj meditiativno usmerjeni, skoz nekaj tuhtava, ma sej bo bolš....

Tamaladva pa itak tako kot vedno, gaunarja na kubik. Jerca je zdaj spet v vrtcu, s tamalim loviva zadnje dneve svobode. Jaz še malo šivam, sam se mi ne da glih najbolj....

lep dan želim.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
19.8.2008 7:07:40   
aprilčica07
Jutro,

pa smo nazaj tleuser posted image . Sem vsa taka polomljena danes, me je celo noč želodec matral in sem bolj slabo spala. Dobro vem, da če se zvečer nabašem s sirom je pred mano težka noč, ma očitno me ne izuči.user posted image
No, včeraj popoldan sva z malim šla na en dolg sprehod, po dolgem cajtu je zaspal v vozeku. Pa sva šli s kolegico v miru na kafe in sladoled, njena pupica je itak bolj mirna kot naš, tako, da ni blo panike.
Spali smo dobro, trkam, mali že enih 10 dni pridno spi v svoji posteljci. Naj se to nadaljuje!user posted image
Sem mu pa že prejšnji teden kupla novo flašo za čaj, da imamo če kam gremo, malo lepšo in predvsem bolj higienično flašouser posted image Ma mulo ni hotel pit iz nje. No, in včeraj je popustil in spil na dušek 3 dc čaja.
hariba: upam, da je Zoja že ok in da ostala banda ne bo nič fasala.  Glede toče, sem pa gledala po tv-ju kaj je blo tam gor.. Joj, bogi ljudje... Saj tle pri nas je blo tudi hudo, ma nam je potolklo vrte in trte in avte, ma pri hišah je najhujše kar je, da so razbite rulete. Tam gor so pa ljudje prav bogi, mi je šlo kr na jok, ko je govoril en stric, da nimajo nič zavarovano in jim je razbilo vse kar se razbit da.

Tako, tolko za zdej. Grem kaj malga delat.

lp.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
19.8.2008 8:05:49   
zalbi
dobro jutro!

Jupi - jst pa sem včei nabavila nov voziček - quinny-ja zapp-a. sem si ga ful želela, pol pa smo ga šli včeri iskat. Se je na našmu vozičku na morju bremza zlomila, tako da je blo malo zoprno, no bi se dalo preživet, ampak mi je res ta quinny ful všeč.

Ja, mi se privajamo nazaj, Sara še vedno vsak večer joka, k grem iz sobe, nimam pojma kaj ji je, ker prej sploh ni blo problemov, zdej pa je vse ok, dokler ne grem iz sobe... no ja, sej se bo navadla... upam.

Dragča pa imam celo en razgovor v ponedeljek... tuki k sem zdej je res grozn. Pridem z sopusta, dobim kr neki za delat, itak da nimam pojma, nihče mi nič ne pomaga, vglavnem šefica je popolnoma neorganizirana, tko da na koncu noben nič ne ve... groza...

nč, grem delat... kr neki...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
19.8.2008 8:41:06   
BarbaraE
Thumbelina  - kar se tiče moževe odpovedi v službi ti dam prav. Ni ga denarja, da si zaradi živčev in šikaniranja v službi uničuješ zdravje. Mož je dla lani odpoved v službi, kjer je delal 10 let. In celih 8 let ni bilo problemov, potem se je pa zaradi menjave uprave zadeva tako spremenila - polno nekega prikrivanja podatkov državi, pa šikaniranja, da enostavno ni šlo. Sem mu rekla, če je vredno denarja. In je prišel do ugotovitve, da ni. Si je novo službo poiskal in dal v stari odpoved. HB, je tu, kjer je sedaj, veliko bolje. Tudi odnosi med sodelavci.

In sama sem tudi mnenja, če se v službi ne počutiš dobro, če ni pravih odnosov, ga ni denarja, ki bi me zadržal v njej. Raje grem drugam, pa četudi za manjšo plačo.

Za vašega prijatelja pa ti izrekam sožalje. Sožalje pa tudi njegovi družini. Si ne predstavljam, kaj doživljajo sedaj. Tudi pomisliti ne smem na to. Moj mož se namreč tudi potaplja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
19.8.2008 9:27:38   
smotka lonib
Hojla, bejbe!

sploh ne najdem več časa za vas. ali delam al pospravljam al pa že nabavljam za šolo. če imam prost vikend, pa sem z družino. Ta teden bom čez vikend delala spet po 12 uruser posted image . ko bi vsaj plača bila boljš. Sem včeraj podpisala nov akeks k pogodbi, p asem videla, da se mi bo plačala povečala za 50 EUR brutouser posted image . Matr je tale Virant pametn naredu. mu bom poslala tistih par evrčkov viška, ker jih jest sigurno ne bom mogla zapravitiuser posted image . Sem tok jezna , da bom raje nehala. Še vojska ima več plačo kot mi. pa naj gre vojska na cesto delat.

drugače smo kr zdravi. Zala je trmasta, da je joj. zastopi pa čisto vse, samo dela se kot da ni razumela oziroma slišalauser posted image . Se včasih do solz nasmejimo, ko jo gledamo kakšne traparije delauser posted image . Eno veliko veselje nam je prinesla v naše življenje.,

zdej je Zala huda in moram nehat pisat. se še kej oglasim. brala za nazaj nisem nič, da mi ne bo katera zamerila.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
19.8.2008 10:33:05   
lilka
Helou bajbe!

Sem skočila med službo iskat copatke za tinko za v vrtec, pa če ta Koroška ni zabačena, eno trgovino imamo, ki prodaja ciciban pa nimajo 20 št. copatkov na ježka.....user posted image

Joj ta naša Tinka, samo mama-mama, včeraj cel dan od dveh do sedmih sem jo mogla cartat pa nosit, danes gre dedek ponjo v vrtec, mož pa po njo k dedeku sem rekla da naj ne hodita domov pred šesto, da si malo odpočijem, malo operem perilo, pa polikam in to, mož je še v soboto celodnevni in v nedeljo dežuren, mi je že kar slabo, zgleda spet prihajajo tisti dnevi ko imam vsega preveč.....

lonib:jah jaz še čakam na aneks, čeprav sem si že na netu pogledala, sem v 30 plačilnem razredu, količnik se mi ne bo nič zvišal, pa naj gre nekam, že 5 leto sem tukaj, pa še nisem napredovala v plačilni razred, kar neke dodatke za vodenej mi nabija, ko mi ne prinesejo več kot 0,0008 procentov....eh, brez veze sploh debatirat, ko lahko zamorjene ratava, jaz imam kot vodja samo odgovornosti, plače pa ne, me tako razjezi včasih, sem danes iz jeze šla s službenim avtomobilom po privat nakupih med službenim časom, tako iz maščevanjauser posted image

voziček: naša dva vozička že več kot 2 meseca nista v uporabi, odkar Tinka hodi, voziček niti pogledat noče, kaj šele da bi se peljala, ju bomo počasi(beri ko bo čas) oprali in pospravili, kao šparamo za drugega otroka(za katarega vsak dan pomislim da ga ne bo)pa vendar šparam vse.....

poganjalec: je dobila enega takega pikapolončeka od soseda, pa ga sploh ne mara, tako da mi tega ne bomo nabavljali, bomo prišparaliuser posted image

Hariba: le spočij si malo, ko ni mularije doma, Zojo boš pa ja obladala, ti ko si toliko otrok navajena, zame si prava carica, jaz že za eno nimam živcev. Sem ravno zdej razmišljala, ko ti pišem, kako dolgo te jaz že takole poznam, odkar sem zanosila, se pravi več kot 2 leti, pa še nisva kakšne kave skupaj spiliuser posted image

Zdej grem pa še malo delat, potem pa na malico, danes je beljakovinski dan, sem pa v treh tednih na 4 kg minusa, napredujemuser posted image

Lep dan vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
19.8.2008 10:42:59   
aprilčica07
Ker vidim, da ste udarle debato o aneksihuser posted image

Jst sem ga podpisala, ker itak ni druge izbire... Tolko blebetajo kolko bojo šle plače gor, ma me zanima komuuser posted image Jst ne bom na bolšem, za tistih par euričev delajo tako galamo, da bi človek zraven bruhal... Me res zanima komu se bo tako poznalo pr plači, ker z vsemi s katerimi se pogovarjam o plačah, vsi jamrajo in nobeden naj ne bi bil na bolšem.. Priznam, da tega plačnega sistema ne štekam, sem provala neki izračunat, ma enostavno se nisem prebila skozi.. In bom zgleda rabla do penzije, da bom vsaj v višji razred napredovala.. Katastrofauser posted image

Boljše, da neham, ker sem prav čutim kako se ratala nervozna.
smotka  lonib: kadar zagledam Viratna po tv-ju moram it kr stran, ker me prime prav ena slabostuser posted image
lilka: tudi na Goriškem koncu ni bolše z otroškimi trgovinami, da ne omenjam trgovin z obutvijo. Saj še za nas ni dosti, ma za otroke je pa taka žalost, da nimaš kam  it pogledat. Pridna, da še vztrajaš na dieti, kr korajžno!
thumbelina: bravo za tako odločitev. Je škoda  zdravja in živcev, da se razdajaš za nekaj, ki ni vredno.

Moram it.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
19.8.2008 11:02:12   
smotka lonib
lilka, aprilčica07!

res je žalost s temi plačami. mene jezi, ker ima vojska večjo plačo, pa se ne ubada na cesti z nesrečami, samomori, delovnmimi nesrečami, pijanci, psihičnimi bolniki itd.. da ne omenjam, da smo tudi informacijski center (te vsak sprašuje kje so trgovine, pa banke, pa pošte, pa frizerji,  pa vsega boga), pa psihologi, pa zdravniki itd.user posted image user posted image . mi kr kocine gor grejo, če bi bla dec, bi se mi še kej drugega dvignilo.user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 1734
19.8.2008 11:20:27   
BarbaraE
smotka lonib - ja, ti pa si no ... Vojska nas pa ja brani pred morebitnimi zunanjimi sovražniki. user posted image  Te čisto razumem, da si besna. Moj brat je istega poklica kot ti. Dejstvo je, da imate dostikrat zoprne in nevarne naloge, veliko odgovornost - plača premajhna, kje je šele spoštovanje okolice.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
19.8.2008 13:22:06   
mojčca
Ojla punce moje.

Trenutno nimam stranke in se prav na hitro oglašam.

Lonib, ne bit huda. A si pozabila, da jeza škoduje lepoti??????? Kar se tiče plač, jaz rajši ne izgubljam besed. Tisto, kar dobim jaz, je štipendija, ne plača.

Thumbelina, ja, sem brala v časopisu, kaj se je zgodilo z prijateljem in lahko rečem samo boga družina. No vidiš, še malo, pa boš tudi ti začela hoditi v službo.

Aprilčica, no vidiš, klub temu, da veš, da je pred tabo težka noč, se siru ne moreš upreti. Ja, je pa dober, to moraš priznati. Pa user posted image  za spanje vašega lepotca v vozičku in v miru popito kavico.

Zalbi, mi imamo tudi zappa in smo zadovoljni. No, tega imamo v Kranju, kjer sta otroka v varstvu, doma imamo pa Qinnxja - 4 kolesnika. Je pa našemu gospodičnu enkrat uspelo, da se je v zappu prevrnil. Ne vem, a se je odrinil z nogico v kakšen zid al kaj je počel, ampak ko sem ga pogledala, je ležal na hrbtu. No, to se je zgodilo samo enkrat in nikoli več. Kakšne barve pa si kupila vozek???

Lilka, te držim za besedo, kar se tiče kave. Mi gremo na Pag od 7.9. do 14.9.. Ne gremo v kamp, ampak bomo v bližini, v bistvu na pol poti med kampom in mestom. Najboljše, da se kar zmeniva za datum in uro in kje se dobiva. Dobiva se lahko v tistem kafiču na plaži.
Včeraj sem pa v razvojni srečala Jape in je taka luštna user posted image . Pa njena princeska je tudi že tako zrasla. No, mi smo včeraj imeli kontrolo in so Matica odpustili user posted image user posted image user posted image user posted image , Manca pa more po kratkem premoru zopet začeti hoditi na terapije. Zdravnica ni bila nič navdušena, ko jo je videla in je rekla, da bo potrebno ponovna terapija. Po eni strani sem vesela, ker vem, da ji to samo pomaga, po drugi strani pa, ja zakaj user posted image  ste jo pa dva meseca pustili doma???? Mogoče jo je zanimalo, če bo šlo kaj na boljše?? Ma ne vem, nisem več dovolj pametna. Sredi septembra pokličem njeno terapevtko, da se dogovoriva za datum.

Je pa naš Matic včeraj prav lepo padel in ima popraskano čelo in nos. Je videti prav bogi. Ah, bo že.

Letim, drvim, stranka.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
19.8.2008 13:56:14   
BarbaraE
Mojčca - ker sem se vam kasneje pridružila - zakaj sta pa tvoja dva morala v razvojno? Pri nas je ta starejša imela zadnji pregled pri 2 letih - začeli sva pa pri njenem 7. mesecu, ker sem opazila, da je glavico nekoliko v levo stran držala. Diagnoza zdravnice v razvojni je bila, da je Nika bolj mehka (karkoli je že to pomenilo). No, potem ko je shodila, je imela pregled na eno leto. Letos sem pa klicala in jo vprašala, če moramo vseeno pridet (imela je sistematski pri 3 letih OK, pa pri psihologu je bila - tudi OK) in me je samo na hitro par stvari po telefonu vpr. in je določila, da ni treba pridet. No, pri Nejcu nam pa ni bilo treba nikamor. Mogoče za to, ker sem bila veliko bolj pozorna, kako ga držim, pa kako se ga dvigne itd.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
19.8.2008 14:02:37   
mojčca
Barbara, naša Manca ful hodi po prstih. Že kot dojenček ni nič puzala, ni se obračala, shodila je pa pri 14 mesecih. Jaz sem pri pediatru non stop težila, da ni vse OK (drugače je pediater super), tako da sem pri letu in pol dobila napotnico za otropeda, čakala tri mesece, ko smo prišli tja na kontrolo, pa me je skoraj kap. Na začetku je zdravnica rekla, da ima rahlo obliko cerebralne paralize, no, ampak mislim, da to ni to. Pri njej je problem, da ne uporablja medenice in zato hodi po prstih. Nekdo, ki je laik, pri njej ne opazi nič, če pa jo vidi npr. kakšna terapevtka, pa to takoj opazi. Razvojni bi morali začeti obiskovati pri enem mesecu, mi pa smo začeli pri skoraj dveh letih. Je zdravnica rekla, da je Manca očitno stvar tako skrivala, da jo pediater ni opazil.

Matic pa tudi ni uporabljal medenico, tako kot je treba. Ampak pri njem smo začeli hoditi na terapije zgodaj in se je stvar uredila.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.8.2008 14:45:33   
BarbaraE
Mojčca - ej, super, da si vsaj ti opazila pri Manci, da nekaj ne štima. Jaz sem tudi pri Niki opazila, da glavo malo bolj v levo drži in sem na to opozorila pediatrinjo. Želim vam, da čimprej uspešno zaključite obiske razvojne tudi z Manco.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.8.2008 19:44:35   
zoom zoom
Živjo,

se po dolgem času zopet oglašam, sploh nimam časa.

V glavnem. V službi se imam super, do sedaj je to, vsaj zaenkrat najboljša služba. Upam, da naslednji mesec ne bodo kaj komplicirali s poskusno dobo, ampak pomoje že ful obvladam.

Doma je tudi ful pestro. Je tamala tako navezana name. Je čist name prilimana, če pa slučajno kam grem pa v jok in MAMA MAMA. Me prej za vrtec ni nič skrbelo, sedaj me je pa kar precej začelo skrbeti. Čeprav upam, da ne bo prehudega joka. Sem pa zadnjič izvedela, da bo vseh 14 otrok v jaslični skupini novih. Se pravi, da bo verjetno tudi če sicer ne bo jokala, verjetno jokala zaradi drugih (saj veste, da je jok nalezljiv).

Zalbi: meni je tudi ZApp zelo všeč, samo imamo od starejšega še vse, tako da nismo nič kupovali, čeprav priznam, da me je mikalo. Pa držim pesti za drugo službo.

RA: mi imamo naslednji pregled novembra. ME prav zanima, kaj bo rekla. Močno upam, da bo vse ok. Nazadnje ko sva bili (enkrat maja ali junija) je imela pripombe, da stopala meče navzven in da moram popravljat, na NFTH pa je rekla naj tega ne delam. Tudi na NFTH nisva bili od takrat.

Odločbe za povišanje plač. Jaz je še nisem dobila in tudi ne bom mogla primerjat, kakšno bo povišanje, ker bo to prva plača v novi službi. Me pa tako firbec matra, koliko bom dobila. Slabše kot zadnjo plačo v prejšnji službi, pomoje niti ne morem. Glede dopusta pa imam en dan manj kot v prejšnji in glede na to, ,da sem tu vikende prosta niti ni toliko manj.

Lonib: bom držala pesti, da ti uspe najdit kakšno službo, kjer boš vikende prosta. MEni je po 7 letih uspelo.

Moram končat, se dere v sobi.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.8.2008 20:28:28   
JAPE
Ojla!
Mojčca super, da so Matica odpustili. Midve imava pa v ponedeljek kontrolo, pa je najbrž še ne bo odpustila, ker še ne hodi dobro. naredi sicer že nakaj klorakov sama, ampak to še ni to. Bomo videli koliko časa bova še hodili.
Kdaj se spet kej dobimo?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.8.2008 20:49:47   
hariba
Zoja je popolnoma zdrava,namazana pa z vsemi žavbami kot zmeraj. Je spet poskrbela danes za šov. Ima moj 1 majhen delovni kabinet,kjer je poleg pisalne mize not še 1 star kavč kjer lahko kdo,ki pride k nma na obisk prespi. Je moj na njega vrgel stacionarni daljinc,ko je nehal govorit. No Zoja je prišla na obisk,verjetno je malo potipkala pol ga pas porinila za naslonjalo ali kaj vem kaj je nardila. Skratka naenkrat je telefon zvonil v kavčuuser posted image user posted image  Sva ga dvigovala,obračala nisva mogla do njega,je mogel moj kavč razdret in not pod desko je bil. Res je mojstrica  ta naša Zoja.
plača Jaz bom dobila pa 33 € več pa delam tu že 13 let. Raje o tem sploh ne pišem in razmišljam,ker postanem slabe volje. Ja ampak za paket plenic pa še kako kavico zraven pa bo. Ma včasih mi za kak trenutek čeprav imam rada svojo službo kar žal postane ,da nisem po Zoji ostala doma pa bi mi država delovno dobo plačevala. Samo kaj ,ko nisem ravno šporhet tip.
lilka ma se mi zdi,čeprav Zoja ni nikoli tiho,da je neka čudna tišina,praznina,ne sliši se iz enga kota pc-igrice,iz drugega  tv šport seveda,iz tretje sobe pa cd Rebelde,jih že kar pogrešam. Bova pa v petek zvčer Zojo peljala k tašči in šla prvič kar sva skupaj v kino,do sedaj je še zmeraj kaj vmes prišlo,pol pa še na večerjo,to že tudi nekaj časa nisva bila.
Morda pa nava v začetku oktobra uspe kako kavico skupaj spit,bom imela nek seminar na vašem koncu.
voziček imam marelo od chicota,ne zavzame veliko prostora, smo jo kupli za na morje in se je gospodična kar rada zvečer vozila v njem in tudi zaspala. Je potem še se doma,ko je bil čas zaspanje se 2 x vsedla v njega in čakala,da jo bom naokrog peljalauser posted image .
poganjalec,ima enag kamiona,je ne zanima preveč več ali pa ga porine od zadaj,prevrže,ful všeč ji je pa 1 star tricikel še od starejšega sina,čisto navaden brez palice,že gonit poskuša.
Zdaj grem pa pod tušn pol se pa mojemu pred tv pridružit. Zoja pa spi upam,da bo celo noč.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.8.2008 21:46:43   
aprilčica07
večer dame,

lilka, hariba, smotka, mojčca,: vidim, da nas je več v istem zosu s plačami,  tako, da bolje, da o tem niti ne debatiramo, ker jst postanem kr divja in nervozna user posted image mi nagaja tipkovnica, nevem ali so spet baterije, ali je tamali kaj šlatal, v glavnem ne dela tako kot bi mogla.. brrr, škoda, da je moj računalničar.. ma kako je že una? kovačeva kobila je zmeraj bosa, a ne?
zoom zoom: super, da je služba ok:):):)
zalbi: veliko sreče pri iskanju  in pri razgovorih

Sem pa danes tako žalostnauser posted image je tle blizek nas umrla ena pupica 2 leti stara.. levkemija...user posted image   me kr stiska pr srcu in še marsikje drugje, ko samo pomislim na njene starše.. itak jih poznam, mamica je hodila v paralelko v srednjo šolo..kaj vse lahko človek prenese preden se zlomi?user posted image

In na sploh je danes en siten dan, najbolše, da grem skuhat mineštrco do konca in pol pod tuš in spat.. Naš tata ima danes prost večer, je šel igrat tarok:):)

lp.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.8.2008 22:22:23   
taška30
Punce, I'm back!
No, že v nedeljo smo se vrnil iz Visa, ampak še nisem uspela prit do semle. Imeli smo se fajn, otroci so uživali 300/h, Vis je ful lep, samo s plažo smo se malo zafrknili. Pred hiško je bil res lasten pomol, ampak tam nimajo otroci kaj iskat, 150m stran pa mivkasta plaža, žal nedostopna z vozičkom, tko da smo nosili ko norci 2x na dan prtljago in Julijo, sej to sem že vse prej vedela, samo sem pozabilauser posted image  kolk jaz ne maram mivke, Julija v mivki je bila pa le še pika na i (mokra se je povaljala v mivki, potem pa hop na brisačo, pa v torbo, pa.....bilo kuda-mivka svudauser posted image ), no, vsaj ona je uživala, Manca pa sploh.
Sva se pa z mojim ene parkrat kar spičla, v bistvu zaradi njegovih staršev (ki sta dopustovala z nami) oz. ne zaradi njiju pač pa zato, ker si moj tako lepo pusti pedenat in 'rit odnašat' v mamičini bližini. Moja tašča je itak pripravljena vse spedenat, obe punci če je treba, pa še kuhat itd...in to z največjim veseljem in dobro voljo, jaz pa sem imela slabo vest, da tolk 'gara', moj pa seveda ne in sem bila zato vsa našpičena. Če bi bili sami štirje, bi pač normalno opravljal svoj del 'družinskih obveznosti', tako se je pa kar pridružil svojemu očetu pri 'uživanju na dopustu', ta pa ima itak dve levi roki.
Da ne omenjam, da je imel moj laptopa s sabo (itak!!!) in je šesti dan že začel programirat user posted image , češ: kaj pa naj delam tle, saj vsi samo revije berete. Grrrrrrrr!
No, proti koncu smo se zmenili in unesli in je postalo prav fajn.

Ampak zanimivo, da me lani na morju (v isti zasedbi) ni motilo prav popolnoma nič. Po mojem sem bila še preveč okupirana z Julijo al kaj.
Evo, sem mal pošinfala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.8.2008 22:35:36   
taška30
Vas moram še malo za nazaj prebrat.
Torej, z Julijo sva imeli danes pregled pri P in cepljenje v rokico (je zelo junaško prenesla), mere pri skoraj 16 mesecih: 9230g in 78cm. Manekenka.user posted image  Ampak se je v bistvu kar lepo poredila, v 3 mesecih za 1kg.

Jaz sem že v službi in je prav fajn.
Ne morem verjet, da gre Julija čez manj kot 14 dni v vrtec. Je pa zadnje čase res naporna. Sploh odkar smo z morja, popoldne ne naredim NIČ, ampak NIČ, še ko kuham, se mi dere pod nogami.user posted image  Ponoči spi kar Ok, sicer se zbudi 1-2x za dudo, zvečer se pa dere ko grem iz sobe, kot bi jo iz kože dajali. Ne vem, neka nova fora, ki se je sicer začela že na morju.

Zobje rastejo kot gobe po dežju, ima vse štiri enke, dvojke in štirice. Govori ko strgan dohtar, je totalna 'duda' fanica, zdaj ji jo tud čez dan pustim imet, če že vztraja, samo da ne poslušam tistega dretja: duda, dudikaaaa!!! Ne omejujem ji jo prevdvsem zato, ker vem, da se z vstopom v vrtec želja po dudi samo še poveča, šele kasneje bom spet začela ji jo malo jemat.
Pije še vedno iz magičnega lončka, se mi niti ne da o kakšnem kozarcu razmišjat (zna lepo pit po slamici), jo bodo že v vrtcu naučili, tako kot so Manco.user posted image user posted image

Kaj naj še povem?
Ima Crocske (neoriginal seveda, iz štanta na morju), pa je taka frajerica v njihuser posted image , prav lepo hodi v njih, začuda. Razmišljam kaj bi ji kupila za ene copate za v vrtec, ker mi grejo tele 'ortopedske' Cicibanke prav na živce, najrajš bi ji kake čisto mehke, kot npr. tiste Robeez oz. Škratek, samo bodo ziher vzg. čudno gledale.user posted image

No, tolko zaenkrat od mene.

Lp Taška

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.8.2008 23:08:08   
taška30
Spet (še vedno) jaz.user posted image
Moram pa še povedat (da ne bom samo šinfala dopust), da je bilo pa letos fenomenalno kar se tiče večernih izhodov. Ker sva imela varstvo in ker me Juli ponoči ne rabi več, sva si z mojim privoščila vsak drugi dan zvečer izhod. Sva sama (!!!) šetala po rivi gor in dol, lizala sladoled, pila koktajle, se pogovarjala, s.e.x.a.l.a v avtuuser posted image , skratka nadoknadila za nazaj in daleč za naprej kar se tiče večernih izhodov v dvoje. To pa tudi nekaj šteje, ane?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.8.2008 23:08:29   
taška30
Zdaj pa res lahko noč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
20.8.2008 0:45:18   
juniorka
Dobrodošla nazaj Taška, pa mojčca, marijaa in ostale dopustnice!
Jaz sem bila bolna, no, oba z malim, s tem, da je njemu iz nosu teklo in malo je kašljal, jaz sem se pa počutila za umret. Ma a je to starost al kaj, ko tako težko eno virozo prenesemuser posted image  No, danes sem po 10 dneh približno ok!

tejkag - jaz bi na tvojem mestu kaj takega kupila
http://www.elc.co.uk/toy/wooden-trike-n-trailer-blue/  cene ne glej, ker tu v trgovini dobiš vse pol ceneje, samo sliko sem na tej strani najdlauser posted image

Mi imamo pa tole:
http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruHome/BruActiveBaby/BruActiveBabyWalkers/445053
Je za hojo uporabljal, sedaj smo pa v poganjalca preštimali. Se pa vozi samo rikverc, največkrat sedi gor ko gleda risanko, al pa si medveda vozi okoli, al pa muziko nardi in pleše!

No, tole sem mela v mislih za danes, kakšen komentar več pa ob primernejši uriuser posted image !
Lahko noč!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
20.8.2008 1:13:26   
katja pv
Malo še javite nove mere (bojana1, EUmommy, jape, sabri,alessa, katikasu, lilka, zoom zoom, laaara, thumbelina, MojcaB, Saranik13, Tinkibinki79, Zalbi, emina83)!!!

Seznam aprilk in aprilčkov 2007:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R: 54 cm/3227g; 12M: 80cm/9100g)
smotka lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R: 54 cm/3970g; 12M: 74cm/9100g)
BarbaraEuser posted image Nejc 01.04.2007 (R: 51 cm/3230g; 12M: 77 cm/10 kg)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R: 51cm/2950g; 12M: 78 cm/8970g)
EU mommyuser posted image Tina 02.04.2007 (R: 54cm/4000g; 9M: ? cm/?g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R: 57cm/4170g; 12M: 80cm/11,2 kg)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 12M: 80cm/11,40kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 12M: 78cm/11kg)
ily user posted image Trina 03. 04. 2007 (R: 54cm/2970 g; 12M: 78cm/8640 g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R: 47cm/2570g; 12M: 73,5cm/8305g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R: 53cm/3750g; 9M: 70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R: 49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R: 45 cm/2140g; 12M: 74,5cm/9800g)
mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R: 50cm/3340; 12M: 76cm/10,3kg)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R: 52cm/3930g; 9,5M: 75 cm/9620g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R: 56cm/4390; 9M: 77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g; 16M: /10,9kg)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 10M: 75cm/10,10 kg)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R: 52cm/2920g; 12M: 78cm/10,15 kg)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R: 51cm,3190g; 6,5M: 67cm/7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 51cm/3600 g; 12M: 76cm/8995 g)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R: 51 cm/3600g; 12M: 76 cm/13,3kg)
aprilčica07 user posted image Jakob 23.4.2007 (R: 55cm/3570; 12M: 82 cm/11,3 kg)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R: 51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R: 53cm/3030g; 12M: 74cm/8350g; 16M: 78cm/9230g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R: 50cm/3260g; 5M 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R: 51cm/3550g; 13,5M: 84cm/13kg)

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
20.8.2008 7:40:05   
BarbaraE
Taška - dobrodošla nazaj! Vidim, da ste imeli pester dopust - tako ali drugače. user posted image  No, če bi vedela, da ste doma, bi vam v pon. malo pocingljala pr vratih bloka. Smo bili malo naokoli s kolesom.
Ja, od nedelje dalje gremo vsak popoldan malo na kolo. V ned. in pon. obvezno rabutanje koruze in potem zvečer njami. Včeraj smo pa naredili turo do kolegov v Jaršah. Je bilo kar fajn. Začuda Nejc ni pretirano težil, češrav je baje spal samo eno uro. Se je tašča ful čudila.
Jaz si tudi ne predstavljam, kako bomo Nejca uvedli v vrtec. Dečko se zna tako fajnt dret, če vidi mene, da kam grem, ali pa moža. In resno - prav dere se. En tak fejst užaljen jok. Obup. In tako me je postalo strah, kako bo zgledalo tole uvajanje v vrtec. Po moje bo najboljša varianta - odpeljat in it. Pojma nimam.

Danes imava midva z Nejcem cepljenje, pa potrdilo za vrtec moram dat izpolnit. Za vikend bomo pa kot kaže šli spet en mal Izolo pogledat.

No, zdaj grem pa na jutranji kofi s sodelavkami.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?