mojčca
|
Oj Matic spi, Manca je na počitnicah pri tašči, tako da sem frej . Je bil pa Matic cel dan tečko. Zakaj le??? Ker je dobil 12 zobek, tako da bravo za našega malega . Zalbi, ja, vem, kakšen voziček imate (kar se tiče barve). Sem jih videla že par in so ful luštni. Taška, ja super, da ste na dopustu uživali. SEm ti hotela reči, da ne bomo slučajno prebrale čez 9 mesecev, da ste dobili novega družinskega člana ( za rekreacijo v obliki, pa kar v avtu no ), pa sem se spomnila, da imaš mireno. Tako da, več sreče prihodnje leto . Lilka: ja ni panike za kavo. Midva oz. mi pridemo peš do kampa (smo oddaljeni približno 10 minut normalne hoje) in se lahko dobimo v kafiču na plaži (Yelow point -piši kao što govoriš) in sicer imamo sedaj nov datum od 7.9 do 14.9. Sedaj samo drživa pesti, da bo vreme lepo, pa da spijeva kakšno kavico. Najboljše, da se kar zmeniva za datum in sicer takoj v ponedeljek 8.9. ob 9.30 uri . Imamo voziček Quinny - 4 kolesnik kao bež barve, notri pa zelo, zelo, živahnega otroka. No, pa še enega bolj živahnega zraven. Zoom zoom, jaz sem aneks že dobila, pa bi bilo čisto vseeno, če ga ne bi. Ne vem zakaj obljubljajo, da bodo kao višje plače. Za tiste par evrov, halooooooooo. Thumbelina, danes pa zate ni bil najbolj prijeten dan. Jaz sovražim hoditi na pogrebe oz. mi je tako hudo, amapak če se mora, se mora. Kar se tiče Matevža, tudi pri urologu bo vse v redu, mora biti. Saj veš, kako naju je skrbelo za najina malčka, pa razvojna pa vse skupaj, pa se je vse uredilo in sta dohitela sovrstnike. No, vaš je še ful zgovoren, kar za našega ne morem reči. No, zgovoren je že, samo nihče ga nič ne zastopi. Pridem včeraj iz službe, pa pravi tašča: Matic, glej, kdo je prišel. Matic pa čisto navdušen, kar tresel se je in pravi: teta. Ja halo, sem teta, baba, samo mami ne. No, enkrat me je pomotoma poklical mama. Za prvo silo bo tudi to dobro . Drugače je pa en tak cukrček, ko npr. sedim za mizo, se tako stiska k meni, je takšne sorte, da bi se objemal, crkljal. Piškotek, kje si??? Se zadnje čase nič ne javiš. Upam, da je vse OK in da ti časovno ne znese priti sem gor. Lonib, kdaj gremo na kavo??? Enkrat si res vzami čas, ker ponavadi si prišla za pol ure, potem pa se ti je že mudilo naprej. Aja, še to sem pozabila. Sem bila prejle pri sosedi, ker sem ji nesla oblačila za njenega sina, ki je danes star 19 dni. Joj, kako je majhen, pa lahek kot en perešček. Rodila je 2.8. (rok 15.8.) in sicer ji je začela počasi odtekati voda, pa če bi bila doma, sploh ne bi bil problem. Bili so na morju, v Peroju (blizu Pule) in so bili v uri in pol v Kranju v porodnišnici. Si sploh ne prestavljam, kako so dirkali. Imamo v soboto žurko za rojstvo njenega sinčka. Ne vprašajte, povabljenih imajo 100 ljudi (od tega jih je 30 iz godbe), imeli bodo pihalno godbo, 4 odojke, če mene vprašaš, kar malo pretiravajo. Ampak očka pravi, da sina je pa treba zapiti. Pa da ne boste mislile, da je to njegov prvi otrok. Ne, četrti (no, dva ima iz prejšnjega zakona in sta stara približno 25 in 28 let), pa hčerka je stara dobra 3 leta in pol (od Mance je starejša dva meseca). Sedaj pa dosti nakladanja, grem rajši malo pospraviti stanovanje, ker je čisto v razsulu. Nočko