|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
20.8.2008 7:50:13   
zalbi
Hej!

taška - sem se prou nasmejala ob tvojem pisanju - predvsem tisto o tašči in valjanju Julije. Kar se tiče copatkov - mi imamo v vrtcu od moj škratek, pa ni edina. Tko da sem jih zdej že več vidla s tistimi copatki, pa ni panike. Jst sem jih prinesla, pa sem rekla, da itak je tko zdravnica rekla, pa niso nč čudn gledale. K sem šla pa na pogovor v prejšni vrtec, pa ni bla lih najboj zadovoljna vzgojiteljica da bi imela te copatke, ker je rekla, da hodijo na teraso, pa da jih ne morjo zmeri preobuvat - ti ji kr ta mehke copatke daj, pa bo... pri nas ima Sara še čevljčke take mehke, pa so prou fajn...

mojčca - zappa mam unga dvobarvno zelenega z rdečo obrobo - je fensi...

Kar se hoje tiče, Sara lepo napreduje, grež čez dnevno sobo že, drgač pa ima zdej skoz neki interes hodt, pa ti kr rokico sili da greš mal z njo okoli... tko da zgleda da se ji tudi to odpira.

zoom zoom - no fajn da ti je tuki zdej všeč... sej tuki k jst pridem k zdravniku so zmer vsi prjazni, tko da fino da se maš fajn, naj čim dlje traja....

katjapv - naslednji teden imamo mogoče cepljenje- če se bomo končno znebili glivic - pa sporočim mere...

jape - kako si kaj? ja jst bi se tut mal vidla - ampak kako popoldne... zdej k mam nov voziček da bom fensi....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
20.8.2008 13:27:49   
tejkag
Ojla!
Poganjalca-mi ne bo treba  kupituser posted image , ker sva ga dobili. Mi ga je dala ena bivša sošolka,ker ima njen 2,5 let star sinko dva in je tega tud dobil od ene sosede, pa se ne vozi z njim,ker ni njegovuser posted image . Je pa tak rdeč avto z rumenim naslonjalom,tak ki jih imajo v Baby centru.

hoja-mislim, da zdaj pa bo počasi. Zunaj kar precej hodi sama, ker imamo veliko dvorišče(ravno in pa travnato) je bolj sigurna, v hiši jo še pazimo.

zalbi-men je tud Zapp ful všeč, samo ne vem kako bi se obnesel po naših katastrofalnih cestah in kako se obnese pri malo težjih bejbekih, kot je naša Lana. Ker so mala kolesa, mogoče ni primeren za naš teren, ampak mi je pa fensi.

PA PA

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.8.2008 18:17:06   
zoom zoom
Živjo,

imam eno vprašanje. Danes so vse ostale moje sodelavke dobile aneks h pogodbi za povišanje plač, samo jaz sem ostala brez. Sicer nisem hotela nič kaj preveč spraševat o tem, me pa zanima, če slučajno katera kaj ve. Pogodbo  s tem delodajalcem sem podpisala 30.6., a mislite, da sem dobila že novo pogodbo (s povišanjem) ali je bilo takat se po starem? Sem pa prej delala pri privat firmi, sedaj pa je javni zavod.

Sicer pa pri nas vse po starem.
Ima 5 zob (6, na vidiku),
je tudi postala duda frik (kar pa zaenkrat pe rada vidim, ker sicer sesa palec), imamo 2 poganjalčka in oba sta ful v uporabi, nora je na avtomobile in traktorje, sedaj je začela še celo punčke prevažat na njih. Obožuje slačenje punč (igrač) in se trudi jih potem še nazaj obleč, pa ji ne rata in potem jo priinese k meni "daj daj"  - kot dej že obleci, hoče vse sama (govorim tudi za hranjenje in če je zelo lačna mi celo pusti, da jo hranim jaz, sicer začne krilit  z rokami in noče niti ust odpret, dokler ji ne dam žlice), če ji rečem, da gremo ven takoj teče na hodnik po čevlje, obut si jih sama še ne zna

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.8.2008 21:16:02   
aprilčica07
Helou,

taška: dobrodošla spet tle! sem brala, da ste se meli lušno in  da  sta si z dragim prvoščlauser posted image ma gre hitro mimo dopust, a ne? Ben, važno, da ste uživali in si nabrali moči za naprej:):)
zoom zoom: nevem točno kako je to z aneksi.. tako, da ti ne vem odgovorit kako so tebi določili plačouser posted image
tejkag: čestitke za skorajšnjo hojouser posted image
zalbi: mi smo si tudi prvoščli še en vozek, ma takega manjšega, za par euričev, da gremo lahko z njim v trgovino in za po mestu.. za tle pr nas doma je peg perrego še vedno zakon

Sicer vse po starem, Jakob je frajer, polna usta zobov, ali grizet se mu ne dauser posted image je tak lenuhec, da je jojuser posted image je rekla moja mama, da je tipičen dedecuser posted image Trma je v porastu, fizične aktivnosti tudi, le pr govoru smo še na nuli.. Ah ja, bo že.. Samo me spravijo na obrate, ko me sprašujejo če kaj govori in pač povem, da ne.. In pol vsi, a res, a ne še govori... ma kako, da ne govori?? Ma bože mili, kaj jaz vem, zakaj ne govori, bo že, sej ima komaj 16 mesecev, pa mulc je, itak so bolj pozni..brrr, me znervirajo v sekundiuser posted image

Je bil pa danes en tečen dan, stranke sitne, pa itak nisem bla na volji, me je neka žalost grabla in sem bla kr nekam potlačena... Ma zdaj je bolše.. Sem si odprla eno puser posted image ivce, pa na en čik bom še šla, pol pa že pride ljubi iz šihta in pol bouser posted image ha ha..

lp.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.8.2008 7:36:57   
BarbaraE
Mi smo dali pa včeraj cepljenje skozi. Na srečo ni bilo prehude borbe. Bolj se je upiral, ko mu je želela pregledat ušesa in grlo. Je bila pa ful navdušena nad njim. Mu je dala eno škatlico za igrat, da vidi, ali bi jo znal odpret. In evo našega junaka, takoj začel odpirat tole škatlo. Je bila zdravnica tako navdušena nad njegovo spretnostjo, da je to potem pokazala še eni zdravnici, ki je nekaj v ordinacijo prišla. user posted image  Jaz sem si pa mislila, oh ja - kaj šele tale naš fantek doma zna. Nejc bi rad kar skoz nekam plezal, pa šraufal pa ne vem kaj še vse. Si mislim, da je skrajni čas, da gre v vrtec, ker bo imel tam več stvari za počet. Včeraj sem lahko videla, da se bo znal hitro zamotit v vrtcu. Sva šla namreč skupaj po Niko in je tamal kar odkorakal v igralnico in mimo Nike do igrač. Sem se z vzgojiteljico hecala, da se grem malo ven skrit, da bi imel mal treninga za uvajanje. user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.8.2008 7:41:03   
zalbi
Hej,

joj tudi pri nas je duda ful aktualna... sam se mi zdi da zaradi zob... sem včeraj otipala še eno špičko - pomojem štirka - tako da ima zdaj 9 zob, 10 pa na pohodu, je prou revček še zmeri - danes se je ponoči ene trikrat zbudila in jokala...

taška - mislm da si ti napisala, da imate jok in jok zvečer - pri nas je ista pesem odkar smo prišli iz dopusta - ampak se izboljšuje, vsak dan je manj joka...

aprilčica07 - itak da bo začel govorit, vidš naša Sara pa še en hodi, oz. počasi zdej je začela, govori pa non stop, vse pove, vglavnem eni top drugi drugo, mene pa tut vsak čudn pogleda k rečem da še ne hodi... ja pa sej bo, k bo pripravljena....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.8.2008 7:55:30   
lilka
Jutro čvekice!

Včeraj pa nisem utegnila med službo vas prit pozdravit, sem pripravljala podatke za direktorja za nov plačni sistem......user posted image

zoomzoom:pojma nimam kako bi blo v tvojem primeru, mi jih še nismo dali, jih še pripravljamo, samo po moje bi mogla ti tudi dobit sej ni važno s katerim mesecem si se zaposlila, če so šele zdaj drugim dajali bi mogli tudi tebi, po moje, ne vem, se ne spoznam ravno na to zadevo.

barbaraE:ja bi rekla, če so otroci zelo vedoželjni in dovzetni za nove stvari in da rabijo veliko novih izivov je vrtec parvi zanje, moja Tinka je tudi takšna zato tako rada hodi v vrtec. Tinka tudi zna veliko stvari, ko jaz samo gledam kako ji to uspeva.....

aprilčica07: jaz imam večkrat tako tečne dneve, mož mi je začel govorit da je to zaradi tega ker sem na ločevani dieti, pa še menstro sem mela zraven ta vikend, tako da nisem bla za nikomor, da o user posted image sploh ne govorim, sploh ne vem kdaj sva nazadnje,user posted image mož si bo kmalu našel ljubico......eh včasih sem res težka.

mojčca: a resuser posted image user posted image user posted image user posted image , veš mi gremo v Straško v tiste kontejnerčke, ki so zdej na novo. Joj res bi se lahko dobili, se bova natačno zmenili v sepetmbru. Morem tvoj album potem kdaj pogledat da si bom faco zapomnilauser posted image , joj to se pa ful veselim, mož bo crknil od smeha, ko mu bom to povedala.

hariba: ja mislim, da bi po vsem tem času, ko si tukaj piševa, bil že čas da eno kavico spijeva, se bova zmenili oktobra, tebe pa res morem v živo videtuser posted image

katja pv: pridna da takole dopolnjuješ seznam, amapak meni Tinke ne uspe pomerit.....sej bom. Kako jih pa ve pomerite, moja ni toliko pri miru, pa meter vleče, pa ne vem kaj še vse....

Zdej pa šibam delat......

lep dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.8.2008 9:09:42   
BarbaraE
Lilka - naj te potolažim, ko sem bila jaz lani na ločevalni dieti - sploh na začetku, sem bila tudi sitna ko user posted image , sploh na sadne dneve (itak če sem bila pa lačna user posted image ). No, potem se je pa sitnoba umirila. Je pa res, da si mogoče poleg ločevalne tudi zaradi utrujenosti sitna. Jaz sem tudi včasih in me mož včasih sploh ne razume, kaj mi je. Pa bolj mu govorim, da sem utrujena in zaradi tega tudi sitna, pa da me naj malo pustijo na miru. Očitno me mame ne smemo biti ne utrujene ne sitne. Ah ja. user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.8.2008 20:12:48   
Anonimen
hoj!
malo sem vas preletela, bolj na brzino, ker totalno nimam časa.
zbujam se ob 5.45, letim v službo. delamo do 16 ure, tako da pridem v vrtec po laro komaj ob 16.40 - ker je taka gužva na cesti, da živčke zgubljam - pa še radarji so ful, tako da glih ne upam šibat....

no, naša lara je dopoldan še kar ok v vrtcu - se je že baje navadilan na vzgojiteljice, tudi lepo je, pa opoldanski spanec je tudi že ok. le tam okoli druge ure, ko začnejo prihajati drugi starši po svoje otročke, se joka, ker seveda pričakuje mene... in potem se joka skoraj 3 ure skupaj. domov pride potem vsa kikava, brez glasu...in seveda total lačna...jo komaj utegnem nafutrati. in potem se še malo igrava in je ok. ko pa pride moj domov, potem pa se me oklepa in joka, saj misli, da jo bo spet odpeljal v vrtec (ker on začne delati komaj ob 8 in jo on vozi v vrtec).

ta veliko pa imamo sedaj ta teden pri mojih na počitnicah, tako da bo vsaj v šoli lahko rekla, da je bila na počitnicahuser posted image  - jutri pa po službi šibam po njo - jo tudi že kar malo pogrešam, čeprav pravzaprav sploh nisem imela prav časa niti razmišljat o tem....

se mora vse malo umiriti in najti svoj ritem....

toliko na brzino, da sem se vam javila, pridne bodite....

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.8.2008 20:45:04   
thumbelina
Danes je bil pogreb, midva z možem sva oba čist šokirana, še vedno ne vrejameva, da se je to res zgodilo. Kar na1x ostaneš sam..... Ma se mi zdi da so se mi prioritete v življenju čist spremenile. Pa tako mlad je bi in prespektiven. Sposoben. Ma ne morem verjet... Me že cel dan stiska...

Sva imela z Matevžem pregled za vrtec dones. Mi je pediatrinja obljubila, da bo napisala na obvestilo za vrtec da je brezmlečna dieta... Sem tok vesela, da vsaj mal izključimomožnost flekov. No po drugi strani ima pa še vedno (od rojstva) hidrokelo na enem jajčku, ki bi morala že izginiti pa še ni... Tako da morava k urologu... Ehh s tem mulčkom je pa res eno samo letanje okrog dohtarjev. Meni se pa ne da več, čeprav vem da moram...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.8.2008 21:08:01   
mojčca
Oj

Matic spi, Manca je na počitnicah pri tašči, tako da sem frej user posted image user posted image user posted image . Je bil pa Matic cel dan tečko. Zakaj le??? Ker je dobil 12 zobek, tako da bravo za našega malega user posted image .

Zalbi, ja, vem, kakšen voziček imate (kar se tiče barve). Sem jih videla že par in so ful luštni.

Taška, ja super, da ste na dopustu uživali. SEm ti hotela reči, da ne bomo slučajno prebrale čez 9 mesecev, da ste dobili novega družinskega člana (user posted image user posted image  za rekreacijo v user posted image  obliki, pa kar v avtu no user posted image user posted image user posted image ), pa sem se spomnila, da imaš mireno. Tako da, več sreče prihodnje leto user posted image .

Lilka: ja ni panike za kavo. Midva oz. mi pridemo peš do kampa (smo oddaljeni približno 10 minut normalne hoje) in se lahko dobimo v kafiču na plaži (Yelow point -piši kao što govoriš) in sicer imamo sedaj nov datum od 7.9 do 14.9. Sedaj samo drživa pesti, da bo vreme lepo, pa da spijeva kakšno kavico. Najboljše, da se kar zmeniva za datum in sicer takoj v ponedeljek 8.9. ob 9.30 uri user posted image user posted image user posted image . Imamo voziček Quinny - 4 kolesnik kao bež barve, notri pa zelo, zelo, živahnega otroka. No, pa še enega bolj živahnega zraven.

Zoom zoom, jaz sem aneks že dobila, pa bi bilo čisto vseeno, če ga ne bi. Ne vem zakaj obljubljajo, da bodo kao višje plače. Za tiste par evrov, halooooooooo.

Thumbelina, danes pa zate ni bil najbolj prijeten dan. Jaz sovražim hoditi na pogrebe oz. mi je tako hudo, amapak če se mora, se mora. Kar se tiče Matevža, tudi pri urologu bo vse v redu, mora biti. Saj veš, kako naju je skrbelo za najina malčka, pa razvojna pa vse skupaj, pa se je vse uredilo in sta dohitela sovrstnike. No, vaš je še ful zgovoren, kar za našega ne morem reči. No, zgovoren je že, samo nihče ga nič ne zastopi. Pridem včeraj iz službe, pa pravi tašča: Matic, glej, kdo je prišel. Matic pa čisto navdušen, kar tresel se je in pravi: teta. Ja halo, sem teta, baba, samo mami ne. No, enkrat me je pomotoma poklical mama. Za prvo silo bo tudi to dobro user posted image . Drugače je pa en tak cukrček, ko npr. sedim za mizo, se tako stiska k meni, je takšne sorte, da bi se objemal, crkljal.

Piškotek, kje si??? Se zadnje čase nič ne javiš. Upam, da je vse OK in da ti časovno ne znese priti sem gor.

Lonib, kdaj gremo na kavo??? Enkrat si res vzami čas, ker ponavadi si prišla za pol ure, potem pa se ti je že mudilo naprej.

Aja, še to sem pozabila. Sem bila prejle pri sosedi, ker sem ji nesla oblačila za njenega sina, ki je danes star
19 dni. Joj, kako je majhen, pa lahek kot en perešček. Rodila je 2.8. (rok 15.8.) in sicer ji je začela počasi odtekati voda, pa če bi bila doma, sploh ne bi bil problem. Bili so na morju, v Peroju (blizu Pule) in so bili v uri in pol v Kranju v porodnišnici. Si sploh ne prestavljam, kako so dirkali. Imamo v soboto žurko za rojstvo njenega sinčka. Ne vprašajte, povabljenih imajo 100 ljudi (od tega jih je 30 iz godbe), imeli bodo pihalno godbo, 4 odojke, če mene vprašaš, kar malo pretiravajo. Ampak očka pravi, da sina je pa treba zapiti. Pa da ne boste mislile, da je to njegov prvi otrok. Ne, četrti (no, dva ima iz prejšnjega zakona in sta stara približno 25 in 28 let), pa hčerka je stara dobra 3 leta in pol (od Mance je starejša dva meseca).

Sedaj pa dosti nakladanja, grem rajši malo pospraviti stanovanje, ker je čisto v razsulu.

Nočko

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.8.2008 21:49:59   
aprilčica07
Helou,

mojčca: se vam obeta pester vikend sklepam..  sinka je pa ja treba zalituser posted image glede aneksov, je danes pršla ena sodelavka iz dopusta, ona je masjtrica za te izračune in mi je naračunala, da bom dobila celih 7 eurov več.. madona, bom profitirala, a ne?
thumbelina: ob pogrebih tudi mene mine vse skupaj.. se nekaj grebemo za nevem kaj in pol ena majhna in kr naenkrat te ni več.. grozno.. tudi tle okoli nas so same neke take čuden nesreče in podobne stvari, me kr mrazi, ko se spomnim.. ma bo bolše, mora bit.. z vašim malčkom bo pa tudi vse ok, brez skrbi.user posted image
valika: lepo, da si se oglasila... rata kr naenkrat pestro, ko greš delat in rata vsek skupaj bolj natrpano.. pač drugi tempo.. ma saj se unese vse skupaj in po parih tednih je vse tako kot mora bit. 

Naš mojster je pa prej padel, ker divja proti dol in ga pač zanese in je sfrčal kot je dolg in širok.. Seveda direktno na obrazek.. Smo ga pogledali, zobki so celi, jokal tudi ni pretirano... Mu je ratala taka modrica na ličku, da zgleda, kot da bi bil v fronti...user posted image

Ma ga ne moremo ukrotiti, je tako poln energije in mu ni zadosti... Še na pol  zaspan in utrujen, ma vztraja do zadnjega atoma moči... Bikec pačuser posted image

zalbi: ja, sej vem, da bo začel govorit ko bo pripravljen... ma sem kr neučakana, in bi hotla, da začneuser posted image
lilka: taki tečni dnevi pašejo zraven vsega skupaj, tako, da to ni nič sumljivega

Se pa jst matram z foto knjigo trenutno. Za strica, ki ima 50 let. Moj je naštimal slike in ves otali tehnični del, sama pa moram nekaj spisat in dokumentirat.. Ma mi ne gre, sem brez ideje dane.. Rabim malo inspiracije (piva, pa bouser posted image )

Lepo se mejte.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.8.2008 9:56:11   
mojčca
Ku, ku punce.

Sem vam skuhala kavico, da se prebudite in kaj lepega napišete.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.8.2008 10:24:41   
aprilčica07
Jutro

mojčca: hvala ka kafe:):) bi mi teknilo, da bi ga spila v drgačnih razmerah.. mi danes stranke kravžljajo živčke, da to ni res... Ma bo bolše.. še malo in bo ura za it domov.. Pol pa jupii, vikend:):)

Nevem no,a je ta folk povsod tolko siten in tečen kot tle pr nas? Pride za pult in še prej ko pove kaj rabi, bi že hotel imet.. Nobenga potrpljenja, vse takoj, ma v sekundi.. Da podivjaš

Drgač pa vse po starem. Grem, ker je že spet.......

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.8.2008 12:37:29   
lilka
Helou čvekice!

BarbaraE:sitnost ziher ni bla od diete, ker nisem prav nič lačna, bla je od tega, ker sem bla 4 dni doma in se me je Tinka skos za rit držala mama-mama-mama in sem bla utrujena, pol jo je pa dva dni popoldne mož mel, pa je blo vse vredu z mojim razpoloženjem kljub dieti, je pač najlažje rečt, da je od diete, mož ne razume, on ko pazi Tinko samo njo pazi, jaz pa naj še kuham, perem, pospravljam , pripravljam, sej ti me razumeš vem, to da me bo on čisto razumel bo pa še trajalouser posted image ,

Danes gresta sama v eno restavracijo z dedekom in babico in svakom s familijo, jaz ne grem zraven, ker imam sadni dan in ker nimam nič od tega, če bom samo za Tinko laufala-kot zadnjič ko smo bli, mož, tast in tašča so lepo jedli, Tinka je bla pa za mene zalimanauser posted image , tako da bom danes lepo doma ostala, grem k šivilji, da mi bo nove zavese skrajšala(sem si danes že narejene kupila----fuuuul odbite, pa mi mora trak gor prišit in jih skrajšat), pol bom pa še malo likala pol bosta pa itak že nazaj.
joj sem vesela novih zaves, res so ful lepe.....

Kar naj se mož druži danes z njo, je itak naslednji teden popldanski in ne bosta nič skupaj. Ker zdej sem pa spremenila taktiko, če mi ne dovolijo čistilke in likarice, naj mi pa otroka pazijo, bom pa sama naredila, pa če si mož takooo želi še več otrok, naj bo najprej malo več z njo, potem pa naj govori, sem prav napičenauser posted image , lahko njemu, ko je z njo po eno uro na dan, pa še takrat ne rabi nič zraven delat. Pa sej ve itak razumete kaj mislim.....user posted image

Mojčca: ti si pa konkretna, kar z datumom in uro si ustrelilauser posted image , no prav, načeloma velja, mi bomo tam prvič, pa bomo ziher našli. Se pa še opomniva pred odhodom. Mi pa nimamo vozička, mož ima črno črne lase, jaz pa oranžno rdeče krajše, Tinka pa rjave kodrčke in velike modre oči, pa itak boš slišala, ko se bomo drli Tinkaaaaaa ne tjauser posted image . No ko vidiš mene manekenko me ne moreš sfalit, ker imam 177 cm in zdej ko sem na ločevalni user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem še malo delat, mah ta teden res zabušavam v službi....pa nej mi bo, če imam že plačo malouser posted image

Lep dan vsem in lep vikend!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.8.2008 13:10:26   
BarbaraE
lilka - ja, te čisto razumem, da si utrujena in posledično sitna. Sitna pravzaprav bolj za okolico, ker sama sebe niti nimaš za sitno, temveč za utrujeno. Jaz sem pa dejansko bila tudi zaradi ločevalne diete res sitna, ker sem bila lačna. Jaz na sadnem dnevu, ostali so mi pa s preostalo hrano dišali, pa še Nejca sem začela uvajat v gosto hrano. Zdaj bi itak težko dala sadni dan skoz, ker Nejca hranim in bi težko imela krožnik poln hrane, jaz pa da ne bi dala kakšne žlice v usta. user posted image   Trenutno sem na eni moji dieti - ala manj jej pa do 12 samo sadje, potem kosilo, če se mi glih da kuhat in mogoče popoldan kaj pojem. Zvečer pa laufat (ne sicer predaleč in ne za dolgo - kakšne pol ure). In recimo, da zaenkrat nisem tečna. Ma ja, še od dopusta mi je ostalo - se je poznalo, da smo 14 dni veliko za večerjo pojedli pa zajtrke smo imeli. In višek je ravno ta, da smo bili mi v začetku junija na dopustu, jaz pa čutim posledice še danes. user posted image  
Pa še to, Lilka, ti moža kar navadi, da naj se več z otrokom ukvarja - mogoče mu celo predlagaj - ali bo on opravljal gosp. dela in ti z otrokom ali kontra. user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.8.2008 14:21:13   
zalbi
tako, da se še jaz javim...

mojčca - hvala za slastno kavo, mi je prou pasala:)

Drgač pa sem se zdele lih preselila iz ene mize na drugo, mogoče sem mao izboljšala svoj delovni prostorček, ker zdej vsaj ne gledam v omaro, ampak skozi okno... ful bolš, pa vidm malo vn.

Ful sem vesela da je že petek in še malo pa grem domov... vikend bo pester, jutri gremo na en prvi rd, v ndeljo pa k enim prjatlom na dolenjsko... dogajalo bo ni kej...

Nč...fajn petek...vreme je super...

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.8.2008 21:52:13   
marijaa
Oh za znoret,Patrik je spet bolan. Tokrat ima vodene koze,prve je dobu včeri zjutraj,niti milimeter kože nima brez mehurčkov. Je zdravnica rekla,da kej tazga še ni vidla. Pred 1 uro je mel 40 vročine,po svečki mu je padla,sam še zmeri joče in noče zaspat. Ga moj nosi po hodniku gor in dol,js nimam več moči,od 4h z njim skupi bedim,spal ni od tedi niti minute,jokal nonsto,joče že od včeri,praska se ful. Dans se em je cel dan držal k klop,sam v naročju sem ga mogla met. Sploh ne morem verjet,da ganč ni aznimal,kr drugač tk rad raziskuje kar sme še raj pa tist kar ne sme. Je su ni nč,mal vode sm skor na silo v njega spravla.
Povejte tiste od kerih so otročki že imeli vodene koze kk dolg je trajalo,da so se posušile in odpadle.
Grem pod tuš pol pa spet moja revčka cartat in uspavat

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.8.2008 22:36:23   
thumbelina
marijaa - pazi da se čim manj praska, ker bodo ostale brazgotine še posebej na obrazku je slabo, ker s epotem kr pozna. Jah kaj pa vem, pri nas ni bilo tako hudo, pa je vseeno trajalo dober teden, da se je tazadnja norica posušila. Bogec mali no, pocajtajte se. Aja, kupi Claretine sirup, lahko da bo pomagalo proti srbenju, pa jaz sem hčerko kar tapkala za raadensko, so jo mehurčki grickali in je potem ni več tolk matralao za praskat. 

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
23.8.2008 7:57:41   
marijaa
Ta noč je bolš minila k prejšna,je po 22h  zaspal,pa se pol neki čez 1 uro zbudu,jokal,pil čaj in pol zaspal nazaj do 6h,dans je mal bolše volje k včeri,zdle tu zravn mene celo neki en avto šraufa. Claritine sirup je dobil na recept in mu ga dajem,verjetn,da je prijel kr se majn praska,sej čuvam,da čim majn,sam učeri kk sem se proč obrnla,se je že čohu najbl po trebuhu.
Bom pa cel dan sama z njimker moj je šel delat5.
Lep vikend mejte.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
23.8.2008 8:43:24   
aprilčica07
Jutro,

lilka: te razumem kaj češ povedat.. ima tudi jst take tečne dneve, pa minejo.. prej ali slej..  samo včasih me res prime, da bi komu vrat zavila od same ihte in nervoze, pa pol vse skupaj mine.. tako, da ne se preveč sekirat zaradi tega
marijaa: čim prej ozdravteuser posted image se spomnim ko sem jst imela vodene koze, da sem se tudi praskala ko nora, in je mama kričala, da ne smem in mene je vse tako srbelo.. pa sem bla stara 10 let, kako mora bit šele vašemu fantku, ki je še mičken...
zalbi: ta vikend je formula, a ne? bomo spet mogle pustit dedce na miru, da bojo uživali pr spremljanju dirkeuser posted image

Sicer vse po starem, spali bolj slabo, ker je spal mulo na sredini.. in se je premetaval ko norc.. pa pozno smo šli spat... ma bo že, sej je sobota in smo doma, tako, da ni hude panike..
Kašnih planov nimamo, se bomo sproti odločali kako in kaj..

Lepo se mejte.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
23.8.2008 9:07:33   
hariba
marijaa O bogi revček mali. Zoja jih je imela lani pri 4 mesecih,tudi veliko količino noric in visoko vročino, je bila kar boga,praskala se niti ni tako dosti,je pa tudi imela claritine sirup in še neko mazilo. Je kar tajalo eniih 14 dni,da so vse odpadle. Tako bo verjetno tudi pri Patriku,ker jih ima veliko,pri Denisu,ki jih je imel le par in brez vročine celo,je izginilo majn kot v tednu vse.
Včeraj sva pa z mojim  uživala,sva bila v kinu,na sprehodu in večerji,ful je nekrat pasalo malo odklopa,pa še Zoja lahko reče,da je bila malo na počitnicahuser posted image . Sva jo včeraj zvečer peljala k tašči,sedaj ko se moj vrne gremo po Zojo in nato v Dolenjske toplice gledat angleški nastop od mularije,potem pa vsi skupaj na pico in domov. Upam,da nam bo uspelo prit do 11h na nastop. So popustile zavore in jih je mogel it menjat,no so mu jih že,je ravno klical in prihaja po me. Ravno takrat crkne nekaj,ko je najmajn treba. Za moj avto nas je pa preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
23.8.2008 12:43:21   
sabri
Oj, sem bolj redkobesedna zadnje čase, samo preberem na vsake toliko. Na hitro, dopusta je konec, smo bili malo na morju, hribih in celo v Benetkah, zelo luštn ampak zdajpa šiht. Moram pa generalno spucat stanovanje, pa cunje in je katastrofa, se mi kar ne da, občudujem Lilko, ko je tak pridna.
Za Patrikauser posted image da se hitro pozdravi.
Grem dat pikico spat počas, pa pucat. LP

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
23.8.2008 14:11:33   
marijaa
Patrik je pred pol ure zaspal,hvala bogu tk,da sm malo k sebi pršla,je bil naporen dopoldan,sam velik mn k včeri. Sva dans dopoldan malo brala malo z vodenimi barvami pacala,malo še s testom k sm slivove knedlce k jih ma ful rad delala. Se mu vidi da je bolan ni tk dojemljiv za novosti k drgač mal je pacau s testom in barvicami pol se pa kr k men začel stiskat in cmerit. Pojedu je 2 žlićki zelenjavne juhe in 1 večji korenček kr z roko ven,krožnik s knedli njegova najlubša jed je porinu proč. Od vsega hudega se je naućil rećt še boli skoz med cmerjenjem ponavla to boli boli boli mami.
Ne vem ka naj zdej. !.9. naj bi šel v vrtec,sm se zmenla za 3 dni dopusta za uvajanje,tt tedn k pride nej bi ga 2 krat pelala pogledat otroke in vrtec k bi bli uzuni,zdej to odpade,nasledni tedn tud ne vem če bo že primern za vrtec. Bi blo fajn da bi šel tedi kr bo na novo skupina,se bojim da bo mel pol več težav bojo drugi otročki se že navadl in spoznali med sabo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
24.8.2008 17:11:49   
hariba
Mafijo imam spet doma,smo prišli domov 2 minuti pred hudo nevihto. Smo sicer imeli namen it še malo Otočec pogledat,ker je kar blizu toplic,vendar smo se kar spokali domov,ko smo videli,da se pripravlja na dež. Bili so pa ful navdušeni nad taborom in so rekli,da grejo naslednje leto spet. Danes imam pralno likalni dan.
valika No vidiš,da se bo počasi tudi Lara navadila v vrtcu.
aprilčica Nikar se ne sekiraj,če še en govori. Tudi Zoja je zelo redko besedna,no tiho ni nič,ampak le ene in iste besede,je pa zato zelo dobra plezalka in raziskovalka. Moj tastarejši je bil pa še slabši kot Zoja,do 2 let in pol je rekle le 5 besed,potem se mu je počasi začelo odpirati,prav spregovoril je pa šele pri treh letih in 2 mesecih,pa še takrat brez r in šumnikov,pri petih se je naučil brat in veliko nemščine ob gledanju rtl. No zdaj pa je v puberteti in mu teče jezil kot namazan,tako,da brez panike,če razume in se odziva na zvoke. Je meni tudi strašno šlo na živce ko some spraševali take bedarije,tudi to,če je gluhonem,pa je imel le 19 mescev takrat.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?